• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

uyudum uyudum uyudum geldim bu gün su günü gibi bişi oluyor benim için yatıp kalkıp su içiyorum dün aksamdan beri bişi yemedim diyebilirim..

selam kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum,bizim takim yarisi kabul etti,kirmizida gelince sizin cevabinizi alir bu hafta baslariz ins..

hadi kizlar 2 kardes takim oalrak bu hafta listelere yazdirlarim adimizi :))

ben bu hafgta special-k ile 2 hafta programina basladim bakalim fayda görebilöecekmiyim

sonucunu bizede yaz hasretim34 . yarisi kabul eder kesin kirmizim sen simdiden takimini motive et biz yenilmez takimiz ona gore ha:60::60:amma korkutucumu oldum ne :1:

uyudum uyudum uyudum geldim bu gün su günü gibi bişi oluyor benim için yatıp kalkıp su içiyorum dün aksamdan beri bişi yemedim diyebilirim..

kiz benimde et gunum amam ac gunume dondu bu saat oldu sadece yarim tavuk butu yiyebildimbi yarimda aksama yerim bu gunu atlattim demektir:62::62:

ay canlarim benim sizleri birakip islerimi bitiremiyom ya ne olacak benim tembelligim .biriniz beni kovsun buradan yoksa adam beni bosayacak isleri yapmiyorsun diye:60::60:

sonucunu bizede yaz hasretim34 . yarisi kabul eder kesin kirmizim sen simdiden takimini motive et biz yenilmez takimiz ona gore ha:60::60:amma korkutucumu oldum ne :1:

güzelim takimda fazla paylasmimiz olmasada bizi hafife alma,maslalah bütün arkadaslarim cok azimli,ama iste coluk cocuk is derken cok fazla paylasim olmuyo ama olsun biz böylede mutluyuz ve süperiz :)

güzelim takimda fazla paylasmimiz olmasada bizi hafife alma,maslalah bütün arkadaslarim cok azimli,ama iste coluk cocuk is derken cok fazla paylasim olmuyo ama olsun biz böylede mutluyuz ve süperiz :)

yarisi alacaz baska yolu yok . ben simdiden hafta sonu listesini vereyim :
BIRINCI.......... 7.TAKIM
IKINCI.............4. TAKIM
:33::33::33::33::33::33::33:

ben geldim kizlar...hepinize kucak dolusu sevgilerr getirdimm:38::38:

daha gecmisi okuyamadim ama ne yarisi, kimle yarisa girdik:26::26:

hg canim ihtiyacimizda vardi sevgiye . canim daha yarisa girmedik senin onayina sunuyoruz 4. takimla spor yarisina girecegiz sonucu persembe gunu aciklayacagiz . kisisel degerlendirmede yapacagiz:41:ne dersin yeneriz demi onlari

ben geldim kizlar...hepinize kucak dolusu sevgilerr getirdimm:38::38:

daha gecmisi okuyamadim ama ne yarisi, kimle yarisa girdik:26::26:

hg canim ihtiyacimizda vardi sevgiye . canim daha yarisa girmedik senin onayina sunuyoruz 4. takimla spor yarisina girecegiz sonucu persembe gunu aciklayacagiz . kisisel degerlendirmede yapacagiz:41:ne dersin yeneriz demi onlari

bu ne ya hizimi alamadim herhal iki tane birden yazdim hahahahahahahahaha:60::60::60:hasretim cok korkuttu gozumu zaar:18::18::18::18:

gulum kaptanım sen yokken bız hııııccc dıyetleırmızı bozmadık ustune ustluk bıde spor yarıslarına soyundukk
haydeee bıre pehlıvanlarrrımm benım dıyebılırsın bıze:60::60:

gulum kaptanım sen yokken bız hııııccc dıyetleırmızı bozmadık ustune ustluk bıde spor yarıslarına soyundukk
haydeee bıre pehlıvanlarrrımm benım dıyebılırsın bıze:60::60:

daha gecmisi okumadim minnosum...ama umarim oyledir...artik kurtulalim su fazlaliklardan...
isyerindeki kadinlar cambridge dietine soyundular...sitelerine baktik..resmen sok oldum...dahada hirslandim resmen...120 kilodan baslayim 60 kilo olan kadinlari gorunce sok oldum...bizim neyimiz eksik biz niye veremiyelim:66::66:

simdi gecmise daliyorummm

daha gecmisi okumadim minnosum...ama umarim oyledir...artik kurtulalim su fazlaliklardan...
isyerindeki kadinlar cambridge dietine soyundular...sitelerine baktik..resmen sok oldum...dahada hirslandim resmen...120 kilodan baslayim 60 kilo olan kadinlari gorunce sok oldum...bizim neyimiz eksik biz niye veremiyelim:66::66:

simdi gecmise daliyorummm

anammm nasıl yanı 120 kılodan 60 kıloya ındıyse demekkı ben kendı aglanıcak halıme guluyorumm 8 kıloyu veremıyorum hooofff hofff bende bakımm bırazda zayıflama arzum gelır belkım

Back
X