• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:14::14::14::14::14::14:şirinim demin gözlerimin önünde can çekişe çekişe öldü çok kötüyüm çok ALLAHIM ÇOCUKALARIM ÖLDÜ NE OLUR KUŞUMA ÖMÜR VER DEDİM AMA ÖLDÜÜÜÜÜÜ SON NEFESİNİ ELİMDE VERDİ ELİMDEN GELENİ YEMİNLE YAPTIM GENE EVLADIMI YİTİRDİM BEN BU ACIYA NASIL KATLANICAM BUGÜN OKADARA İLAÇ ALMIŞTIM İÇİRDİM FAYDA ETMEDİİİİİ:14::14::14::14:BİR MÜDDET GİREMEZSEM NE OLUR AFFEDİM ŞİMDİ ONU NERİY EGÖMÜCEM ONU DÜŞÜNÜYORUM KARDEŞİMGİLDEYİM KARŞIDA PARK VAR ALLAHIM BEN NE YAPICAM ÖYLE BİR CAN ÇEKİŞTİKİ KAFESTE ONU ÖLE GÖRDÜKÇE İÇİM ACIDI BENİM NEDEN YAVRULARIM ÖLÜYO :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
canim benim ya..ne soyleyecegimi bilmiyorum..Allah sabirlar versin..elbet guzel gunlerde gelecek..boyle dusunme olurmu..hayvanlari nekadar kendi canlarimiz gibide sevsek malesef uzun omurlu olmuyorlar...inana n e diyecegimi bilmiyorum..insanin sevdigini kaybetmesi kadar dunyada aci birsey yokk:14::14::14:
Kızlarrrrrr nevvcimmm kk ya giremiyormuşşş haberr verin demiş faceden kilosunu aynıymışşş
tamam bitanem saol:54:
arkadaşlar evden girmiyorum demin elektrik gittide:1::1:ben evde degilim kardeşimgildeyim nezaman eve giderim bilmiyorum annem ablamda gelin yatıyo kıl dönmesinden operasyon yapıldı mansumanını yaptık çok şükür menü yazamıcam eve gidene kadar beni izinşi sayın gelince mesaj atarım sizlere :24::24:sabah menüsünde bir taşlama yumurta bir badem 2 çeri domates 5 yeşil zeytin karısık bitki çayı içtim akşamada 6 yemek kaşıgı bamya çorbası bir kepçe mercimek çorbası ve salata azda taze fasülye yumurtalı yicem okadar benim çıkmam lazım kızıa ayıp olmasın :17::17:

bu arada başlasıgım kilo 95 veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşimdiki kilom 91 :52::52::52::52:yarınada kilomu yazdım ne olur affedin saglık sorunları olunca biliyosunuz akan sular duruyo anneme gelini demedik üzülmesin diye ben bakıyorum kıl dönmesini patlattılar içini ama ameliyat yapamadılar 32 hafytalık hamile oldugu için kendinize iyi bakın sonra görüşürz canlar öpüyorum hepinizide :48::48:bu arada kızımada ilaçşarı aldık bebe aspirini iyi geldi ilaçlarıda epey tuttu 9 tl kadar ev ilaç deposuna döndü elalem şurup şişeleri dolduru eve ben ise kuşun ilaçlarını koyuyorum hayat ne garip:1::1::1:rabbim kimseye hastalık vermesin havyan bile olsa evlatlarım onlar rabbim bana bagışlasın işşallah yavrularımı:14::14:

kısa bir zaman ayrıyız uzak degiliz he gelin iyileşsin evime geçicem işşallah :5::5:
gecmis olsun canim Allah sifasini versin..umarim cabucak toparlanir gelininiz..kendini fazla ozletmezsin insallah..
buarada tebrik ediyorum seni super kilo vermissin...3 haftada 4 kilo sahane..hemde sporsuzz:46::46:

