• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2011-06-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:

[1] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 50 GRAM 80.5
[2] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
ARA ÖĞÜN-1:
[3] Karpuz 100 gr 26
ÖĞLE YEMEĞİ:
[4] knorr hazır çorba- analı kızlı 1 porsiyon 75.5
[5] Karpuz 100 gr 26
[6] Çoban Salatası 0.5 PORSİYON 45
[7] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
ARA ÖĞÜN-2:
[8] Erik 10 ADET 80
[9] Galeta (kepekli) 1 adet 20
[10] cafe crown fındık 3ü 1 arada 1 adet 74.6
AKŞAM YEMEĞİ:
[11] tavuk gögsu haşlama 1 100 gr 150
[12] Karpuz 100 gr 26
[13] Erik 10 ADET 80
Toplam : 800.6 kal.
Doyurucu ve az kalorili bir menü oldu sanırsam :56:

Canım belli ki O'nda da yıllar sonra gerçekleşecek bu karşılaşmaya dair zan ve umutlar varmış,bu olaydan bunu anladık öncelikle.Yani 7 yıl sonraki karşılaşma sizde karşılıklı beklenti oluşturmuş.Doğal git bence,yani Onun tarafından beğenilmenin senin için önem teşkil ettiğini anlamasın.Kamera açılınca konuyu dağıt mesela,kendin hakkında yorum bekler gibi davranma.Önce sen geç atağa,ne kadar değişmişsin de mesela.O ne açıdan diyince,yaş eklemişsin gerçekten de,ama yakışmadığı imasında bulunma.Arafta kalsın,onu beğenip beğenemediğini çözemesin.Sen beni nasıl buldun sorusunu sorma,kendini zaman içinden hem ruhsal hem de fiziksel olarak oturmuş ve dinamik bulduğuna dair imalar yap,yani senin hakkında ne düşüneceğini sen belirle.Sen kendine güvenirsen,o zan Ona dabulaşacaktır.Ayrıca tamam eskiden belki bundan 20 kilo daha zayıftın ama,şu anda spor yaptığın için muhakak daha sıkı ve sağlıklı gözüküyorsundur.Kendine güven canım...

bende senin dedigin gibi tahmin ettim necim..ama sonrada acaba mahsustan demis olabirlimi dedim:26::26: yani sirf kamerayi acim diye...seni gormeye anlam baglamistim demesi..simdide aklima o takildi..ama dunku cesareti birdaha bulamam hic.. oyuzden evdeyken ve ozellikle haftasonu engellicem onu...Allahim bizim icin birsey yazdiysa zaten ben ne yaparsam yapim onune gecemem...oyuzden bende tatilden donene kadar mecburi bekleticem...sikilip siler yada sogarsa bende..demekki benim kadar beklemiyormus diye dusunucem:59::59:

sen nasilsin canim, haftasonun nasil geciyor

Ablacim pazar pazar erkencisin hayirdir?? Hadi ben hastaliktan uyuyamadim sen niye erken kalktin :((
bende bi bıcırık var sabahın köründe kalkıyor cadı nereye yetişecekse
doğam benimmmm canım ablammm..
biz şimdi 4-b liyiz yaa aynı calıstığımız yere kadrolu atanacağızbi fark olmıcak ama ondan sonrası karısık işte .. isteğe bağlı tayinde olay karmasıklasıyor.. :50:
nys sende sayılcak bişiler varmı bu gün bitiriyorum varsa bana telden mesaj atarsın öpüyorum seni mucuk mucuk :16::16::16:

heee anladım sende de eş durumu falan olayı yokmu? yok okuyamadım yaa iş yaptım ctesi taşınma hazırlığı pazarda daha yeni geldim kayınvaldeden

