• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

antepliyim canım ben ev bulamadım ama toplanıyorum:27:işime yakın olması lazım evimin yani evimin yanı olması gerek bekliyoruz bir iki evden haber gelicek inşallah

insallah en ummadigin sekilde en cok istedigin evden haber gelir sana tasinabilirsiniz diyerabbim dileklerini acil sekilde versin canim

bende taşınınca yasin okutucam hayırlısıyla
kızım hastalandı dün cumartesi balkonda suyla oynadı balkon yıkarken hortuma alınca ya meeee ya meeee diyodu cadı şifayı kapmış dünde kustu hiç bişey yemedi sabah babası dr götürdü bademciği şişmiş öğlen hiç gözünü açamadı yavrum antibiyotiğini ayarladım uyanınca içir dedim ablamıza aksileşiyor kızım hasta olunca elimi deydirmedi diiitt diyor faydası olur inş ilaçların
gecmiş olsun canımm ufaklığa ii bakk o kazan dibi :61:
meyvecim kiz sesin ciksin ne oldu senin kadro isin halledebildin mi:26:

ayy canım kadroya gecişimiz yüzünden günden kalabalık burda kadroluların suratı 5 karıs cekemiyorlarmıdır nedir anlamadık gitti..
hizmet puanlarımızı cıkarttık işle 2 senelik memurum 4016 hizmet puanım var onlarla uğrasıyorum işte :61:

gecmiş olsun canımm ufaklığa ii bakk o kazan dibi :61:

ayy canım kadroya gecişimiz yüzünden günden kalabalık burda kadroluların suratı 5 karıs cekemiyorlarmıdır nedir anlamadık gitti..
hizmet puanlarımızı cıkarttık işle 2 senelik memurum 4016 hizmet puanım var onlarla uğrasıyorum işte :61:

bosveeeer uyuz olup kasinsinlar cekemeyenler sen keyfine bak :21::21::21:

sekerler ben geldimm:79::79::79:
hepinizi cokkk ozledimmmm.... iki gun resmen yataktan cikmadim...sukurler olsunki bugun daha iyiyim..
arada bir oksurme geliyor...onlar bunaltiyor..onun disinda iyiyim...
diyetimi cuma aksamindan beri bozdum..ama kacirmadim..
sabahlari kalktim yesil cay ictim icine limon siktim..sonra canim birsey istemiyordu nektarin ve elma aldim..ama hala migdeme birsey girse fenalasiyorum..oyuzden su icmeye dahi korkuyorum:59:

meyvecim...senin duan tamamlandimi tatlim...bugun sukur biraz daha iyiyim...eger varsa daha bende okumaya calisim..

Doga ablacim sen nasilsin:70::54:

günaydın canlarımmmm mucuk mcucuk öpüyorum hepiniziii :16::16::16:
Sekerlerim bu gün montiye basladımm hadi hayırlısııı inş yüzüm kara cıkmam...
kolay gelsin canim...eminim basarirsin canim...yuzun kara cikmaz...hem once yapmisliginda var:34:
yok canım sana bahsettiğim olmadı ama taşınmak zorundayız 2-3 ay dan beri soruyorlar ev buldunuzmu diye senin işinde baya karışık mı ne canım hakkına hayırlısı olsun:31:

günaydın canım montici seniiii:34:
umarim gonlunuze gore bir ev bulabilirsiniz ablacim
canlarım ballarım uzsun suredır yogunlugumdan dolayı gelemıyordum yanınıza sızlerden cokk cok ozur dılıyorum benı bu gıbı durumlarda yanlız bırakmayıp destek oldugunuz ıcın takma katılamasamda benı katılmıyorsun dıye dısarı atmadıgınız ıcın tesekkur edeerım ballarımm. :38::38: bu arada mınnos bugun arazıye gıdıyor yınee hoooff havada bır sıcakkk.
bu arada hıc gecmıslerı okumadım canlarım yaa bazı okuduklarım var dogacım tasınıyormussun hayırlı olsunn
kırmızım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne
myvem kondısyon bısıkletın olmus artık hayırlı olsun ama tatlım mınuskuse bısıklet hareketı cok sakıncalı doktora sormadan kullanmaa cıcım
saol canim...isin yogun oldugunda bildirmen yeterli tatlim....eminim islerin yoluna girdiginde bolca bulunacaksin yine aramizda :54:
buarada isin icinde tebrik ederim canim:71:

