- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
doğa & kırmızım size de iyi geceler kızlaaar..
iyi geceler canım sporumu sıcagı sıcagına yaziim diye girdim ayıpdır süülemesi 40 dk da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğa & kırmızım size de iyi geceler kızlaaar..
kizu ben sana demedimmi az yaz diye oku oku basimm dondu . ayrica dediklerinede bir yorum yapmiyorum gercekten kapanip gitsinNe yapmissiniz kizlar ya...oku oku bitmedi...ama sunu soylemeliyimki okuduklarim icin cok uzuldum..
takim ne hale gelmis birden...dilimin dondugunce cevaplar vermeye calisicam...ama benden sonra bu tatsiz konu hakki hic kimseden bir youm istemiyorum...ben actim bu konuyu ve benimlede kapansin!!!
evet canim, diplomami alirsam...guvenlik kordinatoru olma sansim olacak..yani enaz 60 kisiye sorumlu olacagim, ve onlarla ilgili yapilan hersey beni ilgilendirecek..izindi hastalikti vs..ve elbette maasimada cok olmasada faydasi olacak
julicim, burda sukurler olsunki herkes birbirini cok seviyor...sonucta paylasim olsun diye 5 msj mecburi paylasim zorunlugumuz var...takimdaki kizlar bunu asmissa kimseden fazlasini istemeye hakkim yok...ozellikle doga,ve meyve encok paylasimda bulunan arkadaslarimiz...kimseden sabah aksam burada olmasini isteyemem..
nevcim, eminim sende kotu niyetle soylemedin..sende takim icin en dogru seyleri yapmaktan yanasin..ama cocugumuzun bu takim disindada bir hayati var..ve onlara katilimlarindan daha fazlasini bekleyemeyiz..enfazla yapabilecegimiz, zorunlu olan 5 msj haklarini yerine getirmeleri.fazlasini isteyemeyiz.senin dedigin yontemler cok hos..ama agir..herseyi zora kosarsak takimin tadi tuzu kalmaz tatlim...yoksa kendimizi askeri kampinda felan zannedecegiz
frangicim,, senin paylasiminda hicbirsekilde problem yok tatlim..elinden geldikce takimdasin ve ben buna her sekilde sahidim..benim icin onemli olan burada gunluk bulunmaniz ve enaz 5msj yazmis olmanis..birdaha ayrilmak zorundayim lafinida duymim
cemrecim, simdi bana kirilacagini biliyorum, ama sen ve frangi ayni konumda degilsiniz..senide anliyorum cocugun var yetisemiyorum diyorsun..ama Ganfedinde kucuk bebegi var ama saolsun takima elinden geldigince paylasimda bulunmaya calisiyor,,,yanlis hatirlamiyorsam sen calismiyorsunda:26: ama yinede insan gunde 5 msj yazabilir...istenirse yapilirha yazmaya vakit yoksa, izin alinilir ve ortada bir sorun olmaz.
doga ablacim,....senin paylasimin zaten cok guzel...senden fazlasini bekleyemeyiz...bu takim disindada bir hayatin var
meyvisim seninle ozeldende konustuk...lutfen uzerine alinma...sadece genelleme olarak yazmistim ben...cemrenin sok diyet yapip sonraki hafta geri almasi gozumden kacmadi..ve sende annenlere gidince..onca cektigin eziyet bosuna gidiyor diye dedim...burada elbet listede onemli ama sagliginiz herseyden daha onemli...ayrilma konusunu birdaha sendende duymim...dovucem yoksa hepinizi
agzini opeyim senin minnosummnekadarda guzel yorumlamissin
meyvisim, 19 mayistan dolayi izinli olan birkac arkadasimiz daha vardi, sonra ben annemin hastaneye yatisindan dolayi giremedim birkac gun..yani birdaha uzerine bukadar alinma meyvisim...inan birini kirdim diye cok uzuldum
masallah iyi eglenmissiniz ama ben kacirdim
ahhh nerdeee..biz isci atiyiz...sirtimiza binen eksik olmuyor..habire is habire iss
ya bencede haftaya baslamak en mantiklisi...gecen hafta cuma anlasmis olsaydik guzel olurdu..cogu arkadasimizda gec duydu..ve eminim pazar spor yapamadi..
oh bee bitti sonunda msjlar...yoruldum vallahi...
