• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltımı yaptım.Çayımı aldım geldim :68: Hafta sonu yoğun geçti güzeldi.Cumartesi günü günüm vardı,çok kalabalıktık.Pazar günü de bir arkadaşla kocaları bırakıp,kızlarımızı alıp parka gittik,hava aldık,kahve içtik sohbet vs.. güzel oldu.
Keşke bir de hasta olmasam :37: 2-3 gündür grip yine gösterdi kendini.Üst solunum yollarımda yanma,tıkanıklık filan hissediyorum.Daha diğeri düzelmemişti,öksürüğüm tam bitmemişti bile ama yeniden başlıyoruz galiba.Ondan çok moralim bozuk :ssz:Pazar sabahı da regl oldum.Beklemiyordum aslında,biraz sürpriz oldu.Tarihe bakmadım ama biraz erken oldu.Onunda etkisi var tabiki keyifsizliğimde.İlacımı içim,yatıp dinlenebilme imkanım olsa neyse de,maalesef mümkün olmuyor.O yüzden ilaçta içmiyorum şimdi,serseme çeviriyor beni.
Geçmiş olsun canım.Bende çok korkuyorum bu aralar hasta olmaktan.
Afiyet olsun canım :16: tekrar karataya mı başlıyorsun :46:
Spişim aslında bende başlamak istiyorum ama burda kitabı bulmam imkansız topiğe baktım çook uzun acaba bu karatayı öğrenmenin başka yolu yokmudur nasıl araştırabilirim
selam kizlarr ben geldimmm..hos geldimm sefalar getirdimm:9::9:
nasilsiniz bakalim??? ben super bir haftasonu gecirdim..iki gun boyunca bolca kardesimle eglendim..
alisverise ciktik..yuzmeye gittik..sonra onun oynayacagi bir yere..ki bende girdim oynadim...:9::9:
eskiden kiloluyum diye utanirdim...yani guzel gecti...bu sabah spora gittim kalkar kalkmaz..sonra isin yolunu tuttum..bugun
2 saat spor yapabildim..cunku yogurt almam gerekiyordu...
60a az kaldi kizlar heyecan felakett..haftaya insallah mezun olmayi dusunuyorum..
hos karne almadan cikicam o ayri..cunku hedefimi 50 olarak bildirmistim..
bu hafta persembeye alisverise cikicam..kiyafet alicam...:21::21: sivil kiyafetlerimin hepsi bol artik:21::21::7::7:
Maşallah sana o günleri bende çabucak görmek istiyorummmmm

hosbulduk canim..evet sonunda bitiyor eziyet...inan okadar huzurluyum ki..bunu basaracagima inanmiyordum...resmen bir mucize gibi..icimden bir insan cikti:1::1:ama haftasonu ablamla alisverise cikicaz..yeni kiyafet alicam..onlarla foto cekinir eklerim..sizde tam gormus olursunuz:34:
Bekliyoruz fotoyu bir türlü eklemedin kız şunu
canımmm geldiiimmm geldimmm...iyiyim bebişim sen nasılsın...ee sen iyisindir tabi ki çatır çatır kiloları veriyorsun,ee yeni kıyafetlerde alıcakmışsın...ohhhh ohhh ne güzel yaaa...maaşallah arkadasım hakettin sen bunları...ama nereye giidiyorsun yaa...neden 50 leri beklemiyorsun burda:(((senden ayrılmak zor olucak:(((((
boyumuz aynıydı senle dimi..ben 52 kiloda iken boyum kısa olmasına ragmen bazen 34 beden bile giyiyordum..afet olucaksın afet o gözlerle:nazar::nazar:
34 beden mi giyiniyordun anacım bende bir garip var kesin.Boyum 172 ama ben 52 kiloyken 40 beden giyiniyordum
Kızlarr iyiiii akşamlarr bennn geldimmm:3::3::3:

Dün nöbetteydimmm hiç haftasonu geçiremedim ve kendime nazar ettim :nazar::nazar:Dün akşama kadar koştum yorulmak bilmedimmm diyeeee amaa akşam bi balktım gribimmm allahh dedimm yandıkk ya hastalara geçerse diye gecee yapmadığım şey kaynatmadığım ot çöp kalmadı ama tabiki geçmedii:50::50:O haldee kanser olan hastalarınn yanınaa girmek zorunda kaldım çünküüüüü çokk gıcıkk bi hemşire vardı siz hastalara bakın diğer tüm işleri ben yapayım dedimm banaa uyanık seni dediiii :25:Yaa hastaların hiç bağışıklığı yok desemde dinletemedim öğrenci varken ben tansiyon ölçmem dedii:19:O kadar sinirlendim ki kızlarr maskeyi 4 kat takıpp nefes alamama pahasınaa 30 hastanın takiplerini aldımmm:25::25: bazı insanlarda hiç vicdan yokk inşşş hastalarımaa bulaşmaazz hocamm sen hastaların yanına girme diyoo amaa benim cadıı hemşire illa sen yapcan dioo...Buu gripp tam zamanını bulduuu:20:
Canım ya seni tebrik ediyorum gerçekten çok hassassın.Allah diğer hemşireyede vicdan nasip etsin
kizlar haftaya ben mezun oluyorum hayirlisiyla..
Safisim kaptan olmak istiyormu bilmiyorum..ama benim yerime birinin gecmesi lazim...
takima goz kulak olacak..listeleri hazirlayacak vs..bunu simdiden ortaya atiyoum cunku 2 hafta bile yok neredeyse..
ama hepinizden Allah razi olsunki beni idare
ettiniz ben yokunken destek ciktiniz..hakkinizi helal edin kizlar...
eminim benden sonrakinede oyle olacaksiniz..
hepinizi ayri ayri cokk seviyorum..:54::54::54::54:
Allahim sizlerinde yardimcisi olsun..

simdi safis kaptanlik istemezse..kaptan adaylarini one alalim bakalimm:1::1:
İnş safiş kabul eder.

ipekcim ceza aliyorsun cunku burda izin istedigini hatirlamiyorum...yanlisim varsa duzeltim kizlar:26:

Ellerine saglik spahisim...saliss izinliydi bir onceki listede..duvara yazmisti..
ama uzum konusunda emin degilim..ameliyattan sonra geri dondu ama dogru duzgun paylasimda bulunmadi..
listeye ekliyecegim zaman haftaya ekle dedi ama ortalardan kayboldu..cumaya kadar dogru duzgun paylasimda bulunmazsa yerine baskasini aliriz...yalniz akabe donecek dahao nun yerine kimseyi almiyorum..4 hafta izin istedi cunku oda ameliyat olacakti
Kaptanım izin istemiştim mesajıda geçmişten bulup eklerim
Kızlar Karatay Diyeti topiğinde 1. oldum bu hafta :124:

Tebrik ederim canım.Süper bir istikrar sergiliyorsun

shopaholic seni unutmuşum tatlım kendine iyi bak başarılar

saliss allah senden razı olsun eğer o hastaların hayır duasını alıyosan yaşadın dmektir zaten :)

saphıra allah yolunu açık etsin eminim başaracaksın da

kırmızı zaten bişey dememe gerek yok maşallahtan başka

paşam rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin boy boy ve uslu ve uyku sorunu olmayan :))

ipek kızınla kolaylıklar kilo vermede başarılar diliyorum. bu arada bizde yurtdışını düşünüyoruz senin peşinden gidiyosak eğer osmaniyeden sonra ordayız demektr :)

saferan rabbim en kısa zamanda hayallerine kavuşmayı nasip etsin ama 4. çocuk için çok erken bence ayrıca kilo olarak dönüyo çocuklar. ne alaka diyeceksin ama aklıma geldi işte :) eşin istiyodu sanırım. 4 yaşından önce iyi olmuyomuş kardeşin olması

işte böyle hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum.

kendimi toparlarsam şu yemek yeme olayını bırakabilirsem yine dönmek isterim aranıza

hoşçakalın

Allah razı olsun canım.Nasip belli mi olur bekleriz canım.HAyırlısı olsun hakkında canım.

Kızlar bu hafta tartım 74 barajının aşılacağı yönünde sinyal veriyor bakalım başarabilecekmiyim.Bu arada oruçlarımı bu haftadan sonra azaltacağım galiba çünkü 10lu rakamlara düştü çok şükür.Artık haftada 2 veya 3 gün tutacağım o nedenle bol spor yapabilirim artık.Bu arada benim fındık kurdum pazar günü kreşe başladı.İlk günümüzü beraber geçirdik.Yarın kendi tek başına gidecek.Bakalım sonuç ne olacak.Çok mutlu oldu arkadaşlarıyla beraber olunca.Ama benim kafama takılan sorunlar var o nedenle sadece 2-3 saat kalıp geri dönecek

ipek cim 36 beden eteklerin beli bol geliyordu mesela 52kilo iken ..ama belki de o zaman günde 2 bazen 3 saat yürüyüş yapıyordum..onun da etkisi oldu sanırım...ahhhh ahhhh nerde kaldı o günler:ssz::ssz:

ipek cim 36 beden eteklerin beli bol geliyordu mesela 52kilo iken ..ama belki de o zaman günde 2 bazen 3 saat yürüyüş yapıyordum..onun da etkisi oldu sanırım...ahhhh ahhhh nerde kaldı o günler:ssz::ssz:

Gelir o günler geri canım hiç merak etme yeterki azmedelim.GErçi ben 60 tan aşağı düşmek istemem.Ünv 1 deyken 52-51 kiloydum hortlak gibi olmuştum herhalde

Spişim aslında bende başlamak istiyorum ama burda kitabı bulmam imkansız topiğe baktım çook uzun acaba bu karatayı öğrenmenin başka yolu yokmudur nasıl araştırabilirim

teşekkür ederim canım aman dikkat et kendine.Benim gibi daha iyileşmemişken duş yapıp,ıslak saçla yatma :37:
Canım ille kitabın olmasına gerek yok.Karatay topiğinde ilk sayfada,ilk mesajda 1 haftalık örnek menü var.İlk hafta onu uygula.sonra b,rl,kte devm ederiz,ben sana merak ettiklerini anlatırım
teşekkür ederim tatlımm :16:
tebrik ederim cnm.....:16:
sağolll shopaamm :16:
Kızlar bu hafta tartım 74 barajının aşılacağı yönünde sinyal veriyor bakalım başarabilecekmiyim.Bu arada oruçlarımı bu haftadan sonra azaltacağım galiba çünkü 10lu rakamlara düştü çok şükür.Artık haftada 2 veya 3 gün tutacağım o nedenle bol spor yapabilirim artık.Bu arada benim fındık kurdum pazar günü kreşe başladı.İlk günümüzü beraber geçirdik.Yarın kendi tek başına gidecek.Bakalım sonuç ne olacak.Çok mutlu oldu arkadaşlarıyla beraber olunca.Ama benim kafama takılan sorunlar var o nedenle sadece 2-3 saat kalıp geri dönecek

ohh hadi bakalım canım sen de en kısa zamanda 6 ları göreceksin inşallah
kızının kreşi hayırlı olsun :nazar::46:

teşekkür ederim canım aman dikkat et kendine.Benim gibi daha iyileşmemişken duş yapıp,ıslak saçla yatma :37:
Canım ille kitabın olmasına gerek yok.Karatay topiğinde ilk sayfada,ilk mesajda 1 haftalık örnek menü var.İlk hafta onu uygula.sonra b,rl,kte devm ederiz,ben sana merak ettiklerini anlatırım
teşekkür ederim tatlımm :16:

sağolll shopaamm :16:

ohh hadi bakalım canım sen de en kısa zamanda 6 ları göreceksin inşallah
kızının kreşi hayırlı olsun :nazar::46:

Saol canım.Tamam bu haftayıda geçelim sonra senden yardım alırım canım çok teşekkür ederim

Kızlar Karatay Diyeti topiğinde 1. oldum bu hafta :124:

:46::46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Tebriklerrrrr:46:

saliss allah senden razı olsun eğer o hastaların hayır duasını alıyosan yaşadın dmektir zaten :)

paşam rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin boy boy ve uslu ve uyku sorunu olmayan :))

ipek kızınla kolaylıklar kilo vermede başarılar diliyorum. bu arada bizde yurtdışını düşünüyoruz senin peşinden gidiyosak eğer osmaniyeden sonra ordayız demektr :)

saferan rabbim en kısa zamanda hayallerine kavuşmayı nasip etsin ama 4. çocuk için çok erken bence ayrıca kilo olarak dönüyo çocuklar. ne alaka diyeceksin ama aklıma geldi işte :) eşin istiyodu sanırım. 4 yaşından önce iyi olmuyomuş kardeşin olması

kendimi toparlarsam şu yemek yeme olayını bırakabilirsem yine dönmek isterim aranıza

hoşçakalın

kendineee dikkat etttt ollurrr muu üzümm bizdee senii çokk sevdikkkk yineee aramızaa dönnn :16:

Maşallah sana o günleri bende çabucak görmek istiyorummmmm

Bekliyoruz fotoyu bir türlü eklemedin kız şunu

34 beden mi giyiniyordun anacım bende bir garip var kesin.Boyum 172 ama ben 52 kiloyken 40 beden giyiniyordum

Canım ya seni tebrik ediyorum gerçekten çok hassassın.Allah diğer hemşireyede vicdan nasip etsin

İnş safiş kabul eder.

