• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sükür canim,gözün aydin.kesin zordur canim.insallah bir daha gecikmez
Of,of,of.Allah kimseye vermesin,çok zor bir durum Azeri'm.Sağol canım benim,gerçekten çok rahatladım psikolojik olarak.
ahh nevcimm hic deme.. bende ayni dertteyim...son bir yilda 4 defa oldum olmadim...ben dogum kontrol hapi kullaniyordum birde...yaklasik 6yildir kullandim...ve korktum biraktim hapi...doktorda regl iyice ol sonra devam et dedi..bizde yoluna guller serdik bekliyoruz...gelecek ayda olamazsam tekrar gidicem ve regl olabilmem icin ilac alicam artik..bakalim ne olacak:26:
Damdan düşenin halinden damdan düşer anlar demiş ya Nasredin Hoca,tıpkı öyle Kırmızım :9: Ben doktora gitmiştim 105 kiloya çıktığımda.6 ay önce.Doktor doğum kontrol hapı vermek istedi,ben istemedim.Hormonları bozduğu ve kilo aldırdığı için.Başka çaresi yok mudur dedim,kilo vereceksin dedi.İnan 6 aydır şişim,sürekli ateş basıyordu ve her ayın belli günleri tıpkı özel günüme görmüş gibi üzüntü ve ağrı yaşıyor olmama rağmen olmuyordu.Ölçümlerim temiz çıkmasına rağmen hem de.Diliyorum bu andan itibaren düzene girer.İnan sancıdan ölüyorum ama,resmen psikolojim düzeldi.Ben adaçayı içerek başarıya ulaştığıma inanıyorum,canım Maranki'nin regl düzensizliği için önerisiydi günde 1 tane,bi denesene sen de.
amanın amanın ben geldimmm :12::12::12:
ayy sekerlerim canlarım ballarımmm meyveniz geri geldiiiii geldi beraberinde nese getirdiiii :119::119::119::119::119:
ohhh ohhhh :32::32::32::32:
Ohhhh,gümbür gümbür geliyoruz,bu hafta haklı mazaretlerimiz vardı,haftaya çok farklı bir 7. takım göreceğizzzz :66:
doğuya gitmeyi kabul ettim ondannnn :59: Karma karısık duygular içindeymmm :61::43::26:
Hayırlısı olsun canım benim,demek ki hayır bu karardaymış.
cok ozur dılerım kızlar cok mutsuzum cok ısım var cok canım sıkkın bıde dun arazıde ınsaatta demırlerı kontrol ederken elıme paslı demır gırdı acaba tetanoz olurmuyum bılmıyorum canım sıkkın ıste hoofff kılo aldım bıde nerdeyse 65 ı yenıden gordum ayy kendımden nefret edıyorum
Geçmiş olsun Minnoşum...
kaptanımız kırmızıgül şu ara takımda herkes yoğun azeri ev arıyor meyve minnoş kadro işi için uğraşıyor nev de öğretmen karne zamanı malumm saferanın eşi hasta yani 3 kişide izinli kırmızımda birazdan gelir inş hepimizin işleri bir an önce düzelirde eski hareketliliğimize bir an önce ulaşırız
Doğa'cım,canım ablam ne güzel özetlemişsin.Bence çok farklı olacağız haftaya.
kizlarr...hani isyerinde bir arkadasim cambridge dieti yapmaya baslamisti ya..dun bir hafta oldu ve tam 4 kilo vermis....bende yapmayi dusunuyorum..sali gunu bende arayip randevu yapicam...bakalim ne olacak...baya tuzlu haftada 52 euro urunlerini almak icin...tatile giderkende yanimda gotururum diyorum...
doktor demis..ilk hafta enaz 3.5 kilo verirsin sonraki haftalarda enaz 1.5 kilo diye....ama ben sporda yaparsam daha cok olur diye umud ediyorum...
Maliyeti de etkisi de yüksek anladığım kadarıyla.
Canlarım bu hafta derecemiz pek iyi değil ama,gerçekten ne hikmetse takımca çok kötü günler geçirdik bu hafta.Allah beterini vermesin.Hastalıklar,aksilikler,belirsizlikler,kazalar derken bence bu derecemiz olağanüstü normal.Ben karpuz diyeti kilo attım ama,6 ayın üstüne olan reglim inanılmaz şişlik yaptı,haftaya bomba gibi bir sonuç alacağıma eminim.Bence haftaya esip geçecek 7. takımmmmmmmmmmm :65:

Son düzenleme:
Of,of,of.Allah kimseye vermesin,çok zor bir durum Azeri'm.Sağol canım benim,gerçekten çok rahatladım psikolojik olarak.

