• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin canım.nasıl oldun?eşin ameliyat olacağını yazmıştı buraya girp,hayırdır ne ameliyatı,iyisin değiil mi şimdi?

canım benim o ben değilim akabe ameliyat olacakmış sanırım .
bizim internette sorun vardı daha doğrusu dolmuştu bugün allaha çok şükür açıldı.
saphıra cım sağol yine de iyiyim

tamam canim seni haftaya ekleriz..ama sen yinede dikkat etmeye calis olurmu..ipin ucunu bir biraktimi toparlamak kolay olmuyor:31::32:

aynen öyle şekerim gülüm
ama sizi görünce tekrar motive oldum allah ayrı bırakmasın sizden bozmak çok kolaylaşıyo o zaman.
dikkat ediyorum diyetisyenin verdiği listeye geri döndüm

bu arada veren herkesi tebrik ederim haftaya da benden gelecek noktalı rakamlar
artık 1.5 mi olur 2.3 mü bilemiyorum :)
salişcim seni de tebrik ederim bak gördün mü veremiyorum diye ağlıyodun 1.5 kilo bi anda gitmiş
relax ol :)))))

anaam frekanslar karıştı desene :111: :1: iyi olmana sevindim canım :16:

:))) ay çok komiksin
kilolarım haricinde iyiyim onlar da gidecekler, sevmedik birbirimizi :)
sizlere hayranım umutlanıyorum gördükçe, maşallah sende baya vermişsin

ya been hala göremiyom mincik suratları benşm msj yazdığım yerde yok öle bişei

öğlen yemeğim 7 zeytin 1 dilim peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek 6/1 kangal sucuk kayınvalideme gittim ya kahvaltı yaptık, ben 7de kalktığım için 2. kahvaltı tabi benim için
ara 2 elma
akşam dışarda yicez diyetin dışına çıkmayacağım. ayranla incecik bi dürüm
gece meyve yicem işte budur
ayyyy penceremin önüne kuş geldi bi serçe
mutfakta yemek masasında yazıyorum da ben

canım mozilladan girmeyi dene bir de

**4.takım 244. ETAP **

PrensesPeri(79,6 /78,5 /1,1/ %1,38) 241. etapta geri dönmek üzere ayrılmıstım geri döndüm
tugba8424(kilo bildirmedi)
zeynepece2009 (72,5/73,9/-1,4/%-1,93)
suleoz(63,9/63,1 /0,8/%1,25)
Vıdıvıdı (81,4/80,7/0,7 /%0,86)
beste(izinli)
Celisuenis( 68,9/67,2/ 1,7/%2,47)(yeni uye..hedef..55..iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigikilo ikiye bolundu)

4.Takim ortalaması: 0,58

onay alabilirmiyim

öğlen yemeğim 7 zeytin 1 dilim peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek 6/1 kangal sucuk kayınvalideme gittim ya kahvaltı yaptık, ben 7de kalktığım için 2. kahvaltı tabi benim için
ara 2 elma
akşam dışarda yicez diyetin dışına çıkmayacağım. ayranla incecik bi dürüm
gece meyve yicem işte budur
ayyyy penceremin önüne kuş geldi bi serçe
mutfakta yemek masasında yazıyorum da ben

hoşgeldin canıım..afiyet olsuun...

**4.takım 244. ETAP **

PrensesPeri(79,6 /78,5 /1,1/ %1,38) 241. etapta geri dönmek üzere ayrılmıstım geri döndüm
tugba8424(kilo bildirmedi)
zeynepece2009 (72,5/73,9/-1,4/%-1,93)
suleoz(63,9/63,1 /0,8/%1,25)
Vıdıvıdı (81,4/80,7/0,7 /%0,86)
beste(izinli)
Celisuenis( 68,9/67,2/ 1,7/%2,47)(yeni uye..hedef..55..iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigikilo ikiye bolundu)

4.Takim ortalaması: 0,58

onay alabilirmiyim

listeniz tamamdır canıım...