gunaydin canlarim ben bugun 5 hakkimi doldurmazsam kizmayin canlarim yarin oglumun mevlutu var onun icin hazirlik yapmaliyim ama elimden geldigince gelmeye calisacam gelemezsem haber vermis olayim dedim simdilik hosca ve dostca kalinöpüldünüz:54::54::54:
tamam ganfedim, kolay gelsin sana...hayirliklari yap ama uzak dur:20::20: taammi:23::23:
bencede kac gündür bi tenhalık var takımdaaa :44:
ben resmen cokuntu gecirdim ondandir meyvisim.:27:..ama sukur biraz daha iyiyim:9::9:
bende taşınınca yasin okutucam hayırlısıyla
kızım hastalandı dün cumartesi balkonda suyla oynadı balkon yıkarken hortuma alınca ya meeee ya meeee diyodu cadı şifayı kapmış dünde kustu hiç bişey yemedi sabah babası dr götürdü bademciği şişmiş öğlen hiç gözünü açamadı yavrum antibiyotiğini ayarladım uyanınca içir dedim ablamıza aksileşiyor kızım hasta olunca elimi deydirmedi diiitt diyor faydası olur inş ilaçların

gecmis olsun doga ablacim...bak busefer karistirmadim..:9:gecen karistirmisim:78::78:malum akil basta degildi..hem hastalik..lokmandi cagataydi derken carpildim resmen:60::60::37:
lokmani kacirdik bu gidisle...cagatayda dizi setinde 33 yasinda bir kadinlar berabermis 5 aydir, butun hayallerimi sel aldi gitti:59::59: ama yikilmadim ayaktayim...yeni cagataylar, lokmanlar bulu vericem gari:60::60:

yediklerimi yazayim bari sabah bir sandvic iki domates bir bardak süt oglen yemedim unutmusum:1: aksam ispanak
yarinda insallah kacirmam menude oyle guzel seyler varki gelde dayan ooofffffffffffffffffffffff off:5:

yediklerimi yazayim bari sabah bir sandvic iki domates bir bardak süt oglen yemedim unutmusum:1: aksam ispanak
yarinda insallah kacirmam menude oyle guzel seyler varki gelde dayan ooofffffffffffffffffffffff off:5:

dayan ganfedim..bir gun bozunca insan gunlerce cezasini cekiyor ve boyle oluncada motivasyonu kiriliyor..bozmamaya calis tatlim...yaz geldi artik:18:gunler azaldikca ben dahada telasa giriyorum

Son düzenleme:

hic ogun atlatilirmi kiz...ben hic bir ogunu aklimdan cikartamiyorum :9::9: simdi oglen yemedin diye insallah aksam bir porsiyon yerine iki porsiyon yemezsin ganfedim:18:

gunaydın sekerlerım sabah sabah bı geleyım dedım aman yarabbım bırde ne goreyımm altta bır mınnos 5 zıyaretcııı :18::18:
Booooooo :53:
yok canım babamda devlek memuru cok da i biliyor düzeni :9::9:
ama 5 tercih hakkımız varya o 5 tercihi o kocaeliden yapmamı istiyor ben ank işte durum böyleee :31:
Ben de İzmitliyim,9 yıldır İzmit'e gitmeye çalışıyorum ama benim çok zor canım,malum sınıf öğretmeniyim.Senin branşın ne?
kizlar, spor yarisini unutmadini demi,, 4.takim duymasin ama suan bana gelen msjlarla kesin yeniliriz soylimmm dedim:19::19:
Canım ben vakit bulup mesaj atamadım,4 günlük toplam sporumu bu akşam yaptığımla beraber akşam özelden atarım sana.

