Barışmanıza çok sevindim canım,Allah hiç bozmasın,sevenleri ayırmasın.Şeytanı en çok kahreden şey,birbirine helal ve mutlu karı-kocalarmış.Bu yüzden bıkmadan usanmadan aralarına nifak sokmaya,vesvese vermeye çalışırmış.Hep yapıcı olalım ki,şeytan kahrolsun melekler sevinsincanım özür diledi dilemesinede 50 liramıda aldı borç pazara gittik bir kıyafet beyendim onu alıcektim elinde 1 tane kalmış dedim alıyım şansımada defolu çıktıokara hoşuma gitmiştiki halbuki eim al nasıl olsa kilo veriyosun dedi arkadaki çizigi beni bitirdi ya neden beyendiklerim şeyleri alamıyorum şansıma tükürüyüm ben
şimdi mutfaga gidicem aldıklarımı temizlicem kendime brokoli aldım brüksel aldım karalahana aldım kıvırcık salata malzemeleri aldım greyfurt aldım anlıcagınız iyi alışveriş yaptım meyvamıda aldım güzel bir haftaya bomba gibi hazırlandım korkun benden gidicek bu kilolar
akşamada kırmızı lahana salatası yaptım yogurtlu onu yicem okadar eşimede yemekleri ısıtırım temem bu işpeşine sodamı içicem yatarkende greyfurt suyumu içicem yatarkende sauna şortu aldım onu giyicem
sporda yaparaım tamam bu iş annemlerede yürüyerek giderim yarım saat sürer:18::18:hemde bana spor olur plateside yapsam ne iyi olucek havalarda ısınsın yürüyüşe gidicem
bu arada sevindirici haber vereyim kaç zamandır görmedigimiz bir ahbabmımız vardı kadın demezmi ay paşa kilomu verdin çok güzel olmusun dedi bana ne hoşuma gitti halimi görseydiniz 32 diş dışardaydıhoşuma gitti yaw kendimede güvenim geldi amanın tutmayın beni çok pis hırs yaptım
![]()
Maşallah Saliş'ime,yüzerken bütün yorgunluğun geçmiştirKızzlarr benn geldimmm bugünnn yinee her zamankii gibii yorucu bir cumartesi geçirdimm aslındaa çokk cüzzi bir rakama biz öğrenciyiz diye çalıştırıyorlar bizii amaa sanırım artık baya zor geliyor banadaa sabah 5 de kalkmak haftasonlarııYinee bi dünya yüzdüm yüzdümm