Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

make up canim oyle ayrintili arastirmadim
daha onceden bir iki yerde duymustum
birde dun 2. takimdan akrep arkadasimizinda
ayni seyi soyledigini gorunce dogrudur herhalde dedim
ama dur bende bir bakim neler deniyor

...

dur akrebede yazım o zman canımcım bıde fazla tuketınce cay kahveyı bıde kabızlık yapıyoo ayy gunaydın tatlısler yenı bı mucadele gunu hayden bısmıllah

selam arkadaşlar
sabah: 2 dilim etimek
1 çatal peynir
1 kaşık bal
1 bardak yeşil çay

ara 1 elma yedim

sabah kızım huysuzdu geç kaldım onun yüzünden fazla bişe yiyemedim.
regl oldum kilom azalmıyor onun için inş cumaya biraz vermiş olurum.

öğle menüm
3 kepçe mercimek çobası birazdanda bir mandalina yicem
az oldu biliyorum ama akşama az fazla yerim artık

öylemi sağol juliiii...çıkmadığıma sevindim...
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık....
öğlen elma muz....
arada bol bol su...
akşamda taze fasulye bulgur pilavı yiyecem...tabi ekmeksiz...
julii maşallah çok iyi gidiyorsun...çabuk kilo verebiliyorsun cnm ne güzel....

selam kızlar..bugün bi simit ve bi muzla gecirdim günü...
herkesler iyidir insallah

slm kizlar
bugun yine rahatsizim
spor yapabilirmiyim bilmiyorum

sabah: 1kk peynir, 2 zeytin, domates,salatalik, yesil cay
oglen: 1 porsiyon ispanak yemegi
ara: 1 kivi
aksam yogurtlu salata dusunuyorum
ara da 1 ince dilim kavun yerim

çok düzensiz besleniyorum ama düzelteceğim sabah 2 dilim ekmek yedim öğlen bir küçük kutu ayran şimdide taze fasulye marul salatası

çok yoğunum giremiyorum pek yani aslında giriyorumda yazacak fırsatım olmuyor

bu hafta bildirimde buradayım ama haftaya perşembeden itibaren yokum accuk ara vercem annanemde kalcam dayımlarda net var ama onlarada oturamıyorum pcye yengem istemiyor

bide bugün çok mutlu oldum neden derseniz yaptıkları tavırdan dolayı surat yaptım daha doğrusu numaradan da olsa normal davranamadım annem kızdı baya niye surat asıyon diye pazara giderken söyledim elif öyle dedi ben bişey demedim diyo dedim burdura gitti bucağa gitti ıspartaya gitti boluya gitti afyona gitti adanaya gitti ama yok hanım istanbula gidecekmiş ben nereye gittim adanaya ve afyona hatırlamadığım zamanlarda da istanbula eh buda elif adaleti bakalım ne olacak hiç bişey demicem

bir sürü şey aldım bugün biriktirdiğim paranın yarısını ezdim :roflol:uzun kollu penye aldım , buklet yünden bir üst aldım hani polar gibi badi üstüne giyiliyor öyle , uzun kollu bir kazak aldım ama kumaşı çok güzel , veeeeeeeeeeeee kot aldım süper ya kot giydiğim zamanı hatırlamıyorum çok hoş ya resmini çektim kazak ve kotla koyarım bir ara, çamaşır aldım ikisindende ama olmadı tabi orası ayrı tutkunun çamaşırı 75 olutır atlet tipi olanlardan süngerliler olmuyor 3 taneydi diğerleri neyse pazar değiştircem ama çorap, tayt ve çıtçıtlı badi almayı unuttum ... bu arada karnım şiş göbek 2 cm fazla çıktı popomdan erimişim 2 cm :sm_cool:

her halukarda 13ünden sonra bir süre yokum yani 2 bildirimi bensiz yapmalısınız diyete devam etcem sporumuda yapcam bildirimide birinize mesaj atacağım takımla ilgili sorunlar başta culi olmak üzere herkes sorumludur bildirimlerde 1. ve 4. takımdan yardım isteyin sizleri özlücem

idrarıma günde 2 kere çıkıyorum bir kaç gündür böyle neden olabilir acaba

annemin böbreğinde kist çıktı bide çok üzüldüm senağlama

Son düzenleme:
zalimi merhaba, akşam çıktım hemen görmedim seni. muzu hem seviyorum hem de kolay geliyo, hazırlamak falan yok :) dietim çok iyi gitmiyo ama idare ediyorum :( onun dışında evde kızımla geçiyo tüm zamanım. sen nasılsın?
juliette ne hesaplamak istiyorsun?

tamam zalimicim..kallisteye bi sorayım o bana bi zamanlar vermişti ama pc değişince oda gitti...

cemre tablo bizim kilo yüzdelerini otomatik yapmak için......
bu arada şikerim sizin orlarda muzdan baska meyve yok um elma yada armut daha iy...

kahvaltı..
küçük bi parça helva
bi dilim tam tahıllı ekmeğe krem peynir
1 büyük fincan şekersiz çay..

şimdide acıktım ne yesem diye düşünüyom..offff

Back
X