- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
o sanırım face adresini gmail den alırsan oluyor....bu uygulamalardan yararlanmak için gmail adresi alıp androit e kayıt olman gerekiyor sen kayıtlımısın acaba bilen birine baktır canım en kısa sürede...aaa hadi be gerçekten mibilmiyordum çok sevindim yauf
evet benim menüde de market,navigasyon,latitut diye bir şey,google harita,face,tweet,gmail daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var.Benim tarifemde face ve tweet bedava..eskiden bu teknolojik aletleri o kadar güzel bilirdim ki,herkes bana sorardı.Benim minik kuş doğduktan sonra fena halde çaptan düştüm
sağol bebem valla pek hoşuma gitti.Ben de diyordum ki amaaan bunlar ne böyle neye yarıcak
bir de face e filan cepten girip bişi yazınca mobilden yazıldı diyor,neden androitten yazıldı diye çıkmıyor onu da biliyorsan alnının ortasından şakkadanak öperim seni
![]()
Gunaydin kizlar...
bugun sabahciyim ve bugun sifre oldugunu bildigimden listeyi dun eklememistim..
salisim seni tebrik ediyorum iyi vermissin..
nilosum ve shopacim sizde iyi vermissin gr'da olsa..her eksi bizim icin artidir
bende dun isten ciktim..eve gectim..yogurdumu yedim..kardesimi okuldan aldim
ve spora gittim..3 saat spor yaptim..sonra bir 20 dk sauna girdim...eve geldigimde yatagi zor buldum..
sauna iyi gevsetti beni..vee 1.2 kilo eksideyimmmmm![]()
tebrikler gülüüüm....
Günaydın hayırlı cumalar herkese
ben 300 gr. artıdayım maalesef kızlar.sanki reglymişim gibi su tutmuşum.Halbuki dün gece yatmadan önce yeşil çay da içtim,dün zaten tuzlu bir şey yemedim,hatta bir şey yemedim gibi bir şey,sadece içtim.Çorba biraz tuzluydu,ondan da olamam herhalde.geriye tek bir şey kalıyor dün gece uyuyamadım bir türlü.uykusuzluk gözlerim kıpkırmızı oldu ama bir türlü uyuyamadım,tuhaftı.En saat:04.00 tü :111: sabahta 9 yoktu kaldırdı kızım.Sanırım uykusuzluktan şiştim![]()
hiiç canını üzme tatlım o kadar kilo verdin arada olur böyleee...