• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

salisss küsme babaya. canım benim sen şimdi evli olmadığın için tam algılayamıyosun insan nasıl öğreniyo herşeyin ailen tarafından düşünüldüğünü, o senin mutluluğun için gaza getirdiğini zannediyo biliyomusun.saferanın dediği gibi kilolar gittikçe onlar da mutlu olacaklar hade ben çıkıiim

Canım iyi,de kötüde olsa o senin babam benim babam öleli temmus gelse 3 sene bticek inan benim rahmetlide milletin yanında neler yaptı ama şimdi diyorum keşke dursaydı babasızlık çok zor rabbim kimseninin babasıllıkla imtaan etmesin bir bayrqam olsa bir kandil olsa mutsuz olsam babam abam derim kalp krizinin yanında 8 senedir felçliydi babam şekr hastasıydı sen bilirsin şeker hastaları agrafif olur benim babam felç şeker geçirdi adamın huyu degişti git babanla barış sonra çok pişman olursun allah korusun bişey olsa dersinki küs gitik dersin şeytana uyma bacım abla sözü dinle:20::20::20:inan son pişmanlık fayda etmiyo tatlım benim gibi :14::14::14:birkere diyemedim babacım seni affettim sende beni affet hakkını helal et diye ölüsüne gittim yüzünü açtytım baba baba bak kıızm geldi ne olur gözlerini aç senden helallık alayım dedim gözünün bir tanesi açık gitmişti halende pişmanım kırdıgım için helallık alamadım gitttiiiiiii:14::14::14::14:

Başın saolsun canım çok üzüldüm:50:

salisss küsme babaya. canım benim sen şimdi evli olmadığın için tam algılayamıyosun insan nasıl öğreniyo herşeyin ailen tarafından düşünüldüğünü, o senin mutluluğun için gaza getirdiğini zannediyo biliyomusun.saferanın dediği gibi kilolar gittikçe onlar da mutlu olacaklar hade ben çıkıiim

Tamamm canımm barışacağımmmm bi daha yapacakk böylee olacağınıı biliyorum ama ben büyük sözü dinliyeceğim :110:

başın saolsun canım çok üzüldüm:50:
sagol canım benim inan insan ellerindekilerin kaybedince anlıyo kıymetlerini:14::14:akşam babana git sarıl öp canım ve karşısına git ve konuş kırıldıgını canım inan karşılık vericektir ve birdaha yapmıcaktır beni dinle bak dedigim çıkmıyomu:17::17:

yiyim seni yir tombul kelebegim benim :52::52::52::52:

sagol canım benim inan insan ellerindekilerin kaybedince anlıyo kıymetlerini:14::14:akşam babana git sarıl öp canım ve karşısına git ve konuş kırıldıgını canım inan karşılık vericektir ve birdaha yapmıcaktır beni dinle bak dedigim çıkmıyomu:17::17:

yiyim seni yir tombul kelebegim benim :52::52::52::52:

Konuşmayayım şimdi sinirliyim hala çok kırıldığım için kaş yapayım derken göz çıkarmayayım ama söz küsmeyeceğim çünkü bir haftadır duvar modundaydım birşey soruyor ses çıkarmıyordum felan buna son vereceğim söz:52::52:

konuşmayayım şimdi sinirliyim hala çok kırıldığım için kaş yapayım derken göz çıkarmayayım ama söz küsmeyeceğim çünkü bir haftadır duvar modundaydım birşey soruyor ses çıkarmıyordum felan buna son vereceğim söz:52::52:

aferim öle ol zaman herşeyin ilacıdır canım benim :16::16::16:rabbim barışmanızı nasip etsin işşallah bebem :48::48:

CUMA zayiflama YARIŞMASI 244. ETAP SONUC LİSTELERİ
11 Şubat - 17 Şubat

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................13. TAKIM %0,57

İKİNCİ ...................7. TAKIM%0,53

ÜÇÜNCÜ..................8. TAKIM %0,46

Tebriklerrrrr kızlarrrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Bizzzzz harika birrrr takımızzzz

Söz verdim size paşam büyük sözü tuıtacağım sizin deneyimleriniz öenmli bu akşam barışırım ama konuyu açmam sadece :34:
ha şöyle gel bakıyım yanıma hakketin sen bunu:38::38::38:
11 Şubat - 17 Şubat

