• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba arkadaslar.Bu gruba davet edilmistim.Gecmisi okuyunca cok sevindim samimiyetinizi cok sevdim.Bir kac gun oldu yazali netim yoktu o yuzden yazamamistim.Kurallari okudum.2 hafta deneme suresi varmis.Su an 81.6 kiloyum 86.6 ile baslamistim nisanda.Sizinle bu kilolardan beraberce kurtuluruz ins

Merhaba arkadaslar.Bu gruba davet edilmistim.Gecmisi okuyunca cok sevindim samimiyetinizi cok sevdim.Bir kac gun oldu yazali netim yoktu o yuzden yazamamistim.Kurallari okudum.2 hafta deneme suresi varmis.Su an 81.6 kiloyum 86.6 ile baslamistim nisanda.Sizinle bu kilolardan beraberce kurtuluruz ins

aramıza hoşgeldin cnm :16::16:

Canlarım merhaba.Seçimde görevliydim bugün.Sabah 7'de görev başı yaptım,daha yeni eve geldim sayılır.Regliyle gelen bel ağrısı ve 12 saat süren görev mahvetti belimi.Ben yatıyorum canlarım,yarın uzun uzun anlatırım inşallah.Çok öpüyorum hepinizi..:16:

Canlarım merhaba.Seçimde görevliydim bugün.Sabah 7'de görev başı yaptım,daha yeni eve geldim sayılır.Regliyle gelen bel ağrısı ve 12 saat süren görev mahvetti belimi.Ben yatıyorum canlarım,yarın uzun uzun anlatırım inşallah.Çok öpüyorum hepinizi..:16:

iiii geceler nevcimmmm:3::3:

Eyyy AŞK!Sen nelere kadirsin :16: Elbette en önce kendimiz için,özgüvenimiz ve sağlığımız için,sonra sevdiklerimize verdiğimiz değerden değil mi çabamız.
Canım hem sporumuzu düzene sokmak,hem de yarış havasında tempomuzu arttırmak için ortaya attığım bir fikirdi;sağolsunlar takım arkadaşlarımıza da,kardeş takımımıza da mantıklı geldi.Dakika olarak gün gün sporumuzu bildiriyoruz.

Ewt öyle Aşk herşeyi yaptırıyor insana...
çok mantıklıymış ben bugün yaklaşık3 saat şarkı eşliğinde dans ettim. bundan sonra dakika tutacağım :D:66:

Sabahları aç karnına ılık bi su bardağı suya bir tatlı kaşığı bal iki tatlı kaşığıda elma sirkesi koyup içince zayıflatıyormuş. deneyeniniz oldu mu çevremde bu yolla zayıflayanlar var..

Sabahları aç karnına ılık bi su bardağı suya bir tatlı kaşığı bal iki tatlı kaşığıda elma sirkesi koyup içince zayıflatıyormuş. deneyeniniz oldu mu çevremde bu yolla zayıflayanlar var..

miden hassassa hiç deneme bi kaç gün içtim ağrıdan ölüyordum

hoş geldin canımmmm

hoşgeldin ipeeek.......
Günaydııııınnnn canlarım :16:
günaydııın...............:71:
günaydın canımmmm bu ne ya bi smiley ekleyemedim :(

günaydııın doğaaaa............:16::16::16::16:

kırmızı gulumm yaa sen cambrıdge dıyetını soyluyordun ne oldu basladınmı yaa bende yapamazmıyım oyle bısey surda ne kaldı temmuza hala daha 55 e ınemedımkı benn:2:

dun kocamın ben arkamı donuncee anaaa sen kılomu aldınn o popon ne kadar buyumus dmesıyle kendıme geldımm ve bugun ıtıbarıyle yenıden eskı saglıklı guzel dıyetıme gerı donuyorum yanımda araogundıye cevızlerımı kurukayısılarımı getırdım sabah bır dılım ekmekle kahvaltımı yaptımm dungece gec vakıt acıktım ama bısey yemedım o bıle etkı ettı hemen bana sabah 400 gr eksıdeydım hemen kendıme gelıyorum kızlar yaa tatılde fıstık gıbın olmalıyımm:43::43:

günaydın arkadaşlar hepimiz için iyi bir hafta olur inş benim genelde bu saatlerde işim azalıyor eğer toplantı falan yoksa o yüzden ancak yazabiliyorum
sevgili kaptanım kuralları okudum zaten 4. takımdanda biliyordum anketi dolduruyum tekrar yazarım

valla hic bir fikrim yok . kendi adima konusayim sirkeli suyu icwmem herhalde:44:

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):KARÇİÇEĞİ71

yaşınız:40

işiniz:MÜDÜR

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:DAHA ÖNCE HİÇ KİLO SORUNUM OLMAMIŞTI TAKİ DOĞUYA TAYİNİM ÇIKANA KADAR KİLOLARIMI 3 YILDA ORDA ALDIM VE İLK DİYETLE ORTA TANIŞTIM

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):KİLO SANA YAKIŞIYOR ÜSTELİK KİLOLUDA DEĞİLSİN DİYET YAPMANA GEREK YOK ŞİMDİ YEDE SONRA DİYETİNE DEVAM EDERSİN GİBİ GİBİ GİBİ.....

boyunuz: 155

ilk başladığınız kilo:75

hedef kilonuz:57

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:AKAPUNTUR DENEDİM BAŞARIZ OLDU DİYETİSYENE GİTTİM DEVAM ETTİREMEDİM BANA 4. TAKIM DAHA VERİMLİ OLDU VE 9 KİLO VERDİM ŞU AN TEKRAR DİYETİSYENE GİDİYORUM VE NE OLURSA OLDUN İŞİMİ BAHANE ETMEDEN ZAMANIM YOK GİDEMİYORUM DEMEDEN DEVAM EDECEĞİM BU SEFER ÇOK KARARLIYIM

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:DEVLET MEMURU GİBİ GİYİNİYORUM YİNE AYNI ŞEKİLDE GİYİNECEĞİM:)))))

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:EN BAŞTA SAĞLIKLI OLACAĞIM ÇÜNKÜ KALBİMDE FAZLA YAĞLANMA VAR VE BU BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR BİRDE ZAYIFLIĞI SEVİYORUM FİT GÖRÜNMEK HOŞUMA GİDİYOR

diğer(eklemek istediğiniz):SİZLERLE OLMAKTAN MUTLUYUM
[/QUOTE]

Günaydııııınnnn canlarım :16:

günaydın canımmmm bu ne ya bi smiley ekleyemedim :(

hoşgeldin ipeeek.......

günaydııın...............:71:

günaydııın doğaaaa............:16::16::16::16:

gunaydın canlarımm yenı yepyenı bır gun yepyenı kıloları alıp gotursun vucudumuzdan ınsallahh

gunaydin balli kurabiyelerimmucuks mucuks hepinize

Back
X