Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verirsin biraz haftada 1.5 kg veren süper oluraykiri ben bir saatte 5km yuruyorum kosu bandinda..isten 3te cikicam engec umarim 4.30da kosu bandina binerim ve 3 saat uzerinde kalmayi dusunuyorum...kendimi okadar kotu hissediyorumki anca bol hareket iyi gelir diye dusunuyorum
ben iyi olmaya calisiyorum JJuLiEtt bu kilo yuzunden biraz strese girdim 5 hafta var kuzenimin nisanina ve bu halde gitmeye utaniyyorum vallahasen nasilsin canim?
sus kız ağzından yel alsınculi kızım fzlmı yiyosun leblebilerikuru kayısı ye bool bool. regl için bişey diyemem başbaşa kutlamanızın sonucu melisaya kardeş melis olmasın
![]()
bravo canım iyi gidiyorsunBen de biraz evvel 40 dk. koşu bandında yürüyüş+20 dk pilates yaptım..
Siz 15 km nasıl yürüyorsunuz? Ben 40 dk.da 3.5 km yürüyebildim
Daha kahvaltı yapmadım.. Sadece bir küçük hurma yedim spora başlamadan.. Ama dün geceyi sormayın![]()
Kıskanırım kızım o güzel masalarında fotosunu koyuyorsunuz acayip sinir oluyorum sizeneyapayım kızım yemeseydim kavunları kan şekerim taban yapacaktı. yap yap bugün detoksu bir iki gün sonra gene biryerlere gidersin,buluşmalar fln yaparsınız biraz mideni dinlendirmen şart
![]()
![]()
aykiri ben bir saatte 5km yuruyorum kosu bandinda..isten 3te cikicam engec umarim 4.30da kosu bandina binerim ve 3 saat uzerinde kalmayi dusunuyorum...kendimi okadar kotu hissediyorumki anca bol hareket iyi gelir diye dusunuyorum
ben iyi olmaya calisiyorum JJuLiEtt bu kilo yuzunden biraz strese girdim 5 hafta var kuzenimin nisanina ve bu halde gitmeye utaniyyorum vallahasen nasilsin canim?
ceyce benim ağzımdan aldın lafı kıııız allah netmesin seni bende dicektim hamilelik bulaşıcıdır takımda biri hamileyse bir iki kişi daha arkasından gider şüpheledim bak şimdi sendemi hamilisin kıız abbooow.... :) hadi müjdeli haberi ver bana kız...
verirsin biraz haftada 1.5 kg veren süper olur
bende iyiyim bu ara kg verimi durdu tabi kacırdım gezmelerde
sus kız ağzından yel alsın
bravo canım iyi gidiyorsun
hasetlenme bakim..![]()
selam kızla..oğlumla yeni kalktık daha kahvaltımızı şimdi yapcaz
yok yok sen kutlama yapmadın diede hasetlendin galibe![]()
julyete aramızda kısaca culi diyoruz bu arada çok fazla spor yapmak çözüm deil süreklilik önemlidir tatlım...
hee şunu bileydinolan var olmayan var dimi öyle kıskandıracak gibi hafta sonu kaçamakları fln.herkesin kocası öyle romantik değil
![]()
kocasi olmayanlard var![]()
kocasi olmayanlard var![]()
ewet hemde benim gibi evlenmek isteyenlerin yanında ayıp olii amaaa![]()
ewet hemde benim gibi evlenmek isteyenlerin yanında ayıp olii amaaa![]()
hoşgeldin canım aaaa dün yediklerinden sonra birde kahvaltımı yapmayı planlıyorsunhadi utku yapsında bende sana dün yediklerin 2 gün fln gider.