selamlar dostlarım kucak dolusu sevgi öpücükleri gönderiyorum hepicinize :16:
4 gündür yatak döşek yatıyorum dün gece antibiyotikden zehirlendim acillik oldum
bornşit grip nezle kanda mikrop hepsi binimum mevcut bende
serumu yedim biraz kendime geldim çok şükür..
aslında bir ay olmadan söylemeyecektim amma velakin dayanamadım bir haftadır sigarayı bıraktım :46::46:
ayrıyeten hastalık kilo vermemde etkili oldu 65 kiloyum tam 3 kilo vermişim :1:
kaptancazım benim bi ricam olacaktı şimdi ben geri dönmek üzere izne ayrıldım ya bu hafta beni geri döndürebilirmisin
ben 60 kiloda mezuniyetimi istiycem takımın azmine ihtiyacı olan umudunu kaybetmiş bir sürü arkadaşlar var sıra onlara gelsin.
ama malum netim olmuyo yani aslında telden giriyorum ama kk ya girmek saatler sürüyo giremiyorum.abimin şirket vınından giriyorum şu an da..beni mesaj sayımından muaf tutup listede bi kaç hafta daha mezun olana kadar durabilirsem çok sevinirim :16:
hepinizi seviyorum :16:

oncelikle buyuk gecmis olsun aysenim..sukur toparlanmissin...insallah sigaraya birdaha el surmezsin...
tamam canim seni bu hafta geri alirim..puskut birsey diyecekmi bakalim..net sorunun oldugunu dusundugumuzden erken halloldugunu not gecerim..
yani seni bu hafta tekrar eklerim listeye canim..son 5 kiloyuda insallah cabucak verebilirsin bitanem

Kaptanımmmm seninn adınnnaaa çokk heyecanlandımm yaaaa facede ki fotonda kaç kiloydunn çok merak ettim ben aslında çokk mmeraakk ediyorumm fotonuu senn süpersinnnnnn:62:

o fotoyu 29 aralikta cekinmistim..70-72 civariydim yanlis hatirlamiyorsam..kardesimin dogumgunundeydi..o hafta fazla cikmistim zaten:9::9:
ama haftaya eklicem ozamanda ekside olurum insallahh ve 60a daha yakinnn

o fotoyu 29 aralikta cekinmistim..70-72 civariydim yanlis hatirlamiyorsam..kardesimin dogumgunundeydi..o hafta fazla cikmistim zaten:9::9:

yaaaaaaaa çokkk merakkk ettiimmm şimdiiiiiiii bennnn inşş istediğinn gibii olurr kaptanımm sanaa sonsuz kere tebrikklerr:16:

***7. TAKIM 245 . ETAP***

kırmızıgül06(64.4/62.8/1.6/2.48%)
nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (68/65/3/4.41%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/
Shopaholic (81.2/
Saliss(100/
İpekyol51(74.8/
Pasam3402(93.7/91/2.7/2.88%)

7. TAKIM ORTALAMASI..

kizlar liste simdiden sahane gorunuyor..yarin yine dereceler bizde galiba :60::60::60:

nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (68/65/3/4.41%) (net sorunu vardi..daha uzun surecek diye geri donmek uzere ayirmistik gecen hafta..ama bu hafta halloldu)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/
Shopaholic (81.2/
Saliss(100/
İpekyol51(74.8/

7. TAKIM ORTALAMASI..

kizlar liste simdiden sahane gorunuyor..yarin yine dereceler bizde galiba :60::60::60:

Listeyiii bu haftaa ben bozucam galiba kaptanımm adet olamadımm feci ödemm tuttmuşumm ödemm ilacı bile aldımm yarınn şok olmamak için ama bugün +1 deydim umarımm yarına kadar azalırrr :26:

safisimm,saphiram..uzumum..ipegim..shopammm...neredesiniz kizlarrr

canım bugün çok yoğun bir gün geçirdim.eve gelip yemek yemem bile 9 da olabildi anca.ki normlde 8 den sonra hiç bir şey yemem ama kahvaltıyla duruyordum sadece çok acıkmıştım.1 bardak az tuzlu ayran ve az bir şey hazır döner yedim.Pek keyfim yerinde değil bu aralar,bugün için beni izinli say nolur.İnşallah yarın sabah iyi bir sonuç alırım da biraz moralim yerine gelir.bu hafta hiç tartılmadım.İnşallah eksilmişimdir.Yarın görüşmek üzere çok çok öperim herkesi

geldimmmmmm kaptanımmm geldimmmmm

nev81 (70.8/70.8/0/0%)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/
Shopaholic (81.2/
Saliss(100/
İpekyol51(74.8/

