Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdan heralde kimsenin yazası yok
bende öyle bir gecer zamanki topigindeydim canim.yaaaaaa bugün cok heyecanli olacak yaaaaaaaa.cok kötü sonuclanacak.offffffffffffffffff.pür dikkat izliycem bugün bu sezon finalini
20 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=30
SAFERAN=2
JULİA=6
DOĞA3=7
AZERİKIZI=6
KARÇİÇEĞİ71=3
GANFED=22
NEV81=5
İPEKYOL51=7
ANŞAA=3
evet ya bitsinler artık bakamıyorum aklım kalıyor:)
geldim ama gidiyoruuuum..dışarda işim var ganfiiş.....gelince görüşürüüüz....
evet haklisin ganfdim..benden ayriyken uni bitirmis..uzun sure once iliskisi bitmis..bende detaya girmedim...birara siva isine girmis...iste 6 ay askerdeydi...simdide cikinca dedesinin bahcesinde calismaya basladi..kiraz topluyorlarmis..is bakacakti...hem dedigin gibide cokkk bilmisss...bilmedigi bir halt yokkk..yani sira super ilngilizcesi ve ispanyolcasida..ispanyolcayi niye ogrenmis daha soramadim ama kesin ispanyol gacilar icindiramma romantikmis yacanim bu surede ne yaptigini biliyormusun.ayrica emin olmadan bi sey yapma lokman efendi neler yapmis senden ayri oldugu sure icinde onlari ogren sonrasinda karar ver.tr de yasayan biriyse cok bilmis olurlar ona gore basin derde girsin istemem
![]()
tebrik ederim kaptanim birinciligi kapmissin
![]()
kirmiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii selammmmmmmmmmm![]()
Rica ederim kaptanım.Hayatım Ayşemin de memleketinden ailesi geldi,heralde yoğunluktan giremedi kuzum.ellerine saglik nevcim
ansaacim ve karcicegim..hayirdir kizlar 3 msj yazmissiniz anca???mecburiyetimiz 5 biliyorsunuz..dikkat ederseniz sevinirimsafisim dun bana faceden msj atti siteye giremedigine dair..oyuzden onunkini saymiyorum
Hey maşallah kaptanıma,11 kmkizlar ben bugun sabah/ogle 300 gr yogurt yedim..aksamada 400gr salatam ve 160 gr tonbeligimvar
ve ganfedim bunu sana soyluyorum..bugun 11 kmde yurudum![]()
Rica ederim kaptanım.Hayatım Ayşemin de memleketinden ailesi geldi,heralde yoğunluktan giremedi kuzum.
Hey maşallah kaptanıma,11 km![]()
selam azericim..nasilsin canim..gorusemiyoruz kac gundur dogru durust..ozluyorum vallahi hepinizi
ganfedim, senin spor ne alemdeben bu haftanin sonuclarini cokkk merak ediyorum soylim
![]()
kizlar ben bugun sabah/ogle 300 gr yogurt yedim..aksamada 400gr salatam ve 160 gr tonbeligimvar
ve ganfedim bunu sana soyluyorum..bugun 11 kmde yurudum![]()
evet haklisin nevcim, unutmustum ailesinin geldigini..:78::78:
11km yurudum canim...ilk baya zorlanim ama..sonra aklima dun Lokmanla konustuklarimiz geldiyurumek biraz daha kolay oldu..birde baktim 11km olmus
ayaklarim sizliyor
![]()
valla banada yazin yapacagim turistik geziler gaz veriyorkimse tutamaz beni incecik fidan gibi olacagim![]()
harikasin kaptanim amam bir o kadarda benimki oldu sanirim tabanlarim agriyor artik ya kaptanim inata bindirdik sonunda sehit mi oluruz gazi mi belli degil![]()