• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin canlarim ben bugun 5 hakkimi doldurmazsam kizmayin canlarim yarin oglumun mevlutu var onun icin hazirlik yapmaliyim ama elimden geldigince gelmeye calisacam gelemezsem haber vermis olayim dedim simdilik hosca ve dostca kalinöpüldünüz:54::54::54:

yok canım babamda devlek memuru cok da i biliyor düzeni :9::9:
ama 5 tercih hakkımız varya o 5 tercihi o kocaeliden yapmamı istiyor ben ank işte durum böyleee :31:
kız kocaeli deprem bölgesi deelmi kaç ordan kaç:9:annenlerin cevre illerinden düşün hangi şehirdi hemen haritaya bakayım:3:

gunaydin canlarim ben bugun 5 hakkimi doldurmazsam kizmayin canlarim yarin oglumun mevlutu var onun icin hazirlik yapmaliyim ama elimden geldigince gelmeye calisacam gelemezsem haber vermis olayim dedim simdilik hosca ve dostca kalinöpüldünüz:54::54::54:

hayırlı olsun ganfedim banada dua edermisin çok ihtiyacım var:54:

bu günkü menüm

sabah t.b. ekmeğine kasarlı domateslı sandiviç
öğlen tonlu peynirli salata 12 badem
ara incir
aksam kavun süt

Son düzenleme:
yok canım babamda devlek memuru cok da i biliyor düzeni :9::9:
ama 5 tercih hakkımız varya o 5 tercihi o kocaeliden yapmamı istiyor ben ank işte durum böyleee :31:

bence babanin dedigini yap insan ailesini bekarken yaninda istemez ama evlenince inanki cok ihtiyacin olacak iste ben canli ornek bekarken ahhh uzakta olsam derdim simdide ah keske yakin olsalar diyorum :60::60:bende amma tersim ha hep olmayani istemisim:1:

serkerim ballarım kaymaklarım lokumlarımmm :16::16::16:
yarın montiye baslıyorum sadcde meyvelerde uymucam kurala ve karpuz kavun yicem ayrıca yumurtaylada ekmek yicem diğer tm kurallarına uycam inş dayanabilirim zaten ilk amaç kilo vermek değil insülin dengesini sağlamak bilyorsunuz pcos olanlarda insülin direncide oluyor bu yüzden kilo verilmiyor önce bunu ayarlamam gerekiyor..desteğinize ihtiyacım var canlarım bu sıcaklarda soğuk içeceklerin hepsine dondurmalara elveda diyorum dayanmam laım sağlığım için..
ekmeğimide yaptım bu gün eym nin ki cok güzel oluyor onda cok yiyorum die tepside yaptım ekmeği yarın sabah hayırlısıyla baslıyorum montime.... :61:

insallah basarirsin canim tabiki en onde gelen sagliktir saglik olmazsa hic bir seyin tadi olmaz zaten:50:

canım naaptın hazırlıklar ne durumda offf yardım edicek kimsede yoksa işin zor

az kaldi canim ama yardimcim cok arkadaslara yukledim pastayi boregi ben sadece bir iki bisey yapacam ama biliyorsun bebekle her zaman zor oluyor oglum uslu ama yinede engel oluyor sonucta bebek iste:emir_bebek::emir_bebek:

camölarimi sildim geldim gerci yeni silmistim ama dun yagmur yaginca tekrar batti o yuzden bugun tekrar sildim insallah bugunde yagmaz yagsada artik silmeyecem cunku yarin sabahtan gelecek misafirlerim:46:

bende taşınınca yasin okutucam hayırlısıyla
kızım hastalandı dün cumartesi balkonda suyla oynadı balkon yıkarken hortuma alınca ya meeee ya meeee diyodu cadı şifayı kapmış dünde kustu hiç bişey yemedi sabah babası dr götürdü bademciği şişmiş öğlen hiç gözünü açamadı yavrum antibiyotiğini ayarladım uyanınca içir dedim ablamıza aksileşiyor kızım hasta olunca elimi deydirmedi diiitt diyor faydası olur inş ilaçların

camölarimi sildim geldim gerci yeni silmistim ama dun yagmur yaginca tekrar batti o yuzden bugun tekrar sildim insallah bugunde yagmaz yagsada artik silmeyecem cunku yarin sabahtan gelecek misafirlerim:46:

haziran ayı geldi hala yağmur çamur felaketti dün burası arkadaşlarının yardım etmesi çok iyi benimde 2 hafta sonra toplantım var ama alamıycam her şey üst üste taşınıcaam diye başka arkadaşa misafiri sen al senin gününde de ben alayım dedim sağolsun olur dedi o zamana kadar taşınırım heralde :1:

bende taşınınca yasin okutucam hayırlısıyla
kızım hastalandı dün cumartesi balkonda suyla oynadı balkon yıkarken hortuma alınca ya meeee ya meeee diyodu cadı şifayı kapmış dünde kustu hiç bişey yemedi sabah babası dr götürdü bademciği şişmiş öğlen hiç gözünü açamadı yavrum antibiyotiğini ayarladım uyanınca içir dedim ablamıza aksileşiyor kızım hasta olunca elimi deydirmedi diiitt diyor faydası olur inş ilaçların

olur canim faydasi ilacin insallahda cabuk iyilesir yaz diyoruz ama hala hava sakat her an carpabiliyor gecende benim oglumu ablalari disari cikardi havada biraz ruzgarliydi o gun hastalandi hemen dr. a goturdum burun damlasi verdi simdi iyi sukur yarinda kadinlarin arasinda kucaktan kucaga gezecek kerata insallah heyecanlanip hastalanmaz kiz bu cocuk hic yabanciliuk cekmiyor zorla milletin kucagina gidiyor simdiden basladi capkinliga kerata:1:fistik hatunlari gorunce akli basindan gidiyor:60::60::60:

haziran ayı geldi hala yağmur çamur felaketti dün burası arkadaşlarının yardım etmesi çok iyi benimde 2 hafta sonra toplantım var ama alamıycam her şey üst üste taşınıcaam diye başka arkadaşa misafiri sen al senin gününde de ben alayım dedim sağolsun olur dedi o zamana kadar taşınırım heralde :1:

iyi olmus valla valla degismen yoksa alt altta ust ustte zor olurdi senin icin . ev bulabildinizmi canimsen nerde oturuyordun bide buldugun ev eski evine yakin mi

minnosum senin kadro isinin olmasinada cok sevindim insan kendini boslukta hissediyor aksi takdirde :21::21:ohhhh sefan olsun bide kilo isini hallettinmi tamamdir canim

iyi olmus valla valla degismen yoksa alt altta ust ustte zor olurdi senin icin . ev bulabildinizmi canimsen nerde oturuyordun bide buldugun ev eski evine yakin mi

antepliyim canım ben ev bulamadım ama toplanıyorum:27:işime yakın olması lazım evimin yani evimin yanı olması gerek bekliyoruz bir iki evden haber gelicek inşallah

Back
X