ahada geldim mucuks![]()
hosgeldın nasıl yapıyorsun yaa valla masallah sana 5 gunde 5 kılo cok zor bı dıyet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahada geldim mucuks![]()
aynen canım şok diyetler benide şok ediyor![]()
doğru söylüyorsun canım önemseyin bizi kızlar bu haftada konuşun bakalım bu hafta kesin birinciyiz yine![]()
hosgeldın nasıl yapıyorsun yaa valla masallah sana 5 gunde 5 kılo cok zor bı dıyet
selam kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum,bizim takim yarisi kabul etti,kirmizida gelince sizin cevabinizi alir bu hafta baslariz ins..
hadi kizlar 2 kardes takim oalrak bu hafta listelere yazdirlarim adimizi :))
ben bu hafgta special-k ile 2 hafta programina basladim bakalim fayda görebilöecekmiyim
uyudum uyudum uyudum geldim bu gün su günü gibi bişi oluyor benim için yatıp kalkıp su içiyorum dün aksamdan beri bişi yemedim diyebilirim..
sonucunu bizede yaz hasretim34 . yarisi kabul eder kesin kirmizim sen simdiden takimini motive et biz yenilmez takimiz ona gore haamma korkutucumu oldum ne
![]()
güzelim takimda fazla paylasmimiz olmasada bizi hafife alma,maslalah bütün arkadaslarim cok azimli,ama iste coluk cocuk is derken cok fazla paylasim olmuyo ama olsun biz böylede mutluyuz ve süperiz :)
yarisi alacaz baska yolu yok . ben simdiden hafta sonu listesini vereyim :
BIRINCI.......... 7.TAKIM
IKINCI.............4. TAKIM
![]()
ben geldim kizlar...hepinize kucak dolusu sevgilerr getirdimm
daha gecmisi okuyamadim ama ne yarisi, kimle yarisa girdik:26::26:
hg canim ihtiyacimizda vardi sevgiye . canim daha yarisa girmedik senin onayina sunuyoruz 4. takimla spor yarisina girecegiz sonucu persembe gunu aciklayacagiz . kisisel degerlendirmede yapacagizne dersin yeneriz demi onlari
hg canim ihtiyacimizda vardi sevgiye . canim daha yarisa girmedik senin onayina sunuyoruz 4. takimla spor yarisina girecegiz sonucu persembe gunu aciklayacagiz . kisisel degerlendirmede yapacagizne dersin yeneriz demi onlari
ne yapmasi kiz ölüyorum basladim birakmakta istemiyorum bu 55 i kirmam lazim digerleri neysede bu et gununu atlatsam tamamdir bak oyle oldu bile ha gayret gANFED aksama ne kaldi![]()
gulum kaptanım sen yokken bız hııııccc dıyetleırmızı bozmadık ustune ustluk bıde spor yarıslarına soyundukk
haydeee bıre pehlıvanlarrrımm benım dıyebılırsın bıze![]()
daha gecmisi okumadim minnosum...ama umarim oyledir...artik kurtulalim su fazlaliklardan...
isyerindeki kadinlar cambridge dietine soyundular...sitelerine baktik..resmen sok oldum...dahada hirslandim resmen...120 kilodan baslayim 60 kilo olan kadinlari gorunce sok oldum...bizim neyimiz eksik biz niye veremiyelim
simdi gecmise daliyorummm