hahahahahaa mannak:roflol::roflol:ay benim feysimmmmmm yuuuuuuuuuuuk(((((((
bekarken alacaktim ,alamadim.. evlenincede parayi denklestiremedim sempatiksalakcinni
hilall senin daha cok varmis yafrumm..
sende yasiyonmu piskolojik hamilelik ? :)))
ben en gec p.tesi alacagim sonucu.
gel beraber kullanak benmkinisempatiksalakcinni
kıss repten yazmışsın hakkat doğru..almanyaya gıda gönderilmiyo kızlar..ben aşkitime kestane şekeri gönderecektim paketini neyim yatırdıydım kargoda almadılar:bbo:alamanya hükümeti kabul etmiimişş gıdayı

aayyy canım benim ne güzel sözler yazmışsın:kedi:çok teşekkürler hilalcimopuyorumnanaktaneskiden bu halime göre çok zayıftım evet...şimdi de fena sayılmam di miemoşşşş kız sana gizemden yada deryadan herneyse baktım..çok güzelsin yaaa.gözlerinin içi gülüyor..ayrıca ne kadar zayıfmışsın önceden..şimdide çok kilolu değilsin çok hoşsun ama böyle dedim diye salma sakın haaaa...diyete devam..

aaayyy allah kolaylık versin yaaabenneyaptımkiewet başladı susuzluktan ölme hali akşamı zor edeceğim ben
ay bide eşimin stajdan sınıf arkadaşının tayini buraya çıkmış,eşi de yeni kuradan hakim çıkmış..dün gece aradılar biz yarın ev bakmaya geliyoruz diye insan önceden söyler hiç sevmem son dk işlerini..
sonuçta çocuklu evim hergün temizlik gerekiyor ama hergün yapamadığım oluyor hele bu sıcaklarda..
evin süpürülmesi lazım zaten 12 de geldik sahilden. sabah 7.30 da burda olurlarmış..ben ne ara süpürcem evi.kızdım tabi bayağı.eşimde eve getirmeyeyim istersen dedi.zaten yer ayarlatmışlardı sabah siz dinlenin biraz ayağıyla oraya götürürüm dedi sende süpürürsün evi dedi..
şimdi sabah sabah temizlik yaptım her yerimden ter damlıyor..daha pazara markete çıkmamız lazım.iftara davet edeceğim artık..şimdi eşimle ev bakıyorlar.
kolay gelsin canım ben de hiç sevmem böyle pattanak çıkan misafiri:bbo:
akşama iftar işi çıktı desene..kolay gelsin valla...
benbugün yürüyüşe ağırlık vermeyi düşünüyorum..regliyim diye boşladım kendimi ayıptır söylemesi:kedi:toparlanma zamanı...yoksa haftaya üzülürümeyvahedigeldismile