Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok az yiyorsun canım...[/COLOR][/I][/B]
slm bende aranıza katılmak istiyorum bugün diyete de başladım yürüyüşümüde yaptım
slm arkaaşlar netim şimdilik düzeldi....evdeki işlerim bitmwk üzere...bitirince kızı arabasına atıp arkadasa çaya gidicem...akşamüzeri gelirim...görüşmek üzere....
selam güzeller
pazartesi sendromumu mudur nedir bilmiyorum bir baş ağrısı bir agresiflik var ki sormayın gitsinkızımda hiç durmuyor anacım kuduruk
![]()
canim ben paylasim topigine dun fotolariimi ekledim..oraya bakarsan gorursun benimkinidekesinlikle haklısın canım. bu arada eklediğin fotolar ilk rejime başladığın zaman mı? yoksa 6 kiloyu verdikten sonraki halin mi ? bende düşünüyorum eklesem mi diye görün hani zayıflayınca tekrar eklerim hemde motive olurum diye .kararsız kaldım açıkçası.Takım olarak herkes eklese ne güzel olur aslında![]()
canim inan asiri kilolu durmuyorsun..tatli kilolulardan olur ya aynen oylesin..se kilo verdikce eminim dahada fistik olursunnnEki Görüntüle 360242 Eki Görüntüle 360243 Eki Görüntüle 360244 Eki Görüntüle 360245
Kızlar bu resimler şişko ben![]()
sorma pasacim, ne yoruldum bir bilsen..bizim bucur yalniz olsa oturur totisi kaldirmazdim, malum emanet hop otur hop kalk..resmen gece ayagim sizladi..gunlerce saatlerce spor yapiyorum ama ayagim agrisini bukadar cekmemistimallah seni ne yapmasın yazdıklarına ne güldüm he
![]()
ohh neguzel hava aldiiniz ailece ama ben fotolari gordum sankim cekirdek citliyordun???:26::26: umarim yanlis gordum yoksa kizarim haaakızlarrrrrr haftalardır iilkk kezz benn kardeşceğizimle ve anamlaa gezmeyee gidiommmmm yanii dışarıyaa çıkıommm çokk sevindirikkk oldummmmm sizleriiii dee kocamann öpüommm yarınn görüşürüükkkkkk kızlarrrr
Menüyü merak etmeyin kızlarr tavuk ve salata![]()
aah ah anla halimi ..4. den nasıl kaçtığımıı....
canim ben paylasim topigine dun fotolariimi ekledim..oraya bakarsan gorursun benimkinide
canim inan asiri kilolu durmuyorsun..tatli kilolulardan olur ya aynen oylesin..se kilo verdikce eminim dahada fistik olursunnn
sorma pasacim, ne yoruldum bir bilsen..bizim bucur yalniz olsa oturur totisi kaldirmazdim, malum emanet hop otur hop kalk..resmen gece ayagim sizladi..gunlerce saatlerce spor yapiyorum ama ayagim agrisini bukadar cekmemistim
ohh neguzel hava aldiiniz ailece ama ben fotolari gordum sankim cekirdek citliyordun???:26::26: umarim yanlis gordum yoksa kizarim haaa
anliyorum safisim...ama yinede bebisler guzel yaa...yaa safisim ben gunlerdir ruya goruyorum ruyamda ya hamileyim ya doguruyyorum..bugun bir kiz dogurdum..birkac gun once dogurdum emzirdim..cook guzeldi yaa..
senin cocuklar biraz buyuyunce dusun..bak bizim bucure 8 yasina girdi evin gulu nesesi..guzel olur yani sonrada
Eki Görüntüle 360148 Eki Görüntüle 360149
Kızlarrr yenii fotoo çektirdimm aylarr sonraa ilk kezz önce size gösterdiğim bayaa eski fotoydu bunlarr yenii işte ben büle bişiyy oldummm inşallahh zayıflamış hallerimi de koyarım sizee elbisem de doğum günü hediyesiydi yakışmıyor ama dedim ya elbise hasreti var bende özeniyom giyiniom işte böle![]()
bence elbisen cok güzel yakismis ,güle güle giy canim
niye yakışmasın gayet de güzel olmuşl..ama sen daha güzelsin.....
hiiç kafamıza takmıyoruz aynen kaldığımız yerden devam ediyoruz canım...
gayet fit gözüküyorsun canım....kilo verdikçe yeni resimler bekliyoruuz...
maşallah gayet güzel yemişsiiin...afiyet olsuun...
artık herkes farkediyor demekki çok güzeeel....
