Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

seemem mi gız pek severim.
ŞenizŞenizŞeniz
bi tek benim facem yok eleem. valla ben uğraşamam yaw. amma belki alırım bi düşüniim. heveslendim sizden. şey oluyomuş ya evli kadınlar faceye eski soyadlarıyla giriomuş. eski sevgülüleri akın ediyomuş. gorkarım ben
yok kızz korkma korkma:1:eski soyadını yazma sen de...ben yazmadım meselasempatiksalakcinni
ay ne kadan meraksızsın. ben olsam şimdi sabah akşam test yapardım. ki ben hamile olduğumu kan testiyle öğrendiğim halde habire evde test yapıp duruyordum hala hamilemiyim diye sempatiksalakcinni
hahahahaha:roflol::roflol::roflol:
ayyy alemsin aslı koptum vallakaydirigubbakcemile5orda test çok pahalıymış,1 tene test var elinde kesin sonuç çıksın diye bekliii:CüvCüv:
hahaha ben de facem var artıkın. beni de eklen. aslı türkoğlu. ekrana şişko resmimi kodum

delikafaduldendelikafadulden:hulya:opuyorumnanaktanbakıiiim hemensempatiksalakcinni

ben kendimi arattım ama göremedim yaw. resmim yok görünürde. bisürü afet var ama onlar ben değilim. profil resmi görünmüyo mu aratınca?

maalesef hiç bişi bulamadım kaçamak olmayacak ağzıma göre yicek daha da var iftara allah yardım etsin sizler nasılsınız kızlar sezer geçmiş olsun minik melisa daha iyidir umarım kıyamam ya kuzuşuma

saol tatlım bugün iyi cok şükür......

yidiklerime gelince......

sabah:keloks-yarım muz
öğlen:salcalı ekmek akannehir...özlemişim...
akşam.1.pors ızgara et....1 dilim karpuz...salata...
vee çikolata yidim yaa ama cok yoruldum bugün akşama kadann temizlik yaptım enerj,i içünn

emoş haklısın ama az değilmi ya ne bileyim bütün günü kelokslarla geçiyor nerede sebzesi süt-yoğurt-peynir-ayranı ıı tutmamaya başladım bunu

slm kızlar..
biz dün ailecek uludağa çıktık iftardan yaklaşık 4 saat kadar önceordaydık...hava buz gibiydi kızlar hırkalar montlar yetmedi valaaa:)))üşümeyi özlemişim ama:)))
farklı bi iftarbyaptım dün ateşte pişi yaptık hamur kızartması yani...veeee tam 4 tane yedimsempatiksalakcinniakannehir benim için kaçamak oldu yani sonra da az şekerli helva yedim kızlar bütün gece de ateşin başında çekirdek çıtladık kamp hayatı olaylarısositososito sahura yakın döndük eve ama ben sahur yapmadım çünkü gerçekten de çok tok hissediyodum kendimi...dengeledim mi bimiyorum ama umarım çöreklerin acısı çıkmaz...:kedi::kedi:
bu akşam semizotu yapmayı düşünüyorum kızlar en sağlıklısından...alkisalkisalkis
zaten benim sebzelerle aram daha iyidir...:)))
hadi kaçtım kolay geleee...

zeynebim harikasın tamamen yaa üşümeyi o kadan özledimki anlatamam kış aşığı biri olarak öldürüyor bu sıcaklar beni

kuru fasulye var yemekte yemek istemiyorum hiç babamda var mecbur yicem sanırsam ama dünden şehriye çorbam var 2 kase içsem çok şiştim diye diye yırtarım belki aslında seviyorum fasulyeyi ama ramazanda kesinlikle yemek yemek istemiyorum tatlıda öyle dün yedim harikaydı bol hindistan cevizi çok güzeldi tazecikti hindistan cevizide ama annem sonradan fazla yediğimi görünce yağlı demezmi dedim yani ne sevsem ya yağlı ya şekeerli oluyor offf off

ben tatlılardan şuruplu tatlıya dayanamam onuda bayramlarda yerim yani yılda 2 kere karlıyım galiba sadece bayramlarda yesem zaten 3 yere gitcez annaneme dayımlara ev sahibine taksicilere ve nineye çok deil birer tane yesem kurtarırım sonrasında sıkı diyet tamamdır

1kase çorba içtim key bakıyom bilmemne derken yıttım yemekten 1 kase ben yedim dünya bulaşık bende ne siinir bişey tepeme geldi gelenler yani

Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:

of of bugün hiçbir çıtır uğramıyor gerçi goncam olsa zannetmem pcyi açmak aklıma bile gelsin neyse benim hesapları bir toparlaın gelince 3 mürdüm eriği yeedim biraz önce

Back
X