şimdi gelelim bana

sabah kahvaltısında yediklerim

1-kibrik kutusu büyüklügünde peynir
2-haşlanmış yumurta
3-5 yeşil zeytin
4-bir kupa yeşil çay
5- 2 adet çavdar ekmegi kurutulmuşundan
öylen yediklerim

1-bir yemek kaşıgı kısır
2- bir yemek kaşıgı patates salatası
3-2 yemek kaşıgı mantı
4-yarım etimek tatlısı
5-6 tane yaprak sarması
6-kızarmış tavuk budu ve kanatları minik olanlarından 5 adet
7-4 adet minnacık fındık kurabiye ev yapımı
8-bir bardak çay
9- 2 kepce mercimek çorbası
arkadaş ev aldı ev görmeye gittim millet bana güldü sen bunlarla doyucanmı diye yemicektimde ant verdi okadar ugraştım dedi bende kırılmasın diye bir kaşık olarak yedim

birde bu arada bugün tartı beni sevindirdi haberiniz ola onda tartı varda soyundum bir güzelce tartıldım

bu arada 1 saat yürüyüş yaptık eşimle evi yakındı bana otobüse binmedim çıkıştada eşim geldi aldı hayde pazara gittik aliışveriş yaptık bu arada beyaz lahana aldım onun suyunu yapıcemde nasıl yapıcem o muamma bile varsa deyiversin

akşam yediklerimde

1- bir kepçe terbiyeli tel şehriye çorbası
2-2 yemek kaşıgı patlşıcan oturtma
3- 2 yemek kaşıgı pirinç pilavı
4-bol salata ve ayran yedim
sodamıda içtim birazdan greyfurtumla sevişmeye başladım demiştimya sizlere bir etegim var giyemedigim yeminle bugün giydim resimler çekindimde kasa sorunlu oldugunda faceye koyamadım ya

ne hoşuuma gitti etegi giyince dedim azmin zaferi

eşimi çagırdım yanıma başladım konuşmaya tamam dedi şımarma verdin hade gene iyisinn

dahada vericem bugün annemde gelinde gelmişti pardisömü çıkardım annemim suratını görseydiniz ne gülerdiniz

kızım ne oldu sana böyle dedi

dedim kilo verdim çok hosuna gittiki sırıtmaya başladı

ne hoşuma gitti he ev sahıbi olsun annesi olsun ay kızım ne güzel vermişin dedi dikkat ette geri alma dedi dedim ne alıcem 70 düşücem ben

sonrada hayalımı gerçekleştiricem dedim

şimdiden söylüyüm kaynanam bana gelicek kahvaltıya sabah giremem o gidince girerim haberiniz ola:18::18::18:herkeze iyi aksamlar diliyorum hepiciginizi öpüyorum birde orda sen panik atagım az orda ne zor gün geçirdim ya evi dublek bittim evine herşeyini yeniledi

rabbim agız tadıyla oturmayı nasip etsin işşallah

paşamda hamdolsun iyi bugün babası evdeydi

ona bıraktım ne yapıceniz ana yüregi evde tek bırakamıyorum bıcırıgı