TAKIM DERECELERİ

Tebriklerrrrr kızlarrrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım yüzde 58 diye gördüm sanki ben banamı öyle geldi eşimde ve gelmedi daha yemekte yiyemedim açım AÇ:14::14:
AKŞAM MENÜMDE
1-BİR KÜÇÜK KASE MERCİMEK SÜZME ÇORBASI VAR
2- 3 YEMEK KAŞIGI BEZELYE YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
3-VE BALIK VAR CİNEKOP VAR AMA 3 TANE YEME HAKKIM VAR FAZLASI YASAK:18::18:
PEŞİNEDE SODAMI İÇERİM RABBİM NASİP EDERSE SPOR BİR GÜN YAPTIM GERİSİ YOK HALEN ELİM YANIYO NEZAMAN GEÇİCEK ÇIRAK YA BU ACI GELDE ELİME ÜFLE BEBEM ÇOK YANIYO ÇOK:14::14:

Teşekkürr ederimm kaptanımmmm çokk saolll bugünnnn 6 kiloo vermemm şerefinee alışveriş yaptımm beğendiğim bir mont vardı(asslında şimdiye kadar hiç mont giymedim desem şaşırırsınızz çünküü beğendiklerimin içine hiç giremedim karın yağlarım nedeniye:14:) Veeee o montuu aldımmmm çokk iyiii oturmadım amaa içinee sığdım çok da fırlamıyorum:32::32::32: Vee 2 tane bluzz aldımmm Çünkü bursum gelmişş ben koç holding bursuylaa okuyorummm gelinceee şenlik ediyorum:21::21:Ve birde ayakkabı aldımm çünkü tüm gün ayaktaa ayaklarım bitiyor diyee :) Aslında daha çok kilo verebilirdim bu haftaa çünkü adet olmam lazımdı ama olamadım ellerim ayaklarım şiş inş haftaya kadar olur haftaya alırım sonuçları kaptanım:34:

çokk teşekkür ederimm tattlımm:34:

Çok saol canımm kiloo verdiğimii öğrenince mide bulantımı bile unuttum haftalardır bunu bekliyorum çünkü:16:

Tatttlımm çokk geçmişş olsunn yakalı ne kadar oldu bilmiyorumm amaa bir iki saat geçmediyse bir leğenin içine su koy normal çeşmede elini içine koy .. Amaa büll olduysaa yani su topladıysaa sakın patlatma dokunmaa daa birşeyde sürme ... Eğerr kendiliğinden patlarsaa mutlaka antibiyotikli pomad sür mikrop kaparsa çok geç toparlar...Çokkk geçmiş olsun canım:34:

Saoll canımm yaa Geçenn haftaa çokk stress oldumm çokk üzüldümm gerçekktenn asıl sinir olmamın nedeni aslında babamla kavga etmemdi vee halaa küsümm onaaa beni o kadar kırdıı ki anlatamam:19: Halamlar geldi geçen hafta bize halamın yanında beni rezil etti kilo veremiyorum diye sen zaten yapamazsın dedi bundanda vazgeçeceğini biliyordum dedi bağırdı çağırdı bende sesimi çıkaramadım halamların yanında terbiyesizlik etmek istemedim o gün bu gün konuşmuyoruzz:14:Asıl ondan çok canımm sıkıldıı geçen hafta:14:

canım güle güle kullan yeni ciclerini :70:

Bak tatlım ben babamla 3 sene görüşmedim,ne yüzümüzü gördük ne sesimizi duyduk birbirimizi,hamile kaldım haberi gitti ona,o zaman bile aramadı,ilk torun benim kızım.9 ay hamileliğimi görmedi.ve nihayetinde doğumuma da gelmedi! bir telefon açıp da tebrik ederim bile demedi.Belki daha da görmezdi.Benim kızım 5 aylıktı,kipada karşılaştık tesadüfen.O da ben onu,o beni görmedi,eşim görmüş şansa,o aaa nasılsın filan dedi,hemen yanına gitti,e tabi ben de gitmek zorunda kaldım.Sanki hiç bir şey olmamış,daha dün görüşmüşüz gibi öpüştük nasılsın iyi msiin dedik birbirimize.Onun da rengi benzi gitti,benim de! torununu verdim kucağına,zira kal geldi çocuğu alamadı kucağına.kokladı sevdi verdi tekrar bana.Sonra ayrıldık orada,zaten biraz daha dursak ikimizde ağlayacaktık sanırsam.Elim ayağım titredi öyle kötü oldum.Yılların kızgınlığı kırgınlığı hepsi teker teker geçti aklımdan,bağarsam çağarsam ne fayda...
Yani canımcım sen daha iyi bilirsin ama senin sebebin benimkine göre oldukça sudan bir sebep.Sudan sebeplerden ne kendini ne babanı üz.benden sana tavsiye.
not: babamla artık eskisi gibi çok iyiyiz,Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin :nazar::nazar::nazar: ama özellikle doğumuma gelmemesini asla affetmeyeceğim.Geri gelmeyecek çok özel bir gün olduğu için

ha şöyle gel bakıyım yanıma hakketin sen bunu:38::38::38:

canım yüzde 58 diye gördüm sanki ben banamı öyle geldi eşimde ve gelmedi daha yemekte yiyemedim açım AÇ:14::14:
AKŞAM MENÜMDE
1-BİR KÜÇÜK KASE MERCİMEK SÜZME ÇORBASI VAR
2- 3 YEMEK KAŞIGI BEZELYE YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
3-VE BALIK VAR CİNEKOP VAR AMA 3 TANE YEME HAKKIM VAR FAZLASI YASAK:18::18:
PEŞİNEDE SODAMI İÇERİM RABBİM NASİP EDERSE SPOR BİR GÜN YAPTIM GERİSİ YOK HALEN ELİM YANIYO NEZAMAN GEÇİCEK ÇIRAK YA BU ACI GELDE ELİME ÜFLE BEBEM ÇOK YANIYO ÇOK:14::14:

Kıyamammm sanaaa tatlımm yaaaa eğerr patlamadıysaaa suyaa batırmayaa devamm etttt yangısı başka türlü gitmezz :50:

paşam çokkkk geçmiş olsun canım ayy yanık çok acır yaaa offff :((( bilirm o acıyı,canında benim gibi tatlıysa zorrr :(( bildiğim bir krem var ,yanıklara birebir,buradan yasak olduğundan yazamıyorum.baş harfi s diyim sen anla.Benim kızımın eline de kaynar su dökülmüştü.tüm parmakları,bileğine kdar ciğer gibi olmuştu eli,sürekli ağlıyordu,elini bana öptürüp duruyordu,öpünce geçicek ya ondan :14: onun eli yandı benim ciğerime kor soktular sanki :(( o zaman uzun süre akan soğuk suyun altında tuttum elini,sonra buz kalıbı koydum biraz.Sonra da alırsın o kremi,bir güzel katman halinde sıvadım eline komple.10 dk sonra krem kalmamıştı,el cayır cayır tabi kremi hemen emiyor.O şekilde 10 dk da bir sıvadım,3 kez yaptım.sonuncusunu da emdikten sonra baktım kırmızıl bileğinden parmaklarına kadar indi.SOnra öyle öyle geçti çok şükür.Ertesi arkadaşının d.günü partisine bile gittik.bir tane parmağında su toplaması olmuştu,o parmağında uzun süre iz kaldı,sonra o da kalmadı :nazar: yani bana göre o krem mucizevi bir krem

canım güle güle kullan yeni ciclerini :70:

Bak tatlım ben babamla 3 sene görüşmedim,ne yüzümüzü gördük ne sesimizi duyduk birbirimizi,hamile kaldım haberi gitti ona,o zaman bile aramadı,ilk torun benim kızım.9 ay hamileliğimi görmedi.ve nihayetinde doğumuma da gelmedi! bir telefon açıp da tebrik ederim bile demedi.Belki daha da görmezdi.Benim kızım 5 aylıktı,kipada karşılaştık tesadüfen.O da ben onu,o beni görmedi,eşim görmüş şansa,o aaa nasılsın filan dedi,hemen yanına gitti,e tabi ben de gitmek zorunda kaldım.Sanki hiç bir şey olmamış,daha dün görüşmüşüz gibi öpüştük nasılsın iyi msiin dedik birbirimize.Onun da rengi benzi gitti,benim de! torununu verdim kucağına,zira kal geldi çocuğu alamadı kucağına.kokladı sevdi verdi tekrar bana.Sonra ayrıldık orada,zaten biraz daha dursak ikimizde ağlayacaktık sanırsam.Elim ayağım titredi öyle kötü oldum.Yılların kızgınlığı kırgınlığı hepsi teker teker geçti aklımdan,bağarsam çağarsam ne fayda...
Yani canımcım sen daha iyi bilirsin ama senin sebebin benimkine göre oldukça sudan bir sebep.Sudan sebeplerden ne kendini ne babanı üz.benden sana tavsiye.
not: babamla artık eskisi gibi çok iyiyiz,Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin :nazar::nazar::nazar: ama özellikle doğumuma gelmemesini asla affetmeyeceğim.Geri gelmeyecek çok özel bir gün olduğu için

Üzüldümm canımm tek ben değil mişim onu da anladımm babalar arada böyle yapıyormuş demekki zaten uzatmamaya kaarar verdim siizin tavsiyeleriniza uyarakk akşam gelince hoşgeldin dedim şaşırdıı benim inadımıı bildiği için yine 4 aya hazırlamıştı kanımca kendiniii :ssz:

kahvaltım:

1 tatlı kaşığı mindivan macunu+su
2 yumurta+1 yumurta beyazı kk haşlanmış
9-10 zeytin
1 kk peynir
1 domates (azıcık z.yağı gezdirdim ve kekik)
1 dilim t.b. ekmeği ( kuru yemişten midem bulanıyor ama düzeleceğime inanıyorum.tamamen ekmeksiz günlerime dönücem inşallah)
1 loka kaymaklı ve çilek reçelli ekmek (diabetik,şekersiz reçellerden ama çok katkılı tabi o yüzden 1 lokma)
3 bardak çay
2 kapsül omega 3

öğlen:

1 kase tarhana çorbası
1 kase etli kuru bamya yemeği
1 kase yoğurt
az turşu

akşam:
1 kuru incir+½ ceviz

biraz önce de kahveli tarçınlı süt

paşam çokkkk geçmiş olsun canım ayy yanık çok acır yaaa offff :((( bilirm o acıyı,canında benim gibi tatlıysa zorrr :(( bildiğim bir krem var ,yanıklara birebir,buradan yasak olduğundan yazamıyorum.baş harfi s diyim sen anla.Benim kızımın eline de kaynar su dökülmüştü.tüm parmakları,bileğine kdar ciğer gibi olmuştu eli,sürekli ağlıyordu,elini bana öptürüp duruyordu,öpünce geçicek ya ondan :14: onun eli yandı benim ciğerime kor soktular sanki :(( o zaman uzun süre akan soğuk suyun altında tuttum elini,sonra buz kalıbı koydum biraz.Sonra da alırsın o kremi,bir güzel katman halinde sıvadım eline komple.10 dk sonra krem kalmamıştı,el cayır cayır tabi kremi hemen emiyor.O şekilde 10 dk da bir sıvadım,3 kez yaptım.sonuncusunu da emdikten sonra baktım kırmızıl bileğinden parmaklarına kadar indi.SOnra öyle öyle geçti çok şükür.Ertesi arkadaşının d.günü partisine bile gittik.bir tane parmağında su toplaması olmuştu,o parmağında uzun süre iz kaldı,sonra o da kalmadı :nazar: yani bana göre o krem mucizevi bir krem

AAaaaa şimdiii benimdee aklımaa bi kremm geldii çokk yaşaa saphiramm yanık hastalar veriodukkk bende B12 eksikliğği varr unutuyomm yaa nolcak bu halimmm yine iğne zamanım gelmişşş aklıma hep sonradan gelio yazık sabahtan beri kıvranıo:18: ****************** bak buuu daa yanığa birebir:34:seninkide ************ galiba bunlarr reklamm oluyor mu ki neyse relam olmasın diye etkenlerini yazdım tatlım sen google dan bak ikisisde süper iyi gelir