7. TAKIM ORTALAMASI..

kızlarrrr şahanesiniz...amanınnn utandım kendimden benden gram gram gidiyor...bravoooo size alkışşş...kendim vermiş kadar sevindim:nazar::nazar::nazar:
:14::14::14::14::14::14:şirinim demin gözlerimin önünde can çekişe çekişe öldü çok kötüyüm çok ALLAHIM ÇOCUKALARIM ÖLDÜ NE OLUR KUŞUMA ÖMÜR VER DEDİM AMA ÖLDÜÜÜÜÜÜ SON NEFESİNİ ELİMDE VERDİ ELİMDEN GELENİ YEMİNLE YAPTIM GENE EVLADIMI YİTİRDİM BEN BU ACIYA NASIL KATLANICAM BUGÜN OKADARA İLAÇ ALMIŞTIM İÇİRDİM FAYDA ETMEDİİİİİ:14::14::14::14:BİR MÜDDET GİREMEZSEM NE OLUR AFFEDİM ŞİMDİ ONU NERİY EGÖMÜCEM ONU DÜŞÜNÜYORUM KARDEŞİMGİLDEYİM KARŞIDA PARK VAR ALLAHIM BEN NE YAPICAM ÖYLE BİR CAN ÇEKİŞTİKİ KAFESTE ONU ÖLE GÖRDÜKÇE İÇİM ACIDI BENİM NEDEN YAVRULARIM ÖLÜYO :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
canımmm yaa çok üzüldüm senin adına....kendini bu kadar üzme:((
hayirli aksamlar kizlar..
bugun tatildim..sabah bucuru okula goturdum..
annemle babamda doktora gitmisti..onlar gelene kadar evi temizledim..kahvaltiyi hazirladim..
kahvaltidan sonra spora gectim..11den 2ye kadar spor salonundaydim..2.30da akapunkturda randevum vardi..
ve sonuclar harikaydi..62.8 kilo ciktimmmmmmmm.:52::52::52::21::21::21:..adam bana kalirsa diyeti birakabilirsin bile dedi..sonucla iyi cikti..vucudumdaki yag orani vs.
super dedi..sonlar bukadar hizli gitmezdi aslinda ama yaptigim sporun katkisi cok varmis..
ama bunu uzun sure surduremeyecegiimi...yoksa yorgun dusersin fazla sporda zararli dedi..arada birgun dinlen dedi..
yani olumlu seyler duymak guzeldi..bende 60 olana kadar bu hizla gitmek istedigimi soyledim..oda tamam ama enfaz 3 hafta daha dedi..
haftaya resim paylasicam kizlar...ozamantam 60 olacagimi sanmiyorum ama yaklasmis olurum :60::60:

canımmm yaaa maaşallah sana..hayranım sana....resim istiyoruz evet hem de bir sürü..motive olalım..bana ibret olsun..

arkadaşlar evden girmiyorum demin elektrik gittide:1::1:ben evde degilim kardeşimgildeyim nezaman eve giderim bilmiyorum annem ablamda gelin yatıyo kıl dönmesinden operasyon yapıldı mansumanını yaptık çok şükür menü yazamıcam eve gidene kadar beni izinşi sayın gelince mesaj atarım sizlere :24::24:sabah menüsünde bir taşlama yumurta bir badem 2 çeri domates 5 yeşil zeytin karısık bitki çayı içtim akşamada 6 yemek kaşıgı bamya çorbası bir kepçe mercimek çorbası ve salata azda taze fasülye yumurtalı yicem okadar benim çıkmam lazım kızıa ayıp olmasın :17::17:

bu arada başlasıgım kilo 95 veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşimdiki kilom 91 :52::52::52::52:yarınada kilomu yazdım ne olur affedin saglık sorunları olunca biliyosunuz akan sular duruyo anneme gelini demedik üzülmesin diye ben bakıyorum kıl dönmesini patlattılar içini ama ameliyat yapamadılar 32 hafytalık hamile oldugu için kendinize iyi bakın sonra görüşürz canlar öpüyorum hepinizide :48::48:bu arada kızımada ilaçşarı aldık bebe aspirini iyi geldi ilaçlarıda epey tuttu 9 tl kadar ev ilaç deposuna döndü elalem şurup şişeleri dolduru eve ben ise kuşun ilaçlarını koyuyorum hayat ne garip:1::1::1:rabbim kimseye hastalık vermesin havyan bile olsa evlatlarım onlar rabbim bana bagışlasın işşallah yavrularımı:14::14:

kısa bir zaman ayrıyız uzak degiliz he gelin iyileşsin evime geçicem işşallah :5::5:

maşallah canım çook tebrik ediyoruum.....

annene de gelininize de çook geçmiş olsuun...

slm 7. grup ben pabya size çoktandır yazakmak istiyordum ama utanıyordum öyle habersiz gittiğim için.Aylar oldu burdan ayrılanı beni tanıyanlar bilir eşimle sorunlarımız vardı ben düzendiğini sanıp evime dönmüştüm neyse uzatmıyım iyisiyle kötüsüyle geçiyor günler.ama bu hafta bir karar aldım tek başıma bir şeylerin üstesinden gelemiyorum psikiyatri uzmanına gittim beni biraz dinledikden sonra ilaç verdi ve psikologa gönderdi haftaya randevum var.gelelim kiloma aldıkça almışım bir ara kayukayu ismiylr tekrar kayıt yaptım burdan sanırım 5. takımda kısa bir süre zayıflamaya çalıştım ama yapadım olmuyor kızlar bir türlü başaramıyorum kendi hep yemek yerken buluyorum. sizler nasılsınız arada gelip bakıyordum sesizce okuyup gidiyordum.

biz de seniçook merak ettik ...bi haber verseydin bize hiç olmazsa...allah yardımcın olsun..

Slmmm kızlarrrr benn geldimmmmmmm:)

Sizleree dee yazamadım kızlarr bu hafta doğru dürüst beni affedinnn nee olurrrr:25:Bu hocam beni öldürmeye niyetlii 3 gündür uykusuzm hala dio ki salihaa yarın konu anlatacaksın çalış da gelll:19:Acaba beni ne sanıyor:ssz:Zaten hastalarımda asabi bu aralarrr beni çok üzüyorlarr sıkıntılarını bizden aalıyorlarr hiç seslenmiyorum ama bazen moralim bozuluyor ağllayıp tuvalette rahatlıyom yine yüzlerine gülüyorum üzülmesinler diye:14: Sanırım sinirlerim çöktü benim keşke bir reset tuşumm olsaa:14:Birdeeee adettt olmuyorumm benn 3 hafta gecikmişş bugün hespladım şok oldum:5:Ne güzel 4 aydır kendiliğinden geliyorduuu o kadar mutluydum ki Ama yine düzensizlik başladıı vee ben artık bunun için doktora gitmekten sıkıldım...Bugünn yinee bir hastaa 5 dakika önce ateşini ölçmeme rağmen beni doktora şikayet etmişş o da geldi bana kızdı allahtan kayıt etmişim dosyaya yoksa başımı yakacaktıı hastaa ölee kızdımm kiii tammm hastayaa patlayacaktımmm odanın kapısınııııı açtımmmm kafamdan dumanlarr çıkyorduu bi an da durdumm kendi kendime napıyorsun dedim sen şimdiye kadar hiçbir hastana sesini yükseltemedin kendine gel dedim kendime:1:geri döndüm Allahtan dönmüşüm kendimi affetmezdim tuvalete girdim sinirlerim boşandı ya ağladım rahatladım sonra dedim noluyo banaa:1:Sonra adeet olmadığım aklıma geldi tabii :1:Çok hassaşlaştımm yaa bennn birde uykusuzluklaa tabii 3 günde toplam 7 saat uyumuşumm ruh gibi geziyorumm kanımcaa:9:Bugün hastamın ateşine bakacağım hastamın yakını dio ki verin biz bakalım dedim bu benim görevim olur mu öle şeyy? Yazık siz çok yoruldunuz ama dioo kıyamam onlara yaa bu yorgunluk adet derdinee onları kırmayayım diye elimden geleni yaptım bugün inş düzelirim kızlar ama en kötüsü şimdi gelio galiba ödem hat ssafhada bende bugün tartıldım artıda çıktım
ah canım uykusuzluk yapmıştır ödemi bide yorgunluk üzme kendini inş. haftaya ekside çıkarsın...sabırlı olmaya çalış canım..çok zordur ama ...