Kaptanım izin istemiştim mesajıda geçmişten bulup eklerim

İnşşş canımm

teşekkürler salissim :))

uzum ayrılmasaydın aramızdan keşke sen de bir karatay deneseydin,çok güzel kilo verdiriyor,çok güzel motivasyon oluyor insana.tercih senin tabiki.başarılar diliyorum sana ve güzel dileklerin için teşekkürler :16:

Yaaa kızlarrr benim bu ödemm nolcakkk bilmiyorummm akşamları eve bir geliyorumm ayaklarımm davullll doğru düzgün birşeyy yiyemiyorum karnımm şiş adet olamadım diyeee vee en kötüsüü yine sarpa sardımmmm hiç veremiyorummm vermeyi eçç ödemden alıyorummm diyetime daha sıkı sarıldımmm çünkü 14 mart tıp baayramı yaa üiforma fiyatları yarı yarıya inecekk şimdiki üniformaa çok bollaştı bana yeni üniforma almak istiyorum ama2 haftada bir 4 kilo daha vermem lasım nasıl olcak bilmiyom valla ama versem süper olaacakk havuzada gidemiyommm yorgunluktannn zor atıommm eve kendimii kırmızımaa maşşallahh çok enerjikk çok özeniyorum bende öle olabilmek isterdim ama benim üstüme ölü toprağı atılmış sankii:31::31::31:

Son düzenleme:
Kızlarrr yaa benimm bu gripp arrttıı bu saat oldu uyuyamadımm nefes alamıommm hapşuruyom öksüürüyomm gece gece bilim adamlarına da kızdımm zatenn bi şuu grip virüsüne çare olamadılarr enn sonundaa kızdıracakklarr gidip ben bulacam:51::51:

Şaka maka ama ben yarın gitmeyecem kliniğe kızlar çünküü çok kötüyümm gidipp kendi ellerimizle kemoterapi verip bağışıklıklarını yok ettiğimizz hastaların yanınaa böle canlı bombaa gibii girememmm:50:Çünküü biziii böylee etkileyenn küçücükk bi virüss Allah korusunn onlar atlatamıyorr:2::2::2:Sabah başhemşireyi arayıp sölücemm amaa kliniktekii hemşireler yolacak benii kanımcaa onların işi artacakk diyee amaa düşündümm taşındımm hastalar daha önemliii dönüştee istediklerii eziyeti yapabilir bana:1:Nasıll olsa biz yorulunca dinleniyoruzz akşamlarıı yogunluk gelir geçerr amaa o hastalık öle değil:ssz::2::2::2::2::2:

Bu arada sabahh oluyorr benn sizeee neelerr yediğimii yazmadımmm:(

Dün öğlenn yemekhanedee yemeklerr pekk iyi değildii

1 elma
3 kaşık bulgur pilavı

Akşamm boğazımm çokk ağrıyorrduuu çorbadaa yapmamış anacımmm kızım hasta diyee:1:

2 adett yumurtalıı ekmekk
biraz krem peynir
biraz çayy içtiimm:17::17::17::17::17::17:

ipekyol...11
saferan...30
uzum...5
saphira...15
paşam...15
kırmızı...1 izinli
nev...11
shopaholic...9
saliss...9

tebrikler saferan :65:

shpaholic...6
saferan...10
saphira...10
saliss...6
kırmızıgül...4
uzum...5
paşam...1 izinli
nev...5
ipek...1 izinli

tebrikler saferan kupayı paylaşıyoruz :65:

safern...10
saphira...5
paşam...7
uzum...6
saliss...1 izinliydi sanırım
kırmızıgül...6
uzum...1 izinli miydi
ipekyol...7
nev...5
shopaholic...5
aysen...1 izinliydi

tebrikler saferan :65: 3 te 3 :nazar::1:

saliss...7
shopaholic...7
pasam...8
kırmızıgül...10
saphira...1 (izinliydim)
saferan...8
ipekyol...9
uzum...0 izinli miydi
nev...0 izinliydi

kırmızıgül tebrikler :65:

aysen...1
kırmızıgül...6
shopaholic...8
saphira...15
saliss...11
saferan...1
pasam...9
ipekyol...1

