• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kirmizigul06 azmine hayran kaldım inan , bir taraftanda üzüldüm seninle aynı dönemde burada olamamaktan :17:Grubun samimiyetine ve birliğine fazlasıyla inandım.Burada olacağını söylüyorsun tavsiyelerini bekliyorum canım :49:

insallah firsat buldukca burada olacagim canim..benim gibi bir arkadas daha var..oda 103 kilodan 71e fln dustu..oda haftaya burada olur..bu hafta izinli..emin ol herkes bir sekilde tavsiyelerde desteklerde bulunacaktir..benimde vaktim oldugunca damlarim:9:
simdi ozel bir diyetmi uyguluyorsun yoksa kalori sayimi gibi birseymi??

insallah firsat buldukca burada olacagim canim..benim gibi bir arkadas daha var..oda 103 kilodan 71e fln dustu..oda haftaya burada olur..bu hafta izinli..emin ol herkes bir sekilde tavsiyelerde desteklerde bulunacaktir..benimde vaktim oldugunca damlarim:9:
simdi ozel bir diyetmi uyguluyorsun yoksa kalori sayimi gibi birseymi??

Yok canım özel bir diyet değil,sadece ne yiyip ne yemem gerektiğini bugüne kadar yaptığım diyetlerle pekiştirdim aşağı yukarı ona göre yiyorum.yanlız bir kaç arkadaşım prıotein diyetini uygula diyorlar kararsız kaldım belkı onu uygularım :44:

ve kaçınılmaz son: koca bir tabak sarma ve yoğurt yedim :56:
Afiyet olsun canım.Sapişim senin boyun kaç cm
Arkadaşlar tüm güzel dilekleriniz için teker teker teşekkür ederim. İnşallah birbirimize vereceğimiz motivasyonla arzu ettiğimiz kilolara ineceğiz.
Daha önce 10'cu takımdaydım 2 ayda 11 kilo verdim kendi kendime motivemle , sonrasında grup takım lideri tarafından tek taraflı aldığı kararla kapatıldı.
Ve ben grubun kapatıldığı günden bu yana yani 2-2,5 ayda verdiğim kilonun 4'nu geri aldım :2:
Şuan inanılmaz azimliyim un,şeker ve tuzu mayıs ayına kadar ağzıma sürmemekte kararlıyım.İnaşallah bu sefer başarabileceğim.
Bu arada önerileriniz varsa lütfen benimle paylaşın..

ŞİMDİ BUGÜN YEDİKLERİMİ PAYLAŞIM SİZLERLE ;

SABAH :1 DİLİM EKMEK,3-4 DİLİM TUZSUZ PEYNİR VE 1 BARDAK SU

ARA : 2 BÜYÜK KUPA ŞEKERSİZ ÇAY

ÖĞLE : 2 KEPÇE NOHUTLU VE YARMALI YAYLA ÇORBASI

ARA : 2 BÜYÜK KUPA IHLAMUR

AKŞAM : 2 yk TURŞU KAVURMASI ,DENGE LİGHT EKMEĞİYLE BEYAZ PENİRLİ TOST ( 1 DİLİMİ 39 Kcal) VE 2 BARDAK SU

sizce listem nasıl arkadaşlar?

Tubacım maşallah geçmişte güzel kilo vermişsin.İnş aynı şekilde devam eder.Diyetini neye göre yapıyorsun tatlım

Afiyet olsun canım.Sapişim senin boyun kaç cm

Tubacım maşallah geçmişte güzel kilo vermişsin.İnş aynı şekilde devam eder.Diyetini neye göre yapıyorsun tatlım

Sağol canım verdikte geri almasak çok iyi olacaktı :1: inan şuan kendimi odakladığım tatlı,hamur işi ve yağlı yemeklerden uzak durmak bunu devam ettiricem galiba.

