• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

of ya bir dilim ekmekle ne olacak hele corbayi ekmeksiz hic icemem:1:

ekmeği hiç aramam yemekte aklıma da gelmez ondan galiba ben hiç zorlanmıyorum hatta diyetimdeki ekmekleri bile yemeği unutuyorum çoğu zaman evdekilere ne istiyorlarsa yap sonuçta onlar diyette değil ama sen yeme tatlım ben öyle yapıyorum ne yaparsam yapıyım tadına bile bakmıyorum kızım hamur işi delisidir evde pasta börek çörek olmasın deli olur eşimde tatlı hastasıdır ve evde bunlar olmasın ne yiyeceğiz diye peşimde dolanır dururlar yapıyorum ama yemiyorum taki istediğim kiloya düşene kadar

son zamanlar degil yaa.seni tanidim taniyali hep böylesin.nedenki canim.beni kizkardesimde böyle.Türkiye'de bekar o.o da hep depresyonda,hep bunalimda.uzun seneler antidepresan kullandi.daha 1 sene oldu birakali.ama durumu degusmedi.senide ona benzetiyorum

senin burcun neeeeee.onunki aslan.hatta bir arkadasim var o da aslan.oda sürekli depresyonda.anlamadim ben bu isi

ayyy ben kovayım ama hiç kova gibi değilim gözyasım kirpiğimin ucundadır sürekli cok nazlıyımdır hassasımdır el üstünde büyüdüm hiç bir sey yasamadım cile dert cekmedim şimdi yanlız kaldım ve hersey üst üste geliyor kaldıramıyorum benim durumum ondan yoksa öncesinde cok pırpır biriydim en basiti artık makyaj bile yapmıyorum annemlere gitmeden gitmeye ne bilim yaa öyle iştee sevmiyorum bu halimi :19:

tamam canim banada sana kolay gelsin yuruyusun . su lokmanda ne istedigini bilsin artik ne bu bi oyle bi boyle yuz verme pesinden kossun az:47::22::22:
bizim icin dunyanin parasi tr kiler sanki yoldan topluyoruz saniyorlar hic dusunmezler bu kadar insana herbirine 10 versen ne cok para tutuyor demi ama onlar bir kisiye aliyorlar biz 100 kisiye aliyoruz yinede yaranamiyoruz:22:

ben birazdan yuruyuse basliyacagim canim..lokmanda dedigin gibi karar versin artik..ne istiyor belli degil...ama oncelikle ben fazlaliklarimdan kurtulim ganfedim...o na ne istedigini hatirlatirim kesin :60::60::60:

ama tr konusunda malesef dedigin gibi canim...annemler herkese 10 euroluk gomlek aliyor..caydi kahve sutuydu..ayriyetten kucuk bebek/cocuk varsa onlarada birsey...hem maddi acidan zorluyor insani hemde yuk fazlalasiyor..birde sanki sosyetedemmis gibi goturduklerimize laf ediyorlar...sinir oluyorum..biz tatil donusu buraya gelecegimizdede ne hikmetse..ya hediyeler unutuluyor son gelislerinde yada isyerinde felan kaliyor cogunun :27::27:

oglumu yolcu ettik esimle,geldik.yerinde duramiyordu sevincten.ama ben dün hevesini biraz kursaginda birakmistim.yaptigimi anlatsam gülersiniz bana.dün oglum okuldan geldi,bende üstündeki pantolonu ver yikayayim yarin götürürsün dedim.oda verdi.ben hic cebine falan bakmadan atim camasir makinesine.güzelce yikandi,cikardim,astim.yarim saat sonra oglum bagirarak dediki anne bu pantolonu yikadinmiiiiiiiiii.bende gülümseyerek dedim evet oglum temiz olsun yarina.oglum hem bagirarak hemde aglayarak dediki onun icinde cep telefonum vardiiiiiiiii.
ben $ok:53::53::53:o an bayilacaktim.daha yeni almisti babasi,sünnet hediyesi olarak.cocugum 3 ay kullanabildi anca benim yüzümden.aksam esim gelince ona anlattim üzülerek.güldü kahkahayi basti.kizmadi hic Allah'tan:89:tamam dedi geziden gelince gider,yenisini aliriz.
iste böyle kizlar,benim bu unutkanligim dikkatsizligim hayatimi cogu yerlerde zorlastiriyor.

