Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman allahım asıl bu nee
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 15 ziyaretçi)
minnoş prenses,Ganfed,karcicegi71,
kem gözlere şişşş amannın nazar degdırmesın kımse canımmm takımımaa nazar boncuklarımı takaıyımm![]()
biraz azalttım işimi geldimmmmm
nevimm kırmızım liste işi demişiniz çok sevinirim canım gönüllü yok diye almıştım malum ev arıyoruz toplanıyorum falan filan işte offf bi bulsaydık yaaa
biz bu takımında daimi okuyucusu olacağız canım seninlede uzun zamandır görüşemedik nasıldın tatlım benim seminerler toplantılar derken yeni kendime geldim artık ranızdayım minnoş diyetisyene gidiyorum 2. haftam bu sefer devam ettireceğim bırakmayacağım ve ne defse harfiyen uyacağım gidecek karar yağlar canım
annaaaaa dış mihrakların gözü üstümüzde deseneeeToplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 11 ziyaretçi)
anam bu neee![]()
biraz azalttım işimi geldimmmmm
nevimm kırmızım liste işi demişiniz çok sevinirim canım gönüllü yok diye almıştım malum ev arıyoruz toplanıyorum falan filan işte offf bi bulsaydık yaaa
ay canım allah kolaylık versin zor iş ev aramak emlakcılarla hallet canım yoksa çok zorlanırsın
hosgeldın tekrardan karcıcegım ben ıyıyım bırara ısyerındekı ıslerden acayıp sıkılmıs daralmıstım ama cok sukur sımdı epey bı hafıflettım hemencecık kendıme ge3ldım yoksa ben 5 lı rakamları hıc goremıycek olurum dıye kokrtum tatlımm . dıyetısyen olsa keske burda bende gıderdım canım ya. sakın bırakma karcıcegım amacına ulasana dek .
annaaaaa dış mihrakların gözü üstümüzde deseneee.......meyvem nerde ki niye girmiyor....
daha bulamadın mı doğa ......inş. istediğin gibi olur.....
canım yine kendin bilirsin ama bende yaptım bu diyeti hemde hiç kaçamak yapmadan ve 3 kilo verdim ama 5 günden sonra bişi yemediğim halde tekrar aldım ve diyetisyen bu tür diyetlerin metoyu yavaşlattığını söyledi keşke hiç yapmasaydın dedi ama dediğim gibi sen bilirsin tabibu hafta 5gün 5 kilo diyeti yapmaya karar verdiiim.....sabah kahvaltı yaptım ama patatesle devaaam edicem...sonuçlar cumayaaaa...
yok canım amacıma ulaşana kadar bırakmayacağım inş sağolsun kendini bana göre ayarlıyor işim olduğunda boş olduğum zamana randevü veriyor bi haftalık bir test süresi uyladı ve metebolizmamın çok yavaş olduğunu tesbit etti şimdi hızlandırmak için 1100 kalorilik bir diyet listesi hazırladı bana göre düzenledi listeyi öğleni yemekhanede yedidiğim 1 aylık yemek listesini istedi ve ordaki yemeklerden neyi yiyeceğime neyi az yiyeceğime yada neyi yemeyeceğimi ayarladı dediklerimi tam uylarsan haftada 1 kilo verirsin dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim ve tekrar gözemleyecek eni tatlımgelişmelerden haberdar ederim
ayy ne guzel bellı bır duzene gırmıssın kar cıcegımm sevındım senın adına ve bır haftada 1 kılo super tatlımm ınsallahh sonuna kadar devamm ayy ben dun bır dergı okuyordum su ezel dızısındekı teyfıkın sevgılısı vardıya sarısın kız afet gıbı ıncecıkk bır vucut dergıye roportaj vermıs hergun en az 4 saat spor yapıyorum pılates kardıyo karısık demıssalona gıdemedıgım zamanlardada en az 4 saat yuruyus ytaparım demıs ayy kendımden utandım resmenn benım halıme bak yarım saat yurumuyorum hemen spora baslıyorum hemde hemennn
sen yap karcıcegım sporla desteklekı o gıden karaygalrın dahada gerı gelmesın ınsallah