Hoşgeldin canım.Kaç kiloyla başlıyorsun

Kesinlikle etkiler ade görmemek.Bayağı olmuş senin 18 ay.Dr gittin mi hiç.Genelde doğumdan sonra 1 yıl normal deniyor ama.Ben lohusalığım bittikten 15 gün sonra regl oldum.Bir yandan iyi bir yandan kötü tabi

Amin canım inş hayırlısıyla şu kilolarından kurtul ve kucağına miniğini al inşallah
işşallah tatlım sonra bebegim olsun böyle oynarken seyredicem eşimle:55::55:ir hayal ediyim bakıyım nasıl oluyo:16::16::16::16:
hoşgeldin akabe :) gelmiş geçmiş olsun

oyy kıyamam yaa :70:

hoşgeldin :71:
afiyet olsun ne diyeti uyguluyorsun,özel bir diyet mi yoksa kafana göre mi? :34:

afiyet olsun tatlım ben inanıyorum yeni üniformanla harika olacaksın.Çapkın dr. lara dikkat :1:

canım adet olmuyorsun işte daha ne sebep arayalım ki,dr a gitmelisin bence en kısa zamanda.Vücudunu susuz bırakman da ödeme sebep olur,o ödemler yağ hücrelerimizde oluyormuş haberin olsun.Suyunu ihmal etme lütfen :16:

canım çok geçmiş olsun.İnşallah sonuçlar iyi çıkar..
minik kuşunun da iyileşiyor olmasına çok sevindim,hep sağlıklı olsun inşallah...
afiyet olsunn :16:
eğer yediğin tavuk köy tavuğu değilse,emin ol kırmızı et daha sağlıklı :16:

balık ve salata süper de anacım 2 ad. portakal da nesi?c vitamini istiyorsa koyu yeşil sebzeler ye,yeşil biber de,bir portakalın 2 katı c vitamini var.2 ad. portakal şeker doluu.gün içinde içtiğin sulara hep limon sık iç,hem tok tutar hem de al sana c vitamini :16:

ne değişik bir iklim buralara göre :53:

canım beni lcw paklıyor valla.Her model,her kesim,her renk ve beden var.marks&spencerda da güzel kesimli kotlar oluyor ve çok uzun yıllar giyilebiliyor.İndirim zamanında güzel oluyor tabi :16:
canım işşallah tatlım ya bir kere daha taktırdım sonuç iyi çıktı bebem biliyousn ben panik hastasıyım ekg çektirmeye girdigimde korkumdan çarpıntım oldu doktora dedim olsun biz bakalım dedi:53::53:dualarınızı esirgemeyin genede :48::48:oglumda iyi teyzeside ishali geçtide mantarı geçmedi işşallah allahın izniyle oda geçicek :16::16:

inş.. kötü birşey çıkmaz canım..kuşund a iyileşiyormuş daha ne olsun....

afiyet olsun canım...işinde kolay gelsiin..

lc den alırsın canım..kotları..[/COLOR][/I][/B]

afiyet olsun tatlım..bana lahana sarma deme ..yapınca haddimi aşıyorum yemede o kadar seviyorum...
kız yapta benide çagır yiyelim yaw:56::56:
herkese merhaba..ben geldimmm..
sifreyi kaptim:9::9::9: kacarmi hic..
bugun tartilim kizlar..700gr vermis gorunuyorum..
bu haftada hicbir kacamak yapmadim..hatta iki gun yogurt yaptim..ama eskisi gibi gitmiyor artik..
agg nerde eski gunler boyle yaptigim zaman 3kiloya yakin vermis oluyordum..ustelikte gunde enaz 2.5 saat spor yapiyorum giden
anca 700 gr:9::9::9:saglik oldun..iyi gidiyorya..onemli olan o:1::1:
dun giremedim nete..arada telden baktim yazilanlari okudum...ama hepinizi birgunde ozledim ben yaaa:48::48::48::29::29:
beni özle onları özleme sen :1::1::1:onlar kaka:60::60:kız ne alemsin he allah seni ne yapmasıun genemi kırdın şifreyi kız adresi verde hemen patronuna söylüyüm seni çok iyi bir arkadasım degilmi:60::60:
Yarından sonra oruçları daha seyrek tutmaya başlayacağım.Oruçtan mıdır bilmiyorum ama gözüm döndü bugün.Oktay ustada üzerine tuz biber oldu.Bloglarda pasta böreklere bakarken buldum kendimi.Neyse iftardan sonra düzelir herhalde.Az kaldı iftara gidip yemek yapayım
canım sen ne orucu tutuyosun :44:bende rahmetli oglumdan sonra 58 gün tuttum allah kabul ederse:16::16:
ve kaçınılmaz son: koca bir tabak sarma ve yoğurt yedim :56:

Sagol canim cok tsk ederim
Özlemisim sizleri

Bilmukabele ,Allah kolayliklar versin tecnesyum hosgeldin

Cok saol canim hosbuldummm :)

Sagol saferan canim,inanin aklim hep burdaydi hastanenin icinde dört dolandim internet bulabilmek icin ama nafile  kaptanliginda hayirli olsun insallah
Kirmizigül ve saferan bizler icin ugrasinizin ecrini Allah hem dünyada hem ahiirette kat kat karsiniza cikarsin,Allah razi olsun sizlerden

Shopaholic ameliyat olmadim canim,ayaklarimda ödem olusuyor arada bir böyle hastaneye yatip tedavi oluyorum ama elhamdülillah iyiyim
Gecmis olsun dileklerin icin cok saol tsk. Ederim

Pasam3405 saol canim Allah razi olsun Rabbim tüm hasta kardeslerimize sifalar versin

SAPHIRA hosbuldum canim cok tsk ederim,kaptan yardimciliginda hayirli olsun canim
Bu yolda bizleri yanliz birakmayip görev almanizi takdir ediyorum Allah razi olsun

Bu arada bir tabak sarmada bize yollasan olmazmiydi :) buralara kadar geldi mis gibi sarma kokulari :)
afiyet bal seker olsun :)
canım ne demek tatlım rabbim herkeze şifa versin işşallah :48::48:
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): TUBA

yaşınız:24

işiniz: SAĞLIKÇI

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:*Her kadının olduğu gibi beğenipte giyemediğimiz kıyafetler
*Kalabalık ortamlarda göbeği içine çekip dakikalarca nefessiz kalmak
*Mutluluğun içinde mutsuz olmak
*Obeziteye bağlı diyabet
*Kendime olan güvensizlik
*Asosyal yaşam tarzı

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): * Ekemeği ve tatlıyı kesersen zayıflarsın :25:
* Bilmem kim zayıflamış , sen de yapabilirsin :47:
* Kilo sana çok yakışıyor bence gayet iyisin :49:
* Sabahları elma sirkeli su iç garanti zayıflarsın :52:
* İraden zayıf senin veremezsin :2:
* Gelinlik giyeceksin zayıflaman şart...:36:

boyunuz: 1.60

ilk başladığınız kilo:97

hedef kilonuz:70

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: * Tatlı yemeyi kestim
* Günde 3 öğün yedim ve porsiyonlarımı yarı yarıya azalttım.
* 3 Beyazı hayatımdan çıkardım
* Sebze ,ızgara ve haşlanmış et ürünleri tükettim
* Nadiren olmak şartı ile sütlü tatlı tükettim
* Beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım ve bu şekilde 2 ayda 11 kg verdim. 97' den 86 kg düştüm.
* Birde zayıflama ilacı maceram oldu 5 günde spor eşliğinde 5 kilo verdim,çok etkileyici
ve bir o kadarda öldürücüydü,sakın böyle bir hataya düşmeyin.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:*Yerine göre spor yerine göre klasik giyiniyorum
*Beğendiğim kıyafetin acaba olur mu? sorusundan uzak olma

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: *Beğendiğim tüm kıyafetleri alıcam
*Fiziksel ve ruhsal iyilik halime kavuşucam
*Var olan özgüvenim açığını kapatıcak
*Ve yapamaz diyenlere yaptığımı kanıtlamak :nazar:

hoş geldin aramıza canım hadi bakalım verelişk kiloları alalım bebeleri kucagımıza işşallah :49::49:

canım sen ne orucu tutuyosun :44:bende rahmetli oglumdan sonra 58 gün tuttum allah kabul ederse:16::16:

Canım hamileliğimde ve geçen ramazan emzirdiğim için oruç tutamamıştım.Birde ahmile kaldığım yıldan 8 gün borcum vardı oldumu sana 63 gün.Şimdide seneye kalmasın diye hepsini bu yıl bitirmek istiyorum.Çoğu gitti azı kaldı zaten

hoş geldin aramıza canım hadi bakalım verelişk kiloları alalım bebeleri kucagımıza işşallah :49::49:[/QUOTE]

sağol canım hoşbulduk,inşallah tez zamanda kavuşursun dileğine :66:

Canım hamileliğimde ve geçen ramazan emzirdiğim için oruç tutamamıştım.Birde ahmile kaldığım yıldan 8 gün borcum vardı oldumu sana 63 gün.Şimdide seneye kalmasın diye hepsini bu yıl bitirmek istiyorum.Çoğu gitti azı kaldı zaten

canım ben rahmetli oglumda tutamamıştım sebninkide o hesap şansa hem gebeligim oruca denk gelmişti oglumda kırkım çıktı kırklandım başladım oraca adet oldum abdeslendim gene tuttum ara vermedim millet dediki saatler erkene alınsın dedi ama sevap deidm senin gibi kalmasın diye tuttum işin kötüsü kızima hamileymişim bir ayda öle tutmuşum habnerim yok şimdi cennet 3 melegim var işşallah rabbim zamanı gelince buluşucaz yavrularımla elindekinin kıymetini bil geçen facede arkadaş paylaşmış bebegi dogurmuşlar çöp kutusuna atmışlar ne için acıdı biz bulamıyorum onlar bulup çöpe atıyolar:14::14::14:

len bende diyorumki bişey unuttum sizlere laf yetiştiricem diye akşam yemegi kaynadı iyimi:60::60:
gelelim akşam yemegine
1-brokoli çorbası bir tabak :56::56:
2- tavuk köftesi 8 adet :17::17:
3-6 kaşık kuskus makarnası
4-bir bardak çay
5-bir elma :39::39:
6- bir adat soda içtim
7-işşallah unutmazsamda greyfurt suyumu içicem
bu hafta kilo veremem helhalde adet oldum heryerim şişti ya :53::53:işşallah vermişim dicem ama adet olunca neden insanın heryeri şişer acaba:44::44:

Son düzenleme:
selammm kızlarrr..ne güzel kaynatmışsınızz...kvalidemler vardı yeni gittiler bende damladım hemen buraya:) oyyy oyyy çok yorgunum ....uyku beni çagırıyorrr:12::12:

MENÜM:nazar:(hatalarım var ama gene de benim gibi kötü beslenen biri için iyi)
sabah. 1muz
biraz badem fındık,yarım elma
araa..3 kuru kayısı
öğlen..1 tbk menemen ve yogurt
akşam bolca marul salata ...4 parça balık içi:) ve 1 kk tahin helvaa
2 kupa yeşil çay
1.5 litre suu 2 ye tamamlarım:42:

len bende diyorumki bişey unuttum sizlere laf yetiştiricem diye akşam yemegi kaynadı iyimi:60::60:
gelelim akşam yemegine
1-brokoli çorbası bir tabak :56::56:
2- tavuk köftesi 8 adet :17::17:
3-6 kaşık kuskus makarnası
4-bir bardak çay
5-bir elma :39::39:
6- bir adat soda içtim
7-işşallah unutmazsamda greyfurt suyumu içicem
bu hafta kilo veremem helhalde adet oldum heryerim şişti ya :53::53:işşallah vermişim dicem ama adet olunca neden insanın heryeri şişer acaba:44::44:

pasam afiyet olsun ne güzel menü böyle

canım ben rahmetli oglumda tutamamıştım sebninkide o hesap şansa hem gebeligim oruca denk gelmişti oglumda kırkım çıktı kırklandım başladım oraca adet oldum abdeslendim gene tuttum ara vermedim millet dediki saatler erkene alınsın dedi ama sevap deidm senin gibi kalmasın diye tuttum işin kötüsü kızima hamileymişim bir ayda öle tutmuşum habnerim yok şimdi cennet 3 melegim var işşallah rabbim zamanı gelince buluşucaz yavrularımla elindekinin kıymetini bil geçen facede arkadaş paylaşmış bebegi dogurmuşlar çöp kutusuna atmışlar ne için acıdı biz bulamıyorum onlar bulup çöpe atıyolar:14::14::14:

Haklısın paşam bende kızıma zor kavuştum.Bazen kızsamda aslında bunun gayet iyi bilincindeyim.İlk 5 ay kızım geceleri uyumazdı eşim bazen kızardı söylenirdi.Bende ona hatırlatırdım bu bizim kıymetlimiz zor kavuştuk kıymetini bilelim diye.Allah sana da bu duyguyu tatmayı nasip etsin canım

TECNESYUM ve İRADELİHATUN(ne güzel bir nick bu böylee süperrr:))) aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar...umarım hepimiz gönlümüzdeki vücud ve bedenlere ineriz tez zamanda:16::16::16::16:

günaydıııın herkesee..hoşbulduk canım evet nikim gibi bende iradeli olucam gayrı:) inşallah inşallah manken gibim oluruz da salıan salına gezeriz.

Son düzenleme:
evettt sonunda katılım formunu buldum bakalımmm sorular zor mu?

7. TAKIMA KATILIM FORMU

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): seher

yaşınız:26

işiniz:öğretmen

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hep iri kıyımdım ama zirvem 84 oldu sonra bi kısmını verdim.bulunduğum ortamlarda hep en kilolulardan biri bendim.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):klasik sanki bilmiyormuşum gibi su iç<. sık sık az az ye vs tarzı şeyler. bilmiyorum sanki bilen bilmeyen karışır eğer zayıfsa kendinde bu hakkı görür yani. dünde komşu bak benim tabağıma senden geç bitirdim bu yüzden zayıfım dedi..(sende bu yüzden şişmansın dır sanki devamı) hızlı yememek gerektiği hakkında yarım saat konuştuk. biliyorum ama uygulmaya gelince işte olmuyor.

boyunuz: 1. 64

ilk başladığınız kilo:77

hedef kilonuz:60

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: diyetisyen kontrolünde sık sık az az yiyerek 6 kilo verdim. sonra saçma sapan diyetler denedim 5 günde 5 kilo gibi. verdim ama geri diyetisyenle veridğim kiloma çıktım sabitlendim. demekki sağlıklı verilen kilo hemencik alınmıyormuş. deneyerek görmeseydim iyiydi ama yine herşeyden az az sağlıklı yaşama devam inşallah.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şimdi hiç bişey almıyorum evde olanları eskitip zayıflayınca yeni ciciler alıcam inş.genelde tek parça diz altı elbiseler giyiyorum. zayıfladıktan sonra tayt ve tunik 2 lisine ağırlık vericem. bel kısmı kemerli elbiselere hevesimde yok değil yani incecik bel şölleee offf.

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kesinlikle kendime güvenim gelecek. ve bebiş düşündüğüm için hem benim hem bebeğimin sağlığıolumlu etkilenecek. gebelikte şeker vs hep kilo ile bağlantılı.yavrucuğun ne suçu var annesinin pis boğazı yüzünden zor doğum gerçekleşebilir. yağlı vücutta doğum zor diyorlar doktorlar.bebişimi sıcak tutardı gerçi yağlar içerde ama neyse :)

diğer(eklemek istediğiniz): inşallah motivasyonumu kaybetmeden sizlerle birlikte mezun olurum.teşekkürler şimdiden.

kahvaltıda simit yedim 1 tane ,peynir ,çay,domates
1 kek dilimi kadar da irmik helvası yedimm. amaan ne güzel bir başlangıçç :( tatlı şeyler benim handikapım kızlar bu konuda fikrinize ihtiyacım var. tatlıyı kesinlikle yememeli miyim. yoksa azcık azcık 1 çatal filan yemeli miyim. yasak olunca daha çok aklıma geliyor . yasak olmazsa belki azcık ucundan filan alsam pek zararı olmaz gibi bu sorunu çözersem zayıflarım ama şu tatlı olayı beni gerçekten üzüyor.sanki her gün şekerli bişe yemem lazımmış gibi aranıyorum yemediğim gün büyük bişey başarmış gibi hissediyorum o derece alışmışım yane.sizce napmalıyım?

günaydınnnnnn şekerler.....mart ayı geldi çattı:)mart ayını iyi değerlendirmemiz lazım arkadaşlar...bu ay gelişme katetmemiz lazım..sonucta nisan yazın başlangıcı sayılır kabanlar çıkıcak...kilolar meydaneeee:9::9:1 nisan hedefi belirleyelim mi hepimizzz:24::24:

Back
X