• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüüüüü........

sabah...
2dilim kep. ekm.
peynir 1kk
zewytin 7 adf.
dom ..salatalık
az omlet..
öğle.....

patates 2 ad

ikindi......
2 bar ayran
mısır patlak diyet
akşam......
salata
az haşlama makarna
yoğurt

5günde 5kilo diyetini başlamadan bitirdiiim...

ya kizlar meyvis nerede???haftasonuda girmedi hic:26::26:
Sanırım tayin koşuşturmasıdır,Allah yardımcısı olsun.
kızlaaar nerdesiniz kimse uğramamış buralara........
Burdayız canım benim,nasılsın?
Bir şiir yazdım galiba :9:
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :21:
Nerde sporlarrrrrrrrrrrrrrrrr :8:
Gitsin kara yağlarrrrrrrrrrrr :19:
Cumaya yarışma varrrrrrrr :68:

Bu hafta derece almazsak
Kırmızının elinden çekeceğimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18:
:1:

Son düzenleme:
nevciim mesaj sayımıda yapıcakmısın :38::34:
safişim iyi ettin 2 gün yaptım oda çok sıkı bile deil 3. gün acı safra geldi ağzıma midem fene olda o gün

bende yazayım gariii
sabah
2 dilim tb ekmek üzerine krem peynir
öğlen
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
2 dilim tb ekmek
ara
1 galeta
akşam
patetesli yumurta
koca bi kase yoğurt
2 dilim ekmek

1 tabak da karpuz yerim

Son düzenleme:

Bu hafta derece almazsak

bu hafta spor yarisi sizin takimda,bizim takim dagilmis durumda tatile gitti herkes :) bende hastayim :( bna rtagmen salaona gittim bugün ama kötü oldum :(

hasretim, korktunuz bizden demi kiz:1::1: gecen hafta biz dokuluyorduk..bu haftada sizin kizlar korktu tatile ayrildi:1::1:
bizden haftaya sizle yarisa gireriz ozaman..simdi kendi takimimizda yapiyoruz yaris ozaman..:4::4:

dogacim, yarindan itibaren sayimi yapacak nev...malum bir gun sonrada aliniyor ya msj sayimlari...

ama meyvisi merak ettim kizlar..bari faceden bir msj atim...umarim kotu birsey yoktur..yoksa o bizi habersiz birakmazdi

Ayyyyy,ben de istiyorum kırmızım ya,beni de heveslendirdin.Ayrıntısı ile bir öğrensek keşke.

[/QUOTE]

nevcim, bende bayaa dusunuyorum ya...hem maddi acidan...hemde simdi daha kilo vermem durmadi aslinda,,,yapmam mantiklimi diyorum...
ilk iki gun yogurt yaptigim hafta bende 3.8 kilo veriyorum sporsuz..sonrada haftada bir kilo veriliyor benim idyette..anlayacagin biraz kafam karisti...birde meyva felan yasak..ki ben meyva hastasiyim..helede simdi yaz meyvalari cikmisken..yani kararsizim mnevcim

hasretim, korktunuz bizden demi kiz:1::1: gecen hafta biz dokuluyorduk..bu haftada sizin kizlar korktu tatile ayrildi:1::1:
bizden haftaya sizle yarisa gireriz ozaman..simdi kendi takimimizda yapiyoruz yaris ozaman..:4::4:

dogacim, yarindan itibaren sayimi yapacak nev...malum bir gun sonrada aliniyor ya msj sayimlari...

ama meyvisi merak ettim kizlar..bari faceden bir msj atim...umarim kotu birsey yoktur..yoksa o bizi habersiz birakmazdi

canmim haftayada toparlanacagini sanmiyorum,malum tatil yaz derken herkes dagildi bi yrelere yalnis zamana denk geldi bu yaris isi olsa iyiydi ama yazin pek katilim olmuyo malum

Ayyyyy,ben de istiyorum kırmızım ya,beni de heveslendirdin.Ayrıntısı ile bir öğrensek keşke.

