• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben geldimccanim seni guzel motive ederimkalk bakayim soyle bir yuruyus yapta gel spor niyetine sisst hoplayip ziplama ayagin acir bak :47:

ayy canım ben bisikleti deniyeyim derken bacağımı fena yaptım yine..
bat yemeğini denedim ama beğenmedim montimle birbirimize alısmaya calısıyoruz işte..
kokulu çilek aldım aksam gelirken az önce onları sekere bastım yarın da recelimi yaparım inş güzel olur ilk defa çilek reçeli yapıcam..

gülüm mesaj sayımlarımız yapılmıyorrrr azeri bıraktımı saymayı işlerim yoğun diyordu.
yapiliyorda zamansizliktan sikayetciyim bu aralar,ondan biraz aksiyor
yok birakilmadi meyvisim...gecen hafta yogundu ya azeri ondan biraz aksadi..yoksa yine sayimi yapar azerim:34:
evet canim.valla eve daha 1 saat önce geldim.sabahtandir yoktum.birazdan sayimi yapicam

bugun ganfedinde mevludu var ya..ondan onlarda girmedi...yoksa yine neselenirdi takim...

eveeeeeet ganfedin mevlüdündeydik.cok güzel gecti.hem hocanin sohbeti harikaydi hemde biz kadinlarin cay sirasinda yaptigi sohbet.valla kizimin doktorda randevusu olmasaydi daha cok oturacaktim ama kalkmak zorunda kaldim maalesef

selam kızlar....hepinizi çok özledim .....maalesef eşimin ayağı çok kötü oldu hastanelerde uğraşıyouz..bu yüzden yazmıyorum takıma ...beni idare edin..cuma bildirim yapıcam inş...çok ayrılan olmuş takımdan ..biraz yaz rehaveti çöktü heralde herkese....geçmişi okuyamıyorum ...birşey olursa özelden yazın....bir an önce aranıza dönmek istiyorum hepinizi çok özledim........

saferaaan............

ayy canım ben bisikleti deniyeyim derken bacağımı fena yaptım yine..
bat yemeğini denedim ama beğenmedim montimle birbirimize alısmaya calısıyoruz işte..
kokulu çilek aldım aksam gelirken az önce onları sekere bastım yarın da recelimi yaparım inş güzel olur ilk defa çilek reçeli yapıcam..

en fazla 15 dk kAYNAT fazlasi receli karartiyor canim ben yapiyom cok guzel oluyor he ayrica hic su koyma sekerle saldigi suda pisir cok guzel oluyor:56:

yapiliyorda zamansizliktan sikayetciyim bu aralar,ondan biraz aksiyor

evet canim.valla eve daha 1 saat önce geldim.sabahtandir yoktum.birazdan sayimi yapicam

eveeeeeet ganfedin mevlüdündeydik.cok güzel gecti.hem hocanin sohbeti harikaydi hemde biz kadinlarin cay sirasinda yaptigi sohbet.valla kizimin doktorda randevusu olmasaydi daha cok oturacaktim ama kalkmak zorunda kaldim maalesef

evet ya sen gittin ama biz 2 ye kadar oturdukhatta daha fazlaydi galiba tam saate bakmadim sen gittikten sonra daha bir girgir oldu ortam :60::60:

selam kızlar....hepinizi çok özledim .....maalesef eşimin ayağı çok kötü oldu hastanelerde uğraşıyouz..bu yüzden yazmıyorum takıma ...beni idare edin..cuma bildirim yapıcam inş...çok ayrılan olmuş takımdan ..biraz yaz rehaveti çöktü heralde herkese....geçmişi okuyamıyorum ...birşey olursa özelden yazın....bir an önce aranıza dönmek istiyorum hepinizi çok özledim........

saferaaan............

gecmis olsun esine canim bizde seni ozledik cabuk donersin insallah aramiza

amin canim amin allah riza gosteren kullardan eylesin ama ben kacirmisim senin neyin vardiki muallakta :26:
9 yıldır çıkmayan bir tayinim vardı :9: Vardır bunda da bir hikmet.Sanırım gerginliğim ondan da değil Ganfed'cim,barut gibiyim,aylardan sonra özel günüme mi giriyorum acaba,tartı bugün fazladan 2.5 kg su tutuyorum gösteriyor eskiye oranla.Belirtiler hep onu işaret ediyor ama o yok ne zamandır :26:
sağol gnfişim yakında glicem inş... şimdi çıkıyorum...herkese selamlaaaar........
Selam canım.Allah acil şifalar versin eşine.

saferaaan............
canimmmmm Allah acil sifalar versin.üzüldüm dahada kötülestigine

beni de mesaj izinlisi say canım...siz takımı yalnız bırakmayın barii....

tamam canim.izinli sayiyorum seni

evet,dünün mesajlarini sayiyorum canlarim.cok az kaldik yaaa.mesajlarimizda ilk defa bu kadar düstüüüü:59::

azeri......8
doga.....11
ganfed..16....:65:
julia.....3
kirmizi...8
meyve...11
minnos...4
nev........4

Kızlarrrrr,üzerime hiç olmayan kıyafetlerim olmaya başladı,ne güzel bir duyguymuş bu :64:

Canım bu hafta özel hayatlarımızın çok çalkantılı olduğu bir haftaydı.Bence geçici bir süreç,diyet tam gaz devam ediyor :34:
evet canim yaaa.benimde öyle.ben bu aralar hic evde yokum.geldigimdede hem cok yorgun oluyorum hemde nette sürekli ev ariyorum.insallah yazin yeni evimden yazarim takimima
Kızlarrrrr,üzerime hiç olmayan kıyafetlerim olmaya başladı,ne güzel bir duyguymuş bu :64:

aahhhhh caniiiimm ne güzel.gözün aydin tatlim.cok harika bir duygu o.gözün aydin.

Back
X