Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok cok gecmıs olsun umarım duzzelır tatlım en kısa zamandagünaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......
ayy bende sastım meyvısımm takvıme falan baktım bugun cuma mı dıyesaferancım gecmiş olsun canım benim.. en kısa zamanda toparlanır eşin inş...
sen soklarda olduğundan günleride karıstırmıssın sekercim bu gün daha persembee![]()
sekerlerim lokumlarım ballı kurabiyelerimm günaydın hepinize mucuk mucukkk
bu sabah 58.7 geldim
canlarım kandilimiz kutlu olsun tüm dualarımız kabul olur inşş
basım cok ağrıyor benim gözlerim bi tuaf görüyor dünün yorgunluğu heralde :93:
çok geçmiş olsun canım allah korumuş bi an adliye çıkışı deyince manyak insan çok ya saldırıyamı uğradı dedimgünaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......
kızzzz şok olmuşun sen perşembetesi bu gün7.TAKIM 209. Etap
cemre2010(57.3
ceyce(78,00
saferan(126.5/126/0.5/0.40%)
azerikizi(54.2
kirmizigül06(89.3
doga3(92.6
frangipani(68.5
ganfed(55.3
Julia__(54.6
Minaver(60.7
Meyvenull (60.0
minnoşprenses (64,1
nev81 (88.5
7. TAKIM TOPLAM KİLO(949.6
listeyi koymamiış kimse hemen ekledim....
sekerlerim lokumlarım ballı kurabiyelerimm günaydın hepinize mucuk mucukkk
bu sabah 58.7 geldim
canlarım kandilimiz kutlu olsun tüm dualarımız kabul olur inşş
basım cok ağrıyor benim gözlerim bi tuaf görüyor dünün yorgunluğu heralde :93:
doğamla ben zaten müdavimiz allahtan ziyaretciler üyeleri göremiyor sonra adımız cıkardı![]()
edi gidiyor iştee![]()
meyvenin bası neden ağrıyor şok şok şokkkkk![]()
![]()
şekerlerim kahvaltımı yaptım bas ağrıma devam ediyorumm büyük heycanlaa...
yarına inş dahada vermiş olurummm![]()
Nedennnnn?Neden bugün?Benim gerçek sonucum cuma sabahı çıkar,perşembe akşamı bazı uygulamalarım var yaaaa amakio bildirimlerini bugün yapıoruz kızlar :26:
Canım benim bununla geçmiş olsun,Allah beterini vermesin.günaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......
Nedennnnn?Neden bugün?Benim gerçek sonucum cuma sabahı çıkar,perşembe akşamı bazı uygulamalarım var yaaaa amaMecburi mi?