• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de menü yaziiim....
sabah..
peynir 1 kk
zeytin 3 ad.
kep ek.1dilim
domates salatalık
öğle....
yarım tavuk döner sandviç....mecburen dişarda...
ayran
4 tanecik elma dilim patates
akşam yok
bol su.....

ben de menü yaziiim....
sabah..
peynir 1 kk
zeytin 3 ad.
kep ek.1dilim
domates salatalık
öğle....
yarım tavuk döner sandviç....mecburen dişarda...
ayran
4 tanecik elma dilim patates
akşam yok
bol su.....

saferanım aksam keske meyve süt yapsaydın.. boş boş gecmiş olmamıs sen en iisi yoğurt falan yee şimdi az da olsaa...

canım ne güzel gezmişsin ayy cok özledim saatlerce gezmeyi... :66::66::66:
bakırköyde gezdim heryer çok güzeldiii......zayıflayınca alcaam kıyafetleri seçtiiim.:1::1:...kızıma alışveriş yaptım...
hoşgeldin seferancım :16::16:

laaaaayyyyn....:84::84::84:...bi daaa bana seferaaaaan...:20::20:.diyeeen korksun bendeeeeeeennnnnnnnn...........:18::18::22::22::22::22:

bakırköyde gezdim heryer çok güzeldiii......zayıflayınca alcaam kıyafetleri seçtiiim.:1::1:...kızıma alışveriş yaptım...

laaaaayyyyn....:84::84::84:...bi daaa bana seferaaaaan...:20::20:.diyeeen korksun bendeeeeeeennnnnnnnn...........:18::18::22::22::22::22:

senin nick i hep yanlıs yazıyor bu kızlar canım :90::90::90::90:

günaydın ganfedim

kız minnoşşşşş unuttum sanma gel raporunu ver çabuk naaptın spor yaptınmı hıııı:27:
ayy dogammm yapamadım dunn ama bugun 20 dk kadar yurudum yatmadan once bı 20 dk daha yuruycem tatlım:17:
o raporu bitirir verirde bu raporda baya baya zorlanıcak anlasılan :9::9:
evettt yaa püüfff:14::14:
bravvo dogacim sen kizlari motive et kimse gozunden kacmasin helede minnos . onu cok kosturalim acil 55 i gormesi lazim:47:
evet evet mınnosun bıran evvel 5 olması lazımmm
:54::54:mucuk bendende sana canim . evet 5g 5k diyetini yapiyorum bugun 4. gunum elmayla devam ediyorum:46::46:aferin bana :1:
masallah tatlım sana yaa:nazar::nazar: ınsallah 53 u de gorursunn okadar dırendınn ugrastın
kiz soyle masa basinda yapmasin alsin eline dosyayi bi saga bi sola kostura kostura yapsin :33:
ayy ben zaten hıc masada oturmam kı oraya buraya kosarım hepp:9:
elbısee cokk sekerrr:38:
minnoş ben sana küsüm ne zamandan beri 2 türkü çııırıp pasımızı almıyosun:63::63:
ayy dogam sen ıstersınde ben soylemezmıyımmm amannnda buradan bırr atlı gectı vayy vayyyy,
karayagımıdaaa kapsaa gıtsee vayyy vayyy:1::1::1:
Allahmi dedirtiyor nedir meyvisim, gel agzini opemm:60::60::60:
insallah yazdan sonra fistikkkk olurummm...isyerinde arkadasim yarin cambridge diyetine baslayacak...eger o guzel sonuclar alirsa bende tatilde devam etmeyi dusunuyorum vallahi...
donustede 6larin icinde geliyormusss...ahhh nerdee:16::16:
ayy kırmızım bu cambrıdge dıyetını bende dusundum bırazcık yaa yapsammı ne dersınn
ayyy insallahh meyvisimmmm....ozaman engec yilbasina mezun olurum ben:66::66::66:
okadar buyuk birseyki benim icin 55kilo olabilmek...nasil olurum tahmin bile edemiyorum..76 kilonun altini hic hatirlamiyorum:59::59:ama insallah busefer basaricam....hic kimse sisko kalmasin..okadar kotu birseyki...onun yuzunden lokmandan kaciyorum resmen:59:klafda atamiyorum, ki kamera konusu acilacak diye...simdi mesafeli ilgisiz kizi oynuyoruz bakalim:59:
benım ıcınde 55 oyle buyuk bır hayalkı gulummm alhhh ahh bı ogunlerr gelebılsede 55 ı gorebılsekk keskemmm:43::43:
Julia,Seferan,Minnoş iyi geceler canlarım,ben yatıyorum :10:,öpüldünüz kocamaaaaannnn :16:

ıyı gecelerrr tatlımmm mucuk :38:

ayy bı susunn ne cok konusmussunuzz beee:60::60:
kac saattır okuyorum bıtmedııı beee:1::1::1:
ayy bu oyle bır gecer zamankıde ıncı hoca ölucekmı yaa ölmesınn:43::43:

öyle bır gecer zamankıyı cok merak edıyorum ama kalkıp banyo yapmam lazım kı yarına saclarımı duzlestırıcem suslenıp puslenıcemm ama bıtmedıı su dızı ya

ayy dogammm yapamadım dunn ama bugun 20 dk kadar yurudum yatmadan once bı 20 dk daha yuruycem tatlım:17:

evettt yaa püüfff:14::14:

evet evet mınnosun bıran evvel 5 olması lazımmm

masallah tatlım sana yaa:nazar::nazar: ınsallah 53 u de gorursunn okadar dırendınn ugrastın

ayy ben zaten hıc masada oturmam kı oraya buraya kosarım hepp:9:

elbısee cokk sekerrr:38:

ayy dogam sen ıstersınde ben soylemezmıyımmm amannnda buradan bırr atlı gectı vayy vayyyy,
karayagımıdaaa kapsaa gıtsee vayyy vayyy:1::1::1:

ayy kırmızım bu cambrıdge dıyetını bende dusundum bırazcık yaa yapsammı ne dersınn

benım ıcınde 55 oyle buyuk bır hayalkı gulummm alhhh ahh bı ogunlerr gelebılsede 55 ı gorebılsekk keskemmm:43::43:

ıyı gecelerrr tatlımmm mucuk :38:
şarkı süpeeeer....h.g minnoooş

benım en cok sevdıgım şarkımı bırazcıkk söylıyımdee yıne beynıme ıslesın safişimm

karayag gidiver gidiver gidiverrr :87::87:
55 gelıver gelıver gelıver gelıver:87::87:

Back
X