Gunaydin kizlar...
bugun sabahciyim ve bugun sifre oldugunu bildigimden listeyi dun eklememistim..
salisim seni tebrik ediyorum iyi vermissin..
nilosum ve shopacim sizde iyi vermissin gr'da olsa..her eksi bizim icin artidir :34::34:
bende dun isten ciktim..eve gectim..yogurdumu yedim..kardesimi okuldan aldim
ve spora gittim..3 saat spor yaptim..sonra bir 20 dk sauna girdim...eve geldigimde yatagi zor buldum..:9::9:
sauna iyi gevsetti beni..vee 1.2 kilo eksideyimmmmm:21::21:

Teşekkürr ederimm kaptanımmmm çokk saolll bugünnnn 6 kiloo vermemm şerefinee alışveriş yaptımm beğendiğim bir mont vardı(asslında şimdiye kadar hiç mont giymedim desem şaşırırsınızz çünküü beğendiklerimin içine hiç giremedim karın yağlarım nedeniye:14:) Veeee o montuu aldımmmm çokk iyiii oturmadım amaa içinee sığdım çok da fırlamıyorum:32::32::32: Vee 2 tane bluzz aldımmm Çünkü bursum gelmişş ben koç holding bursuylaa okuyorummm gelinceee şenlik ediyorum:21::21:Ve birde ayakkabı aldımm çünkü tüm gün ayaktaa ayaklarım bitiyor diyee :) Aslında daha çok kilo verebilirdim bu haftaa çünkü adet olmam lazımdı ama olamadım ellerim ayaklarım şiş inş haftaya kadar olur haftaya alırım sonuçları kaptanım:34:

maşallah sana maşallaaahh :nazar: canım benim,afferin sana :46:

ooovv bir ben kötü durumdayım bu hafta galiba :17: herkesi tebrik ederim :46:

valla muhteşemsin canım :nazar: nasıl gaza geliyorum por yapmak için anlatamam.hastayken diyetine çok dikkat edememiştin üstelik ve kilona rağmen süper 1.2 :46: tebrik ederiiiiiimmmm :16::71:

çokk teşekkür ederimm tattlımm:34:

tebrikler canıım ayrıca geçmiş olsuun....

Çok saol canımm kiloo verdiğimii öğrenince mide bulantımı bile unuttum haftalardır bunu bekliyorum çünkü:16:

tamam canım sagol bu arada sizler kötü bir haber vereyim sol elimi kompile yaktım çay suyuyla evde pir dönüyoruö canıöm çok acıyo elerim çokfene yanıyo bir ara giremezsem kusura bakmayın :14::14::14:
melemen yedim az açık çay bir fincan :56::56:ila defa karın yagdıgına bu kadar sevinicem dışardan kar aldı eşim çok fenayım çok:14::14:

Tatttlımm çokk geçmişş olsunn yakalı ne kadar oldu bilmiyorumm amaa bir iki saat geçmediyse bir leğenin içine su koy normal çeşmede elini içine koy .. Amaa büll olduysaa yani su topladıysaa sakın patlatma dokunmaa daa birşeyde sürme ... Eğerr kendiliğinden patlarsaa mutlaka antibiyotikli pomad sür mikrop kaparsa çok geç toparlar...Çokkk geçmiş olsun canım:34:

bu arada veren herkesi tebrik ederim haftaya da benden gelecek noktalı rakamlar
artık 1.5 mi olur 2.3 mü bilemiyorum :)
salişcim seni de tebrik ederim bak gördün mü veremiyorum diye ağlıyodun 1.5 kilo bi anda gitmiş
relax ol :)))))

Saoll canımm yaa Geçenn haftaa çokk stress oldumm çokk üzüldümm gerçekktenn asıl sinir olmamın nedeni aslında babamla kavga etmemdi vee halaa küsümm onaaa beni o kadar kırdıı ki anlatamam:19: Halamlar geldi geçen hafta bize halamın yanında beni rezil etti kilo veremiyorum diye sen zaten yapamazsın dedi bundanda vazgeçeceğini biliyordum dedi bağırdı çağırdı bende sesimi çıkaramadım halamların yanında terbiyesizlik etmek istemedim o gün bu gün konuşmuyoruzz:14:Asıl ondan çok canımm sıkıldıı geçen hafta:14:

Teşekkürr ederimm kaptanımmmm çokk saolll bugünnnn 6 kiloo vermemm şerefinee alışveriş yaptımm beğendiğim bir mont vardı(asslında şimdiye kadar hiç mont giymedim desem şaşırırsınızz çünküü beğendiklerimin içine hiç giremedim karın yağlarım nedeniye:14:) Veeee o montuu aldımmmm çokk iyiii oturmadım amaa içinee sığdım çok da fırlamıyorum:32::32::32: Vee 2 tane bluzz aldımmm Çünkü bursum gelmişş ben koç holding bursuylaa okuyorummm gelinceee şenlik ediyorum:21::21:Ve birde ayakkabı aldımm çünkü tüm gün ayaktaa ayaklarım bitiyor diyee :) Aslında daha çok kilo verebilirdim bu haftaa çünkü adet olmam lazımdı ama olamadım ellerim ayaklarım şiş inş haftaya kadar olur haftaya alırım sonuçları kaptanım:34:

Çok saol canımm kiloo verdiğimii öğrenince mide bulantımı bile unuttum haftalardır bunu bekliyorum çünkü:16:

Tatttlımm çokk geçmişş olsunn yakalı ne kadar oldu bilmiyorumm amaa bir iki saat geçmediyse bir leğenin içine su koy normal çeşmede elini içine koy .. Amaa büll olduysaa yani su topladıysaa sakın patlatma dokunmaa daa birşeyde sürme ... Eğerr kendiliğinden patlarsaa mutlaka antibiyotikli pomad sür mikrop kaparsa çok geç toparlar...Çokkk geçmiş olsun canım:34:

Saoll canımm yaa Geçenn haftaa çokk stress oldumm çokk üzüldümm gerçekktenn asıl sinir olmamın nedeni aslında babamla kavga etmemdi vee halaa küsümm onaaa beni o kadar kırdıı ki anlatamam:19: Halamlar geldi geçen hafta bize halamın yanında beni rezil etti kilo veremiyorum diye sen zaten yapamazsın dedi bundanda vazgeçeceğini biliyordum dedi bağırdı çağırdı bende sesimi çıkaramadım halamların yanında terbiyesizlik etmek istemedim o gün bu gün konuşmuyoruzz:14:Asıl ondan çok canımm sıkıldıı geçen hafta:14:

iyi günlerde giy canıım.....

benim babam öleli 25 sene oldu 14 yaşındaydım daha....3 ümüz tombul 3 ümüz zayıfdık kardeşlerimle babam da bize büyümeye başlayınca az yiyin derdi yazlıkta merdiven çıkarttırırdı..o zaman lar kızardık ama hepsi bizim içindi...bizi ne kadar sevdiğini biliiyordum aslında...canım babam şimdi olsaydı keşke....
sen de üzme kendini canım oda senin sağlıüğın için istiyor ...seni sevmezmi tırnağına zarar gelsin istermi..barış babacığınla elini öp ..oda gördükçe inanıcak verdiğine ..oda bizim iradesizliğimizden hep yalan çıktı diyetlerimiz..ama onlarda inanıcak artık..gördükçe ...
hadi canım herşey bizim elimizde üzme kendini de babanıda....hele bi 90 ları 80 leri gör herkes neler diyecek görürsün...:16::16::16:

canım mozilladan girmeyi dene bir de

iyi günlerde giy canıım.....

benim babam öleli 25 sene oldu 14 yaşındaydım daha....3 ümüz tombul 3 ümüz zayıfdık kardeşlerimle babam da bize büyümeye başlayınca az yiyin derdi yazlıkta merdiven çıkarttırırdı..o zaman lar kızardık ama hepsi bizim içindi...bizi ne kadar sevdiğini biliiyordum aslında...canım babam şimdi olsaydı keşke....
sen de üzme kendini canım oda senin sağlıüğın için istiyor ...seni sevmezmi tırnağına zarar gelsin istermi..barış babacığınla elini öp ..oda gördükçe inanıcak verdiğine ..oda bizim iradesizliğimizden hep yalan çıktı diyetlerimiz..ama onlarda inanıcak artık..gördükçe ...
hadi canım herşey bizim elimizde üzme kendini de babanıda....hele bi 90 ları 80 leri gör herkes neler diyecek görürsün...:16::16::16:

Aslındaa en çokk banaa buınuuu başkasının yanında yapmasıı üzüdüü tatlımmm...başın saolsun seninddee ...Benn onaa layıkk bir evlatt olmak için elimdenn gelenii yaparımm ama o hiçç takdir etmez hep yerer benii üzüyor bu da beni ...Öss zamanı da böyle yapmıştı sen kazanamazsın senden birşey olmaz dedi ondan habersiz sınava girip 4 ayda kazandım :14:Huyuu böylee deyipp geçiyorumm amaa bazennn gerçektenn olmayacakk şeylerr yapıyorr öss zamanı 4 ay aynı evin içinde yüzümü göremedi şimdii o kadar sert değil tavrım ama yaptığının beni üzdüğünü görsün istiyorum:106:

canım benim sagol destegin için inan nasıl oldu bilemedim elim titredi sonra sonuçu sen biliyosun :14::14:sagahtan beri elim karda suda inan namazı kılarken bile affetsin yanan elimi üste koymak zorunda kaldım :14::14:elimin soguklugu gitsin başlıyo yanmaya rabbim kimseye nasip etmesin böyle yanmayı:14:kyamam sana ben tatlım güle güle giy canım benim işallah benimle 70 göürüsün:17::17:
paşacım daha ne olsun maşallah ne güzel vermişsin işte,geçen hafta 1 kg,bu hafta 300 gr. az mı sanıyorsun sen :20: tebrik ederim canım azminin karşılığını alıyorsun ve alacaksın da :46:
:17::17:ne biliyim bebem 300 gramn vermişim işaLLAH HAFTAYA DAHADA FİT OLUCEM İŞŞALLAH:18::18:

çok gelmiş olsun canım çok üzüldüm tuzlu suya koy iyi gelir bide sar fazla kaBARMASIN...