Saaoll canımmm benimmmm:)
çok az yiyorsun canım...
canım gayette güzel olmuş elbisen..güle güle giy...ben de zayıflayıpppp kot,,,,,elbise....beyaz kot...giymeyi...bluzlarımın üzerine kemer takabilmeyi çokkk istiyorum....
canim ben paylasim topigine dun fotolariimi ekledim..oraya bakarsan gorursun benimkinide
canim inan asiri kilolu durmuyorsun..tatli kilolulardan olur ya aynen oylesin..se kilo verdikce eminim dahada fistik olursunnn
sorma pasacim, ne yoruldum bir bilsen..bizim bucur yalniz olsa oturur totisi kaldirmazdim, malum emanet hop otur hop kalk..resmen gece ayagim sizladi..gunlerce saatlerce spor yapiyorum ama ayagim agrisini bukadar cekmemistim
ohh neguzel hava aldiiniz ailece ama ben fotolari gordum sankim cekirdek citliyordun???:26::26: umarim yanlis gordum yoksa kizarim haaa
anliyorum safisim...ama yinede bebisler guzel yaa...yaa safisim ben gunlerdir ruya goruyorum ruyamda ya hamileyim ya doguruyyorum..bugun bir kiz dogurdum..birkac gun once dogurdum emzirdim..cook guzeldi yaa..
senin cocuklar biraz buyuyunce dusun..bak bizim bucure 8 yasina girdi evin gulu nesesi..guzel olur yani sonrada
tatlım bence yakışmış elbise sende hiç göstermiyosun kilonu
ama inşallah çok daha yakışacağı günler gelecek
allah kolaylık versin önünüzü açsın inşallah
arkadaşlar bu arada hepinize selamlar kusuruma bakmayın resimlere daldım
akabe saferan saphıra shopaholic ipekyol paşam öpüyorum hepinizi
tecnesyum hoşgeldin benim pek bi geçmişim olamadı ama bu takımı çok seviyorum ayrılamıyom telden takip ediyom
inşallah sen daimi olur kilolarını verirsin
çok hoş gözüküyorsun sende
masallah canim kilonu göstermiyorsun
hiç de şişko diilsin cnm...çok hoş gözüküyorsun...kahve paltolu kolyeli kombinini çok beğendim:))uzun boyun vanatajı..kilonu göstermiyorsun![]()
liste önemli değil ya yeterki paylaşımla zayıflayım motivem düştüğünde yükselir
kahvaltımı yazayım
1 tatlı kaşığı mindivan macunu+500 ml su
2 yumurta+1 yumurta beyazı
30 gr. az tuzlu lor
2 çay
dukana uymuş mu kızlar?
dukan test bana 6 gün atak dönemi çıkardı.2.3 kg verecekmişim..bakalım göreceğiz.Şu atak dönemini uygulayıp,sonra seyir kısmında karatay dukan karışımı yapayım diyorum.Yani bir nevi light ürünler olan,yağlar olmayan bir karatay gibi.tabi bir de yulaf kepeği olan bir karatay gibi.Eşim bence hiç böyle şeylere girme,karataylane güzel yavaş yavaş eriyorsun diyor ama biraz değişikjliğe ihtiyaç duyuyorum psikoloik olarak.Değişiklik iyi geliyor,motivasyon açısından.sürekli aynı şeyden sıkılıyorum![]()
selam fistikla ben geldim..
