aşkito ne güzel nenn ballısınsempatiksalakcinni
hilal acaba regl döneminde olduun için mi öyle çıktı?bilmiyorumkismileinşallah öyledir valla...kilo alma ile ilgili söylediklerine katılıyorum,ben bir gün serbest yesem ertesi gün 2 kiloya yakın almış olurumohaoldumsmilekader işte...:sinifsinif:
vcd nin kablosu bozukmuş,babam yenisini almış çalıştırdım...nancy nin 2 cd sini aldım biri step biri karın ve kalça egzersizlerikaydirigubbakcemile2...karın ve kalçayı yaptım bugün bayaa yoruldum.kafamçokkarıştı..her gün yapmak istiyorum ama burak yalnızken yaptırmaz...aklımda hep bu var bu konuya bi çare bulsam süper olacakfisfisfis...
cd ler 5 liraydı o yüzden aldım çünkü buraya niveabody cd mi getirmedim...bunları bari alayım bulunsun dedim...ama pek beğenmedim...nivea body kesinlikle 10 basar...çok etkili...2 haftada acayip farkediyora.s....bende tuğba özay da vardı o da güzel ama bulamıyorum nerdebenneyaptımki...
neyse...dönüşümlü olarak her gün bu cd leri yapabilsem süper olurboshayallersmile
eşimde öyle diyor..bak diyor dr lar bile regl bitiminden 2 gün sonrasına kadar çıkmayın tartıya kilonuz fazla çıkar moraliniz bozulur diyorlar sen neden çıktın diyor..
bilmiyorum ya bizimde imtihanımız bu herhalde..allah başka dert vermesin gerçi,bazen kendime kızıyorum..
sağlıklısın mutlusun,eşin çocuğun yanında,ailen her zaman destek,dert arıyorsun kendine diyorum..
en iyisi hamile kalmak..
1 senedir 1 ilerii 2 geri aynı kilolarda geziyorum
bari doğumdan sonra tekrar bir gazla devam ederim yoksa böyle psikolojim bozulacaksempatiksalakcinni
emoş bu arada nivea cde si şu bbg alinin olduğu cd mi..
ben bugün pilatesin 7. seansını yaptım.ebru şallı diyorki 10 seansta vücudunuzdaki farkı göreceksiniz..gerçekten popom karnım hissetmeye başladım