• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amaaan..bedava masör de buldum ....:66::66::62::62::62:siz derdinize yanııın......benim bünye şaşmazsa bu hafta ben onu şaşırtcam haftayaaa....:37:

kk nın en çıtır takımııııı.....7. takııım.....:64::64::64::64::66::66::66::66::46::46::46:

bu hafta cıkıs yapıyoruz yine sanırımmmm :62::62::62::62:

senin bünyeye benim güvenim sonsuzz hadi bakalım görelimmm :66::66::66::66:

enerji bosa gitmesin hadi az daha gülde spor basla :60::60:
bende enerji patlaması yasıcam yatarken :9::9::9:

bari bi dilim ekmek alsaydın evden cıkarken yanına ceycem yaa elmayla olurmuymus öylee :20:

ayy canım ya servise yetişeceğim derken hiçbişey alamadım yanıma elmam var allahtan burda

öyle bi fırsatın varsa çok iyi olur

:33::33::33::33::33::33:erkek deiliz çıpsçıtır gacılarız:32::32::60:

ay inş. yapıcam doğacım düşünüyorum yaa bakalım bir aksilik olmazsa diyorum ya odamdan kolay kolay dışarı çıkamıyorum lavaboya bile gitsem iki hattım hiçsusmuyor

insallah canim iyi bir sonuc alirim ya bende saglikkli ve duzenli yiyerek 8 kiloyu verdim ama artik etkilemedigi icin bi anlamda mecbur hissettim ayricada bu kadar zor oldugunu bilmiyordumneyse ama yuzdum yuzdum kuyruguna geldim yarin bitiyor yumurta gunum yarin :62::62:
hadi canım az kalmış.yumurtayı ben fzl yiyememe yaa hadi sabır canım sana

:9::9::9::9::9::9::9::9:

eve gelince kocana daya tatlıları zayıflayamasın yedikce yesin ama sen asla yeme sonra sen zayıflarsın o şişerr :60::60::60:

hee öyle yapayım dimi kız adama gidince sütlü tatlılar fln yapayım o yesin ben bakayım:52:

ayy yumkurtayı bende severimde sabahtan aksama kadar sürekli yumurta yiyince midende olusan etki o kadar tiksinc oluyorki kelmeler kifayetsiz bu konuda 2 gün azına yumruta tadı geliyorr... :52::52::52::52::52:

kiz korkutma gozumu . zaten patatestende ispanaktanda gun boyu yiyince mide almiyor artik sabah rahat yedim aksama iskenceydi resmen:1::1:

ayy canım ya servise yetişeceğim derken hiçbişey alamadım yanıma elmam var allahtan burda

ay inş. yapıcam doğacım düşünüyorum yaa bakalım bir aksilik olmazsa diyorum ya odamdan kolay kolay dışarı çıkamıyorum lavaboya bile gitsem iki hattım hiçsusmuyor

hadi canım az kalmış.yumurtayı ben fzl yiyememe yaa hadi sabır canım sana

hee öyle yapayım dimi kız adama gidince sütlü tatlılar fln yapayım o yesin ben bakayım:52:

ay canim ya o kosturmacayi bilirim ise yetiseccem diye kendimizden geceriz alcak patronlar hic insaflarida yok:47:

bye diyorum kaçıyoruuum...görüşürüz kızlaaar.....
by by diyorum yine görüşelim diyorumm :16::16:

:61::61::61::61::61::61::61::61:

kiz korkutma gozumu . zaten patatestende ispanaktanda gun boyu yiyince mide almiyor artik sabah rahat yedim aksama iskenceydi resmen:1::1:

valla patatesten ıspanaktan bulandıysa yumurta felaket olur :52::52::52:
bence sen yumurtanın yanında lor da yee acıktıkca lor yersin ana öğündede 1 er yumurta...

$elbise.webp

burda pek net cıkmadı..

doğacım şu zumbanın linkini banada atarmısın...

