- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
Canımsın,emek ve iradene hayranım ben de canım![]()
![]()
Anladım ki çevremden,kadın korunma yöntemlerinin tümü çok sağlıksız,neden sanki tedbiri erkekler almıyor,sinir oluyorum Onların bu rahatlığına,her yük bize![]()
bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim.ben 10 senelik evliyim hiç bir korunma yöntemi kullanmadım.O işi eşim halleder sağolsun.Ne hormon veren şeyler kullanma taraftarıyım ne de spiral,sevmiyorum.Bana göre bir yöntem bulamadım,eşim de sağolsun hiç zorlamadı beni![]()
Maşallah canım,Allah bozmasınKadın korunma yöntemlerinin tümü hormon dengesini bozuyor,ruhsal dengeyi sarsıyor ve kontrolsüz kilo alımına sebep oluyormuş daha neler neler,zavallı kadıncağızların sakalı bile çıkıyormuş hormon bozulmasından.Erkekler bu kadar bencil olmamalı ya,nedir bu kadınların çektiği
Eşinin sağlığını ve psikolojisini düşünen bir erkek kendi korunmalı bence,bu kadar zararı duyduktan sonra.Evlilik ne zor gerçekten,her açıdan ayrı zor
![]()
maalesef bizdede öyleydi ama adamın aklına böyle bir cin fikir gelince dımdızlak ortada kaldım aciliyetten iğne kullandım.....ade. olsam hapa başlıcam o en azından düzenliyor ...yoksa hayatta güvenmem adama artık...bşıma bi çorap örerse ben ne yaparım bu yaştan sonra bi daha mı bebek büyütücem...sonra ne yapcam bilmiyorum yaa...fikrinden hala vazgeçmiyor...