Son düzenleyen: Moderatör:
paşam çokkkk geçmiş olsun canım ayy yanık çok acır yaaa offff :((( bilirm o acıyı,canında benim gibi tatlıysa zorrr :(( bildiğim bir krem var ,yanıklara birebir,buradan yasak olduğundan yazamıyorum.baş harfi s diyim sen anla.benim kızımın eline de kaynar su dökülmüştü.tüm parmakları,bileğine kdar ciğer gibi olmuştu eli,sürekli ağlıyordu,elini bana öptürüp duruyordu,öpünce geçicek ya ondan :14: Onun eli yandı benim ciğerime kor soktular sanki :(( o zaman uzun süre akan soğuk suyun altında tuttum elini,sonra buz kalıbı koydum biraz.sonra da alırsın o kremi,bir güzel katman halinde sıvadım eline komple.10 dk sonra krem kalmamıştı,el cayır cayır tabi kremi hemen emiyor.o şekilde 10 dk da bir sıvadım,3 kez yaptım.sonuncusunu da emdikten sonra baktım kırmızıl bileğinden parmaklarına kadar indi.sonra öyle öyle geçti çok şükür.ertesi arkadaşının d.günü partisine bile gittik.bir tane parmağında su toplaması olmuştu,o parmağında uzun süre iz kaldı,sonra o da kalmadı :nazar: Yani bana göre o krem mucizevi bir krem
kıyamam yavruma ben gözümün önüne geldide:14::14::14:canım anladım ilacın ismini:34: Merak etme sen aramızda kalır kimseye demem:1::1::1:rabbim bir daha göstermesin işşallah elin çok az yanıyo sabahki gibi degil çok şükür inan namazı bile zor kıldım elim sol tarafı yandıgı için tekbiri allah affetsin aldım ama ellerimi kavuştramadım yanan elimi üste koydum :43::43:eşim mutfagı toplar salatayıda ona yaptırıcam elimi sokamıyorum bebem ya :18::18:allahtan eşim zamanında aşçılık yaptıda beceriyo şimdi başka iş yapıyo :16::16:yoldaymış geliyomuş gelince sokarım mutfaga halleder rabbim basımızdan eksik etmesin işallah eşlerimizi bu arada kim birinci oldu acaba mesajda :52::52:
kıyamammm sanaaa tatlımm yaaaa eğerr patlamadıysaaa suyaa batırmayaa devamm etttt yangısı başka türlü gitmezz :50:

canım okadarda acımıyo su toplamadı çok şükür kompile yandıda serçe ve yüzük parmagım çok fena yandı ilki anlamadım acıyı ama sonra evde pir döndüm inan karın yagmasına bukadar sevindigimi bilemedim yane:1::1::1:

Kızzzlarrrrrrrr listeyee baktımm amaa göremedimmm:52:
Amaaaaaaa buu haftaaaaaa birrr süprüzzzzzzzzüüüüüümmmmm varrrrrr:52:
Tammm bir buçuk kilo gitmiş bu haftaaaa bu sabah 100 ü gördümmm:52::52::52:
Aslında dündeee görmüştüm ama bugünü bekledim:1:Liste eklenirse ben yetişemezsemm benide ekler misiniz..
Harikasın Saliş'immmmmm,durakladığımız haftalar hiç üzülmüyoruz bundan sonra tamam mı canım,vücur hiçbir emeği inkar etmez canım benim,tebrik ederim bitanem :70:

Gunaydin kizlar...
bugun sabahciyim ve bugun sifre oldugunu bildigimden listeyi dun eklememistim..
salisim seni tebrik ediyorum iyi vermissin..
nilosum ve shopacim sizde iyi vermissin gr'da olsa..her eksi bizim icin artidir :34::34:
bende dun isten ciktim..eve gectim..yogurdumu yedim..kardesimi okuldan aldim
ve spora gittim..3 saat spor yaptim..sonra bir 20 dk sauna girdim...eve geldigimde yatagi zor buldum..:9::9:
sauna iyi gevsetti beni..vee 1.2 kilo eksideyimmmmm:21::21:
Her eksi bizim için artıdır,harika bir slogan olmuş canımmmmmmmm,gaza geldim :66: Ben de çok tebrik ediyorum Gülüm,hızla ariyorsunnnnnnnn,resim isterizzzzzzzz :62:

Günaydın hayırlı cumalar herkese :16:
ben 300 gr. artıdayım maalesef kızlar.sanki reglymişim gibi su tutmuşum.Halbuki dün gece yatmadan önce yeşil çay da içtim,dün zaten tuzlu bir şey yemedim,hatta bir şey yemedim gibi bir şey,sadece içtim.Çorba biraz tuzluydu,ondan da olamam herhalde.geriye tek bir şey kalıyor dün gece uyuyamadım bir türlü.uykusuzluk gözlerim kıpkırmızı oldu ama bir türlü uyuyamadım,tuhaftı.En saat:04.00 tü :111: sabahta 9 yoktu kaldırdı kızım.Sanırım uykusuzluktan şiştim :ssz:
Canım benim,kesinlikle uykusuzluktandır ama 300 gr artı çok hafif ve telafi edilebilir bir artı,sakın canını sıkma olur mu,muhteşem gidiyorsun :70:

merhaba arkadaşlarrrrrrrr ben geldim.
bdeneme süreci eşimin yazdığı gün bitiyodu. ama ben bu hafta listede olmak istemiyorum. bu haftaki kilomu haftaya yazarım inşallah.
ay sizi çok öslediim valla ve diete uyamadım o yüzden listede olmayayıom diyorum.
ayrı olmak hiç ii olmuyo
şimdi kayınvalidemlere gidiyorum 1 saat sonr a falan geleceğim
Canımmmm,hoşgeldin.Biz de seni çok özledikkkkkkkk :70:

yani sevinmiyorum tabi ama karalarda bağlamadım canım,dediğin gibi bu kadar kiloyu veren benim ve hala inanamıyorum nasıl verebildim diye.sizler olmasaydınız mümkün olmazdı bu.iyi ki varsınız,iyi ki burdayım ben de,niloşum iyi ki çağırmış beni o tatlı diliyle :70:
Canım benim ya :70: O gün hala dün gibi aklımda biliyor musun;iyi ki aramızdasın ve iyi ki hayatlarımız,hedeflerimiz kesişti :70:

tamam canım sagol bu arada sizler kötü bir haber vereyim sol elimi kompile yaktım çay suyuyla evde pir dönüyoruö canıöm çok acıyo elerim çokfene yanıyo bir ara giremezsem kusura bakmayın :14::14::14:
melemen yedim az açık çay bir fincan :56::56:ila defa karın yagdıgına bu kadar sevinicem dışardan kar aldı eşim çok fenayım çok:14::14:
Of,of,of,çok geçmiş olsun canım benim,yanık gerçekten çok zordur.Allah şifa versin canım :5:

Teşekkürr ederimm kaptanımmmm çokk saolll bugünnnn 6 kiloo vermemm şerefinee alışveriş yaptımm beğendiğim bir mont vardı(asslında şimdiye kadar hiç mont giymedim desem şaşırırsınızz çünküü beğendiklerimin içine hiç giremedim karın yağlarım nedeniye:14:) Veeee o montuu aldımmmm çokk iyiii oturmadım amaa içinee sığdım çok da fırlamıyorum:32::32::32: Vee 2 tane bluzz aldımmm Çünkü bursum gelmişş ben koç holding bursuylaa okuyorummm gelinceee şenlik ediyorum:21::21:Ve birde ayakkabı aldımm çünkü tüm gün ayaktaa ayaklarım bitiyor diyee :) Aslında daha çok kilo verebilirdim bu haftaa çünkü adet olmam lazımdı ama olamadım ellerim ayaklarım şiş inş haftaya kadar olur haftaya alırım sonuçları kaptanım:34:
İşte bu harika bir taktik Saliş'im.Ödüllendirme bedeni ve ruhu en çok gaza getiren şey,harikasın canım.İyi günlerde,güzelliklerle giy inşallah :70:

11 Şubat - 17 Şubat
TAKIM DERECELERİ
4 haftadır ilk 3'teyizzzzzzzz,harikayızzzzzzzzzz :65: Tebrik ederim dünyanın en özel kadınları :62:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

nev81, saliss+, narin_nazenin+, ipekyol51+, pasam3405+, SAPHIRA

:nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar:

Back
X