tüm mesajlarınızı alıntıladım kızlar..
öncelikle sunu belirteyim %80 imiz calısan insanlarız calısmayanımızında küçük bebeği var asla birbirimize göre ayarlayamayız işlerimizi.ben haftanın 40 saatini takımda geciriyorum sürekli online durumdayım haftada 40 saatten sonra kimsenin bana haftasonu ve aksamlarıda dur demesi gerektiğini düşünmüyorum takımda en cok doğa ve ben varız oda benim gibi sürekli acık durumda herseyden her an haberimiz var.aksamları ve hafta sonlarıda ailemizle evimizle ilgilenelim dimi zaten takımın geneli gündüz giriyor genelden bişi isteneceğine bence diğerleri genele uyum sağlamaya calısmalı. hıı hala olmaz sart gelsin denirse ben cıkarım kendi fikrimi söylüyorum 40 saatimi zaten takıma ayırıyorum kalan zamanımada asla müdahale ettirtmem.bu ağır olur.
diyet konusuna gelince aldığım kilo hepinize fazla geldi anlasılan sürekli bir sikayet var memnuniyetsizlik var acıkcası sorumluluğumu bilen birisiyim 1 hafta kilo aldım die bu kadar sey duymam gerekmiyordu cok canımı sıktınız takımda bi baskası kilo aldığında bu derece uzamıyordu iş biz hemen toparlanmaya gidiyorduk moral veriyorduk ama kilo alan taraf olunca geldikce geliyorsunuz bundan sonra bende mesaj sayımı doldurup fazlasına gecmicem evet 40 saat burdayım haftada ama 25 mesajımı yazıcam bırakıcam.1 cuma artıdaydım die bu kadarda uzatılmaz ...
daha fazla yazmıcam yazarsam kırıcı olucam çünkü....
juliyle nev böyle düşünüyormuş valla ben katılımım konusunda çok rahatım bol paylaşım yaptığımı düşünüyorumsayılarımda ortada azerim sayıyor sağolsun yinede bakarım duruma
saferanım öyle haklısın ama bunun bu kadar uzatılması sinirlendirdi yani her kilo alısımızda bu kadar dillendirilicekse ne işimiz var burda kilo aldığında motive edilmeli ki insan daha cok zayıflama adına bişiler yapsın ..
hafta sonuda annemlerdeydim bu sabah tartıldım gr almamısım yani takımdan uzaklasıyorum die kiloda aldığım yok ben hiç bi zaman keyfim için takıma kilo maletmedim.
üzerine alınma demişsin ama benim kilo artısımın olduğu hafta bu kadar cok konusulması ister istemez sinirlendiriyor..
*****Meyve'cim önce şunu söyleyim;ben takımda yeni olmama rağmen senin ne kadar azimli ve kararlı biri olduğıunu biliyorum,3 haftadır seni tanımama rağmen,keza aynı şekilde Ganfed'in de,Ceyce'nin de.Eğer kaptan bir uyarı yapıyorsa,kesinlikle dikkat çekmek istediği hususlar vardır,ki KIRMIZI gerçekten çok iyi gözlemci bu konuda.Onun dağılmak ve toparlanmak ile ilgili yazdığı yazıya ben de %100 katılıyorum.Ama dikkatini çekmek isterim ki;ne o ne ben ne de bir başkası bireysel olarak kimseye dem vurmamıştır.1. lik haftasından sonra 2 hafta üst üste takımca eksilere gitmek hususundadır toparlanma çağrısı.Yani kimseye değil,takımın genelinedir.Hepimiz belli bir yaşta,belli bir düzeyde insanlarız diye düşünüyorum.Zaten süt üste 10 larca hafta kilo alma yanılgısına düşecek kimse de göremiyorum aramızda.Takımsak,bu tür uyarıları bireysele indirgemememiz gerekir.Ben mesela,sana birşey söyleyecek olsam neden korkayım ki,direk olarak Meyvenull ile başlayan cümleler kurardım.Lütfen kişisele çekme,takımın seni ne kadar sevdiğini 3 haftada bile net gördüm,aynı şekilde ben de seninle aynı takımda olmaktan mutluluk duyuyorum.Bence kaptanımızın uyarısını takımca üzerimize almalı ve hırslanmalıyız.
*****Vakit hususuna gelince kızlar,bunu da bir eleştiri olarak yazmadık dikkat ederseniz dün akşam.Julia geldiğimde kimseyle karşılamıyorum dedi,ben de -evet,ben de-dedim.Yani kimseden kimse 40-50 saat istemedi.Vakitler uyuşmuyor,doğal birşey bu,Kimse kimseyi zorlayacak değil.Haftasonu konusunda ise fikrimi söyledim,beğenen beğenir beğenmeyen yazmaz o kadar yani.
*****Bu arada özelden göndermeye başladı arkadaşlar spor sürelerini,pazar gününü de ekleyin hanımlar.Bu haftaya mahsus 5 gün hesaplıycaz.
*****Ben takımımdan ve burada sizlerle olmaktan çok mutluyum kızlarrrrrrr :66: Gerçekten 3 haftada azim ve irademin üzerinde çok güzel etkileriniz oldu,kilo verme hızım arttı.Cümleleri üzerimize alınmadan takım ruhuyla gidecek nice nice kara yağlara :1:

Son düzenleme:
Back
X