Booooooo :53:

Ben de İzmitliyim,9 yıldır İzmit'e gitmeye çalışıyorum ama benim çok zor canım,malum sınıf öğretmeniyim.Senin branşın ne?

Canım ben vakit bulup mesaj atamadım,4 günlük toplam sporumu bu akşam yaptığımla beraber akşam özelden atarım sana.

vayyyy hemsom benimmm :70::9::9:
canım ben laboratuar teknikeriyim inş tayinimiz cıkar o kadar cok istiyorum ki burdan büyük bi sehre gitmeyi cok yoruldum artık..

selam sekerlerım bugun arazıde cok yoruldum cok sıcakk vardı zaten gunesın altında tursu gıbın oldum aksam 6 bucukta geldım eve yemek su bu ancak yenı oturabıldım kanepeye elıme aldım laptopu sımdıde rapor yazıyorumm :50::50: Ayy artık cok yoruldum yaa su raporlardan ekstra para alıyorum dıye gıdıyordum ama b ara ıslerde yogun oldugu ıcın kafayı yemek uzereyım hııcc para derdınde degılım yanı okadar ama sımdı bas agrısı ıcın ılac ıctımm az bıraz daha kendımı tutup uyumayıp su raporları bıtırmem lazım 3tane rapo kızlar :43::43: Ama olsun 300 mıılyon alıcam bunlardan neyse ben bıraz yazayım gelırım yanınıza ballarım:38:

vayyyy hemsom benimmm :70::9::9:
canım ben laboratuar teknikeriyim inş tayinimiz cıkar o kadar cok istiyorum ki burdan büyük bi sehre gitmeyi cok yoruldum artık..
Evet hemşom :9: Canım gerçekten Ankara çok güzel bir şehir,benim de yaşamımın bütününü geçirmek istediğim tek şehir.Senin özel bir sebebin de var tabi.Allah herşeyi gönlüne göre versin,en hayırlısı olsun inşallah.
sevindim ozaman vencim, mesajlar az gelince korkmaya baslamistim atik :32::32:
Bence herkes toplu bombardımana hazırlanıyor kaptanım :8: :66:
selam sekerlerım bugun arazıde cok yoruldum cok sıcakk vardı zaten gunesın altında tursu gıbın oldum aksam 6 bucukta geldım eve yemek su bu ancak yenı oturabıldım kanepeye elıme aldım laptopu sımdıde rapor yazıyorumm :50::50: Ayy artık cok yoruldum yaa su raporlardan ekstra para alıyorum dıye gıdıyordum ama b ara ıslerde yogun oldugu ıcın kafayı yemek uzereyım hııcc para derdınde degılım yanı okadar ama sımdı bas agrısı ıcın ılac ıctımm az bıraz daha kendımı tutup uyumayıp su raporları bıtırmem lazım 3tane rapo kızlar :43::43: Ama olsun 300 mıılyon alıcam bunlardan neyse ben bıraz yazayım gelırım yanınıza ballarım:38:
Selam canım,Allah kolaylık versin.
Canlarım karpuz diyeti keyifli gidiyor,bugünkü menüm:
2011-06-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Karpuz 150 gr 39
[2] Beyaz Peynir (yağsız) 50 GRAM 50
[3] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
ARA ÖĞÜN-1:
[4] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[5] cafe crown fındık 3ü 1 arada 1 adet 74.6
ÖĞLE YEMEĞİ:
[6] Karpuz 150 gr 39
[7]Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[8]Beyaz Peynir (yağsız) 50 GRAM 50
ARA ÖĞÜN-2:
[9] Nektarin 3 ADET 199.5
AKŞAM YEMEĞİ:
[10] knorr hazır çorba- analı kızlı 1 porsiyon 75.5
[11] Karpuz 150 gr 39
Toplam : 762.6 kal.
Şimdi de kiraz sapı,mate,yeşil çay karıştırıp kaynattım onu içiyorum,bakalım tartı bu hafta ne diyecek :68:

Back
X