menüüü....
akşam üzeri acıkınca bir miktar badem..ve çeyrek elmaaa
akşam ....çok az mercimek çorba..az yogurt..az tavuk...ve koca kase marul salata yedim...
şimdi de kahveli süt içiyorum...biraz su içip sodamı da içip gece boyu wc ziyareti yapmayı düşünüyorum....![]()

yirim o minik prensesi yirKızlar ben bu aralar çok az nete giriyorum şünkü minik prenses iyice huy değiştirdi 2 yaş sendromumuz biraz zor geçiyor.Elimde laptobu gördüğü anda yapışıyor pepe diye.Kurtulmak mümkün değil.Eşimle kara kara düşünüyoruz nasıl davranalım diye.Sürekli bağırıyor istediğini yaptırmak için ağlıyor.Şimdi babası dışarda işi vardı yanında götürdü de bende bakayım dedim.Uyku saatlerine denk getirip nete girebiliyorum ancak

kaptan nereye gidicen len ayıp oluyo heKizlar hala isteyim :-((( toplanti var bitmedi daha..
Persenbeye italyada buyuk patron gelecek deli gibi sunum
Icin hazirlaniyorlar.. Eve gittigimde giremem artik nete beni
Affedin kizlar..
Kaptalik konusuna gelince benimde gonlumden gecen safisin kaptan olmasi saphisin kaptan yardimcisi..
Karar onlarin..

hoş geldin deyerekten geçmiş olsun diyorum rabbim şifa versin işşallahiyi aksamlar arkadaslar
ben gelebildim elhamdülillah :)
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim

ösledim kız seni dünden beri seninkini görsen tüylerinin heryeri batikonlu ay neka şirinGünaydınnnnn kıızlarrrr benn geldimmmm akşammm nöbeteee gidenee kadarr buralardayımm net gitmezsee malum netinn ne zaman gideceği bellli olmuo benimBirdee benii yarın izinli sayar mısınızz kızlarrr yarınn nöbett çıkışıı yatarımm bi daha da kalkmam kanımcaa
:

hoş geldin aramıza canım işşallah sende istedigin kiloya ulaşırsın sende bendensiz 70 kilo he bende 70 istiyorumHerkese günaydın.SAFERAN tarafından grubunuza 2 hafta deneme süresince dahil edildim.herkese kalorisiz ve güzel bir gün diliyorum.
SABAH : 1 dilim ekmek ve 3-4 dilim tuzsuz peynir.1 bardak su

günaydınnnn şekerler.....benim tartım niye oynamıyor kızlar yaaa...çokk uuzn zamandır çok ciddi kaçamak ve patlmam olmadı ama istediğim gibi veremiyorum(((nerde yanlış yaptıgımı düşünüyorum..suyu az içmek dışında bişiy bulamadım..ve 18 aydır adet görememek
(
canım doktora git allah korusun kist oluşur senin için hiç iyi olmaz vakit kaybetmeden git gitmememzlik yapma