bundan sonra takimimizda boyle seyler yasansin istemiyorum...kaptan olarak gerektiginde konulara
mudahale edecegimden emin olabilirsiniz. ben yoksamda Safisim herkonuda son yetkilidir..
ha birde azerimi unutmamak lazim...msj listelerini hazirlayan olarak..kisilerin msj durumu hakkinda oda yorum yapma hakkina sahiptir !!
bunun disinda kimseden hicbirsekilde takimimiz/takimdaki kizlarla ilgili yorum istemiyorum..![]()
evet ya cumadan baslasin benimde bu 5 gun 5 k diyeti biter gucum olur spor icin yoksa benim totis kalkmam diyo bugun zar zor 25 dakika lesli yaptimMinaveri soylemeyi unuttum...minaverde yarin takima ugramazsa...diskalifiye olacaktir..bu ona verdigim 3uncu sans ve daha fazla beklemek istemiyorum
ve aldigim mesajlardan,gordugum yorumlardan sonra..hafta sonu icin msj zorumlulugu olmayacaktir...
ayriyetten her hafta spor yarisimiz olsun diyenler varsa..ona gore karar veririz.ama meyvisim bu yarismaya dahil olmayacaktir
canim ben cumartesi gunduz o kadar cok burdaydim ki nerdeyse tum gun gecmisi okuyup onlara cevap yazdim buda benim yalniz oldugum hissini yaratmadi sonucta burda 10 kiside olsa onlarda yaziyor canli konusmak diye bi sey yok o yuzden bakin su andada kimse yok ama ben yinede yaziyoru sizde oyle yapin inanin kirginlik diye bisey olmayacak aranizda bir birimizi hos gorelim lutfenHayatım ben kimseye hiçbirşey dikte etmedim,yalnızca bir öneri sundum.Buna bize uymaz diyip geçmek çok mu zor anlamıyorum,olay büyüyor.Koyarız icabında bir oylama:haftasonu 3 paylaşımı kabul ediyor musunuz?Evet-hayır oylanır zaten takım geneline uyulur oylamalarda,öneriden doğal ne olabilir bir takım içinde.Bize uymaz dersiniz o kadar yani,burası Nazi kampı değil.Ya ben inan takım dinamizm kazansın diye spor,haftasonu vesaire öneriler getirdim.Spora bile takımca bir yanıt alamadık pazar gününden beri.Sorun olacaksa kendi işime bakarım,bir daha da hiçbir konuda yorum yapmam.Nihayetinde ben de bu takımın üyesiyim,bir öneri neden bu kadar büyütüldü anlamadım.Neyse ben de uzatmak istemiyorum,kendi yoluma bakarım takım adına birşeyler için çabalayan taşlanacaksa.Hepinize kolay gelsin.
benim menum sabah elma ara elma ogle elma aksam elma artik gozlerimde elmalar ucusuyorkizlar, kimseden menuleri goremiyorummmmmherkesten 3 ogun menu bekliyorum ona gore
benum bugunku menum:
yine bugunde salata yiyecegim..hala hastayim cunki...salya sumuk dolaniyorum...bu menu listesine pek uymadi amabogazim hala felaket agriyor..
salatamin icindekiler::::5 yaprak marul..3 havuc..2 haslanmis patates..15 adet yesil zeytin...3 yaprak kirmizi lahana..ve olmazsa olmazim..zeytin yagli ton baligim 160gr..simdilik daha 1 litre su icebildim..
bir fincanda...yesil cay..icinde 20gr bal...bogazim icin ama pek faydasini goremedim![]()
nevcim, konuyu lutfen kisisellestirme canim...konu sadece senin sundugun oneriler degil...elbette herkes bir oneride bulunabilir.sonucta biz bir takimiz burada.sadece yanlis anlamar yuzunden tatsiz seyler yasandi..ve konunun artik kapanmasini istiyorum..kimse daha fazla uzulmesin ve kirilmasin![]()
canim spora kimse karsi durmadi ki herkes severek kabul etti gecmisi okumadin miayrica herkes su anda yaris psikolojisindeKırmızım;toparlanalım 7. takım dedik kişiselleştirildi,spor yapalım dedik kişiselleştirildi,haftasonu paylaşım yapsak mı dedik kişiselleştirildi,akşamları kimse yok dedik kişiselleştirildi.Ve bunları değişik kişilerle hiçbir kimseye ima etmeden yazıştık.Ya kimden korkucam birine ima yapmak istesem,neden imaların arkasına gizleniyim birine dem vurmak istesem.Olaya bak ya,iyi niyetimin;takım için çabamın kendimce motive çabamın savunmasını veriyorum.Dediğim gibi,söyleyen gitti.Takım için 5 yıl da kalsam burada bir öneri getirmem artık,işlemediğim suçun savunmasını yapamam. Spor yarışması yaparsanız katılırım ama çizelgeyi de tutmak istemiyorum,yapmazsanız farketmez amaç kimseyi zorlamak değil teşvikti.