:65:

ellerine sağlık canım...kupalar içinde teşekürleer...:16:

canım eşimde kızıyo ne yapayım okadar travva yaşadımki kayıp namına kendime engel olamıyorum helede sevdigim birine birşey olsa inan belgesel bile seyretsem aglıyourm duanı eksik etme yeeter bana:14::14:insan 11 sene 4 duvar arasında olunca birde kimseyle görüşmezsen olucagı bu baglanıveririsin işte böle:14::14:ben artık bir yere gitmiyorum sosyalleşmekte istemiyorum nezamöan birine gitsem başlıyolar bebegin neden ölüyo sen çocuk yapma bak olmuyo vs canımı acıtıyolar sonra sil bastan oluyo sinirlerimde harab oluyo:47::47:evde mutluyum anlıcagın:16::16:

canım hasla onu piava katarsın yada yarınınyemegini bugün yap yoksa zehirlenirsin :20::20:yada bana yolla tavugum bitmişti ben seve seve yerim dicem ama bu moralle yiyemem herhalde:50::50:

kızlar sabah kahvaltısı yapmadım sadece bir yumurta ve 3 köfte yedim oda zorla :19::19:
akşamada mercimek çorbası ve karalahana yemegi var ondan yicem olucek biticek sonra görüşürüz bu araalar beni mazur görün inan yazasım varda buraya keyfim hiç yok insanın sevdigine birşey olunca helede deger verdigine neden insanın canı acır beni en iyi benim gibi kuzu olupta ölen biliri derlerya damdan düşenin halini damdan düşen anlar 2 arkadaşımında kuşu hastaydı garipler aradılar helede biri ne aglıyo kıızma birşey olucak diye allahım yardımcımız olsun sonra görüşürz:5::5:
ah canım bu bir kısır döngü çıkış yolunu sen bulacaksın ama böyle eve kapanarak olmaz ..sosyalleşmen şart kurs imkalarını araştır biraz dışarı çıkmaya çalış...
Kızlarr iyiiii akşamlarr bennn geldimmm:3::3::3:

Dün nöbetteydimmm hiç haftasonu geçiremedim ve kendime nazar ettim :nazar::nazar:Dün akşama kadar koştum yorulmak bilmedimmm diyeeee amaa akşam bi balktım gribimmm allahh dedimm yandıkk ya hastalara geçerse diye gecee yapmadığım şey kaynatmadığım ot çöp kalmadı ama tabiki geçmedii:50::50:O haldee kanser olan hastalarınn yanınaa girmek zorunda kaldım çünküüüüü çokk gıcıkk bi hemşire vardı siz hastalara bakın diğer tüm işleri ben yapayım dedimm banaa uyanık seni dediiii :25:Yaa hastaların hiç bağışıklığı yok desemde dinletemedim öğrenci varken ben tansiyon ölçmem dedii:19:O kadar sinirlendim ki kızlarr maskeyi 4 kat takıpp nefes alamama pahasınaa 30 hastanın takiplerini aldımmm:25::25: bazı insanlarda hiç vicdan yokk inşşş hastalarımaa bulaşmaazz hocamm sen hastaların yanına girme diyoo amaa benim cadıı hemşire illa sen yapcan dioo...Buu gripp tam zamanını bulduuu:20:

allah senin gibi viçdanlı hemşireleri eksik etmesin inş....bi tanesin sen...:16::29::29:

kizlar haftaya ben mezun oluyorum hayirlisiyla..
Safisim kaptan olmak istiyormu bilmiyorum..ama benim yerime birinin gecmesi lazim...
takima goz kulak olacak..listeleri hazirlayacak vs..bunu simdiden ortaya atiyoum cunku 2 hafta bile yok neredeyse..
ama hepinizden Allah razi olsunki beni idare
ettiniz ben yokunken destek ciktiniz..hakkinizi helal edin kizlar...
eminim benden sonrakinede oyle olacaksiniz..
hepinizi ayri ayri cokk seviyorum..:54::54::54::54:
Allahim sizlerinde yardimcisi olsun..

simdi safis kaptanlik istemezse..kaptan adaylarini one alalim bakalimm:1::1:
ah kaptanım çok üzülüuyorum....
burda olduğum sürece kaptanlığı yapmaya çalışırım ..ama kaptan olmak isteyen olursa yardımcılığada devam edebilirim...kaptan olsam da iyi bir yardımcı olması şart ..bu iş yardımlaşmadan tek başına sürdürülmez..bu nedenle mutlaka takım arkadaşlarımın yardımı şart...

