Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.TAKIM 179.ETAP

zalimi (69,7/70/-0.3/-0.43%)burada...

sailormoon (65.7/67.5/0.00/0.00%)bebiş için ayrılıyor..

JJuLiEtt(62.9/63.5/-0.6/-0.95)burada...

tutku2012(63.5 /64,0/-0,5/%-0,78)..????..

cemre2010(63.7/63.7/0.00/0.00%)burada

rana.able(70.5 / 69.0 / 1.5 / %2.13)burada

hulyaeyup(69.4/69.4/0.00/0.00%)burada...

ceyce(82.5/82.5/0.00/0.00%)..burda...

harri -- yeni üyemiz ...burada..

kirmizigül06... yeni üye ...burada

aykiri87..yeni üye .. burada ..

Son düzenleme:
Bu arkadaslar ben henuz ozel mesaj yazamiyorum. cevap almazsaniz sasirmayin. hulyaeyup sana cevap veremedim o yuzden kusura bakma. 50 mesaji doldurunca yazabilicem artik.

iyi rana sen nasılsın spor yaptım baya duş aldım iyice uykum geldi .. diyetisyenime gidecem ya çok heycanlıyım halbuki daha 1 hafta var :1:

cuma günkü kilosunu bilen bir arkadaş vardı 74le ne başlamış bir kilo verdim diyordu nesse böle işte bözlerimi açamıyorum yatiim ben iyi geceler tatlı rüyalar hepicinize.... burada saat 00:10 sizin orada daha öğlen falanmı kız

bulduuuum ,sizin saat 6:10mmu geçiyor :1: ne şımarık bir rakibim dimi , yorgunluğum çeneme vurdu :1:

Son düzenleme:
kusura bakmayın yazamadım akşamdan sonra. kızım az önce uyudu, bakalım bu gece kaç defa uyanacak :( rana ve zalimi haklısınız hep ama bilmiyorum ben nasıl düzelicem... bu akşam kızıma semizotu yemeği yaptım, kocama da dışardan bişiler almıştım :) ben de yine kurabiye yedim :( bu cumaki durumuma göre kendime yeni bi yol çizmeyi düşünüyorum...
benim de pilim bitti artık yatıyorum kızlar, iyi geceler hepinize... rana'ya iyiakşamlar :)

iyi geceler herkeseee
herkes süper gidiyor cemre hariç....
hani haftada bir yapsan tamam ama her günün sağlıksız canım...toparlanmalısın..evde bi sebze yemeği zor bi iş değil yanlıs anlama senin yliğin için yazıyorum..yoksa ne bayram ne yılbası böyle gelip böyle gidersin...

sabah:1 cavdar ekmeği peynir zeytin domates salata
öğlen: az porsiyon kıymalı börek (dısardaydım)
akşam:fırında somon

iyi geceler herkeseee
herkes süper gidiyor cemre hariç....
hani haftada bir yapsan tamam ama her günün sağlıksız canım...toparlanmalısın..evde bi sebze yemeği zor bi iş değil yanlıs anlama senin yliğin için yazıyorum..yoksa ne bayram ne yılbası böyle gelip böyle gidersin...

sabah:1 cavdar ekmeği peynir zeytin domates salata
öğlen: az porsiyon kıymalı börek (dısardaydım)
akşam:fırında somon

vallaha maasallah juli, cok guzel gidiyorsun...ben dun okadar kosturmanin ardindan dayanamadim 4 parca ekmek yedim vallaha..benim diyettede ekmek yemek yasak :30: bugun menumun disina cikmicam ama :))

Buarada herkese gunaydinnnn

Back
X