lutfen arkadaslar takimi ikiye bolmeyelim kirmizimin dedigi gibi kimse artik yorum yapmasinüzülme nevcim yaaa ben senin ne kadar iyi niyetle sölediğini biliorum cnm![]()
hayaletti o hayaletazerimmmm nereye kayboldun kiz...profiline baktim konu okuyor yaziyordu..paylasima baktim geldim kaybolmussun....yoksa gordugum sen degilmiydin :26::26:
evet ya birgun ette cikar birgun tavukta cikar birgunn yumurtada cikar simdide salatalikta cikti ne bu biz alamancilarin cektigiozel diyete basladin, oyuzden pek yorum yapamicam nevcim..ama salataligi okuyunca durdum birdaha okudum..bizim burada salatalik yenmiyor su aralar..bilmem ne oldurucu bakteri varmis...sonra senin trde oldugun aklima geldi ve rahatladim![]()
benim bahcem var ama yetismiyor ki guzel bahcemde ama bu yil domates ve salatalik fidesi diktim bu yil bakalim olacakmi:26:Canım evet ben de dehşetle izledim haberleri.Cehalet ve rezalet artık sofralarımıza kadar ulaştı.Henüz Türkiye'de benzer vakaya rastlanmadı.İspanya'dan ithal sebze almadığımız için şu an biraz daha rahat uzmanlar,Allah saklasın sizleri de.Aslında bir odamızı bahçeye çevirip,organik yetiştirmek yoluna gidicez sanırım birkaç yıl içinde
Hayatım elbette tedbir çok önemli,ama ben bir de korktuğum yere uğramaktan çok korkarım.Allah istemezse yaprak bile düşmez diyip iyi düşünmek gerek.Ve mümkünse sebzeyi 1. elden bahçelerden satın almak.Herşey ne kadar zorlaştı![]()
evet ya dugun isteriz dugun isterizozaman tek bir cagre var...oda nikah masasina oturmak..ne yap et babiskoyu ikna et
bende once fazlaliklardan kurtulim..sonra lokmanmi olur artikin cagataymi olur bakacagiz![]()
ah canim ah nerde burda öyle bag bahcekendi basima olsam korkmuycam ama 2 tane kücük oglum var daha cok onlar icin korkuyorum saltayida cok seviyolar,hic ayirmadan yerler salata yaptinmi sebzeyle cok aralari yok zaten ama bende büyük eksiklik,aslinda alman larin sebzelrini almak lazim iste ama korktum bi kere :)
gec oldu ama sayimlari yapayim dedim.
azeri......6
cemre....5
ceyce....9
doga....10
frangi....8
ganfed...28......
julia.....6
kirmizi...16
meyve...15
minaver..0....
minnos...17
nev......7
saferan....3
Ne yapmissiniz kizlar ya...oku oku bitmedi...ama sunu soylemeliyimki okuduklarim icin cok uzuldum..
takim ne hale gelmis birden...dilimin dondugunce cevaplar vermeye calisicam...ama benden sonra bu tatsiz konu hakki hic kimseden bir youm istemiyorum...ben actim bu konuyu ve benimlede kapansin!!!
evet canim, diplomami alirsam...guvenlik kordinatoru olma sansim olacak..yani enaz 60 kisiye sorumlu olacagim, ve onlarla ilgili yapilan hersey beni ilgilendirecek..izindi hastalikti vs..ve elbette maasimada cok olmasada faydasi olacak
julicim, burda sukurler olsunki herkes birbirini cok seviyor...sonucta paylasim olsun diye 5 msj mecburi paylasim zorunlugumuz var...takimdaki kizlar bunu asmissa kimseden fazlasini istemeye hakkim yok...ozellikle doga,ve meyve encok paylasimda bulunan arkadaslarimiz...kimseden sabah aksam burada olmasini isteyemem..