Damdan düşenin halinden damdan düşer anlar demiş ya Nasredin Hoca,tıpkı öyle Kırmızım :9: Ben doktora gitmiştim 105 kiloya çıktığımda.6 ay önce.Doktor doğum kontrol hapı vermek istedi,ben istemedim.Hormonları bozduğu ve kilo aldırdığı için.Başka çaresi yok mudur dedim,kilo vereceksin dedi.İnan 6 aydır şişim,sürekli ateş basıyordu ve her ayın belli günleri tıpkı özel günüme görmüş gibi üzüntü ve ağrı yaşıyor olmama rağmen olmuyordu.Ölçümlerim temiz çıkmasına rağmen hem de.Diliyorum bu andan itibaren düzene girer.İnan sancıdan ölüyorum ama,resmen psikolojim düzeldi.Ben adaçayı içerek başarıya ulaştığıma inanıyorum,canım Maranki'nin regl düzensizliği için önerisiydi günde 1 tane,bi denesene sen de.

Ohhhh,gümbür gümbür geliyoruz,bu hafta haklı mazaretlerimiz vardı,haftaya çok farklı bir 7. takım göreceğizzzz :66:

Hayırlısı olsun canım benim,demek ki hayır bu karardaymış.

Geçmiş olsun Minnoşum...

Doğa'cım,canım ablam ne güzel özetlemişsin.Bence çok farklı olacağız haftaya.

Maliyeti de etkisi de yüksek anladığım kadarıyla.
Canlarım bu hafta derecemiz pek iyi değil ama,gerçekten ne hikmetse takımca çok kötü günler geçirdik bu hafta.Allah beterini vermesin.Hastalıklar,aksilikler,belirsizlikler,kazalar derken bence bu derecemiz olağanüstü normal.Ben karpuz diyeti kilo attım ama,6 ayın üstüne olan reglim inanılmaz şişlik yaptı,haftaya bomba gibi bir sonuç alacağıma eminim.Bence haftaya esip geçecek 7. takımmmmmmmmmmm :65:

insallah canim bu hafta dedigin gibi harikalar yapariz:21:

[video=youtube;E_6xUtCjAqQ]http://www.youtube.com/watch?v=E_6xUtCjAqQ&feature=related[/video]
kizlar bu videoyu izledim ve gulmekten kirildimkimin hosuna giderse yorum yazsiin bakalim kac kisi begenecek:1:

selam kızlaaar...öncelikle kilo bildiremediğim için üzgünüm....tartılamadım bile aynı geçmeniz iyi olmuş....eşimin ayağı daha iyi işe gitmeye başladı çok şükür.......

hepinize anlayışınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiiim......

**7.TAKIM 210. ETAP**

saferan(126/126/0/0%)
azerikizi(54.2/55.3./-1.1/1.99% )
kirmizigül06(87.6/85.3/2.3/2.63%)
doga3(92.6/93.3/-0.7/-0.76%)
ganfed(55.0.55.0/0%)
Julia__(53,8/53.8/0/0%)
Meyvenull (58.8/58.8/0.0/%0.0)
minnoşprenses (63.9/64.9/-1/-%1,56)
nev81 (88/88(0/0% )

7. TAKIM TOPLAM KİLO(825.1)

gunaydin kizlar...safiside ayni gectim...azericim hesabini yapabilirsin canim

bu hafta dururmumuz vahim:18::18:
sağol kırmızım ellerine sağlııık......takımın durumu feciii...acl toparlanalım....

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiz.......

takım kaptan yardımcınız saferan sahalara döndüüüüüüüüüüüüüüüü............:64::64::64::64::64::66::66::66:

Son düzenleme:
sağol kırmızım ellerine sağlııık......takımın durumu feciii...acl toparlanalım....

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiz.......

takım kaptan yardımcınız saferan sahalara döndüüüüüüüüüüüüüüüü............:64::64::64::64::64::66::66::66:

ohhh be herkes teker teker donuyor artikin:64::64::64:
safisim yerin belliydim canim...takimimiz bu hafta baya bir sessizlik yasadi..insallah haftaya daha canlaniriz..herkeste toparlandi artik...
kizlar meyvisim nerede..doguya tayini cikti diye okudum birdaha goremedim ortaliklarda...