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM ELİM SUDA ACIMIYODA ÇIKARINCA ACIYO İŞİN KOMİGİ SU BUZ GİBİ OLUYO VE HEMEN ISINIYO SU:53::53:ELİMİN ATEŞİ GALİBA SUYA VURUYO:1::1:

canım benim sagol destegin için inan nasıl oldu bilemedim elim titredi sonra sonuçu sen biliyosun :14::14:sagahtan beri elim karda suda inan namazı kılarken bile affetsin yanan elimi üste koymak zorunda kaldım :14::14:elimin soguklugu gitsin başlıyo yanmaya rabbim kimseye nasip etmesin böyle yanmayı:14:kyamam sana ben tatlım güle güle giy canım benim işallah benimle 70 göürüsün:17::17:

:17::17:ne biliyim bebem 300 gramn vermişim işaLLAH HAFTAYA DAHADA FİT OLUCEM İŞŞALLAH:18::18:

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM ELİM SUDA ACIMIYODA ÇIKARINCA ACIYO İŞİN KOMİGİ SU BUZ GİBİ OLUYO VE HEMEN ISINIYO SU:53::53:ELİMİN ATEŞİ GALİBA SUYA VURUYO:1::1:

Ahhh canımm yaa buz koymaa amaa bakk kar daa aynı şekildee eğerr ısınıyorsa çeşmeden koyduğun suu leğenin içine su koy buzu leğene at derie direk temas etmesinn olur muuuu çokk geçmişş olsunnn yinede ucuz atlatmışınn başka yerine gelmemiş kış günü ne zor olurdu:94:Çok geçmişşş olsun tatlımm:34:Bundan sonra karar aldım paşamm her 5 kiloda bir kendimi ödüllendiricem:34:Çünkü hiç alışveriş yapmayı sevmem benn amaa yine de kilo verdikçe yapacağım:34:İnşallah beraber mezun oluruz tatlım:34:

Canım iyi,de kötüde olsa o senin babam benim babam öleli temmus gelse 3 sene bticek inan benim rahmetlide milletin yanında neler yaptı ama şimdi diyorum keşke dursaydı babasızlık çok zor rabbim kimseninin babasıllıkla imtaan etmesin bir bayrqam olsa bir kandil olsa mutsuz olsam babam abam derim kalp krizinin yanında 8 senedir felçliydi babam şekr hastasıydı sen bilirsin şeker hastaları agrafif olur benim babam felç şeker geçirdi adamın huyu degişti git babanla barış sonra çok pişman olursun allah korusun bişey olsa dersinki küs gitik dersin şeytana uyma bacım abla sözü dinle:20::20::20:inan son pişmanlık fayda etmiyo tatlım benim gibi :14::14::14:birkere diyemedim babacım seni affettim sende beni affet hakkını helal et diye ölüsüne gittim yüzünü açtytım baba baba bak kıızm geldi ne olur gözlerini aç senden helallık alayım dedim gözünün bir tanesi açık gitmişti halende pişmanım kırdıgım için helallık alamadım gitttiiiiiii:14::14::14::14:

ahhh canımm yaa buz koymaa amaa bakk kar daa aynı şekildee eğerr ısınıyorsa çeşmeden koyduğun suu leğenin içine su koy buzu leğene at derie direk temas etmesinn olur muuuu çokk geçmişş olsunnn yinede ucuz atlatmışınn başka yerine gelmemiş kış günü ne zor olurdu:94:çok geçmişşş olsun tatlımm:34:bundan sonra karar aldım paşamm her 5 kiloda bir kendimi ödüllendiricem:34:çünkü hiç alışveriş yapmayı sevmem benn amaa yine de kilo verdikçe yapacağım:34:inşallah beraber mezun oluruz tatlım:34:

bak ne yapalım senle aklıma ne geldi ama söz ver oldumu her 10 kiloda birbirimize hediye alalım yollayalım olurmu :6::6::6:ödül olur ne dersin sen 90 düş ilk hediyen benden:48::48::48:

Back
X