nevcim, eminim sende kotu niyetle soylemedin..sende takim icin en dogru seyleri yapmaktan yanasin..ama cocugumuzun bu takim disindada bir hayati var..ve onlara katilimlarindan daha fazlasini bekleyemeyiz..enfazla yapabilecegimiz, zorunlu olan 5 msj haklarini yerine getirmeleri.fazlasini isteyemeyiz.senin dedigin yontemler cok hos..ama agir..herseyi zora kosarsak takimin tadi tuzu kalmaz tatlim...yoksa kendimizi askeri kampinda felan zannedecegiz
frangicim,, senin paylasiminda hicbirsekilde problem yok tatlim..elinden geldikce takimdasin ve ben buna her sekilde sahidim..benim icin onemli olan burada gunluk bulunmaniz ve enaz 5msj yazmis olmanis..birdaha ayrilmak zorundayim lafinida duymim
cemrecim, simdi bana kirilacagini biliyorum, ama sen ve frangi ayni konumda degilsiniz..senide anliyorum cocugun var yetisemiyorum diyorsun..ama Ganfedinde kucuk bebegi var ama saolsun takima elinden geldigince paylasimda bulunmaya calisiyor,,,yanlis hatirlamiyorsam sen calismiyorsunda:26: ama yinede insan gunde 5 msj yazabilir...istenirse yapilirha yazmaya vakit yoksa, izin alinilir ve ortada bir sorun olmaz.
doga ablacim,....senin paylasimin zaten cok guzel...senden fazlasini bekleyemeyiz...bu takim disindada bir hayatin var
meyvisim seninle ozeldende konustuk...lutfen uzerine alinma...sadece genelleme olarak yazmistim ben...cemrenin sok diyet yapip sonraki hafta geri almasi gozumden kacmadi..ve sende annenlere gidince..onca cektigin eziyet bosuna gidiyor diye dedim...burada elbet listede onemli ama sagliginiz herseyden daha onemli...ayrilma konusunu birdaha sendende duymim...dovucem yoksa hepinizi
agzini opeyim senin minnosummnekadarda guzel yorumlamissin
meyvisim, 19 mayistan dolayi izinli olan birkac arkadasimiz daha vardi, sonra ben annemin hastaneye yatisindan dolayi giremedim birkac gun..yani birdaha uzerine bukadar alinma meyvisim...inan birini kirdim diye cok uzuldum
masallah iyi eglenmissiniz ama ben kacirdim
ahhh nerdeee..biz isci atiyiz...sirtimiza binen eksik olmuyor..habire is habire iss
ya bencede haftaya baslamak en mantiklisi...gecen hafta cuma anlasmis olsaydik guzel olurdu..cogu arkadasimizda gec duydu..ve eminim pazar spor yapamadi..
oh bee bitti sonunda msjlar...yoruldum vallahi...
bundan sonra takimimizda boyle seyler yasansin istemiyorum...kaptan olarak gerektiginde konulara
mudahale edecegimden emin olabilirsiniz. ben yoksamda Safisim herkonuda son yetkilidir..
ha birde azerimi unutmamak lazim...msj listelerini hazirlayan olarak..kisilerin msj durumu hakkinda oda yorum yapma hakkina sahiptir !!