bende senin dedigin gibi tahmin ettim necim..ama sonrada acaba mahsustan demis olabirlimi dedim:26::26: yani sirf kamerayi acim diye...seni gormeye anlam baglamistim demesi..simdide aklima o takildi..ama dunku cesareti birdaha bulamam hic.. oyuzden evdeyken ve ozellikle haftasonu engellicem onu...Allahim bizim icin birsey yazdiysa zaten ben ne yaparsam yapim onune gecemem...oyuzden bende tatilden donene kadar mecburi bekleticem...sikilip siler yada sogarsa bende..demekki benim kadar beklemiyormus diye dusunucem:59::59:
sen nasilsin canim, haftasonun nasil geciyor
Haklısın canım,erkeklerin sözleri ile kalpleri arasında bizlerinki kadar anlamlı ve samimi bağlantılar olmayabiliyor bazen.Allah özelini,güzelini alnına yazsın canım benim.Ne yazıldıysa dediğin gibi,o gelecek başa.
Haftasonum rutin geçti canım.Bu hafta çocukların notlarını girdim nete,karneye az kaldı.Genelde okul işleri ile uğraştım,şimdi de akşam yemeğimi hazırlayıp sporumu yapıcam yemekten yarım saat sonra.Dediğin gibi canım aynen benim de canım meyveden başka birşey çekmiyor aslında.İçim yanıyo sanki,meyve daha bir iyi geliyor :68:

bende bi bıcırık var sabahın köründe kalkıyor cadı nereye yetişecekse

heee anladım sende de eş durumu falan olayı yokmu? yok okuyamadım yaa iş yaptım ctesi taşınma hazırlığı pazarda daha yeni geldim kayınvaldeden

aaa demek karar verdiniz eve tasınıyorsun hadi hayırlısı gelim mii yardımaa :38:
doğam senin bıcırığı ben cok merak ediyorum amaaaa :61:
ben bu gün bitiricektim güyaa uydum okurken cok kötü oldum yattım uyudum 744 kaldı ama bu aksam 400 okurum inş yarın sabah biter..
bizde eş dururumu artık olucakda es durumundan gitmek istemiyorum kii ne işim var diplerindee :9::9:
nys hayırlısı bakalım nolcaa :23:

serkerim ballarım kaymaklarım lokumlarımmm :16::16::16:
yarın montiye baslıyorum sadcde meyvelerde uymucam kurala ve karpuz kavun yicem ayrıca yumurtaylada ekmek yicem diğer tm kurallarına uycam inş dayanabilirim zaten ilk amaç kilo vermek değil insülin dengesini sağlamak bilyorsunuz pcos olanlarda insülin direncide oluyor bu yüzden kilo verilmiyor önce bunu ayarlamam gerekiyor..desteğinize ihtiyacım var canlarım bu sıcaklarda soğuk içeceklerin hepsine dondurmalara elveda diyorum dayanmam laım sağlığım için..
ekmeğimide yaptım bu gün eym nin ki cok güzel oluyor onda cok yiyorum die tepside yaptım ekmeği yarın sabah hayırlısıyla baslıyorum montime.... :61:

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmm mucuk mcucuk öpüyorum hepiniziii :16::16::16:
Sekerlerim bu gün montiye basladımm hadi hayırlısııı inş yüzüm kara cıkmam...

aaa demek karar verdiniz eve tasınıyorsun hadi hayırlısı gelim mii yardımaa :38:
doğam senin bıcırığı ben cok merak ediyorum amaaaa :61:
ben bu gün bitiricektim güyaa uydum okurken cok kötü oldum yattım uyudum 744 kaldı ama bu aksam 400 okurum inş yarın sabah biter..
bizde eş dururumu artık olucakda es durumundan gitmek istemiyorum kii ne işim var diplerindee :9::9:
nys hayırlısı bakalım nolcaa :23:
yok canım sana bahsettiğim olmadı ama taşınmak zorundayız 2-3 ay dan beri soruyorlar ev buldunuzmu diye senin işinde baya karışık mı ne canım hakkına hayırlısı olsun:31:
günaydın canlarımmmm mucuk mcucuk öpüyorum hepiniziii :16::16::16:
Sekerlerim bu gün montiye basladımm hadi hayırlısııı inş yüzüm kara cıkmam...

