Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun cnm..karataydaşım:)Sabah: kuru incirr
bir çay bardağı ceviz
biraz peynir
4 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta
günaydın cnm..amin...güzel bir hafta olsun inşaallah...günaydın kızlaar.....hepicinizi öpüyoruum..mutlu bir hafta diliyoruuum...![]()
günaydın cnm..günaydın kızlarherkese iyi haftalar
![]()
afiyet olsun cnm..dün badem fındık alıcaktım unutmuşum..onlarsız yapamıyorum ben...koçişe ısmarlıyım :)1 muz
1 çay bardağına yakın badem
1 bardak süt
şimdi de çay
Karatay topiğinde bugün kilo bildirim günü.Gideyim de ilk 5 e gireyim bari![]()
günaydınnnnn şekerler......henüz kahvaltımı yapmadım...muftaga ışınlanıyorum veee kahvaltımı yapıp geliyorum...gerçi daha yumurtalarımı haşlamadım![]()
Afiyet olsun canımtekrar karataya mı başlıyorsun
![]()
işşalah canım ya ishali iyi olduda çok şükür mantarı devam ediyo
Çokkkk üzüldümm canım yaa inş iyileşir canımm![]()
afiyet olsun canıım...olursun da kurtulursun inş...
afiyet olsumn canım eşin haklı sen bunu çoktan hakettin....
dikkat edersen almazsın inş.. canım...
inş..başarıyla bitirirsin canım..dualarımız seninleeee...
geçmiş olsun canım inş.. iyileşir seni daha fazla üzmez....
afiyet olsun canım...
14-15 sap ince maydanozu,1 limonun suyunu ve yarım bardak suyu robotta iyice homojen bir hale getiriyorsun ve hepsini içiyorsun.2 hafta boyunca her sabah aç karna içiyorsun.1 hafta ara verip,yine 2 hafta uyguluyorsun.Kür tamamlanıyor canım.bunu uygularken regl dönemine gelirse kesmen gerekiyormuş.Benim reglm tam ara verdiğim 1 haftalık süreye denk gelmiştitşk ederim cnm,,,karatayvari besleniyorum evet cnm:)ama benim kilolarım çok ciddi kaçamklarım olmadıgı halde çok yavas gidiyor safirim ya:)senin maydanozlu kürden yapayım diyorum..reglimi belki söktürürcnm kısacaa anlatabilirmisin?
selam kizlarr ben geldimmm..hos geldimm sefalar getirdimm
nasilsiniz bakalim??? ben super bir haftasonu gecirdim..iki gun boyunca bolca kardesimle eglendim..
alisverise ciktik..yuzmeye gittik..sonra onun oynayacagi bir yere..ki bende girdim oynadim...
eskiden kiloluyum diye utanirdim...yani guzel gecti...bu sabah spora gittim kalkar kalkmaz..sonra isin yolunu tuttum..bugun
2 saat spor yapabildim..cunku yogurt almam gerekiyordu...
60a az kaldi kizlar heyecan felakett..haftaya insallah mezun olmayi dusunuyorum..
hos karne almadan cikicam o ayri..cunku hedefimi 50 olarak bildirmistim..