ayy azerim yazik nasil uzulmustur...ama kendinede kizma canim..insanlik hali..herzamanda her cebe bakamiyorki insan..biran dalginlik oluyor iste...insallah cok pahali birsey degildir..ama baba isi halletmis zaten, careyi bulmus :34:

ayyy ben kovayım ama hiç kova gibi değilim gözyasım kirpiğimin ucundadır sürekli cok nazlıyımdır hassasımdır el üstünde büyüdüm hiç bir sey yasamadım cile dert cekmedim şimdi yanlız kaldım ve hersey üst üste geliyor kaldıramıyorum benim durumum ondan yoksa öncesinde cok pırpır biriydim en basiti artık makyaj bile yapmıyorum annemlere gitmeden gitmeye ne bilim yaa öyle iştee sevmiyorum bu halimi :19:

canim ya kiyamam...ama insanin basina gelince alisiyor mecburen..bende 18 kadar ne dert ne tasa..hicbirsey bilmezdim..sonra babam hastalaninca...ameliyatti felan birseyle ilgilenemedi..hersey benim uzerimde kaldi...cok bunaldim strese girdim..sonrada kilolari aldim tabiki..ama insan bir duzene sokunca laisiyor meyvisim..eminim yakinda sende alisirsin..malum kimse anne babalarimiz gibi bizi sevmez kollamaz:19:

ekmeği hiç aramam yemekte aklıma da gelmez ondan galiba ben hiç zorlanmıyorum hatta diyetimdeki ekmekleri bile yemeği unutuyorum çoğu zaman evdekilere ne istiyorlarsa yap sonuçta onlar diyette değil ama sen yeme tatlım ben öyle yapıyorum ne yaparsam yapıyım tadına bile bakmıyorum kızım hamur işi delisidir evde pasta börek çörek olmasın deli olur eşimde tatlı hastasıdır ve evde bunlar olmasın ne yiyeceğiz diye peşimde dolanır dururlar yapıyorum ama yemiyorum taki istediğim kiloya düşene kadar

ayy ne guzel karcicegim yaaa...ekmegi hayatindan cikarta biliyorsan ne mutlu sana...ben ilk diyete basladigimda cok zorlandim..haftada bir gun 3 dilim ekmekti...deli gibi son gunu bekliyordum resmen..ama sonradan kilolar gittikce hosuma gitti tabi ve ekmekten uzaklasabildim...malsef hamu isine buyuk bir zaafim var...ona asla hayir diyemiyorum:84::84::84:

oh sükürler olsun.cigerlerinden gelmemesi iyi.

uwwwwwww merak ettim kizzzzzzzz:52:acaba nasil olduuuuuu:32:seksi olmussundur o renkle

tatlim sen niye sürekli depresyona giriyorsun bu ya$ta yaaaa.gencsin napcan depresyonu mepresyonu.koca yok cocuk yok,ne güzel keyfine bak canim yaaaa

ayyyyy nohut dedin canbim nohut cekti,bakayim varsa evde bende yapayim bari:56:

kiz patates kizartmasi ve köftemiiiiiiii.sakin sakin:47:en kalorili sey onlarr

:9::1::90::60::60::60:

ne yapayim azerim ya biktim ac kalmaktan bide yiyim dedim
vallada yiyecem hic kacari yok
kac haftadir veremedim inadima yiyecem belki yersem veririm
:))

canım benimmmm :38:
bende seni seviom ganfed im :16::16:
cok ac kalmak iideğil tatlım 3 saatten fazla ac kalma mutlaka yemekden 3 saat sonra ara öğün yap..

