• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada benim deneme sürem falan varmı yoksa gelecek hafta direk listeye girecekmiyim kimse bana bilgi vermedi sadece takımı kabul edildiğimi biliyorum

nasıl spor yapıyorsun yarış dakika olarakmı belirleniyor yoksa ne kadar çok çeşitli spor yaparcanmı diye

yok canim dakika olarak yarisiyoruz cunku herkes ayni sporu yapamiyor mesela ben mekik cekemem hic basim doner midem bulanir iki gun aklim basima gelmez yani o yuzden dakika olarak yarisalim ayrica yogurttan donenin kasigi kirilsinhadi yarisalim:8:

bu arada benim deneme sürem falan varmı yoksa gelecek hafta direk listeye girecekmiyim kimse bana bilgi vermedi sadece takımı kabul edildiğimi biliyorum

iki hafta deneme suren oklacak canim paylasimin bol olursa ondan sonra takim listesine gireceksin . gordugum kadariyla paylasim bol olan birine benziyorsun o yuzden sorun olacagini sanmiyorumi:70:

yok canim dakika olarak yarisiyoruz cunku herkes ayni sporu yapamiyor mesela ben mekik cekemem hic basim doner midem bulanir iki gun aklim basima gelmez yani o yuzden dakika olarak yarisalim ayrica yogurttan donenin kasigi kirilsinhadi yarisalim:8:
ben yürüyüş ve ip atlama aradada plates yapıyorum ama belli olmuyor o anki ruhi durumuma bağlı ama yürüyüşümü hiç aksatmıyorum bu arada diyetisyenede gidiyorum harika biri sanki elinde siğirli değneği var

ben yürüyüş ve ip atlama aradada plates yapıyorum ama belli olmuyor o anki ruhi durumuma bağlı ama yürüyüşümü hiç aksatmıyorum bu arada diyetisyenede gidiyorum harika biri sanki elinde siğirli değneği var

diyetisyeninin fikirlerini bizimlede paylas belki bizede faydasi olur bu arada kac kilosun sakincasi yoksa kac yasindasin:26:

bende genelde leslie nin 5 mile programini yapiyorum ama arada gobek bacak ve popo egzersizini yapiyorum disarda yuruyusu pek sevmiyorum cunku yalniz yurumeyi sevmem ayrica almanyada kopek cok o yuzden pek disari cikmam yuruyus alanlarina gitmem:1:

hoşbulduk canlarım.:16: ben 64 kiloyum boyum 1.63 ikinci dönemin başında 71 kiloydum. benm birde okuldan arkasım var ikimizde kilomuzdan şikayetçiydik birgün konuşurken neden zayıflamıyoruz ki herkes nasıl zayıflıyorsa bizde öyle zayıflayalım dedik ve çevreden duyduklarımızla yola çıktık arkadaşım 83 bense 71 kilo. ilk duyduğumuz öneriler çay oldu ''zayıflama çayı'' neymiş bu çay bizde içelim dedik ve aktara gittik ve ''biberiyeli karışık bitki çayı'' aldık günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce içiliyormuş. bizde öyle yaptık poşet çay olduğu için okuldada çay ocağından aldığımız sıcak sularla çayımızı demleyip içtik ben düzenli içmedim atladığım öğünler içmediğim günler oldu son bir aydır hiç içmedim mesela sınavlar yüzünden. günde iki kz içtim sabah ve akşam iki buçuk ayda 7 kilo verdim. beni gören herkes şok oluyor. çok güzelleşmişsin tam bi genç kız oluşsun diyorlar. çayla beraber ekmeğide azalttım en önemlisi geceleri tv izlerken yediğim cips, çikolata, tatlı,çerez...vs. kestim.hedefim 58 kilo. yine çay aldım. ama bu sefer sporda yapıcam sporla daha çabuk zayıflatıyor yağ yakımını hızlandırıyor. bide lahana suyu var onada yarın başlicam sabah akşam lahana suyu öğlende çay içicem 5 gün yapıp 2 gün dinlenecem. inş fazlalıklarımızdan hep beraber kurtuluruz.:62:
Maşallah canım,ben de okulumda bir arkadaşımla aynen böyle omuz omuza karar verdik.O 85 kilo,ben 105 kiloydum.Şimdi ben 88 kiloyum,O 82.Çünkü tam diyetin ortasında evlendi :60: Tabi biraz şaştı diyeti ama böyle güç birliği olunca çok güzel oluyor.Bilinçlisin,bu çok büyük avantajın olacak bu yolculukta.Hep beraber kurtulucaz.
gunaydin canlarim nasilsiniz ben hala iddaliyim ama kilom daha iddali gibi kipirdamiyor alcak hain:60::60::60:
herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar kilo verme işleri ve spor nasıl gidiyor bu arada ben süperim haberiniz olsun
Maşallah,darısı bize :nazar:
nasıl spor yapıyorsun yarış dakika olarakmı belirleniyor yoksa ne kadar çok çeşitli spor yaparcanmı diye
Dakika olarak canım.
nev canim hg nasil oldun agrilarin gectimi:26:
Canım hala çok ağrım var ama hiç şikayetçi değilim.6 aydan sonra çok normal bu ağrılar.Sen nasılsın,ne diyeti yapıyorsun bu hafta?