bu hafta persembeye alisverise cikicam..kiyafet alicam...sivil kiyafetlerimin hepsi bol artik
![]()
tebrikler bitanem..gecen hafta super sonuc aldin..insallah hep boyle devam edersinKaratay topiğinde bugün kilo bildirim günü.Gideyim de ilk 5 e gireyim bari![]()
tamam canim, ozaman hergun birimiz sayimi yapariz..sen iyiles once..buzamana kadar bizi idare ettigin icin cok saol bitanemmKızlar geçen hafta hiç sayım yapamadım.H.sonu da fırsatım olmadı.Bugün yapmaya çalışıcam.Ben biraz ara vermek istiyorum sayım işine.En azından tamamen iyileşene kadar.Nasıl yapsak kaptanım :26:
kahvaltin guzel olmus canim bol vitaminli..ama o saatte bende uyaniktim...gece uyuyamadim nedense...bir wc icin kalktim 3 saat uyuyamadimGünaydınnn şekerlerrrrrr biliyorum hepinizzz güzelll uykularınızdasınız amaa olsun size yinede günaydın diyeyim dedimm....Soğan suyumu içtim kahvaltımı yaptım 6:30 da yani 15 dk sonra çıkarım evden ve nöbete giderimm
Sabah: kuru incirr
bir çay bardağı ceviz
biraz peynir
4 adet zeytin
2 haşlanmış yumurta
Yaa kasıklarımda dehşet bi ağrı varr inş bu adetimin gelmesine yoruyorum daha gelmedi çünküü kendi ödemimde boğulacam![]()
tebrikler aysenim haftaya beraber mezun olacagiz desenselamlar canlarım abimin vınını bulmuşken hemen sizlere yazayım dedim
hala hastalığımı atlatamadım bu sabah tartıldım 63.9 u gördüm![]()
ama bu böyle gitmez çok iyi biliyorum yeni yeni canım bişeyler çekmeye başladı akşama kendime ödül olarak patso ısmarlıycam![]()
hastalığı atlatmaya başlayınca sigarsızlık aklıma dank etmeye başladı hep bi eksiklik var ama nedenini bulamıyorum sonra aaa diyorum ben sigara içmiyorum
bugün 11 gün olduiştahım iyice açılmaya başlıycak sanırım
bende hemen önlemimi aldım kaç zamandır özel hastanede bi diyetisyenin namını duyuyodum çevremdki bazı insanlardan aradım bi sorayım ücreti felan dedim 25 tl diyince çok sevindirik oldum randevumu aldım 6 marta anca verebiliyolarmış olsun dedim
kilo vermesem bile bundan sonra korumak istiyorum kilomu bilinçli bir şekilde sağlıklı beslenmek birine ayda birde olsa hesap vermek istiyorum inşlh memnun kalırım
benden havadisler bunlar
hepinizi öpüyorum dostlarım![]()
pasam bukadar kendini harab etme ne olur..inana seni boyle gorunce uzuluyorum..Allahim herseyin dogrusunu bilir..herseyde vardir bir hayir ama boyle kendini birakma ne olurkızlar sabagtan beri yemek yemedim canımın sıkıntısındanoglumda ishale yakalandı çok kötüyüm işşallah kıızm gibi olmaz ve beni bırakıp gitmez
ilaçlarını verdim kremlerini sürdüm veterinerine telefon açtım kullan bir gün dedi eger geçmezse getir kaka testi yapalım ona göre tedavi ederim dedi
dua edinde oglum ölmesin teker teker kaybediyorum paşama bişey olmasın allahım ne olur
ilaçlar iyi geldi hamdolsun ishali şimdiden az katı böyle giderse iyileşicek işşallah ama aklım onda sabah ne yedigime gelincede 2 bardak sudan başka bişey koymmadım agzıma
şimdide menümde harhana çorbası var ,,bir kepçe ve spagetti var sosolu ben 4 çatal alsam yeter karalahana salatası ve yogurt yicem tabi bu moralle yiyebilirsem köftede var bakalım neler yicem tek istedigim paşama ömür rabbim ne olur iyi olsun istiyorum arkadaşım aradı bügün beni garip çok üzgün aglamaklı dedi kuşum hasta sen bilirsin ne yapayım dedi bende dedim nesi var böle böle yap dedim rabbim şifa versin herkeze helede kuşlara gariplerin sesleri konuşmaları yokki şuran agrıyo desinler çok üzülüyourm onlara çok
dualarınızı eksik etmeyin ne olur paşama çok ihtiyacımız var
akşam yemekten sonra sodamı içicem sonra greyfurt suyumu sabaha ölmezsek işşallah göürüşürz
![]()
safisim sen nasilsin canim?? haftasonun nasil gecti..günaydın kızlaar.....hepicinizi öpüyoruum..mutlu bir hafta diliyoruuum...![]()
günaydınnnnn şekerler......henüz kahvaltımı yapmadım...muftaga ışınlanıyorum veee kahvaltımı yapıp geliyorum...gerçi daha yumurtalarımı haşlamadım![]()
hoşgeldin canımmaşallah canım süper gidiyorsunn
darısı bizlerin de başına.Karne alamayacağını bilmiyordum üzüldüm açıkçası.sonuçta aylardır emek veriyorsun bence en çok hakedenler birisin sen
![]()
Kahvaltımı yaptım.Çayımı aldım geldimHafta sonu yoğun geçti güzeldi.Cumartesi günü günüm vardı,çok kalabalıktık.Pazar günü de bir arkadaşla kocaları bırakıp,kızlarımızı alıp parka gittik,hava aldık,kahve içtik sohbet vs.. güzel oldu.
