• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:52::52::52:bravoooooooo tebriklerrrrrr lokman sana kurbannnn olsun :79::79:

yeni diyetin adi lokman diyeti olsun:60::60::60::60::60::60:

vallaha oyle oldu kizlar:60:60: lokmani dusundukdukce kosubandinda yurumeye guc buldum :60::60: dun yine ac dedim kamerayi isteyim dedim :78::78: ama arada bir yakinlasma oluyor...:60::60: Allahim hepimizin yardimcisi olsun ve bu fazlaliklardan kurtulalim insallah kizlarr..insani nekadar zor durumda birakiyor ve en onemliside kendine olan guvenini kaybetiyor..ama simdi her gr gittikce kendimi daha guzel buluyorum :78::78:

tickerimide degisim ohhhhhhhhhhh moral bulayim baktikca:66:
ooooohhhhhhhh missssss darısıda bana tık yok bende :1:
vallaha oyle oldu kizlar:60:60: lokmani dusundukdukce kosubandinda yurumeye guc buldum :60::60: dun yine ac dedim kamerayi isteyim dedim :78::78: ama arada bir yakinlasma oluyor...:60::60: Allahim hepimizin yardimcisi olsun ve bu fazlaliklardan kurtulalim insallah kizlarr..insani nekadar zor durumda birakiyor ve en onemliside kendine olan guvenini kaybetiyor..ama simdi her gr gittikce kendimi daha guzel buluyorum :78::78:

inşallah canım kız gidiyor şaka maka korkmana çekinmene gerek kalmıycak yakında

kiz sen zaten guzelsin 10 lokman kurban sana bak gitti boyle giderse beraber mezun olacagiz ikimiz :65:

ooooohhhhhhhh missssss darısıda bana tık yok bende :1:

inşallah canım kız gidiyor şaka maka korkmana çekinmene gerek kalmıycak yakında

valla dogacigim insan oyle mutlu oluyor ki verince anlatamam darisi hepimizin basinasende haftaya verirsin bu mutlulugu yasarsin

valla ben baktigimda 1 takim 100gr la bizi gecip 2. oluyor 14 takimda 6.1 le birinci oluyor bizde 3.:65:
1takım.......83
bizimki.......81
14 takım....62
1.takım birinci....2 puan farkla
2......................bizzz

Back
X