bi anda odam doldu bi anda boşaldı nolduğumu anlamadım herkes aynı anda konustu gitti :60::60::60: hiç birini anlamadımm :9::9::9::9:

anlamis gibi basini sallasaydin kiz ayip olmazdi en azindan
:1:

oglumu yolcu ettik esimle,geldik.yerinde duramiyordu sevincten.ama ben dün hevesini biraz kursaginda birakmistim.yaptigimi anlatsam gülersiniz bana.dün oglum okuldan geldi,bende üstündeki pantolonu ver yikayayim yarin götürürsün dedim.oda verdi.ben hic cebine falan bakmadan atim camasir makinesine.güzelce yikandi,cikardim,astim.yarim saat sonra oglum bagirarak dediki anne bu pantolonu yikadinmiiiiiiiiii.bende gülümseyerek dedim evet oglum temiz olsun yarina.oglum hem bagirarak hemde aglayarak dediki onun icinde cep telefonum vardiiiiiiiii.
ben $ok:53::53::53:o an bayilacaktim.daha yeni almisti babasi,sünnet hediyesi olarak.cocugum 3 ay kullanabildi anca benim yüzümden.aksam esim gelince ona anlattim üzülerek.güldü kahkahayi basti.kizmadi hic Allah'tan:89:tamam dedi geziden gelince gider,yenisini aliriz.
iste böyle kizlar,benim bu unutkanligim dikkatsizligim hayatimi cogu yerlerde zorlastiriyor.

gelen mala gelsin canim ya bosver alinir yenisi oglun hic hatirlamayacak bile tatilde telefonu hoplayip ziplayip gelecek :1:

tamam yapayim ama kendim yemiyeyim bari :(

canim meyvem kotu dusundukce kotu olursun her seyi oluruna birak mutlu olki etrafsa mutluluk sacasin onlarin mutlulugundan sende faydalanasin insan oyle oldukca mutlu oluyor ben hic bir zaman cok kotuyum demem her zaman iyiym harikayim bir taneyim derim ve gercekten oylede hissederim arkadaslarim hep der ne neseli insansin seni gorunce icimiz kipir kipir oluyor sende dene bak etkili oldugunu goreceksin
ki onceden oyle oldugunu soyluyorsun yine ol dertlerde hayatimizin bir parcasi onlarla mutlu ol canim kabullen herseyi
:46:

ben birazdan yuruyuse basliyacagim canim..lokmanda dedigin gibi karar versin artik..ne istiyor belli degil...ama oncelikle ben fazlaliklarimdan kurtulim ganfedim...o na ne istedigini hatirlatirim kesin :60::60::60:

ama tr konusunda malesef dedigin gibi canim...annemler herkese 10 euroluk gomlek aliyor..caydi kahve sutuydu..ayriyetten kucuk bebek/cocuk varsa onlarada birsey...hem maddi acidan zorluyor insani hemde yuk fazlalasiyor..birde sanki sosyetedemmis gibi goturduklerimize laf ediyorlar...sinir oluyorum..biz tatil donusu buraya gelecegimizdede ne hikmetse..ya hediyeler unutuluyor son gelislerinde yada isyerinde felan kaliyor cogunun :27::27:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:kiz kendim canlandim birden dediklerinden sonra gozumde

canim meyvem kotu dusundukce kotu olursun her seyi oluruna birak mutlu olki etrafsa mutluluk sacasin onlarin mutlulugundan sende faydalanasin insan oyle oldukca mutlu oluyor ben hic bir zaman cok kotuyum demem her zaman iyiym harikayim bir taneyim derim ve gercekten oylede hissederim arkadaslarim hep der ne neseli insansin seni gorunce icimiz kipir kipir oluyor sende dene bak etkili oldugunu goreceksin
ki onceden oyle oldugunu soyluyorsun yine ol dertlerde hayatimizin bir parcasi onlarla mutlu ol canim kabullen herseyi
:46:

çok haklısın canım hayat akıp gidiyor olan böyle mutsuz umutsuz geçirdiğimiz zamanlara oluyor her şeyi bütün kötü düşünceleri bir yana bırakıp mutlu olmanın şifresini çözmeliyiz benimde hayat felsefem bu hasta olsam bile hastayım demem hep hayatın cevremdeki insanların güzelliğini arar bulduğumla mutlu olurum BU TAKIMDA DEPRESYONE GİRMEK YASAKKKKKK

Back
X