Keşke bir de hasta olmasam2-3 gündür grip yine gösterdi kendini.Üst solunum yollarımda yanma,tıkanıklık filan hissediyorum.Daha diğeri düzelmemişti,öksürüğüm tam bitmemişti bile ama yeniden başlıyoruz galiba.Ondan çok moralim bozuk
Pazar sabahı da regl oldum.Beklemiyordum aslında,biraz sürpriz oldu.Tarihe bakmadım ama biraz erken oldu.Onunda etkisi var tabiki keyifsizliğimde.İlacımı içim,yatıp dinlenebilme imkanım olsa neyse de,maalesef mümkün olmuyor.O yüzden ilaçta içmiyorum şimdi,serseme çeviriyor beni.
selam kizlarr ben geldimmm..hos geldimm sefalar getirdimm
nasilsiniz bakalim??? ben super bir haftasonu gecirdim..iki gun boyunca bolca kardesimle eglendim..
alisverise ciktik..yuzmeye gittik..sonra onun oynayacagi bir yere..ki bende girdim oynadim...
eskiden kiloluyum diye utanirdim...yani guzel gecti...bu sabah spora gittim kalkar kalkmaz..sonra isin yolunu tuttum..bugun
2 saat spor yapabildim..cunku yogurt almam gerekiyordu...
60a az kaldi kizlar heyecan felakett..haftaya insallah mezun olmayi dusunuyorum..
hos karne almadan cikicam o ayri..cunku hedefimi 50 olarak bildirmistim..
bu hafta persembeye alisverise cikicam..kiyafet alicam...sivil kiyafetlerimin hepsi bol artik
![]()
tebrikler bitanem..gecen hafta super sonuc aldin..insallah hep boyle devam edersin
tamam canim, ozaman hergun birimiz sayimi yapariz..sen iyiles once..buzamana kadar bizi idare ettigin icin cok saol bitanemm
kahvaltin guzel olmus canim bol vitaminli..ama o saatte bende uyaniktim...gece uyuyamadim nedense...bir wc icin kalktim 3 saat uyuyamadim
tebrikler aysenim haftaya beraber mezun olacagiz desenartik bitsinn...yoruldum..geri kalan sporla..Allah sonlarda yardimcimiz olsun
pasam bukadar kendini harab etme ne olur..inana seni boyle gorunce uzuluyorum..Allahim herseyin dogrusunu bilir..herseyde vardir bir hayir ama boyle kendini birakma ne olur
safisim sen nasilsin canim?? haftasonun nasil gecti..
hosbulduk canim..evet sonunda bitiyor eziyet...inan okadar huzurluyum ki..bunu basaracagima inanmiyordum...resmen bir mucize gibi..icimden bir insan ciktiama haftasonu ablamla alisverise cikicaz..yeni kiyafet alicam..onlarla foto cekinir eklerim..sizde tam gormus olursunuz
![]()
shopacim sen nasilsin canim? haftasonun nasil gecti?? gelde iki cift laf edelim![]()
seni yeni cicilerinle görünce üzüntüm belki hafifler ...güzelliğin dillere destan olucak gülüm...
hosbulduk canim..evet sonunda bitiyor eziyet...inan okadar huzurluyum ki..bunu basaracagima inanmiyordum...resmen bir mucize gibi..icimden bir insan ciktiama haftasonu ablamla alisverise cikicaz..yeni kiyafet alicam..onlarla foto cekinir eklerim..sizde tam gormus olursunuz
![]()