nevcim, bende bayaa dusunuyorum ya...hem maddi acidan...hemde simdi daha kilo vermem durmadi aslinda,,,yapmam mantiklimi diyorum...
ilk iki gun yogurt yaptigim hafta bende 3.8 kilo veriyorum sporsuz..sonrada haftada bir kilo veriliyor benim idyette..anlayacagin biraz kafam karisti...birde meyva felan yasak..ki ben meyva hastasiyim..helede simdi yaz meyvalari cikmisken..yani kararsizim mnevcim
[/QUOTE]

canim bende bi aralar denedim o icecegi ayniis degildi belki ama ilk 2 gün sadece 5 ögün onu iciyosun sonra kahvalti basliyo ögle ve aksam devam iciyosun dedigin gibi meyve yasak ben de yaz yapmaya kalkmistim cilkelere kirazlara dayanadim zaten dayanilacak gibi bsey degilki,bence hic kalkisma derim.benim bi arkaDASIMDA YAPTI COK GÜZEL KKILO VERDI AMA O SIRA TRYE UCTU ve valizi kayboldu devam edemdi sonra 2 kati aldi verdigini belki tamalasaydi almiycakti ama tamamlamaninda bi garabtisi yok iste,tamamlamayincada bi faydasi yok hatta zareari var.sen cok güzel kilo veriyosun bosuna erziyete sokma hem cebini hem kendini..

Kırmızım o zaman hiç gerek yok bitanem fuzuli masrafa.Sen senin diyeti bi müsait zamanında bana özelden atsan keşke canım ya.

Son düzenleme:
safişim iyi ettin 2 gün yaptım oda çok sıkı bile deil 3. gün acı safra geldi ağzıma midem fene olda o gün

bende yazayım gariii
sabah
öğlen
2 dilim tb ekmek
ara
1 galeta
akşam
patetesli yumurta
koca bi kase yoğurt
2 dilim ekmek

1 tabak da karpuz yerim
3 de dışarı çıktım gözüm karardı....ayranla mısrlı bişey varya maviyeşilin ondan yedim anca kendime geldim...iyetde uçtuuu........
Canlarım ben yatıyorum,hepinize iyi geceler.
iyi geceleeeeer............

slm kızlar kimseler yyok mu :36::36:kimse yokken bi geçmişe doru yol alayım :10::10:

Son düzenleme:
arkadaslar dün cok heyecanli bir gün gecirdik.televizyondan telefonlarla haberlestik Türkiye'yle secimleren dolayi.annemler 1,5 aydir IGDIR dalar.niye diyceksiniz.cünkü öz dayim IGDIR a milletvekilligi 1. sira adayiydi.annem hep anlatiyordu yaptigi mitingleri falan.veeeeeeee dün sonunda emekleri bosa cikmadi hic birinin.dayim IGDIR in 1. sira milletvekili oldu.:62::62::62:cok sevincliyiz cok.annem anlatti dün,orada yer yerinden oynamis dayim kazaninca.cok coskulu kutlanmis.:66::66:
ama keske bende görseydim yaaaaa:84:

ah cnm bnm yaaa uzaklık zor demiiii uzaktayken böle şeyler daha da bir kıymetli oluyor :68::68:

Ben 14. takım üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadığım için cezalıyım:18::18:
leynnn sefgülünle konuşurken görevini yerine getirmedin mi kız :60::60::60:
gunaydin sekerler...yeni bir hafta..kilo vermeye devam..
ben bugunden itibaren diyete ve spora geri basliyorum..tatile 5 hafta kaldi malum:18:
..bugun hollandada dukkanlar yine kapali dini bayram nedeniyle...
minnosum cambridge diyeti icin yarin aricam..umarim hemen yer olurda biran once baslarim..
5 haftaya enaz 12 kilo daha vermeyi dusunuyorum..
cambridge diyetiyle ilk hafta enaz 3.5 kilo veriliyor ve sonraki haftalar enaz 1.5 kilo.
:21::21::21:umarim basaririm kizlar..cok siki bir diyet cunki:18:

kırmıızım bu diyeti bana da yollayabilirmisin rica etsem :17::17:
kızlaaar nerdesiniz kimse uğramamış buralara........
ben geldim saferancım ama sen yoksun :36::36: bak adını doru yazdım SAFERAN :60::60::60:

Bu hafta derece almazsak

şiir mikemmel canım :64::64::64:

bende yazayım gariii
sabah
öğlen
2 dilim tb ekmek
ara
1 galeta
akşam
patetesli yumurta
koca bi kase yoğurt
2 dilim ekmek

1 tabak da karpuz yerim

menün de süpermiş vallaaa doğa avlacım :77::21::21:

Canlarım ben yatıyorum,hepinize iyi geceler.

iyi geceler nevcim :29::29:

karcecicegim, aramiza tekrar hos geldin...umarim hep beraber verecegiz fazlaliklarimizi..

