• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

meyvoş napıyon öğrendinmi dünkü olayı :)

yazdan heralde kimsenin yazası yok

bende öyle bir gecer zamanki topigindeydim canim.yaaaaaa bugün cok heyecanli olacak yaaaaaaaa.cok kötü sonuclanacak.offffffffffffffffff.pür dikkat izliycem bugün bu sezon finalini

evet ya bitsinler artık bakamıyorum aklım kalıyor:)

20 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=30 :65:
SAFERAN=2
JULİA=6
DOĞA3=7
AZERİKIZI=6
KARÇİÇEĞİ71=3
GANFED=22
NEV81=5
İPEKYOL51=7
ANŞAA=3

ellerine saglik nevcim :54:

ansaacim ve karcicegim..hayirdir kizlar 3 msj yazmissiniz anca???mecburiyetimiz 5 biliyorsunuz..dikkat ederseniz sevinirim :34: safisim dun bana faceden msj atti siteye giremedigine dair..oyuzden onunkini saymiyorum

evet ya bitsinler artık bakamıyorum aklım kalıyor:)

bende tam tersi canim yaaaa,bitmesini hic istemiyorum.Tr de tatiller uzun 3 ay.ama bizim burda öyle degilki,yaz tatili 6 hafta hep.e tatil bitiyor,ondan sonra bekle babam bekleki normal hayatina dönücen.

heeeee birde bu dizi tekrar baslayinca 4 sene ilerlemis haliyle baslayacakmis.yani zannedersem osman bu osman olmayacak galiba sanirsam

geliom gidiom geliom gidiom kimse yok yaaaaa :95:

amma romantikmis ya:1:canim bu surede ne yaptigini biliyormusun.ayrica emin olmadan bi sey yapma lokman efendi neler yapmis senden ayri oldugu sure icinde onlari ogren sonrasinda karar ver.tr de yasayan biriyse cok bilmis olurlar ona gore basin derde girsin istemem:50:
evet haklisin ganfdim..benden ayriyken uni bitirmis..uzun sure once iliskisi bitmis..bende detaya girmedim...birara siva isine girmis...iste 6 ay askerdeydi...simdide cikinca dedesinin bahcesinde calismaya basladi..kiraz topluyorlarmis..is bakacakti...hem dedigin gibide cokkk bilmisss...bilmedigi bir halt yokkk..yani sira super ilngilizcesi ve ispanyolcasida..ispanyolcayi niye ogrenmis daha soramadim ama kesin ispanyol gacilar icindir :47::47:
tebrik ederim kaptanim birinciligi kapmissin
:65:

senden firsat bulmusken alam dediydimdi :1:

kizlar ben bugun sabah/ogle 300 gr yogurt yedim..aksamada 400gr salatam ve 160 gr tonbeligimvar :34:
ve ganfedim bunu sana soyluyorum..bugun 11 kmde yurudum :23::23:

ellerine saglik nevcim :54:
ansaacim ve karcicegim..hayirdir kizlar 3 msj yazmissiniz anca???mecburiyetimiz 5 biliyorsunuz..dikkat ederseniz sevinirim :34: safisim dun bana faceden msj atti siteye giremedigine dair..oyuzden onunkini saymiyorum
Rica ederim kaptanım.Hayatım Ayşemin de memleketinden ailesi geldi,heralde yoğunluktan giremedi kuzum.
kizlar ben bugun sabah/ogle 300 gr yogurt yedim..aksamada 400gr salatam ve 160 gr tonbeligimvar :34:
Hey maşallah kaptanıma,11 km :53:

Rica ederim kaptanım.Hayatım Ayşemin de memleketinden ailesi geldi,heralde yoğunluktan giremedi kuzum.

Hey maşallah kaptanıma,11 km :53:

evet haklisin nevcim, unutmustum ailesinin geldigini..:78::78:

11km yurudum canim...ilk baya zorlanim ama..sonra aklima dun Lokmanla konustuklarimiz geldi :60::60: yurumek biraz daha kolay oldu..birde baktim 11km olmus:60::60: ayaklarim sizliyor :60::60:

selam azericim..nasilsin canim..gorusemiyoruz kac gundur dogru durust..ozluyorum vallahi hepinizi:14::14:

ganfedim, senin spor ne alemde :23::23: ben bu haftanin sonuclarini cokkk merak ediyorum soylim :34:

hihi soylemem sirdir
nevcigimde sakli cumaya gorursun:60:simdi bide yeniliyormusum :33:

harikasin kaptanim amam bir o kadarda benimki oldu sanirim tabanlarim agriyor artik ya kaptanim inata bindirdik sonunda sehit mi oluruz gazi mi belli degil :60::60::60::60:

evet haklisin nevcim, unutmustum ailesinin geldigini..:78::78:

11km yurudum canim...ilk baya zorlanim ama..sonra aklima dun Lokmanla konustuklarimiz geldi :60::60: yurumek biraz daha kolay oldu..birde baktim 11km olmus:60::60: ayaklarim sizliyor :60::60:

valla banada yazin yapacagim turistik geziler gaz veriyorkimse tutamaz beni incecik fidan gibi olacagim:65:

harikasin kaptanim amam bir o kadarda benimki oldu sanirim tabanlarim agriyor artik ya kaptanim inata bindirdik sonunda sehit mi oluruz gazi mi belli degil :60::60::60::60:

:60::60::60::60: ayyy cok guldum yaa..Allah etmesin kizz....sonunda senin esin sana tekrardan asik olacak..bende Lokmani yoldan cikarticam :60::60::60::60: :78::78::78:abowww ne terbiyesiz bir kiz oldum ciktim len benn

Son düzenleme:
Back
X