Vardım bile Mavişim,şükürler olsun.Toparlanır toparlanmaz da size yazıyım dedim,özledimmmmm.nevim sağlıkla git inşallah ayyy dört gözle bekliyolardır seniii...unutmaaa bizii şu saat itibari ile 24 saatin başlamıştım kuşummm:76::76::76:
Afiyet olsun canım,sporla telafi edersin.Iyi aksamlar millet.Bugun yine sessiz kaldi buralar.Bu aksam pizza yaptim ayiptir solemesi.Kizimla beraber yedik.Biraz kacamak oldu yani...Ama yemeseydim iyice istahim tavan yapacakti.30 dk spor yaptim ama
Çok sevindim Azerim.Çok istiyordun,Rabbim duaları kabul edenlerin en güzelidir,şükürler olsun.Rabbim hepimizin muradını kabul eylesin inşallah.Eveeeeeet ta$iniyoruuuuuz.hemde nereye? kardesimin yanina,akrabalarimizin yanina:)
evimizi tuttuk,isimizi bulduk.Allah'im dualarimi kabul etti.Sükürler olsun
Küstüüümmmm,küstümmmm.Latif Doğam çok cezbetmedi canım da,seni mavi üniforma içinde görmek için değerdi oraya gelmek.günayyydınn diyim kimse gelmemiş henüzz... sabah 6 itibari ile başladığım görevim az önce bitti ve akşam 18 e kadar boşum akşama latif doğan konseri var beklerim kızlarrrr.....sabah 1 poğaca yedim az öncede 12 tane kiraz yatıcam şimdi ölüyorum yorgunluktannnn![]()
İnşallah canım,sporlarını göndermeyi unutmaaaKizlar bugun sabah tartildigimda sonunda 81.5 inadinin kirildigini gordum.Ins bu hafta guzelce kilo verecem.