• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam fıstıklarrrrr...ben geldimmm...çok yorgunum...gün boyu totomu yere koymadım hihihi:1:bi işe yarasa barim...yani kilo versem:9:yemekli misafirlerim vardı..dünden de yatılı...bu akşam da annemler var...yarın gene misafirim gelicek..bildirimimi bu akşamdan yapicim..yarın sabahtan gelemyebilirim...yoksa allahım korusun diskalifiye olmanın eşiğindeyim:17:

hoş geldin canım bende aranıza yeni katıldım işşallah buyolaa hep beraber devam ederiz:17::17::17:

iyi akşamlar kızlar
biraz canım sıkkın..sanırım reglinin de etkisi var.yemekli yaıtılı misafirim de var,tam zamanıymış gibi.Ben sonra gelirim yine,geçmişi de okurum.mesajım 5 oldu mu bilmiyorum,idare edersiniz 5 olmadıysa...
canım kolay gelsin..benimde misafilrerim var...

tamam gülüm ben de beklerim yarına kadararrr....:14::14:...

bu arada ben de kendime netten bi bluz sipariş ettim bakın bakem nasılmışşşş.....

Eki Görüntüle 338723 Eki Görüntüle 338723
oyyy çok çekici bir bluz safişim....güle güle giyyy cnm....

safisimm, gercekten cok hoss zarif bir kiyafettt...gule gule gigin...seski gaci seni:9::9:
bende artikin yavas yavas seski kiyafet giginecegimmmmm.,.az kaldiii....
sonram sizlerlede paylasirim :9::9:
ben de giymek istiyorum ben de...ama ne zaman :26:
canim ben 110 kilo ile baslamistim ve gecen hafta sali yanlis hatirlamiyorsam, 6lari gordummm:24::24::24::7::7:ama suan cok guzel bir sonuc var..ama biraz heyecanlanin meraklanin diye yarin aciklicam:9::9::9:

vavvvv maaşallah fıstıgım...süpersin ya..hayranım sana:nazar:

:1::1:anladım mesaj alınmıştır canım nasip olursa bende haftaya cuma derim kaç kilo verdigimi halen 95 lerdeyimde:1::1:

hayırlı 0lsun çizelgen yapmışsın canım.....ben anca geldim kınadan ..karda düşcem diye aklım çıktı..müzikler de güzel değildi oynayamadım zaten...:14:

kızlar ben bu sabah 81.5 idim tartıda...yarın sabahtan gelemem..ancak öğleden sonra...iyi geceler...tatlı rüyalar....

hayırlı 0lsun çizelgen yapmışsın canım.....ben anca geldim kınadan ..karda düşcem diye aklım çıktı..müzikler de güzel değildi oynayamadım zaten...:14:

sagol canım benim:48::48:sagolsun arkadaşım yaptı 14 takımın kaptanı benim arkadaş çok eski bir arkadaşlıgımız var :17::17:işşallah kiloyu vereyim daha sana çok işim düşücek bacım benim hem banada ögretirsin ne güzel olur:34::34::34:neyse ben çıkıyourm şimdiden söylüyüm yarın arkadaşım dogum edicek allahtan bir sorun olmasa oraya gitmem lazım karşıda ümraniyede ilk bebegi kızdı 3 gün yaşadı vefat etti şimdiki erkek yarın yanında olmak ona destek olmak istiyorum şimdiden söylüyüm bu paşa nereye gitti demeyin:17::17::17:inan çok dua ediyoruz biz melek anneleri çok büyük bir grubumuz var benim gibi kaç kişi kaybetti bebegini ama diyorumya tek yürek olduk kaç kişi gelicek oraya arkadaşımızı sevindirmek için ay ben bebegi görünce sevincimden muslukları açmazsam iyi :43::43:işşallahta giderim daha belli degil ama kesin gitmezsem burda oluurm yazarım zaten herkeze hayırlı akşamlar ben kaçtım:5::5::5:

2012-02-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Petit Beurre 2 adet 52.4
[2] Portakal 2 ADET 100
[3] havuç 2 adet 52
[4] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[5] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[6] Etli Bezelye 1 PORSİYON 285
Toplam : 736.4 kal.