günaydın canım montici seniiii:34:

yok canım sana bahsettiğim olmadı ama taşınmak zorundayız 2-3 ay dan beri soruyorlar ev buldunuzmu diye senin işinde baya karışık mı ne canım hakkına hayırlısı olsun:31:

günaydın canım montici seniiii:34:

aynur ablam hayırlısı olsun inş gönlüne göre bi yer bulursun..
benim iş işte benim iş :31::31:

canlarım ballarım uzsun suredır yogunlugumdan dolayı gelemıyordum yanınıza sızlerden cokk cok ozur dılıyorum benı bu gıbı durumlarda yanlız bırakmayıp destek oldugunuz ıcın takma katılamasamda benı katılmıyorsun dıye dısarı atmadıgınız ıcın tesekkur edeerım ballarımm. :38::38: bu arada mınnos bugun arazıye gıdıyor yınee hoooff havada bır sıcakkk.
bu arada hıc gecmıslerı okumadım canlarım yaa bazı okuduklarım var dogacım tasınıyormussun hayırlı olsunn
kırmızım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne
myvem kondısyon bısıkletın olmus artık hayırlı olsun ama tatlım mınuskuse bısıklet hareketı cok sakıncalı doktora sormadan kullanmaa cıcım

ayy buarada kızlar bende 4 b lı sozlesmelıydım ve cok sukur kadroya gecıyorum yıhuhuhu cok sevındım artık saglam bır yere ayak bastık sayuılırı otekı turlu bır hukumet degısse ısten bıle cıkarabılırlerdı sakattı yanı durum bıde daırede bız sozlesmelılıer memurlardan daha cok calısıyoruz valla cok sevındım oyuzden bu duruma. meyvısım sen galıba uzulmussun ayın hakkımız doguyor annenler benı yanına almak ıster dıye . tatlım hepsının hayırlısı olsun hıc uzulme senın ısın saglam olsunda gerısı olur ınsallahh hayırlısıyla

ayy buarada kızlar bende 4 b lı sozlesmelıydım ve cok sukur kadroya gecıyorum yıhuhuhu cok sevındım artık saglam bır yere ayak bastık sayuılırı otekı turlu bır hukumet degısse ısten bıle cıkarabılırlerdı sakattı yanı durum bıde daırede bız sozlesmelılıer memurlardan daha cok calısıyoruz valla cok sevındım oyuzden bu duruma. meyvısım sen galıba uzulmussun ayın hakkımız doguyor annenler benı yanına almak ıster dıye . tatlım hepsının hayırlısı olsun hıc uzulme senın ısın saglam olsunda gerısı olur ınsallahh hayırlısıyla

minnosum üzülmedim cok sevindim aslında canım ama işte tayin hakkında babamları kırmakdan korkuyorum benim üzüntim o onlar izmit ben ank istiyorum canım hayırlısı bu gün dilekcelerimizi vericez sen eldemi yazıcaksın dilekceni biz pc cıktısı aldık..

evet bende bunu demek istiyorum iş çok önemli şu zamanda işsizlik almış başını gitmiş
minnosum üzülmedim cok sevindim aslında canım ama işte tayin hakkında babamları kırmakdan korkuyorum benim üzüntim o onlar izmit ben ank istiyorum canım hayırlısı bu gün dilekcelerimizi vericez sen eldemi yazıcaksın dilekceni biz pc cıktısı aldık..

canım kırmak diye bişey olamaz devlet seni nereye atarsa gitmek zorundasın 2+2=4 baban serbest mesleklemi uğraşıyor devlette olsa karşı çıkmazdı gibime geliyor

ben seni kutlamayı unutmuşum tebrik ederim canım:38:

evet bende bunu demek istiyorum iş çok önemli şu zamanda işsizlik almış başını gitmiş

canım kırmak diye bişey olamaz devlet seni nereye atarsa gitmek zorundasın 2+2=4 baban serbest mesleklemi uğraşıyor devlette olsa karşı çıkmazdı gibime geliyor

yok canım babamda devlek memuru cok da i biliyor düzeni :9::9:
ama 5 tercih hakkımız varya o 5 tercihi o kocaeliden yapmamı istiyor ben ank işte durum böyleee :31:

Back
X