• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşbulduk canlarım.:16: ben 64 kiloyum boyum 1.63 ikinci dönemin başında 71 kiloydum. benm birde okuldan arkasım var ikimizde kilomuzdan şikayetçiydik birgün konuşurken neden zayıflamıyoruz ki herkes nasıl zayıflıyorsa bizde öyle zayıflayalım dedik ve çevreden duyduklarımızla yola çıktık arkadaşım 83 bense 71 kilo. ilk duyduğumuz öneriler çay oldu ''zayıflama çayı'' neymiş bu çay bizde içelim dedik ve aktara gittik ve ''biberiyeli karışık bitki çayı'' aldık günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce içiliyormuş. bizde öyle yaptık poşet çay olduğu için okuldada çay ocağından aldığımız sıcak sularla çayımızı demleyip içtik ben düzenli içmedim atladığım öğünler içmediğim günler oldu son bir aydır hiç içmedim mesela sınavlar yüzünden. günde iki kz içtim sabah ve akşam iki buçuk ayda 7 kilo verdim. beni gören herkes şok oluyor. çok güzelleşmişsin tam bi genç kız oluşsun diyorlar. çayla beraber ekmeğide azalttım en önemlisi geceleri tv izlerken yediğim cips, çikolata, tatlı,çerez...vs. kestim.hedefim 58 kilo. yine çay aldım. ama bu sefer sporda yapıcam sporla daha çabuk zayıflatıyor yağ yakımını hızlandırıyor. bide lahana suyu var onada yarın başlicam sabah akşam lahana suyu öğlende çay içicem 5 gün yapıp 2 gün dinlenecem. inş fazlalıklarımızdan hep beraber kurtuluruz.:62:

nev81 kirginliginin gecmesine gercekten sevindim bu bana dopping etkisi yapti ne guzel takimimiz yeniden bir butun olacak bundan guzel haber varmi ayrica arkadaslarimiz tekrar aramiza donuyor insallah ev arayan arkadaslarimizdas en kisa surede bulum bu dertten kurtulacaklar ve ve ve donusumuz muhtesem olacak . ayrica bu haftada varmi spor yarisi ben onu merak ettim varsa bari bu hafta yenelim yoksa bi daha sesimiz cikamiyacak:1:

hg canim aramiza insallah spora yatkinsindir cunku yaris yapiyoruz bu haftada galiba 4 takimla onlar bizim kardes takimin uyeleri ve firtina gibiler spora bayagi yatkinlar :nazar::nazar::nazar:

sonuclar nasil yayinlasaydin bari belki bu hafta daha cok yapmaya calisirdik durumun vahimligini gorunce:60::60::60:

spora yatkınlığım var canım şimdiye kadar düzenli yapmıyordum ama yarın başlicam.spor yaparken fazla zorlanmıyorum :)

merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım 73 kilo ile
şimdi önümüzdeki cuma günü tekrar bildiricem sanırım kilomu
gerçi bu aralar durma aşamasında 2 haftada yarım kg verebildim.
metabolzmamı hızlandırcak denenmiş faydası olan birkaç öneriniz olusa çok sevinirim
haftaya güzel bir kilo bildirimi yapabilmem için inşallahhhhhh
herkese sağlıklı kilo vermeler :65:

hosgeldin tatlim.beraberce zayiflamak dilegiyle.....

kizlarr...hani isyerinde bir arkadasim cambridge dieti yapmaya baslamisti ya..dun bir hafta oldu ve tam 4 kilo vermis....bende yapmayi dusunuyorum..sali gunu bende arayip randevu yapicam...bakalim ne olacak...baya tuzlu haftada 52 euro urunlerini almak icin...tatile giderkende yanimda gotururum diyorum...
doktor demis..ilk hafta enaz 3.5 kilo verirsin sonraki haftalarda enaz 1.5 kilo diye....ama ben sporda yaparsam daha cok olur diye umud ediyorum...
uuuwww 4 kilo haaaa.wwooowwww,süpermis canim yaaa.ben kizimi dogum yaptigim zaman 54 kiloya düsmüstüm diyetle.52 ye düsemiyordum bir türlü.taklmisti cok fena.sonra gidip böyle bir icecek almistim.ama benim ucuz biseydi.onunla o iki kilomuda vermistim.insallah sanada iyi gelir tatlim.ama gerci sen zaten süper kilo veriyorsu amaaaaa
[video=youtube;E_6xUtCjAqQ]http://www.youtube.com/watch?v=E_6xUtCjAqQ&feature=related[/video]
kizlar bu videoyu izledim ve gulmekten kirildimkimin hosuna giderse yorum yazsiin bakalim kac kisi begenecek:1:
:60::60:mucuk mucuk,kangal sucuk,senden istiyorum,bir düzine cocuk:60::60:

meraba arkadaşlar ben bugün katıldım 7. takıma(bu arada 7 benm en sevdiğim sayıdır iyi denk geldi :) kızlar ben yarın işe başlıyorum ve lahana suyu diyeti yapıcam. malum okul bitti artık evdeyim okul varken sınavlar felan açıkcası uğrasamıyordum ama artık son bende zayıflicam. benim neyim eksik zayıf tığ gibi kızlardan hatta eksiğim yok fazlam var :D:9:

hosgeldin canim.insallah sende tig gibi olursun canim.

tatlilarim birazdan cikicaz.cilege gidiyoruz yine.gerci bu sefer baska bir tarlaya gidicez.orda hem kiraz,hem bögürtlen hemde cilek var.hepsinden topluyup gelicez.üstümüzü degisip kardesime Frankfurt'a gidicez.güzel bir güb olucak bugün insllah.hepinizi seviyorum.öpüldünüz:54:

Son düzenleme:
hoşbulduk canlarım.:16: ben 64 kiloyum boyum 1.63 ikinci dönemin başında 71 kiloydum. benm birde okuldan arkasım var ikimizde kilomuzdan şikayetçiydik birgün konuşurken neden zayıflamıyoruz ki herkes nasıl zayıflıyorsa bizde öyle zayıflayalım dedik ve çevreden duyduklarımızla yola çıktık arkadaşım 83 bense 71 kilo. ilk duyduğumuz öneriler çay oldu ''zayıflama çayı'' neymiş bu çay bizde içelim dedik ve aktara gittik ve ''biberiyeli karışık bitki çayı'' aldık günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce içiliyormuş. bizde öyle yaptık poşet çay olduğu için okuldada çay ocağından aldığımız sıcak sularla çayımızı demleyip içtik ben düzenli içmedim atladığım öğünler içmediğim günler oldu son bir aydır hiç içmedim mesela sınavlar yüzünden. günde iki kz içtim sabah ve akşam iki buçuk ayda 7 kilo verdim. beni gören herkes şok oluyor. çok güzelleşmişsin tam bi genç kız oluşsun diyorlar. çayla beraber ekmeğide azalttım en önemlisi geceleri tv izlerken yediğim cips, çikolata, tatlı,çerez...vs. kestim.hedefim 58 kilo. yine çay aldım. ama bu sefer sporda yapıcam sporla daha çabuk zayıflatıyor yağ yakımını hızlandırıyor. bide lahana suyu var onada yarın başlicam sabah akşam lahana suyu öğlende çay içicem 5 gün yapıp 2 gün dinlenecem. inş fazlalıklarımızdan hep beraber kurtuluruz.:62:
masallah masallah cok iddalisin darisi basima
spora yatkınlığım var canım şimdiye kadar düzenli yapmıyordum ama yarın başlicam.spor yaparken fazla zorlanmıyorum :)
ay sevindim yasin cok genc olmasina ragmen kararli olman cok guzel
uuuwww 4 kilo haaaa.wwooowwww,süpermis canim yaaa.ben kizimi dogum yaptigim zaman 54 kiloya düsmüstüm diyetle.52 ye düsemiyordum bir türlü.taklmisti cok fena.sonra gidip böyle bir icecek almistim.ama benim ucuz biseydi.onunla o iki kilomuda vermistim.insallah sanada iyi gelir tatlim.ama gerci sen zaten süper kilo veriyorsu amaaaaa

:60::60:mucuk mucuk,kangal sucuk,senden istiyorum,bir düzine cocuk:60::60:
bende bir kere fitline almistim ama cok pahali geldigi icin biraktim ama ben duzenli kullanmadigim icin tartilmadim
tatlilarim birazdan cikicaz.cilege gidiyoruz yine.gerci bu sefer baska bir tarlaya gidicez.orda hem kiraz,hem bögürtlen hemde cilek var.hepsinden topluyup gelicez.üstümüzü degisip kardesime Frankfurt'a gidicez.güzel bir güb olucak bugün insllah.hepinizi seviyorum.öpüldünüz:54:

hadi sana iyi gezmeler bol eglenceler :52:

Back
X