ah canım kendini yiyip bitiriyorsun..yapma böylee...

annemle babamda doktora gitmisti..onlar gelene kadar evi temizledim..kahvaltiyi hazirladim..
kahvaltidan sonra spora gectim..11den 2ye kadar spor salonundaydim..2.30da akapunkturda randevum vardi..
ve sonuclar harikaydi..62.8 kilo ciktimmmmmmmm.:52::52::52::21::21::21:..adam bana kalirsa diyeti birakabilirsin bile dedi..sonucla iyi cikti..vucudumdaki yag orani vs.
super dedi..sonlar bukadar hizli gitmezdi aslinda ama yaptigim sporun katkisi cok varmis..
ama bunu uzun sure surduremeyecegiimi...yoksa yorgun dusersin fazla sporda zararli dedi..arada birgun dinlen dedi..
yani olumlu seyler duymak guzeldi..bende 60 olana kadar bu hizla gitmek istedigimi soyledim..oda tamam ama enfaz 3 hafta daha dedi..
haftaya resim paylasicam kizlar...ozamantam 60 olacagimi sanmiyorum ama yaklasmis olurum :60::60:

süpersin gülüm söylicek sözüm yok....:42::42::42::42::42::42:

bugün misafir vardı ancak geldiim...

kızlar ben sabah erken çıkıcam ..takıma bakamayabilirim ..kaptanımız da gelemez belki....lütfen ben de gelemezsem 3 e kadar müsait olanlar kilo bildirmeyenleri aynı geçip listeyi eklesinler paylaşıma...liste tamam olunca daha erkende ekleyebilirsiniz....size güveniyoruum...

nev81 (70.8/70.8/0/0%)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/
Saliss(100/101/-1/-%1)
İpekyol51(74.8/

7. TAKIM ORTALAMASI..

Son düzenleme:
Kıyamam ben Ona ya,kreş iyi gelecektir canım benim :70:
İnş canım öyle ümidediyorum
aynen canım ben de bugünlerde çok zorlanıyorum..inşaallah hayırlı olur kızın için yeni kreşi..
İnş canım Allah seninde yardımcın olsun
selamlar dostlarım kucak dolusu sevgi öpücükleri gönderiyorum hepicinize :16:
4 gündür yatak döşek yatıyorum dün gece antibiyotikden zehirlendim acillik oldum
bornşit grip nezle kanda mikrop hepsi binimum mevcut bende
serumu yedim biraz kendime geldim çok şükür..
aslında bir ay olmadan söylemeyecektim amma velakin dayanamadım bir haftadır sigarayı bıraktım :46::46:
ayrıyeten hastalık kilo vermemde etkili oldu 65 kiloyum tam 3 kilo vermişim :1:
kaptancazım benim bi ricam olacaktı şimdi ben geri dönmek üzere izne ayrıldım ya bu hafta beni geri döndürebilirmisin
ben 60 kiloda mezuniyetimi istiycem takımın azmine ihtiyacı olan umudunu kaybetmiş bir sürü arkadaşlar var sıra onlara gelsin.
ama malum netim olmuyo yani aslında telden giriyorum ama kk ya girmek saatler sürüyo giremiyorum.abimin şirket vınından giriyorum şu an da..beni mesaj sayımından muaf tutup listede bi kaç hafta daha mezun olana kadar durabilirsem çok sevinirim :16:
hepinizi seviyorum :16:
Canım Allah şifa versin.İnş cabucak toparlanırsın.HEr şerde hayır vardır denir herhalde bu duruma :)
Ahh canımm benimmm benn o rüyanın 2 gündür gerçeğini görüyorummm:50:İlk günnn gece 2 ye kadar yazdımm ikinci gün doğum günümdü ister istemez oyalandım bitmedii şükür bugün bitti ama bende bittim:31:Bütün gün akşama kadar hastanede çalışıp akşamm da sabah kadar ders çalışmamızı bekliyor hocalar yetişmiyor ki canım çok yoruluyorum :34:
Allah yardımcın olsun zor işin ama en güzel yıllar da öğrencilik yılları oluyor o da bir gerçek

