Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

culi kızım fzlmı yiyosun leblebileri :1: kuru kayısı ye bool bool. regl için bişey diyemem başbaşa kutlamanızın sonucu melisaya kardeş melis olmasın :23:

ceyce benim ağzımdan aldın lafı kıııız allah netmesin seni bende dicektim hamilelik bulaşıcıdır takımda biri hamileyse bir iki kişi daha arkasından gider şüpheledim bak şimdi sendemi hamilisin kıız abbooow.... :) hadi müjdeli haberi ver bana kız...

aykiri ben bir saatte 5km yuruyorum kosu bandinda..isten 3te cikicam engec umarim 4.30da kosu bandina binerim ve 3 saat uzerinde kalmayi dusunuyorum...kendimi okadar kotu hissediyorumki anca bol hareket iyi gelir diye dusunuyorum:43:

ben iyi olmaya calisiyorum JJuLiEtt bu kilo yuzunden biraz strese girdim 5 hafta var kuzenimin nisanina ve bu halde gitmeye utaniyyorum vallaha :5: sen nasilsin canim?
verirsin biraz haftada 1.5 kg veren süper olur
bende iyiyim bu ara kg verimi durdu tabi kacırdım gezmelerde

culi kızım fzlmı yiyosun leblebileri :1: kuru kayısı ye bool bool. regl için bişey diyemem başbaşa kutlamanızın sonucu melisaya kardeş melis olmasın :23:
sus kız ağzından yel alsın
Ben de biraz evvel 40 dk. koşu bandında yürüyüş+20 dk pilates yaptım..

Siz 15 km nasıl yürüyorsunuz? Ben 40 dk.da 3.5 km yürüyebildim:17:

Daha kahvaltı yapmadım.. Sadece bir küçük hurma yedim spora başlamadan.. Ama dün geceyi sormayın:17:
bravo canım iyi gidiyorsun
Kıskanırım kızım o güzel masalarında fotosunu koyuyorsunuz acayip sinir oluyorum size :7: neyapayım kızım yemeseydim kavunları kan şekerim taban yapacaktı. yap yap bugün detoksu bir iki gün sonra gene biryerlere gidersin,buluşmalar fln yaparsınız biraz mideni dinlendirmen şart :1: :52:

hasetlenme bakim.. :1:

aykiri ben bir saatte 5km yuruyorum kosu bandinda..isten 3te cikicam engec umarim 4.30da kosu bandina binerim ve 3 saat uzerinde kalmayi dusunuyorum...kendimi okadar kotu hissediyorumki anca bol hareket iyi gelir diye dusunuyorum:43:

ben iyi olmaya calisiyorum JJuLiEtt bu kilo yuzunden biraz strese girdim 5 hafta var kuzenimin nisanina ve bu halde gitmeye utaniyyorum vallaha :5: sen nasilsin canim?

julyete aramızda kısaca culi diyoruz bu arada çok fazla spor yapmak çözüm deil süreklilik önemlidir tatlım...

ceyce benim ağzımdan aldın lafı kıııız allah netmesin seni bende dicektim hamilelik bulaşıcıdır takımda biri hamileyse bir iki kişi daha arkasından gider şüpheledim bak şimdi sendemi hamilisin kıız abbooow.... :) hadi müjdeli haberi ver bana kız...

zalimi canım bunlar karı koca kutlamalar fln gittiler h.sonları fzl kutlamış olabilme ihtimalleri çoook yüksek.:52:

verirsin biraz haftada 1.5 kg veren süper olur
bende iyiyim bu ara kg verimi durdu tabi kacırdım gezmelerde

sus kız ağzından yel alsın

bravo canım iyi gidiyorsun

hasetlenme bakim.. :1:

ha haaaa ne hasetlenmesi ben kim hasetlenmek kim :47: ahh ben bir yakın olsam oralara yapacağımı biliyorum ama işte kader uzaktan izlemek varmış.:43:

bugün gezmeye gidecektim vazcaydım diyetimi bozmaya niyetim yooook patates ağacı yetiştirce içimde:15:

alıntı yap yazıyor ya hani onun yanında MQ yazıyor mQya tıklıyorsun tıklıyorsun en sonda alıntı yapa tıklıyorsun çoklu alıntı yapmış oluyorsun bu kadar...

hoşgeldin canım aaaa dün yediklerinden sonra birde kahvaltımı yapmayı planlıyorsun :52: hadi utku yapsında bende sana dün yediklerin 2 gün fln gider.

yok cnm ya utku sürekli kucağımdaydı vız vız huysuzlandı hep..oturup doğru dürüst bişey yiyemedimki..inanırmısın 3 çayım içemeden soğudu..bide ben öğün atlamayı sevmiyorum..azda olsa yemem lazım muhakkak

Gunaydin herkese bu sabah peynir, zeytin, domates, yumurta sarisindan olusan kahvalti yaprim. Kahvaltilari siki tutmak niyetindeym. Yoksa oglen yemeginde kaciriyorum. Bu arada zalimi bu patates diyeti sagliksiz degil mi. 5 gunde 5 kilo verdiyen diyet birakinca daha cok kilo aldirmaz mi?

öğlen yemeğimi yedim geldim bir kase mercimek çorbası, tavuk sinitsel ve biraz da havuç salatası. yedim.

ayy tutku kıyamam sana kaçırmışsın güzel pastaları poğacaları zaten yiyenin kim olduğu fotolardan belli oluyorda :9: hayırdır utku hastamı?

zalimi şu patates diyetinin rica etsem linkini atarmısın buraya bir bakayım bakamadım ben ona

Back
X