• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım ben yatıyorum :10: Bugün burda akşama kadar yağmur yağdı,yağmur da yedim feci uykum var.Yarın nöbetçiyim,enerji depolayım :66: Öpüyorum çokça,yarın görüşmek üzere...:16:

nevcim yuruyusunu yaptinmi bugun??? ben sabah 600 kal. yaktim kosu bandinda...simdi okadar suda yeri dolmustur ama..yarin yine eksilerde olacagima eminim:66::66:
Harikasınnnnnn,maşallah canım :nazar: Tam sporumun azabını düşünürken sporu sordun :26: Şeyyyy,ben bugün feci yorulmuştum da yürüyüşümü yapamamıştım :26: Ama kol,bacak,sırt egzersizleri yaptım kaptanım :59:

selam kızlar...:16::16::16:

bu gün proteinle beslendim ve 3 lt su içtim..
moralim cok bozuk olduğundan yazamadım sizlere kendimi cok kötü hissedyordum nys öyle işte şimdilik erteledım olayları yine...

minaver konusunda ki fikrim defalarca sans verildi suna ki durumda ne kendisine nede takıma yararlı olacak gibi görünmüyor kendini ayarladığında zayıflamaya hazır hissettiğinde ve takımına faydalı olacağını düşündüğünde tekrar aynı seyler tekrarlanmamak üzere aramıza döner .. ama suanda hiç bir etkisi yok takıma .

slm kızlar :3::3::3:

Canım benim yokluğun belli oluyor.Özlemle bekliyoruz seni,Allah kolaylık versin.
canımm sagol tatlım napalım yogunluk oldu ıste yınede katılmaya calısıyorum ara ara tabıkı . amın ınsallah allahım yardım ederde yarında dıgerıne baslar epeycene ılerler hatta bıtıtırım canım
selam kızlar...:16::16::16:

bu gün proteinle beslendim ve 3 lt su içtim..
moralim cok bozuk olduğundan yazamadım sizlere kendimi cok kötü hissedyordum nys öyle işte şimdilik erteledım olayları yine...

minaver konusunda ki fikrim defalarca sans verildi suna ki durumda ne kendisine nede takıma yararlı olacak gibi görünmüyor kendini ayarladığında zayıflamaya hazır hissettiğinde ve takımına faydalı olacağını düşündüğünde tekrar aynı seyler tekrarlanmamak üzere aramıza döner .. ama suanda hiç bir etkisi yok takıma .
meyvvemm uzulme neolursun bak ben uzulurum herseyın hayırlısı olsun ttatlımmm
slm sekerıtommm

kizlar ben sertap erenerin bir sarkisini ariyorum sarkinin adini bir turlu hatirlayamadim gencligimde cok dinlerdim bilen varsa bana yazsin bir iki cumlesini yazayim sarkinin
avareyim ben avare aman be herkes herseye nane oo yeee yirtik pirtik blue jean haydi haydi gidelim parka boyle biseydi sanirim ama bir turlu tamami aklima gelmiyor :26:
aradim taradim canm ama bulamadim.ammaaaaa frangicim yazmis zten,sonra gördüm.hadi iyi dinlemeler sana
kizlar ben dun gece uyuyamadim...lokman geldi laf atti ve yine cam sordu...isteyim dedim ve iki dk gecmedi birsey demeden cekti gitti...bende dusunup durdum kizdimida gitmedi diye...uyuyamadim...ve kilolu oldugum icn kendime birkez daha cok kizdim...ama birden cikmasinada cok sinirlendim,kirildim...