***7. TAKIM 242 . ETAP***

kırmızıgül06(69.6/6????????
nev81 (71.6/71.1/0.5/%0.70)
aysen34 (69.3/
SAPHIRA (87.3/
saferan (120/
Shopaholic (81.9/
ekimm (88/
Saliss(101.5/
İpekyol51(75.8/

7. TAKIM ORTALAMASI:

herkese günaydınlar fıstıklar

kandiliniz mübarak olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin inşlhhh:16:

Günaydın canım,rica ederim canım benim :70:

Çok özledik biz de seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :70:

Bitanem her zamanki gibi ben panikledim,çok ısrar ettiği için annemle ve kardeşimle tanıştırdım ama babamla tanıştırmaya cesaret edemedim.Ama burda gerçekten çok güzel geçirdik 3 günü,daha da farklı yönlerimizi görme fırsatı bulduk,daha da bağlandık birbirimize.Ne kadar ben korksam da yüzükten,sanırım en fazla 1 ay daha direnebilirim bu ısrarlara gibi geliyor,hayırlısı ne ise o olsun inşallah Ayşen'im :70:

Canım benimmmm,bol bol dua et.Her kar tanesini bir melek indirirmiş,o anda yapılan dualar çok makbülmüş :70:

Harikaaaaaaaaaaaa,burası da bembeyaz :70:

canım rabbim sana en güzel kapıları açsın inşlh..
annen felanda sevmiştir tahmin ederim zira çok sempatik bir yüzü var eniştenin :8:
düğünü ne zamana düşünüyosunuz yaz başı yaz sonu:52:

oncelikle Allah kabul etsin canim, guya bende borclarimi tutacaktim ama diyetin askina dustum tutmadim:47::47:
sanada enerji verdigime sevindim canim benim...insallah benim bu son zamanlardaki halim herkesi spora yakinlastirir..zevkle kilocuklari verir yaza pikini giginebiliriz:9::9:

helede tardi baya bir hareketlenince...spor dahada kacinilmaz oluyor...sende minigi emzirmeyi biraktiktan sonrada dahada bir duzene sokarsin kendini eminimki ve ozaman sende benim gibi az seylerler yetinirsin:34::34: hersey kendi elimizde bitanemm

ayesnim hosgeldin canim..guzel gunler gecirdigine sevindim...simdi daha rahat bir kafayla diyetine baslarsin:34:
ben 6lari gordum ve deli gibi spora basladim:8::8::8:tartida yuzumu kara cikartmiyor bu sayede..
regl olamamana uzuldum canim...ne acaip sey olsan bir dert olmasan bir dert..insallh biran once olurda rahatlarsin canim

Salisimm, oncelikle saglik sektorunde calisabilmek cok buyuk bir cesaret isi..ama eminimki sen bunu basarabilirsin...
insan yalniz kalinca bazen sapita biliyor...tecrubeyle sabittir :9::9:
ama simdi eski hayatina geri donunce hersey yine yavas yavas duzelecektir bunu dusunme sakin canim..
insanlara yardim etmek kadar guzel birsey varmi???
oyuzden negatif seyleri cikar aklindan bakim....yoluna devam et..ve diyetimizide unutmayalim lutfen :34::34::9::9:

ellerine saglik nilosum... ayseni bugunden itibaren listeye aliriz...daha dun yeni dondu cunku memleketten..
shopadan yine haber yok:20::20::20::20: oyuzden ceza aliyor...gecen aldigi cezayi annesine bakmaya gittigi icin geri silmistim...oyuzden simdi tekrardan 4 puani kaliyor :20::20::19::19:

nilosummmmmmm, Allah senin icin en hayirlisini nasib etsin melegim benim....
enisteninde seni nekadar sevdigi cok ortada...insallah hayirlisiyla enkisa zamanda yuvanizi kurarsiniz..dualarim seninle
bitanem..Allah yardimciniz olsun..utandirmasin

