• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaa hadi be gerçekten mi :1: bilmiyordum çok sevindim yauf :1: evet benim menüde de market,navigasyon,latitut diye bir şey,google harita,face,tweet,gmail daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var.Benim tarifemde face ve tweet bedava..eskiden bu teknolojik aletleri o kadar güzel bilirdim ki,herkes bana sorardı.Benim minik kuş doğduktan sonra fena halde çaptan düştüm :1: sağol bebem valla pek hoşuma gitti.Ben de diyordum ki amaaan bunlar ne böyle neye yarıcak :1: bir de face e filan cepten girip bişi yazınca mobilden yazıldı diyor,neden androitten yazıldı diye çıkmıyor onu da biliyorsan alnının ortasından şakkadanak öperim seni :1:
o sanırım face adresini gmail den alırsan oluyor....bu uygulamalardan yararlanmak için gmail adresi alıp androit e kayıt olman gerekiyor sen kayıtlımısın acaba bilen birine baktır canım en kısa sürede...
Gunaydin kizlar...
bugun sabahciyim ve bugun sifre oldugunu bildigimden listeyi dun eklememistim..
salisim seni tebrik ediyorum iyi vermissin..
nilosum ve shopacim sizde iyi vermissin gr'da olsa..her eksi bizim icin artidir :34::34:
bende dun isten ciktim..eve gectim..yogurdumu yedim..kardesimi okuldan aldim
ve spora gittim..3 saat spor yaptim..sonra bir 20 dk sauna girdim...eve geldigimde yatagi zor buldum..:9::9:
sauna iyi gevsetti beni..vee 1.2 kilo eksideyimmmmm:21::21:

tebrikler gülüüüm....

Günaydın hayırlı cumalar herkese :16:
ben 300 gr. artıdayım maalesef kızlar.sanki reglymişim gibi su tutmuşum.Halbuki dün gece yatmadan önce yeşil çay da içtim,dün zaten tuzlu bir şey yemedim,hatta bir şey yemedim gibi bir şey,sadece içtim.Çorba biraz tuzluydu,ondan da olamam herhalde.geriye tek bir şey kalıyor dün gece uyuyamadım bir türlü.uykusuzluk gözlerim kıpkırmızı oldu ama bir türlü uyuyamadım,tuhaftı.En saat:04.00 tü :111: sabahta 9 yoktu kaldırdı kızım.Sanırım uykusuzluktan şiştim :ssz:

hiiç canını üzme tatlım o kadar kilo verdin arada olur böyleee...

Kızzzlarrrrrrrr listeyee baktımm amaa göremedimmm:52:

Amaaaaaaa buu haftaaaaaa birrr süprüzzzzzzzzüüüüüümmmmm varrrrrr:52:

Tammm bir buçuk kilo gitmiş bu haftaaaa bu sabah 100 ü gördümmm:52::52::52:

Aslında dündeee görmüştüm ama bugünü bekledim:1:Liste eklenirse ben yetişemezsemm benide ekler misiniz..

tebrikler canıım ayrıca geçmiş olsuun....

***7. TAKIM 244 . ETAP***

kırmızıgül06(65.6/64.4/1.2/1.83%)
nev81 (71.1/70.8/0.3/0.42
aysen34 (68/
SAPHIRA (85.3/85.6/-0.3/-0.35%) :19:
saferan (119.5/119/0.5/%0.42)
Shopaholic (81.4/81.2/0.2/0.25%)
Saliss(101.5/100/1.5/1.48%)
İpekyol51(74.8/
Pasam( ) yeni uye..hedef..

7. TAKIM ORTALAMASI.....

o sanırım face adresini gmail den alırsan oluyor....bu uygulamalardan yararlanmak için gmail adresi alıp androit e kayıt olman gerekiyor sen kayıtlımısın acaba bilen birine baktır canım en kısa sürede...

tebrikler gülüüüm....

hiiç canını üzme tatlım o kadar kilo verdin arada olur böyleee...

canım ben telefonu ilk aldığımda,açtığım zaman otomatik olarak kurulum yaptırdı telefon bana ve o zaman gmailli bir e-mail adresi oluşturtmuştu.ben dün gece birkaç bir şey indirdim.3 aydan sonra kurcikliyorum telefonu :1: keşfetmeye başladım.o kurciklemelerim sırasında face te android ile yazısı da çıkmaya başladı :1: sağol canım valla dünyadan haberim yokmuş

yani sevinmiyorum tabi ama karalarda bağlamadım canım,dediğin gibi bu kadar kiloyu veren benim ve hala inanamıyorum nasıl verebildim diye.sizler olmasaydınız mümkün olmazdı bu.iyi ki varsınız,iyi ki burdayım ben de,niloşum iyi ki çağırmış beni o tatlı diliyle :70:

zaten bizim canan hoca da o yüzden ekmeği yasaklıyor.su tutar,o da yağ olur diyor.hani ilk diyete başladığımızda da su gitti deriz ya,o da yağ hücrelerinden gidermiş,su tuttuğumuzda da yağ hücrelerinde tutarmışız gene.Ben bu ara kahvaltılarda hep yedim ekmek.hiç yememem lazım sabah kahvaltıda kuru yemiş,ceviz yemektende gına geldi.zaten normaldede çerezi çok seven yiyen biri değildim :111:

oyle saphisim..ekmek baya etkiliyor..zaten ekmekli diyet yapsaydim verdigim kilonun yarisinda olurdum anca..ama biryerde dedigin dogru insan bikiyor hep ayni sey yemekten..bende yogurt ve salatada oyle oldum..ekmek diyetine geri dondum..ama 6lari gorunce seve seve eski listeye dondumki biran once bitsin bu azap diye:9::9: arada bir degisiklik gerekiyor..yoksa dayanmak zor geliyor helede yolu benim gibi uzun olursa

ben geldiim günaydıın...

gülüm pşanın 2 haftaki kilodan verdiğini yazıp ikiyemi bölücekksin öyle mi oluyordu...

evet safisim, iki hafta oldugu icin ikiye bolmemiz gerekiyor sonucunu

Güle güleee kullann tatttlımmm
:16:

Saoll canımm nevimm :16:

Ahhh düşünmennn yeterrr paşammm ... Keşkee aynı şehirde olsak ..Ayaklarr dinlenincee geçiyorrr ..Vee bir hastaa Allah razı olsun derse yorgunluk bitiyor:34::34:
ah canım öyle oluyo gerçekten herşey alah rızası için degilmi çok kutsal bir iş yapıyosun haberin olsun hep böyle bozulmadan gidersen rabim sana hayırlı kapılar açıcam buna innanıyorum ben:48::48::48:insanın ne iş yaptıgı öenmli degil parasıda önemli degil ama o aldıgı parayı hakketmesi lazım işte ozaman helal oluyo aldıgı para:38::38:
Gunaydin kizlar...
bugun sabahciyim ve bugun sifre oldugunu bildigimden listeyi dun eklememistim..
salisim seni tebrik ediyorum iyi vermissin..
nilosum ve shopacim sizde iyi vermissin gr'da olsa..her eksi bizim icin artidir :34::34:
bende dun isten ciktim..eve gectim..yogurdumu yedim..kardesimi okuldan aldim
ve spora gittim..3 saat spor yaptim..sonra bir 20 dk sauna girdim...eve geldigimde yatagi zor buldum..:9::9:
sauna iyi gevsetti beni..vee 1.2 kilo eksideyimmmmm:21::21:
ah ah:43::43:saunamı idin nerde spora bile gidemedimki vereyim hiç yememe ragmen neden veremedim bugün aynı kilodayım gene ya:43::43:aslında 94 düşmüşüm ama gramla onuda yazmıyım utanırım şimdi:17::17::17:nasipse haftaya işşallah :52::52:

aysen34 (68/
SAPHIRA (85.3/85.6/-0.3/-0.35%) :19:
saferan (119.5/
İpekyol51(74.8/
Pasam( ) yeni uye..hedef..

7. TAKIM ORTALAMASI.....
malesef üzülerekten :43::43::43:94 kiloyum halen eşimde vucudun toparlanıyodur diyo kilo verdim bana göre acaba tartımı yanlış tartıyo anlamadım gitti yaw:44::44::44:eşim yeniden alıcek işşallah tartıda ne zaman bilinmez:19::19:
kizlar nerede kaldinizzz:26::26::26:

:91::91::91::91::91:bengeldimmmmmmmm tatlılar daha kahvaltı yapmadım bir giriyimde yavruları sevindireyim dedim :70:

pasacim, ilk girdigin hafta 95tin demi? ona gore kilonu eklicem listeye simdi

evet canım ama okadar eli
mden gelenni yaptıumki sormayın dün eşime çukulatayı zorla yedirdim elime geçerde yerim diye :27::27:inan dedim eve alma böyle şeyleri dedim kaç zamandır canım patlamış mısır istedi onu bile yapmadım her kleri açtıgımda göz göze geliyoruz kendileriyle:14::14:sizlerede mahçup oldum kusura bakmayın ina sinirimden agladım dün eşimdende güzel bir fırça yedim:57::57:neymiş koca cüsse dedi vericek elbet ama zamanla bu hafta doktorun verdigi diyeti uygulucam tarifi tarifine canım işşallahta başarırım aslında 94 kilonun altındayım ama gram vermişim 300 gran kadar ama 94 yaz sen ah paşa yaz gelse yürüyüş srop veririsinde havalar sogukk:14::14:haftaya işşallah iyi bir kiloyla gelirim gramla degil kiloyla:19::19:insdanın gerçekten bedeni toplanırmıkı ya:44::44:

evet canım ama okadar eli
mden gelenni yaptıumki sormayın dün eşime çukulatayı zorla yedirdim elime geçerde yerim diye :27::27:inan dedim eve alma böyle şeyleri dedim kaç zamandır canım patlamış mısır istedi onu bile yapmadım her kleri açtıgımda göz göze geliyoruz kendileriyle:14::14:sizlerede mahçup oldum kusura bakmayın ina sinirimden agladım dün eşimdende güzel bir fırça yedim:57::57:neymiş koca cüsse dedi vericek elbet ama zamanla bu hafta doktorun verdigi diyeti uygulucam tarifi tarifine canım işşallahta başarırım aslında 94 kilonun altındayım ama gram vermişim 300 gran kadar ama 94 yaz sen ah paşa yaz gelse yürüyüş srop veririsinde havalar sogukk:14::14:haftaya işşallah iyi bir kiloyla gelirim gramla degil kiloyla:19::19:insdanın gerçekten bedeni toplanırmıkı ya:44::44:

tamam canim eklicem, ama uzulmeyi birak bakip..aaaa..bizim icin her gr'min onemi var niye oyle diyorsun..kendinede haksizlik etme bakim...isin icine spor girmeyince kolay kolay gitmiyor bitanem...yani yine iyi vermissin..listeyede 1.3 eklicem ikinci haftan oldugu icin ikiye bolmem lazim zaten..yine super bir sonuc..kendine daha fazla haksizlik etme olurmu:54::54:

aysen34 (68/68/0/0%)
SAPHIRA (85.3/85.6/-0.3/-0.35%)
İpekyol51(74.8/74.8/0/0%)
Pasam(95/93.7/1.3/0.68%) (yeni uye..hedef..70..iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigikilo ikiye bolundu)

7. TAKIM ORTALAMASI.. 0.53%...

kizlar listemiz bu..kilo veren herkesi tebrik ediyorum..veremeyenlerde haftaya insallah iyi sonuclarla gelir :34::34:
bildirimde bulunmayanlar ceza puani alacaktir..
ipek ve aysen

Son düzenleme:
kizlar listeyi 4.takima ekledim onay icin ama kimse yoktu..simdiden bende paylasima ekledim..kadin gelirse girme firsatim olmaz..liste ekleme sorunu kalmasin dedim:34::34:

aysen34 (68/68/0/0%)
SAPHIRA (85.3/85.6/-0.3/-0.35%)
İpekyol51(74.8/74.8/0/0%)
Pasam(95/93.7/1.3/0.68%) (yeni uye..hedef..70..iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigikilo ikiye bolundu)

7. TAKIM ORTALAMASI.. 0.53%...

kizlar listemiz bu..kilo veren herkesi tebrik ediyorum..veremeyenlerde haftaya insallah iyi sonuclarla gelir :34::34:
bildirimde bulunmayanlar ceza puani alacaktir..
ipek ve aysen

ayşen neti olmadığı için izin istemişti ya canım....

tamam canim eklicem, ama uzulmeyi birak bakip..aaaa..bizim icin her gr'min onemi var niye oyle diyorsun..kendinede haksizlik etme bakim...isin icine spor girmeyince kolay kolay gitmiyor bitanem...yani yine iyi vermissin..listeyede 1.3 eklicem ikinci haftan oldugu icin ikiye bolmem lazim zaten..yine super bir sonuc..kendine daha fazla haksizlik etme olurmu:54::54:

tamam canım sagol bu arada sizler kötü bir haber vereyim sol elimi kompile yaktım çay suyuyla evde pir dönüyoruö canıöm çok acıyo elerim çokfene yanıyo bir ara giremezsem kusura bakmayın :14::14::14:
melemen yedim az açık çay bir fincan :56::56:ila defa karın yagdıgına bu kadar sevinicem dışardan kar aldı eşim çok fenayım çok:14::14:

evet safisim bende msjini buldum..simdi onu eklerim hemen paylasima..

birdaha giremezsem bugun hepinize iyi haftasonlari kizlar..:54::54::54:

tamam canım sagol bu arada sizler kötü bir haber vereyim sol elimi kompile yaktım çay suyuyla evde pir dönüyoruö canıöm çok acıyo elerim çokfene yanıyo bir ara giremezsem kusura bakmayın :14::14::14:
melemen yedim az açık çay bir fincan :56::56:ila defa karın yagdıgına bu kadar sevinicem dışardan kar aldı eşim çok fenayım çok:14::14:

çok gelmiş olsun canım çok üzüldüm tuzlu suya koy iyi gelir bide sar fazla kaBARMASIN...

evet kırmızım ayşen geri dönmek üzere izin aldı,anca 1 martta tekrar başlarım,biraz toparlanayım filan demişti

paşacım daha ne olsun maşallah ne güzel vermişsin işte,geçen hafta 1 kg,bu hafta 300 gr. az mı sanıyorsun sen :20: tebrik ederim canım azminin karşılığını alıyorsun ve alacaksın da :46:

Back
X