- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende 1 sene önce 68 kilodan 56 ya indim.su an diyetteyim ve 54.9 um.hedef ramazana kadar 52 inşallah verebilirim.ben zayıflamaya cumartesi gecesi karar verdim ve 4 ay boyunca hiç vazgeçmedim.eğerki zayıflamak istiyosanız önce beyinde bitiriceksiniz.zaten beyinde bitirebiliyosanız emin olun bırakamıyosunuz.çevremdeki insanlar biraz ye bişey olmaz dedikçeler ben inadıa ağzıma bile sürmüyodum.okadar kararlıydım anlıcanız.sporumu evde yapıodum.ve herakşam 1 saat yürüyodum.4 kilo verdilten sonra kendime hep bir hedef sundum.1 kilo verirsem şunu yicem 2 kilo daha verince şunu yiyicem diye ama inanırmısınız her verdiğim kilodan sonra daha çok motife olup yiyiceğim dedim şeyleri yemiyodum.42 bedenden 38 bedene düştüm bu sayede.neyse çok şişirdim kafanınzı kusura bakmayın.bende kendi başarımı sizlerle paylaşmak istedim.iyi geceler
ooo naptın ya. kendini bu kadar zorlama bence. inan hiç kolay değil. bence sadece benimkinden yap zaten iki gün bile dayanmak çok zor
ohcanimadeysin önerilerin icin tskler..
fotografini görmüs biri olarak söylüyorum ki.. sen hala kilo vermek icin cabaliyorsann .. bizim hic birsey vermememiz gerekiyo :))
masallahh
nesibe vermeyen ne olsun sempatiksalakcinni ??
benim detoks bitti kızlar 2,5 kilo verdim. 72 oldum
kızlar ceza olarak diskalifye ağır kalır.bu seçeneği düşünmeyelim ama yaptırımı kuvvetli şeyler olsun.
mesela hedefi tutturamayan o hafta 5 günlük detoks yapacak ve o cumaya kadar hergün heröğün rapor verecek ve tabiki diğer üyelrde sürekli sıkıştıracak.eğer o haftada hedefe ulaşamazsa atılacak.
ne dersiniz.