biz tümgün kar izledik burda ama bazı yerlere geç gitmiş güzel olmuş sizede çocuklarada
birde bitki çayım diğer elimde
kıyamam yaa bayılıyorum köpeklere alsam koynumda yatsam okadar yani ama malesef besleyemiyorum annem evine gelmem diyor bahçeli bi evim olursa bigün bahçesi köpek kaynıcak
bizde öyle anlaşmıştık eşimle ben face alırken sonra tabi ben malum resim çektirmeye bayılıyorum face den anlışlacğı üzere her halim var
balık kadar faydalı bişeymi var ben daha yeni yemeye başladım kopya işi gerçekten zevkli bende müthiş haz alırdım zaten beceremsem liseyi zor bitirirdim heralde
bizdede kocaman bi akvaryum var 200 litre eşime doğum gününde almıştım daha küçük vardı önce sonra o yetmedi şimdi kocaman bir akvaryum ve 50 adet balığımız var düngece doğuma girdik eşim doğum yaptırdı bitanesine 9 adet yavrucuğumuz oldu bit kadar daha bizimkilerden tekinin adı iffet diğerinin cemil bunlar mavi chiklet diğerlerinin binadaki çocukların ismi cemil biraz sapık yeni balık gelince iki günde hamile bırakıyo adı oyüzden cemil bekarkende 4 adet muhabbet kuşum vardı benimde şimdi kayradan alamıyorum ama papağan alcam az daha büyüsün bende birtek kediyi sevmiyorum bilimum hayvanları seviyorum börtü böcek dahil kayrada bana çekmiş köpek görünce dayanamıyor hemen sevcem die kedilere tekme atmak için koşuyo
maşallah çok tatlı
nerenk yapcan canım bende avondan sarı almayı düşünüyorum bakim
seninkide fenaymış çok güçlü duruyo maşallahh
Benimkii gerçekktenn fenaa mahalleden yabanci kimseyi geçirmiyoo helee bizimm arabanınn yanınaa yaklaştırmaz saolsunn çokkk koruyor amaaa onun sayesindee hırsızlardan korkmadan yatar oldukk