azericim tebrik ederim canim dayini..vatana millete faydali olur insallah

ganfedim...nasilsin canim...

safisim sende hos geldin...takimimiza yeni arkadaslar katildi..iki hafta deneme sureleri var:34:

meyvisimden haberi olan varmi..cuma gunu birden kayboldu ve birdaha goremedim :26::26:
sagol csanim benimamin insallah
tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun

kızlar ben smiley kullanamıyorum yaaaaa niye acabaaa
sagol canim amin

[/QUOTE]
ya kirmizim sen bosver cambridge mambridgeyi.sen harika kio veriyorsun.simdiden metabolizmani bozma.ne zamanki takilin bir türlü gitnezse kilo,o zaman yaparsin.ama simdiden yapma bööyle degisik diyetler.
ah cnm bnm yaaa uzaklık zor demiiii uzaktayken böle şeyler daha da bir kıymetli oluyor :68::68:

leynnn sefgülünle konuşurken görevini yerine getirmedin mi kız :60::60::60:

kırmıızım bu diyeti bana da yollayabilirmisin rica etsem :17::17:

ben geldim saferancım ama sen yoksun :36::36: bak adını doru yazdım SAFERAN :60::60::60:

şiir mikemmel canım :64::64::64:

menün de süpermiş vallaaa doğa avlacım :77::21::21:

iyi geceler nevcim :29::29:

sagol canim.evet ya gurbetlik böyle bisey iste.herseyden uzaksin:59:

Gerçekten ilginç bir resim :18:

Tamam Doğa'cım,ben yapıyorum spor listesini.Hanımlar rica etsem,cumadan itibaren bugünle birlikte toplam kaç dakika spor yaptığınızı özelden bana atar mısınız?Bekliyorum canlarım,sporumuzu bu hafta sistemli bir şekilde yapalım inşallah,5 dakika bile olsa kıymetli.

Evet ben de Iğdır'ı özellikle takip edenlerdendim,bölge yapısı itibariyle.En sevindiğim haberlerden biriydi,demek dayınmış canım,dünya ne küçük.Arkadaşımın oğlu da dayının seçim konvoyunda görevliydi 1 aydır,biz de Ondan aldık haberi.Vatana millete hayırlı olsun inşallah canım.

Madem başladın,bence cumaya kadar götür canım,sonra sağlam bi diyete sokarız seni.

Menü bildirmemizi kaptanımız istiyor canım benim,otokontrol açısından.Bence bildirilmesi çok güzel oluyor hem kendimizi kontrol etmek,hem örnek teşkil etmek açısından.

aaaaaaa nevcim cok sasirdim.ne güzel yaaa.demek arkadasinin oglu dayimin görevlisi yaaaa,süper.arkadasina anlatirsin,sanaldan arkadaimin dayisi diye:1:daha demin konustum bende dayimla

ama seyi anlamadim,bölge yapisi itibariyle yazmissin ya,onu anlamadim:26:

sagol csanim benimamin insallah

sagol canim amin

ya kirmizim sen bosver cambridge mambridgeyi.sen harika kio veriyorsun.simdiden metabolizmani bozma.ne zamanki takilin bir türlü gitnezse kilo,o zaman yaparsin.ama simdiden yapma bööyle degisik diyetler.

sagol canim.evet ya gurbetlik böyle bisey iste.herseyden uzaksin:59:[/QUOTE]

oyle azericim, bende oyle yapmaya karar verdim..hastaliktan dolayi ben pek veremedim oda 4 kilo verince gozumde buyuttum bir an...ama maaliyetinide dusununce....gunah dedim... vazgectim azericim..seninde dedigin gibi..nezaman kilo vermem durursa ozaman denerim belki

kırmızım sen süper kilo veriyorsun boş ver girme böyle şeylere

günaydın kızlar.....

günaydın arkadaşlar yeni bir güne başladık içimiz kıpır kıpır soğuk kış aylarını geride bırakarak yazın ilk ışıklarıyla kendimize geldik bu ayları güzel geçirip her fırsatı değerlendirelim ağır yiyecekler yerine hafif kalorisiz şeyler yiyelim arabaları dolmuşları otobüsleri es geçip giyelim spor ayakkabılarımızı bol bol yürüyelim kara yağlardan kurtulup fit bayanlar olalım ne dersiniz varmısınız bu teklifime 7. takımın güzelleri

Back
X