bugun geldi...naber lokman dedim..iyidir senden dedi...iyidir deidm..
sonra ya lokman sen dun niye aniden ciktin gittin dedim, acil isim cikti dedi..
hmm...bende bana kizdigini dusundum dedim..sen kamera sorunca bende yine musait olmadigimi
soyleyince dedim...yok ya niye kizim dedi...musait degilsen degilsindir dedi..
ama su 7 yil muhabbeti sikici olmaya basladi dedi...7 yil konusuda...biz 7 yildir gorusmedik...ve fotomu gosterdim ya sadece..sonrada dedim canli gormek icin bir 7 yil daha bekle...beyefendinin o saka cani sikiliyormus....bende tamam..bir daha sakasini yapmam dedim...ama sinirlendim...su rahatliga bakin ya...ben neler dusunurken adam havalarda...simdi engelledim.....sinirim gidene kadarda engellicem:47::47:ben o kizdi gitti diye gece uyumazken...beyefendi kendi keyfinin derdinde...:41::41:

offfff bu erkekler bu erkekler.hepsi ayni canim bunlarin.takma kafana.hicbirisi bizim istedigimiz gibi olamiyorlar.ama belkide sana bayiliyordur,ölüyordur ama erkekliklerine b... sürdürmeyecekler ya,ondan kendini agirdan satiyordur.bence öyle buda.

minnos'cum sana bisey itiraf etmek istiyorum.
senin mesajlarina bayiliyorum.tam istedigim gibi mesajlar yaziyorsun.icerigi önemli,gerekli,hos,kendinden birseyler anlatan.günlük yaptiKLARINI yazman cok hos.
birde dolu dolusadece iki üc kelimeden ibaret degil..sen hep böyle devam et tatlim.:70::70:

:70:
minnosum minnosummm
özledim seniii :48:

dosyaların bitiyor nys ki en cok sevinen benim :23:

benim konu dipde cok dipde hayırlısı olsun canımm....

canlarım ben cok yorgunum bütüngün cok yıprandım dinleneyim artık..
ii geceler hepinizee öpüldünüzzz :16::16::16:

hıııı dükkanı sıkı kapatın içeri casus girmesinnn :60::60::60::60:

minnos'cum sana bisey itiraf etmek istiyorum.
senin mesajlarina bayiliyorum.tam istedigim gibi mesajlar yaziyorsun.icerigi önemli,gerekli,hos,kendinden birseyler anlatan.günlük yaptiKLARINI yazman cok hos.
birde dolu dolusadece iki üc kelimeden ibaret degil..sen hep böyle devam et tatlim.:70::70:
ayyy benmı cokk cok tesekkur ederım tatlımm hee ben cok guzel konusuyorum da ahh bırde benım kılo cızelgemde senınkısı gıbın olsa ahhhhh ahhhhh azerımmm ben hayatımda hıc 5 lı rakam goremıycekmıyım yaa:43::43:
:70:
minnosum minnosummm
özledim seniii :48:

dosyaların bitiyor nys ki en cok sevinen benim :23:

benim konu dipde cok dipde hayırlısı olsun canımm....

meyvısım bende sneı cok ozeldım ınan bugun bıkac kere msnde gordum ama ınankı msnı bıle bırılerıne evrak gondermek ıcın acıyordum ama cok sukur bıtıyor tatlımm. cok ozledım senı yaa sen benı zayıflatıyordunn meyvısım sen olunca yemıyordum sımdı hep yıyom yıyom kılo alıyomm hooofff meyvemm yaa cok umutsuzlasmaya basladım bılıyonmuu:43::43:

kızlar bende hürremi izlemeye çıkıorum ii geceler herkese gelirim belki gene :16:

ayyy benmı cokk cok tesekkur ederım tatlımm hee ben cok guzel konusuyorum da ahh bırde benım kılo cızelgemde senınkısı gıbın olsa ahhhhh ahhhhh azerımmm ben hayatımda hıc 5 lı rakam goremıycekmıyım yaa:43::43:

:

canim üzülme sende 5 li sayilari göreceksin tatlim tabiiki.biz seni arkandayiz.
cok tatlisin yaaaaa:70:

minnosun istahi gidiver
gidiver gidiver gidiver:24::24::24:

kislaaaaaaar hadi sayima hadiiiiiiiiiiiii.dizilin bakiiiiiiimmmmmmmm:76::76:

azeri....10
cemre...5
ceyce...15
doga....22
frangi...10
ganfed..33
julia.....21
kirmizi..24