Maşallah 4 kilo vermişsin canım çok güzel bu.
slm 7. grup ben pabya size çoktandır yazakmak istiyordum ama utanıyordum öyle habersiz gittiğim için.Aylar oldu burdan ayrılanı beni tanıyanlar bilir eşimle sorunlarımız vardı ben düzendiğini sanıp evime dönmüştüm neyse uzatmıyım iyisiyle kötüsüyle geçiyor günler.ama bu hafta bir karar aldım tek başıma bir şeylerin üstesinden gelemiyorum psikiyatri uzmanına gittim beni biraz dinledikden sonra ilaç verdi ve psikologa gönderdi haftaya randevum var.gelelim kiloma aldıkça almışım bir ara kayukayu ismiylr tekrar kayıt yaptım burdan sanırım 5. takımda kısa bir süre zayıflamaya çalıştım ama yapadım olmuyor kızlar bir türlü başaramıyorum kendi hep yemek yerken buluyorum. sizler nasılsınız arada gelip bakıyordum sesizce okuyup gidiyordum.
Allah hakkında hayırlısını versin.İnş sağlığına kavuşursun canım
Çok üzüldüm okuyunca canım.Allah sabır-ı cemil versin sana

Valla artık seni nasıl tebrik edeceğimi bilemiyorum süpersin süpersin süper.

Çok merak ediyorum inan ki şimdiki halini

Burdayım canım ancak geldim.Malum bugün çarşıya çıktık.Hangi akla hizmet bugünü seçtiysek.Yarın tatilin ilk günü bugün berbat bi trafik vardı kaç saat trafiğe takıldık.Arkadaşın eşi götürdü benim eşim aldı.İkiside trafikte telef oldu valla.Kahirenin trafiği dünyanın en kötü trafiklerinden biridir.Eve geldik tabi yemek yok.Kahvaltılıkla geçiştirdik artık.

nev81 (70.8/70.8/0/0%)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/
Saliss(100/101/-1/-%1)
İpekyol51(74.8//74.6/0.2/% 0.27)

7. TAKIM ORTALAMASI..

günaydın canlarım
benden 300 gram daha gitmiş ama gerçekten 1 haftadır eşimin zoruyla yemek yiyorum hastalık benim tüm iştahımı aldı
telden girdiğim için alıntı yapamadım daha doğrusu beceremedim :)
listeye benim kilomu 64.7 olarak yüzdemide 4.85 olarak yazarsınız sizlere zahmet
kırmızım hadi bakalım beraber mezun olucaz galiba:)

nev81 (70.8/70.8/0/0%)
SAPHIRA (85.6/
saferan (119/119/0/%0)
Shopaholic (81.2/81.2/0/%0)
Saliss(100/101/-1/-%1)
İpekyol51(74.8//74.6/0.2/% 0.27)

7. TAKIM ORTALAMASI..

Back
X