takdir kaptanımın ve takım arkadaşlarımın....:17:

Evettt tatlımm yaa bendeee o kaadarr kızıyorumm kiiiii dün bi hastamızı kaybetmişizzz benn çok üzüldümmm benim baktığım hastalarımdan olmasaa daa bunlar ohh bi yatakkk eksildi diooo allahım kimseninnn vicdanını almasın sabah sabahh kanımıı dondurdularrrr konuşmalarıylaa:53:

aLLAH rahmet eylesin canım....allah vicdan versin...

kizlar isyerinde sorun oldu ben cikiyorum

inş..kötü birşey yoktur canım...

kırmızım nette sorun vardı yine. çok özür diliyorum herkesten. ama şimdi bi karar aldım. şöyle ki ben telefondan giriyorum onun da yok faturası geliyo yok bilgisayarda bi sorun oluyo zorlanıyorum daimi olmakta. o yüzden izninizi istiyorum.
nerdeyse ağlıyacağım biliyomusunuz
hepinizi çok sevmiştim ama yapamıyorum ne diyet ne buraya devamlılık
derecelerinizi düşürmek istemiyorum
sizin gibi bşarılı bi takımda olduğum için çok mutluyum bu arada
kırmızım fotoğraflarını nasıl görebilirim ben de takip etmek istiyorum yazamasam da ya da arada girer gelişmeleri yazarım
hakkınızı helal edin bana da dua edin nolur
rabbim hepinizi incecik olmayı istediğiniz kiloda ömür boyu devamlılık nasip etsin inşallah
nolur bana da dua edin ne yapacağımı bilemiyorum
neyse hepinizi öptüm bigün bende başarıcam........
uzum328

yolun açık olsun canım..her zaman bekleriz....:5:

hoşçakalın

yok canım benim hayalim değil eşimin cin fikri 3 çocuk yetiyor zaten ..allah olmayanlara versin inş...

Kaptancım izin istediğim mesaj

kaptanım görür canım merak etme...

inş. canım cumaya sonuçlarını bekliyoruz...kreşide hayırlı olsun minik kuşun...

Yaaa kızlarrr benim bu ödemm nolcakkk bilmiyorummm akşamları eve bir geliyorumm ayaklarımm davullll doğru düzgün birşeyy yiyemiyorum karnımm şiş adet olamadım diyeee vee en kötüsüü yine sarpa sardımmmm hiç veremiyorummm vermeyi eçç ödemden alıyorummm diyetime daha sıkı sarıldımmm çünkü 14 mart tıp baayramı yaa üiforma fiyatları yarı yarıya inecekk şimdiki üniformaa çok bollaştı bana yeni üniforma almak istiyorum ama2 haftada bir 4 kilo daha vermem lasım nasıl olcak bilmiyom valla ama versem süper olaacakk havuzada gidemiyommm yorgunluktannn zor atıommm eve kendimii kırmızımaa maşşallahh çok enerjikk çok özeniyorum bende öle olabilmek isterdim ama benim üstüme ölü toprağı atılmış sankii:31::31::31:

çok yoruluyorsun canım inan ondandır..sen de hadefine ulaşıcaksın inş..üm kalbimle inanıyorum...

Kızlarrr yaa benimm bu gripp arrttıı bu saat oldu uyuyamadımm nefes alamıommm hapşuruyom öksüürüyomm gece gece bilim adamlarına da kızdımm zatenn bi şuu grip virüsüne çare olamadılarr enn sonundaa kızdıracakklarr gidip ben bulacam:51::51:
Şaka maka ama ben yarın gitmeyecem kliniğe kızlar çünküü çok kötüyümm gidipp kendi ellerimizle kemoterapi verip bağışıklıklarını yok ettiğimizz hastaların yanınaa böle canlı bombaa gibii girememmm:50:Çünküü biziii böylee etkileyenn küçücükk bi virüss Allah korusunn onlar atlatamıyorr:2::2::2:Sabah başhemşireyi arayıp sölücemm amaa kliniktekii hemşireler yolacak benii kanımcaa onların işi artacakk diyee amaa düşündümm taşındımm hastalar daha önemliii dönüştee istediklerii eziyeti yapabilir bana:1:Nasıll olsa biz yorulunca dinleniyoruzz akşamlarıı yogunluk gelir geçerr amaa o hastalık öle değil:ssz::2::2::2::2::2:

çook geçmiş olsun canıım..en doğru kararı vermişsin....

Back
X