yapıyorum canım spor konusunda diyetisyen eger hergün yürüyorsan tempolu 20 dakika yoksa haftada 3 gün yürüyorsan 40 dakika dedi bende ben her akşam en az 1 saat yürüyorum hafta sonları ise 2 ile 4 saat arası yürüyorum dedim eğer sana sıkıntı vermiyorsa devam et o zaman metobolizman daha hızlı çalışır dedi bu aralar acayip yürüyüşe düştüm canım bıraksan yürümekten eve girmeyeceğim öğlen yemekten sonra bile yarım saat yürüyüp geliyorum daireme tatlım
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 11 ziyaretçi)
anam bu neee![]()
korkma kiz korkma ben burdayim bisey yapamazlar karete biliyom ben ucan tekmelerle bertaraf ederimaman allahım asıl bu nee
kem gözlere şişşş amannın nazar degdırmesın kımse canımmm takımımaa nazar boncuklarımı takaıyımm![]()
insallah canim amacina tez ulasirsin bende sana takildim yarisi unutmadin demi kilo verecegiz ikimizbiz bu takımında daimi okuyucusu olacağız canım seninlede uzun zamandır görüşemedik nasıldın tatlım benim seminerler toplantılar derken yeni kendime geldim artık ranızdayım minnoş diyetisyene gidiyorum 2. haftam bu sefer devam ettireceğim bırakmayacağım ve ne defse harfiyen uyacağım gidecek karar yağlar canım
hg canim evet nevcim gonullu yaparim diyor ona devret evi rahat rahat ara sen canim insallah gonlune gore bir ev bulursunbiraz azalttım işimi geldimmmmm
uzulme canim karcicegine diyecek diyetisyen bizde burda tekrarliyacagiz karcicegide bizim diyetisyenimiz olacakhosgeldın tekrardan karcıcegım ben ıyıyım bırara ısyerındekı ıslerden acayıp sıkılmıs daralmıstım ama cok sukur sımdı epey bı hafıflettım hemencecık kendıme ge3ldım yoksa ben 5 lı rakamları hıc goremıycek olurum dıye kokrtum tatlımm . dıyetısyen olsa keske burda bende gıderdım canım ya. sakın bırakma karcıcegım amacına ulasana dek .
meyvemm nerde kızlar o bu saate kadar gelırdı ızınlı falanda ben mı bılmıyorum bıseyı yoktur ınsallah
insallah canim yaaaaaaazericim inşallah gönlüne göre bir eve bulabilirsin cnm yaaaaa![]()
iiiyyyy onu ben icemiyorum ya,ögürüyorum her defasindaSabahları aç karnına ılık bi su bardağı suya bir tatlı kaşığı bal iki tatlı kaşığıda elma sirkesi koyup içince zayıflatıyormuş. deneyeniniz oldu mu çevremde bu yolla zayıflayanlar var..
ayyyy bende bu aralar verecegime aliyorum.offfff.ben kendim hisediyorum popomun yavas yavas büyüdügünüdun kocamın ben arkamı donuncee anaaa sen kılomu aldınn o popon ne kadar buyumus dmesıyle kendıme geldımm ve bugun ıtıbarıyle yenıden eskı saglıklı guzel dıyetıme gerı donuyorum yanımda araogundıye cevızlerımı kurukayısılarımı getırdım sabah bır dılım ekmekle kahvaltımı yaptımm dungece gec vakıt acıktım ama bısey yemedım o bıle etkı ettı hemen bana sabah 400 gr eksıdeydım hemen kendıme gelıyorum kızlar yaa tatılde fıstık gıbın olmalıyımm![]()
eveeeeet,dans etmek harika bir sporspor niyetine dans et kiz iyi fikir bendemi tutsAM NE arada tepiniyorum :)
![]()
amaniiiiiiiiiiiiiiii bu neeeeeeeee.hic bu kadar olmamisti.vay beeeeeeeeeeeeeeeaman allahım asıl bu nee
canim,hic tavsiye etmiyorum.benim o diyetten sonra bogazimi tutamiyorum.cünkü beni asiri derecede ymeekere hasret birakti odiyet.bu yüzden bak hala adam gibi diyete baslayamadimbu hafta 5gün 5 kilo diyeti yapmaya karar verdiiim.....sabah kahvaltı yaptım ama patatesle devaaam edicem...sonuçlar cumayaaaa...
güzel gecti canim.spor yapmak bende istiyorum:84:keske sen yakinda otursaydin beraber yapsaydik kizzzzzzzzzzz:84:azerim hg canim gezmelerin nasilgecti
eglendinmi moral depoladinmi bu hafta kacamak yok ona gore sporda yap hepimiz incecik fistiklar olacagiz ha
![]()
azerim hg canim gezmelerin nasilgecti
eglendinmi moral depoladinmi bu hafta kacamak yok ona gore sporda yap hepimiz incecik fistiklar olacagiz ha
![]()