hoşbulduk hayatım
anacım maşallah sen hepimizi solladın benden bile daha zayıfsın artık :52:
spora çok fazla yüklenme kaslarını incitirsin allah korusun

dünki menüm

sabah
2 kk yumurta
1 kk peynir
1 domates
10 zeytin
8 9 ceviz içi
yeşil çay

öğle

dışardaydık kumpire hiç dayanamam eşimilla alıcam yiyceksin dedi bi kumpuri ortaklaşa yedik biliyorum barattım :18:

akşam
6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
form çay

aysen34 (69.3/69/0.3/%0.43)
SAPHIRA (87.3/
saferan (120/
Shopaholic (81.9/
ekimm (88/
Saliss(101.5/
İpekyol51(75.8/

7. TAKIM ORTALAMASI:

safişcim güle güle kullan canım çok zarif :7: ama işte içine badi giyince nasıl durur merak ettim sen bunu kadınların içinde birde kocacının yanında giy böylelikle içine bişey giymeye gerek kalmaz :42:

bende dün lcw dan kendime gömlek ve hırka aldım işte bunlar sitesinde varmış zaten
gömlekler 12 tl haberiniz olsun :1:

Eklentiler

• $M_20112-1K0193Z8-1L1_A.webp
    $M_20112-1K0193Z8-1L1_A.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $M_20112-1K2633Z8-656_A.webp
    $M_20112-1K2633Z8-656_A.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40

SAPHIRA (87.3/
saferan (120/120/0/%0)
Shopaholic (81.9/81.5/0.4/%0.5)
ekimm (88/
Saliss(101.5/
İpekyol51(75.8/

7. TAKIM ORTALAMASI:

aman kızlaar ben bugün giremem bir daha dışarı çıkıyorum listede gözünüz olsun gülüm gelmezse girip bi bakın paylaşıma eklenmişmi diyue saat 4 e kadar engeç....

SAPHIRA (87.3/
saferan (120/120/0/%0)
Shopaholic (81.9/81.5/0.4/%0.5)
ekimm (88/
Saliss(101.5/
İpekyol51(75.8/74.8/1/%1.3)

7. TAKIM ORTALAMASI:

Geçen haftayı telafi etmişimdir umarım :32: :16:

safişcim güle güle kullan canım çok zarif :7: ama işte içine badi giyince nasıl durur merak ettim sen bunu kadınların içinde birde kocacının yanında giy böylelikle içine bişey giymeye gerek kalmaz :42:

bende dün lcw dan kendime gömlek ve hırka aldım işte bunlar sitesinde varmış zaten
gömlekler 12 tl haberiniz olsun :1:

Hayırlı olsun canım güle güle kullan.Tez zamanda üzerinde bollaşsın inş

canım rabbim sana en güzel kapıları açsın inşlh..
annen felanda sevmiştir tahmin ederim zira çok sempatik bir yüzü var eniştenin :8:
düğünü ne zamana düşünüyosunuz yaz başı yaz sonu:52:

Sen nerden gördün kız enişteyi :26:

Günaydın kızlaaaarrr.Sabah 5:50 den bu yana minik canavarım sayesinde ayaktayım.Güzel bir haftasonu kahvaltısından sonra eşimi az önce papağan almaya yolladım.Kızım tabi biz kahvaltıya başlamadan önce uykusuzluktan bayıldı hala uyuyor.Uyandırmaya çalışıyorum ama banamısın demiyor valla.Çok kızdırdı beni uyumadan önce ama şimdi uyurken bakıyorum ne kadar da masum kıyamıyorum.
Bu arada dün tekrar 74 ü gördüğüm için mutlu oldum gerçekten.Hesap yaptım mart sonuna kadar her hafta ortalama 1.200 gr vermem lazım.Hadi bakalım azmettim inş

Ha bu arada şu an Facete Taze Aşığın profilindeki şarkıları dinliyorum.Zannımca o kendini anladı :9: :9: :9: :16:

Back
X