• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ekmek kadayıflarım benim :56::56:ben yarın evde yokum ablama gidicem gelini ve annemi alıcam metroya binicem ogluma gidicem işşallah çok özledim onu 1 aydır gidemedim yolu uzak hem hemde soguktu bugün emesenden konuşuyoz görüntüm gitti diyo teyze nerdesin sesin var sen yoksun şimdinin bebelri ne akıllı oluyolar ya aklıma geldikçe daha 26 aylık keratam :55::55:gidiyimde bagrıma basıyım oglumu çok mutluyum çok yarın yediklerimi yazarım bebeler beni özleyin ben sizleri çok özlücemde:5::5::5:

iyi gezmeler canıım...

günaydın canlaaar.....

menüüü...

sabah ....

peynir kasar 2 kk

zewytin 10 tane

domates

sucuk 2 dilim

yeşilçay

paşacım iyi gezmeler canım.şimdi seni okuyunca ben de yeğenimi ne kadar özlediğimi farkettim.burnumda tütüyor sıpa.bizimki de oğlan,6 aylık daha ama bir gülücükler atar Allahım nazarlardan saklasın,karşısında o güldükçe ağlayasım gelir :nazar::nazar::emir_bebek: Allah hepsini bağışlasın :nazar:

1 tatlı kaşığı mindivan+500 ml su
2 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 avuç içi az tuzlu lor
10 zeytin
½ bardak süt
1 lokma krem peynirli t.b. ekmeği
2-3 şekersiz çay
2 kapsül omega 3 +500 ml su

canım benim ya...benim de meslek hayatımda başıma gelmişti böyle şeyler..insan çok etkileniyor..allahım korusun seni....psikiyatrik sorunları varmış demek kki hastanın..çok geçmiş olsun saliscim..

Teşekkür ederimmmm canımmm bende çok etkilendimmm gerçektenn :50:

Kızlarrrr benn bugünn ne yediğimiiii hiçç yazmayayımmmm:1::1:Bugün hastanede bir hastamın da doğum günüymüşşş ikimizin de doğum günü denk geldiğinii öğrenince koşup bi pasta daha aldırmışşş veee banaa süprüüzz yaptılarrr doktorlarr hemşirelerr personell hastalarr hepimizz pasta yedükk:17:Aslında ben diyetteyim dedim amaa çok ısrar etti hastam kıyamadım onaa yazık benide düşünmüş bi pastada bana almışş bende yedim tabi:17:Çokk komikti ama hemşire bana git hastanın ateşini ölç ateşi çıkmış dedi bende iyiydi dedim en son gördüğümdee tamam yaa beraber bakalım mademm dedi bi tafraylaa:1:Bende diyomm noluooo:9:Bir girdim odayaa ortadaa iki pastaa hastamm çocuklarııı diğerr kalkabilen hastalar :52:Ayyyy gözlerimm dolduuuu:52:Beraberr üfledikkkkkkk dileekk dilemedimm:52:İlk kez bir doğum günümdee kendim için dilek tutmadımmm...Rabbim onlaraaa şifaa versinnn dedimmmmm:16:

herkese selammm
kizlar malesef bugunde sifre alan olmadi..normalde sali gunleri belcikadan misafirler gelirdi ama
ne gelen var ne giden..bende sifresiz kaldim...:(((
salisimm dogum gunun kutlu olsun bitanem..Allah yuzunu hep guldursun herseyin ayilisini nasib etsin insallah.

bana gelince ben haftasonundan beri diyetime tamamiyle dondum..
bu hafta aksamciyim..sabah erkenden spor salonunnun yolunu tuttum..is vaktine kadar spor yaptim..
ve ise geldim..bu hafta hep oyle olacak..sabah spor sonra is ev:-)))
sifre olmadigi icin sohbet edemiyoruz..ama hepinizi cokk ozledim

saphıra maşallah her sabah aynı menüyü uyguluyosun gıdım şaşmadan. bravooo
ya sen mesajları saymışsın ya şekerim ben izin aldım ya o zaman geçersiz oluyor değilmi

herkese selammm
kizlar malesef bugunde sifre alan olmadi..normalde sali gunleri belcikadan misafirler gelirdi ama
salisimm dogum gunun kutlu olsun bitanem..Allah yuzunu hep guldursun herseyin ayilisini nasib etsin insallah.

bu hafta aksamciyim..sabah erkenden spor salonunnun yolunu tuttum..is vaktine kadar spor yaptim..

biz de seni çok özledikkkk. canlılık veriyo takıma senin burda olman. ben bu şifre olayını hala anlamış değilim ama internet şifresini senden alıyo gelen müşteriler sende ordan mı giriyosun şekerim biraz cahalım da :1:

salisssssssssss iyi ki doğdun rabbim sana bu zamana kadar yaşadığın bütün güzelliklerin kat kat fazlasını yaşatsın inşallah:38:

kırmızıcım bişey soracağım sana bende spora başlamayı düşünüyorum ama benim bu konuda kötü bi şöhretim var;
şöyleki daha önce bir sürü para vermiş olmamam rağmen bıraktım günüm yandı şimdi de öyle yaparmıyım acaba diye düşünüyorum hani hep de derler ya orda giyin soyun uğraştırıyo en kolAyı evde yapmak falan diye. ama evde de yapılmıyo ki yaaaa. ne yapacağımı şaşırdım yani gidersem bebeği bırakabileceğim bi yer var kayınvalideme bırakabiliirm

ayyyyy gülen suratlar çıktı hepsi çok tatlı hepsinden kullanmak istiyorum mesajımda, keyfim yerine geldi valla önceden renk gülen adam falan hiçbişey kullanamıyodum :1: :38: :24: :9: :33: :52: :54: :35:

herkese selammm

cnm yoklugun çok belli..hergünn şifreyi alabilde yanımızda ol inşaallah....aminnnnn
merhaba arkadaşlar
merhaba üzümcüm nasılsın...
Kızlarrrr benn bugünn ne yediğimiiii hiçç yazmayayımmmm:1::1:Bugün hastanede bir hastamın da doğum günüymüşşş ikimizin de doğum günü denk geldiğinii öğrenince koşup bi pasta daha aldırmışşş veee banaa süprüüzz yaptılarrr doktorlarr hemşirelerr personell hastalarr hepimizz pasta yedükk:17:Aslında ben diyetteyim dedim amaa çok ısrar etti hastam kıyamadım onaa yazık benide düşünmüş bi pastada bana almışş bende yedim tabi:17:Çokk komikti ama hemşire bana git hastanın ateşini ölç ateşi çıkmış dedi bende iyiydi dedim en son gördüğümdee tamam yaa beraber bakalım mademm dedi bi tafraylaa:1:Bende diyomm noluooo:9:Bir girdim odayaa ortadaa iki pastaa hastamm çocuklarııı diğerr kalkabilen hastalar :52:Ayyyy gözlerimm dolduuuu:52:Beraberr üfledikkkkkkk dileekk dilemedimm:52:İlk kez bir doğum günümdee kendim için dilek tutmadımmm...Rabbim onlaraaa şifaa versinnn dedimmmmm:16:

aaa salisicimmmm iyiki doğdun cnm...mutlu yılllar...umarım diğer yaş gününe kadar istediğin bedene inersin cnm...

canlarım takımımız bugün çok durgun dimi....ben de çıkmak zorundayım..kızım durmuyor....duş aldırayım ona da mışıl mışıl uysuun inşaallah da anası da uysuunn:9::9:

bu saatte sifre isteyen oldu:9::9:bende hemmmennn damladimm
biz de seni çok özledikkkk. canlılık veriyo takıma senin burda olman. ben bu şifre olayını hala anlamış değilim ama internet şifresini senden alıyo gelen müşteriler sende ordan mı giriyosun şekerim biraz cahalım da :1:
uzumcum, malesef kisa bir sure oncee benim calistigim yere yeni kural geldi..calisanlar cok nette dolaniyor isler yapilmiyor felan diye herkeste mail haricinde internet baglantisi kesildi..bizde resepsiyon olarak yurtdisindan gelen yada reklamcilar vs. internet baglantisi lazim oluyor..bizde onlara sifre yapiyoruz ve o yaptigimiz sifreylen girebiliyorlar nete..bende anlayacagin indire gandi yapip ayni sifreyi cope atmadan kendi bil.de kullaniyorum ve buraya gelebiliyorum..ama gizli yapiyorum..oyuzden yanimda calisanlarin cikis saatini felan bekliyorum eger sifre olsa dahi ki onlarda cakmasin:34::34:simdi anlamissindir:1::1:

kırmızıcım bişey soracağım sana bende spora başlamayı düşünüyorum ama benim bu konuda kötü bi şöhretim var;
şöyleki daha önce bir sürü para vermiş olmamam rağmen bıraktım günüm yandı şimdi de öyle yaparmıyım acaba diye düşünüyorum hani hep de derler ya orda giyin soyun uğraştırıyo en kolAyı evde yapmak falan diye. ama evde de yapılmıyo ki yaaaa. ne yapacağımı şaşırdım yani gidersem bebeği bırakabileceğim bi yer var kayınvalideme bırakabiliirm

ayyyyy gülen suratlar çıktı hepsi çok tatlı hepsinden kullanmak istiyorum mesajımda, keyfim yerine geldi valla önceden renk gülen adam falan hiçbişey kullanamıyodum :1: :38: :24: :9: :33: :52: :54: :35:
bitanem, spor kolay degil biliyorum hele enbaslarda ve yolun okadar uzun oldugu zaman..bende kolay kolay duzen tutturamadim ilk baslarda..ama kendini zorladikca, isin icine disiplin girince devam ediyorsun..ve suda bir gercek ki..kilolar azaldikca sende hafiflik hissediyorsun ve saatlerce spor yapmama ragmen spordan cikinca bir dinclik hissediyorum..sanki saatlerdir spor yapmamisim gibi..enerji dolu oluyor insan..ve birde benim eskidem yaptigim hata ise saatlerce uyumak..mesela aksamci oldugumda ise 1de basliyorum aksam 9a kadar calisiyorum..bir gun onceden 12de yatardim ve 11.30a kadar yatardim ki hala yorgun kalkardim..kendime resmen eziyet etmisim..ogunlerde erken kalkip spora gitseydim..cok daha faydasini gorurdum..spor hem sagligimiz icin cok onemli ve elbette bizim durumda olanlar icin...ama ben ideal kiloma ulassam dahi sporu birakmayi dusunmuyorum..eminim sende biraz zorlasan kendini aslinda nekadar eglenceli oldugunu fark edeceksin:34:
cnm yoklugun çok belli..hergünn şifreyi alabilde yanımızda ol inşaallah....aminnnnn

saol bitanem, sizlerde oyle vallahi..hepinizi cok ozledim..ama bu saatte mudure sifre lazim oldu..italyadan gelen biri var hep gelir onun herzaman kullandigi isfresi sorun veriyormus o yuzden benden yeni sifre istedi..bende hemmenncecikkk yapi virdimm:27::27::1::1:

Back
X