bunun disinda kimseden hicbirsekilde takimimiz/takimdaki kizlarla ilgili yorum istemiyorum..![]()
kizu ben sana demedimmi az yaz diye oku oku basimm dondu . ayrica dediklerinede bir yorum yapmiyorum gercekten kapanip gitsin
evet ya cumadan baslasin benimde bu 5 gun 5 k diyeti biter gucum olur spor icin yoksa benim totis kalkmam diyo bugun zar zor 25 dakika lesli yaptim
canim ben cumartesi gunduz o kadar cok burdaydim ki nerdeyse tum gun gecmisi okuyup onlara cevap yazdim buda benim yalniz oldugum hissini yaratmadi sonucta burda 10 kiside olsa onlarda yaziyor canli konusmak diye bi sey yok o yuzden bakin su andada kimse yok ama ben yinede yaziyoru sizde oyle yapin inanin kirginlik diye bisey olmayacak aranizda bir birimizi hos gorelim lutfen
kaptanim yarin kursun dokecegiz takimimiza malzemeleri kap gel kizlar sizlerde hazir olun nazari kovalim takimimizdan
benim menum sabah elma ara elma ogle elma aksam elma artik gozlerimde elmalar ucusuyor
canim spora kimse karsi durmadi ki herkes severek kabul etti gecmisi okumadin miayrica herkes su anda yaris psikolojisinde
lutfen arkadaslar takimi ikiye bolmeyelim kirmizimin dedigi gibi kimse artik yorum yapmasin
hayaletti o hayalet
evet ya birgun ette cikar birgun tavukta cikar birgunn yumurtada cikar simdide salatalikta cikti ne bu biz alamancilarin cektigi
benim bahcem var ama yetismiyor ki guzel bahcemde ama bu yil domates ve salatalik fidesi diktim bu yil bakalim olacakmi:26:
evet ya dugun isteriz dugun isteriz
hasretim canim sendemi almanyadasin :26:
malesef![]()
Günaydınnnn Doğa'cım.Oğlunla ilgili yazdıklarını okudum.Sen de biliyorsun ki,olmayan herşeyde bir hayır vardır.Ve Hz.Mevlana'nın dediği gibi:Kaybettiğin herşey başka bir surette sana geri döner.Rabbim oğlun için en hayırlısını hazırlıyordur ablacım...günaydın...................
Günaydın canım;hayırlı huzurlu bir gün diliyorummmmmgunaydin balli kurabiyelerim.ben geldim ve size kucak dolusu sevgi getirdim![]()
Günaydınnnn Doğa'cım.Oğlunla ilgili yazdıklarını okudum.Sen de biliyorsun ki,olmayan herşeyde bir hayır vardır.Ve Hz.Mevlana'nın dediği gibi:Kaybettiğin herşey başka bir surette sana geri döner.Rabbim oğlun için en hayırlısını hazırlıyordur ablacım...
Günaydın canım;hayırlı huzurlu bir gün diliyorummmmm![]()
Hoşbulduk,amanın bu ne hoş bir günaydın.Maşallah canım,Allah huzurunu neşeni bozmasın,bozdurmasınnev81 hg balli kurabiyemsana candan bir gunaydin ay aman tu tu tu nazar degmesin cok mutluyum bugun ama sebebi sormayin bende bilmiyom oylesine icimden tasan bir mutluluk var ustumde
![]()
Hoşbulduk,amanın bu ne hoş bir günaydın.Maşallah canım,Allah huzurunu neşeni bozmasın,bozdurmasın![]()
Canım işarettir belki;yaşayacağın büyük mutlulukların ön habercisidir.İlkbaharda açan ilk papatyalar gibiiiiiinsallah canim adami ise gonderdim hemen apar topar resmen evden kovdumkostura kostura bu mutlulugumu sizinle paylasmaya geldim
ay bagira cagira sarki soylemek geliyor icimden oysa bir suru is beni bekliyor
kim bana dopping verdi cabuk ciksin ortaya
![]()
Canım işarettir belki;yaşayacağın büyük mutlulukların ön habercisidir.İlkbaharda açan ilk papatyalar gibiiiii![]()
![]()
![]()
Maşallah canım,neşen daim olsun
![]()
öyle nevciim kısmetten ötesi olmaz cumartesi sbs var kazanıcakya askeriyeyi hiç çalışmaya gerek duymadı neyse onu abimin okulu paklar oraya gönderirim büyük ihtimal hemde eli üstünde olur dün odasından çıkmadı napıyorsun hiiiç diyor üzülme dayının yanına gidersin dedim hee memedde var diyor onun oğlu oda gelin tembeller gelin ben size gösteririm diyorGünaydınnnn Doğa'cım.Oğlunla ilgili yazdıklarını okudum.Sen de biliyorsun ki,olmayan herşeyde bir hayır vardır.Ve Hz.Mevlana'nın dediği gibi:Kaybettiğin herşey başka bir surette sana geri döner.Rabbim oğlun için en hayırlısını hazırlıyordur ablacım...
Günaydın canım;hayırlı huzurlu bir gün diliyorummmmm![]()
hadi edelim hiç sevmem amaaaaameyvenull ve dogasize ozel gunaydin bu gelin gelin kimse yokken dedi kodu edelim
![]()
nev81 hg balli kurabiyemsana candan bir gunaydin ay aman tu tu tu nazar degmesin cok mutluyum bugun ama sebebi sormayin bende bilmiyom oylesine icimden tasan bir mutluluk var ustumde
![]()