çok düzensiz besleniyorum ama düzelteceğim sabah 2 dilim ekmek yedim öğlen bir küçük kutu ayran şimdide taze fasulye marul salatası
çok yoğunum giremiyorum pek yani aslında giriyorumda yazacak fırsatım olmuyor
bu hafta bildirimde buradayım ama haftaya perşembeden itibaren yokum accuk ara vercem annanemde kalcam dayımlarda net var ama onlarada oturamıyorum pcye yengem istemiyor
bide bugün çok mutlu oldum neden derseniz yaptıkları tavırdan dolayı surat yaptım daha doğrusu numaradan da olsa normal davranamadım annem kızdı baya niye surat asıyon diye pazara giderken söyledim elif öyle dedi ben bişey demedim diyo dedim burdura gitti bucağa gitti ıspartaya gitti boluya gitti afyona gitti adanaya gitti ama yok hanım istanbula gidecekmiş ben nereye gittim adanaya ve afyona hatırlamadığım zamanlarda da istanbula eh buda elif adaleti bakalım ne olacak hiç bişey demicem
bir sürü şey aldım bugün biriktirdiğim paranın yarısını ezdim :roflol:uzun kollu penye aldım , buklet yünden bir üst aldım hani polar gibi badi üstüne giyiliyor öyle , uzun kollu bir kazak aldım ama kumaşı çok güzel , veeeeeeeeeeeee kot aldım süper ya kot giydiğim zamanı hatırlamıyorum çok hoş ya resmini çektim kazak ve kotla koyarım bir ara, çamaşır aldım ikisindende ama olmadı tabi orası ayrı tutkunun çamaşırı 75 olutır atlet tipi olanlardan süngerliler olmuyor 3 taneydi diğerleri neyse pazar değiştircem ama çorap, tayt ve çıtçıtlı badi almayı unuttum ... bu arada karnım şiş göbek 2 cm fazla çıktı popomdan erimişim 2 cm :sm_cool:
her halukarda 13ünden sonra bir süre yokum yani 2 bildirimi bensiz yapmalısınız diyete devam etcem sporumuda yapcam bildirimide birinize mesaj atacağım takımla ilgili sorunlar başta culi olmak üzere herkes sorumludur bildirimlerde 1. ve 4. takımdan yardım isteyin sizleri özlücem
idrarıma günde 2 kere çıkıyorum bir kaç gündür böyle neden olabilir acaba
annemin böbreğinde kist çıktı bide çok üzüldüm senağlama