Maşallah canım,ben de okulumda bir arkadaşımla aynen böyle omuz omuza karar verdik.O 85 kilo,ben 105 kiloydum.Şimdi ben 88 kiloyum,O 82.Çünkü tam diyetin ortasında evlendi :60: Tabi biraz şaştı diyeti ama böyle güç birliği olunca çok güzel oluyor.Bilinçlisin,bu çok büyük avantajın olacak bu yolculukta.Hep beraber kurtulucaz.

Maşallah,darısı bize :nazar:

Dakika olarak canım.

Canım hala çok ağrım var ama hiç şikayetçi değilim.6 aydan sonra çok normal bu ağrılar.Sen nasılsın,ne diyeti yapıyorsun bu hafta?

valla bu hafta oyle bir uygulamam yok ama duzenli ve porsiyonlarimi azaltacam birde hergun duzenli spor yapacambakalim nasil olacak bir daha sok diyet uygulamayacam yani bana gore degilmis onlar:20:

diyetisyeninin fikirlerini bizimlede paylas belki bizede faydasi olur bu arada kac kilosun sakincasi yoksa kac yasindasin:26:

canım dün listeye giremedim ama her ihtimale göre tartılıp gelmiştim ve 66.100 kilom yaşımda 40 bir kamu kuruluşunda müdürüm yani işim sürekli masada oturup imza atmak :))))) daha önce kilolarımdan hiç sıkıntı duymamıştım taki kalbimde yağlanma problemi çıkana kadar ve karar verdim zayıflamaya işlerimden dolayı gittiğim hiç bir diyetisyende düzen oturtamadım kendi cabamla ve burdaki kızların desteğiyle 9 kilo verip 75 ten 66 geldim ama 2 aydır durdu kilo vermem bende diyetisyene gittim çok başarılı biri işinin ehli ona gidipte zayıflayamayan olmamış tabiki paylaşırım bütün bildiklerimi burda onun için varım istersen sadece spor olarak değil sende dünkü kilonu söyle en hızlı kilo verme yarışınada girelim tatlım

canım dün listeye giremedim ama her ihtimale göre tartılıp gelmiştim ve 66.100 kilom yaşımda 40 bir kamu kuruluşunda müdürüm yani işim sürekli masada oturup imza atmak :))))) daha önce kilolarımdan hiç sıkıntı duymamıştım taki kalbimde yağlanma problemi çıkana kadar ve karar verdim zayıflamaya işlerimden dolayı gittiğim hiç bir diyetisyende düzen oturtamadım kendi cabamla ve burdaki kızların desteğiyle 9 kilo verip 75 ten 66 geldim ama 2 aydır durdu kilo vermem bende diyetisyene gittim çok başarılı biri işinin ehli ona gidipte zayıflayamayan olmamış tabiki paylaşırım bütün bildiklerimi burda onun için varım istersen sadece spor olarak değil sende dünkü kilonu söyle en hızlı kilo verme yarışınada girelim tatlım

bende dogumdan sonra kilom oldu onceden kilolu biri degildim yasim 40 oglumu cok gec dogurdum ama iyiki dogurmusum evimize nese kaynagi oldu iste bende 64 le basladim kilo vermeye su an 55 im ama ama 1 aydan beri durmus kilom gitmiyor inatlasmisiz anlayacagin karayaglarimla dedigin gibi olsun kilo vererek yarisalim belki bu sefer kirarim inadini ibrenin ama sporda olsuncunku zayiflarken sarkmamam lazim o yuzden spora ihtiyacimiz var. ben calismiyorum ev hanimiyim almanyada yasiyorum 3 cocugum var iki buyuk kizim var oglum daha 9 aylik:1:anlayacagin 40 imdan sonra kudurdum yani:60::60::60::60::60::60:

bende dogumdan sonra kilom oldu onceden kilolu biri degildim yasim 40 oglumu cok gec dogurdum ama iyiki dogurmusum evimize nese kaynagi oldu iste bende 64 le basladim kilo vermeye su an 55 im ama ama 1 aydan beri durmus kilom gitmiyor inatlasmisiz anlayacagin karayaglarimla dedigin gibi olsun kilo vererek yarisalim belki bu sefer kirarim inadini ibrenin ama sporda olsuncunku zayiflarken sarkmamam lazim o yuzden spora ihtiyacimiz var. ben calismiyorum ev hanimiyim almanyada yasiyorum 3 cocugum var iki buyuk kizim var oglum daha 9 aylik:1:anlayacagin 40 imdan sonra kudurdum yani:60::60::60::60::60::60:

estafurullah Allah uzun ömür versin çok iyi yapmışın bence. benim kızım 19 yaşında sadece 1 tane yapabildim:))) hem kariyer hem çocuk yapamadım canım kilolarımı doğuda görev yaparken aldım malesef sürekli yedim oturdum kalbim tekleyene kadarda umursamadım kiloların hep bana yakıştığını söyledim durdum ilk defa bu kadar kilo aldığım için mutlu bilem olmuştum ama kurtulmanın zamanı geldide geçiyor bile

Back
X