herkes sahalara donsun bakalim..pazartesiden itibarenn full devam diyetee.....kara yaglarr gidiversinnn:33::33:

meraba arkadaşlar ben bugün katıldım 7. takıma(bu arada 7 benm en sevdiğim sayıdır iyi denk geldi :) kızlar ben yarın işe başlıyorum ve lahana suyu diyeti yapıcam. malum okul bitti artık evdeyim okul varken sınavlar felan açıkcası uğrasamıyordum ama artık son bende zayıflicam. benim neyim eksik zayıf tığ gibi kızlardan hatta eksiğim yok fazlam var :D:9:

meraba arkadaşlar ben bugün katıldım 7. takıma(bu arada 7 benm en sevdiğim sayıdır iyi denk geldi :) kızlar ben yarın işe başlıyorum ve lahana suyu diyeti yapıcam. malum okul bitti artık evdeyim okul varken sınavlar felan açıkcası uğrasamıyordum ama artık son bende zayıflicam. benim neyim eksik zayıf tığ gibi kızlardan hatta eksiğim yok fazlam var :D:9:
Hoşgeldin canım.Kaç kilosun,ne sebeple aldın,neler yapıyorsun verebilmek için biraz anlatır mısın?Tanıyalım bu vesile ile seni.Bu takım bana olduğu gibi,sana da çok iyi gelecek inanıyorum.

buarada kizlar 4.takima soyledim ama sizlere soylemeyi unuttum...sizinde anladiginiz kadariyla biz spor yarisini kaybettikkkkk:78::78::78:
Evet canım.Aslında bu hafta birçok açıdan battığımız gibi,birçok açıdan da çıktık enkazımızdan.Takımızdaki kişisel bazı zor dönemlerimizden kaynaklanan hassasiyetlerimiz sebebi ile oluşan yanlış anlamalar ortadan kalktı öncelikle.Kazaların yaraları sarıldı,hastalıklarımızın seyri hafifledi,Meyve'mizin durumu netleşti,sen daha iyileştin,Saferanımızın eşi düzeldi,Minnoş'un ve Azeri'nin yoğunluğu normale dönme sürecinde.Doğa'mız ve Ganfed her zamanki gibi bomba gibiler :nazar: .benim bazı sağlık problemlerim iyiye gidiş içinde vesaire.Yani her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır hadisine de bu vesile ile takımca iman etmiş olduk.Eğer yükün fazla ise,yanlış anlayıp kırılıp vazgeçtiğim spor yarışını,ya da Azerimizin devretmek istediği mesaj sayma görevini üstlenebilirim.Cumadan itibaren 2.5 aylık tatil sürecim başlıyor,iş yoğunluğum bitiyor.Ben sizi seviyorummmmmmm yaaaa.Bu haftaaaaaa,bbbboooommmmbbbbaaaa gibiiiiii gelliiiiyooooruuuuuzzzzzz :64:

Son düzenleme:

hoş geldin canım:71:

Evet canım.Aslında bu hafta birçok açıdan battığımız gibi,birçok açıdan da çıktık enkazımızdan.Takımızdaki kişisel bazı zor dönemlerimizden kaynaklanan hassasiyetlerimiz sebebi ile oluşan yanlış anlamalar ortadan kalktı öncelikle.Kazaların yaraları sarıldı,hastalıklarımızın seyri hafifledi,Meyve'mizin durumu netleşti,sen daha iyileştin,Saferanımızın eşi düzeldi,Minnoş'un ve Azeri'nin yoğunluğu normale dönme sürecinde.Doğa'mız ve Ganfed her zamanki gibi bomba gibiler :nazar: .benim bazı sağlık problemlerim iyiye gidiş içinde vesaire.Yani her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır hadisine de bu vesile ile takımca iman etmiş olduk.Eğer yükün fazla ise,yanlış anlayıp kırılıp vazgeçtiğim spor yarışını,ya da Azerimizin devretmek istediği mesaj sayma görevini üstlenebilirim.Cumadan itibaren 2.5 aylık tatil sürecim başlıyor,iş yoğunluğum bitiyor.Ben sizi seviyorummmmmmm yaaaa.Bu haftaaaaaa,bbbboooommmmbbbbaaaa gibiiiiii gelliiiiyooooruuuuuzzzzzz :64:
nev81 kirginliginin gecmesine gercekten sevindim bu bana dopping etkisi yapti ne guzel takimimiz yeniden bir butun olacak bundan guzel haber varmi ayrica arkadaslarimiz tekrar aramiza donuyor insallah ev arayan arkadaslarimizdas en kisa surede bulum bu dertten kurtulacaklar ve ve ve donusumuz muhtesem olacak . ayrica bu haftada varmi spor yarisi ben onu merak ettim varsa bari bu hafta yenelim yoksa bi daha sesimiz cikamiyacak:1:
hg canim aramiza insallah spora yatkinsindir cunku yaris yapiyoruz bu haftada galiba 4 takimla onlar bizim kardes takimin uyeleri ve firtina gibiler spora bayagi yatkinlar :nazar::nazar::nazar:
buarada kizlar 4.takima soyledim ama sizlere soylemeyi unuttum...sizinde anladiginiz kadariyla biz spor yarisini kaybettikkkkk:78::78::78:
sonuclar nasil yayinlasaydin bari belki bu hafta daha cok yapmaya calisirdik durumun vahimligini gorunce:60::60::60:

Back
X