• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

meyvenull hg balli kurabiyem
:54:
hoşbulduk canım benimmm :29:
Planlarıma göre Meyve'cim diyete başladığım günün yıldönümü olan 1 şubat 2012'de Allah nasip ederse 65'e düşüp,bu kez sigarayı bırakmak için kampa giricem.

nevimm canım benim inş o tarihde sonsuza dek sigarayıda bırakıcaksınnn :66::66::66:

arkadaşlar saat 2 30 da toplantım var o saate kadar biraz sohbet edelim bir sorum var yaptığımız sporları yazmıyacakmıyız bence özelden değilde burda genel mesajda yazsak daha iyi olur birbirimizi gaza getirmiş oluruz mesala arkadaşlar ne güzel spor yapıyor bende biraz tempomu artırıyım diye ne dersiniz

13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7 :16:
MEYVENULL=0 :53:
SAFERAN=10 :42:
JULİA=2 :19:
DOĞA3=11 :65:
AZERİKIZI=5 :59:
KARÇİÇEĞİ71=11:65:
MİNNOŞPRENSES=10 :64:
GANFED=5 :59:
NEV81=6 :26:
eline sağlık canım...

ay malesef dun cok yazamadim ama bugun dokturecem kesin gelin bakiim iki sohbet edelim diyetler ne durumda anlatin hele belki bana faydasi olur
:42:
:1::1::1::1:sen sus gözlerin konuşşun
nevciim ,dogacigim nasilsiniz mesgulseniz elma deyin degilseniz ananas deyin :1:

garpızzzzzzzzzz:60:

arkadaşlar saat 2 30 da toplantım var o saate kadar biraz sohbet edelim bir sorum var yaptığımız sporları yazmıyacakmıyız bence özelden değilde burda genel mesajda yazsak daha iyi olur birbirimizi gaza getirmiş oluruz mesala arkadaşlar ne güzel spor yapıyor bende biraz tempomu artırıyım diye ne dersiniz
Canım özelden yazıyoruz ki hem 4. takımla yaptığımız spor yarışı için sürpriz olsun,hem de spor çizelgesini hazırlayana kolaylık olsun :59: Malum buradan tek tek aramak uzun iş....

4.takımla yarışıyoruz ya onlar görmesin süprizzz olsun cumaya diye özelden yazıyoruz

Canlarım ya,bu arada bir durum var kişisel,ailevi..Açıklarım bi ara.Benim için güzel kalplerinizle dua eder misiniz?Çıktım ben bebişler :emir_bebek:

ya arkadaslar ,bir bendemi sorun var?dünden beri girip gecmisi okuyamiyorum ve mesaj yazamiyorum.cok zor aciliyor.simdide bayaa bekledim.insallah mesajim gider bari

Canım yapılıyordu ama 2 aydır bırakıldı kaptanın yoğunluğu yüzünden...

resmen dağılmışız o zaman yahu kimse menü bildirmiyor ölçü bildirmiyor hatta buralara bile uğramıyor peki o zaman nasıl motive olup kilo verecek bunca kilolu arkadaşlar ve ben. buna hemen bir çözüm bulunmalı sıkı tetbirler alıp ağır cezalar verilmeli uymayanların tez vakitte kafası vurulmalı (biraz fazla acımasız oldu hep muhteşem yüzyıl yüzünden:))))

resmen dağılmışız o zaman yahu kimse menü bildirmiyor ölçü bildirmiyor hatta buralara bile uğramıyor peki o zaman nasıl motive olup kilo verecek bunca kilolu arkadaşlar ve ben. buna hemen bir çözüm bulunmalı sıkı tetbirler alıp ağır cezalar verilmeli uymayanların tez vakitte kafası vurulmalı (biraz fazla acımasız oldu hep muhteşem yüzyıl yüzünden:))))

kaptanımmm huuuuuuuuu :74::92:
isteklere kulak verrrrr :10:

Son düzenleme:
kırmızım sen süper kilo veriyorsun boş ver girme böyle şeylere

günaydın kızlar.....
haklisin ablacim, bende bugun itibariyle vazgecmis bulunuyorum zaten..kadin birden kilo verince okadar gozum boyandi galiba :1::1:
günaydın arkadaşlar yeni bir güne başladık içimiz kıpır kıpır soğuk kış aylarını geride bırakarak yazın ilk ışıklarıyla kendimize geldik bu ayları güzel geçirip her fırsatı değerlendirelim ağır yiyecekler yerine hafif kalorisiz şeyler yiyelim arabaları dolmuşları otobüsleri es geçip giyelim spor ayakkabılarımızı bol bol yürüyelim kara yağlardan kurtulup fit bayanlar olalım ne dersiniz varmısınız bu teklifime 7. takımın güzelleri
ben varim canim..gunluk sporumu yapip ise geliyorum..
benim ufaklığın öksürüğü bir türlü geçmiyor tekrar doktora götürücem birazdan gelince görüşürüüüz.....
gecmis olsun safisim..ben bile neler cekiyorum..bugun yine doktora gittim..hava ve bir hap daha veri bana..hap ice ice hap oldum..intihar etmek aklimda olsaydi yutugum hapler yeterli oacakti vallahi..o derece ilac aldim..Allah minigin sifasini versin canim
Ayılmaya çalışıyoruz bitanem.Bir sigara bir kahve içip geliyim.Uyanıyım...
sigara yasakkkk..seneye birakmayi dusundugunu okudum canim..ama nekadarr erken birakirsan okadar iyidir senin icin
13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7 :16:
MEYVENULL=0 :53:
SAFERAN=10 :42:
JULİA=2 :19:
DOĞA3=11 :65:
AZERİKIZI=5 :59:
KARÇİÇEĞİ71=11:65:
MİNNOŞPRENSES=10 :64:
GANFED=5 :59:
NEV81=6 :26:
herkes enaz 5 msj gecmis sukurler olsunki..ama okuyanus ve ipek arkadasimiz ugramamislar dun..halbuki daha deneme surecindeler :(( yarinda ugramazlarsa deneme surecini beklememize gerek yok !!

aslinda okadar dagilmadik canim..tek olcu listesi olmuyor iki aydir..oda benim yogunlugumdan kaynaklandi ama onun disinda duzenli paylasimimiz ve birbirimize destegimiz bolca oldu..surda iki haftadir ozel nedenlerden dolayi biraz bosluk oldu ama sukur geri toparlandik kizlarla

ayyy kizlar..sitenin yeni hali igrenc olmus..dogru duzgun alinti ettigim msjlara cvp bile yazamadim..ne bu....birde cok yavas siteee

kizlar..4.takimla yaris yapmiyoruz...hasretim msj birakmisti..bazi kizlar tatildeymis..oyuzden yaris yapamiyoruz..anca tatilden sonra artik...ama illa yaris istiyoruz derseniz 2.takimda kardes takimimiz..onlarlada yari yapabiliriz...onlarda kabul ederlerse tabiki

ayyy kizlar..sitenin yeni hali igrenc olmus..dogru duzgun alinti ettigim msjlara cvp bile yazamadim..ne bu....birde cok yavas siteee

kizlar..4.takimla yaris yapmiyoruz...hasretim msj birakmisti..bazi kizlar tatildeymis..oyuzden yaris yapamiyoruz..anca tatilden sonra artik...ama illa yaris istiyoruz derseniz 2.takimda kardes takimimiz..onlarlada yari yapabiliriz...onlarda kabul ederlerse tabiki

kaptanım benim bir fikrim var kabul görürmü bilmem ama söylemek istiyorum

Back
X