- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
kiz senin bu sevincin benide costurdu.noldu sana
Allah hep böyle mutlu etsin insallah
özel mesajına baktınmı bakmışsın :) tayin için canım
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz senin bu sevincin benide costurdu.noldu sana
sağol canım senin bugün 5 g 5k son günün ve yumurta gününmü allah yardımcın olsun canım kaç kg verdin tartıldınmı? zor be canım gurbet ellerde olmak dimi![]()
kızlar şimdi spor bildirecekmiyiz neve bildirmeyecekmiyiz geçmişe çok fzl bakamıyorum spor yarışı varmı yokmu ?
spor yarışı olsun olmasın ben iki akşamdan beri süper yürüyüş yapıyorum bu hızla diyet yapmadan bu kilolarımı veririm ben![]()
![]()
günaydin kizceler.bende minnos gibi geldim ve gidiyorum
misafirim gelicek.temizlik,pasta börek derken cooooook isim var.anca misafirler kalktiktan sonra size kavusabilecegim.
byyyyyyyyy anacim byyyyyyyyyy:79:
kiz sebep falan yok oylesine iste bende bilmiyorum cos sende cos ohh ohh hep beraber cosalim ne olacak demikiz senin bu sevincin benide costurdu.noldu sana
evet ya cok guzel bir dizi su cemileye gicik olsamda cok seviyom o diziyi . manyak kari ya o kadar sey oldu hala alisine toz kondurmuyor karolin olsa aliyi surum surum surundururduöyle bır gecer zamankıyı cok merak edıyorum ama kalkıp banyo yapmam lazım kı yarına saclarımı duzlestırıcem suslenıp puslenıcemm ama bıtmedıı su dızı ya
gec oldu ama sayimlari yapayim dedim.
azeri......6
cemre....5
ceyce....9
doga....10
frangi....8
ganfed...28......
julia.....6
kirmizi...16
meyve...15
minaver..0....
minnos...17
nev......7
saferan....3
kizlar sizde dikkat ettinizmi bu gunlerde ziyaretcilerimiz yine cogaldi takipteyiz yine anlasilan![]()
var canim var spor yarisi ama bu hafta degil de cumadan sonra basliyoruz nevcigime bildirecegiz tabi canim ya bizim icin zahmet edip listeyi tutacak ayricada tebrik ederim bu guzel baslangicin icin insallah cabuk verirsin kilolarini![]()
kizlar sizde dikkat ettinizmi bu gunlerde ziyaretcilerimiz yine cogaldi takipteyiz yine anlasilan![]()
kaçırdın işteee![]()
iyi ozaman canımben boşuna bildirmeyeyim neve bu akşam 1saat 25 dk yürüdüm 25 dk yavaş yürüyüştü ama iyi geldi yaaa. inş.canım yaa veririm bu kiloları zorlanmadan sporla
izlesinler izlesinler ama sonra nazar ediyorlar olmaz onca kursun doktuk bosa gitmesinbırak kız izlesinler bizi yapsınlar dedikodumuzu cuma günü ağızları açık izlemeye devam etsinler![]()
ceyce çok güzel yürüyüş yapman faydasını görüceksin emin oool....iyi ozaman canımben boşuna bildirmeyeyim neve bu akşam 1saat 25 dk yürüdüm 25 dk yavaş yürüyüştü ama iyi geldi yaaa. inş.canım yaa veririm bu kiloları zorlanmadan sporla
izlesinler izlesinler ama sonra nazar ediyorlar olmaz onca kursun doktuk bosa gitmesin![]()
Spor gibisi yok ya,maşallah Ceyceceyce çok güzel yürüyüş yapman faydasını görüceksin emin oool....
boş veeer...onlar bize vızzz gelir..........
7. takıııım.... çok yaşaaaaaaaaaaaaa..............
ceyce çok güzel yürüyüş yapman faydasını görüceksin emin oool....
Spor gibisi yok ya,maşallah Ceyce![]()
![]()
ceyce çok güzel yürüyüş yapman faydasını görüceksin emin oool....
inş. maşallah bana
inş.saferan yaa inş. görürüm faydasını yoksa ayak ağrılarım boşuna olmuş olacak![]()