yogun haftasonundan sonra yine buradayim...guya bu haftasonu kiyafetler alacaktim..cumartesi kardesimi ve dayimin cocuklarini eglendirmeye goturunce alis verise vakit kalmadi..pazar gunleride bizim buradaki dukkanlar kapali.. oyuzden yeni cicsler birsey cikmazsa haftaya kaldi bakalim
diyetime hala devam..son kilolarla ugrasiyorum..buarada paylasim topigine son ekledigim fotolari koydum..saolsun puskutum tebrik etmis beni..cok hosuma gitti..nasil kilo verdigimi yazdim birde motive olsunlar diye fotolari ekledim...cumartesi spor yapamadim..bucurler yettide artti...ama dun 3 saat spor yaptim..
bir saat step...1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri sonra kardesimle bir saatte yuzduk..
sabah kalkar kalkmazda spora gittim...3 saati yine devirdik
sonra yogurdumu aldim ise koyuldum..
safisimmm..48 kilo eksiye dustum memisler nasil bas kaldirsinkilolar gidince onlarda sondu
![]()
tabii güzel canım allah sana hayırlı evlatlar versin tez zaman da..daha genç olsam 4. yüde doğüururdum çok seviyorum bebekleri inan ama bu yaştan sonra zor(tabii bir kaza olmazsa yoksa mecbur doğururum) ..eşimin bir düzen tuttursamamasından dolayı 5 ve 7 yas arayla doğdu çacuklar...hep birşeyler daha iyi olsun diye bekledim..şimdi ki aklım olsa birileri akıl verse kesinlikle 4 yaş üstüne ara vermezdim biraz sıkıntı olurdu ama erkenden büyütürdüm çocukları....size de bir abla tavsiyesi çocuklar arasında aman 4 yaştan fazla ara vermeyin sonra çocuk derdi hiç bitmiyor insan kendine vakit ayıramıyor ..küçükde okula başlasın diye bakıyorum...
tatlım bence yakışmış elbise sende hiç göstermiyosun kilonu
ama inşallah çok daha yakışacağı günler gelecek
allah kolaylık versin önünüzü açsın inşallah
tecnesyum hoşgeldin benim pek bi geçmişim olamadı ama bu takımı çok seviyorum ayrılamıyom telden takip ediyom
az önce öğlen yemeğimi yedim
2 ad. haşlama baget (derileri ayırılmış)
100 gr. yağsız light yoğurt
1 bardak zero
dukana uygun mudur?
Slmmmm kızlarrr benn geldimmmmmm
Sonunda adet oldummm rahatladımmmm soğann kürüü sağolsunnnn dün ödem doruktuuuu valla babet giydimm ayaklarım reesmen davull gibiydiiiii zor durdum bugün ayaktaa valllaaa amaa şimdiii rahatlarımm artıkkkkk inşşallahhh şuu ödemm diyeee nitelendirdiğimmm 2 kiloyuuu da hemen verippp kaldığım yerden devam ederimmm
gelelimm nelerrr yediğimeee
:Sabah: 1 haşlanmış yumurta (kızlar artıkk canımmm yumurtaaa yemekk istemiyorrrrr)
çok az peynir
1 adet kuru incir
1 adet kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz
Ara: 1 pakettt eti form bisküvi
Öğlee: 1 kase salata
1 kase yoğurt
4 adett köftee
Ara: 1 adett ıhlamurlu ayvalı bitki çayı
Akşamm: 1 paket form bisküvi
kızlarr bilerek yemek yemiyorummm çünküü yatacağımmmm gece kalkıp ders çalışacam sabaha kadarrr görüşürürzzzz yarınn öptümm siziiiii![]()
İyi akşamlar kızlar...
SABAH ; 1 BARDAK AYRAN,1 ADET PEYNİRLİ TOST
ÖĞLE ; 1 KEPÇE ÇORBA VE 2 YK.MANTAR SOTE
AKŞAM ; 16:30'DA BURGER KİNG ( SEVDİCEĞİM KANDIRDI BENİ AMA SONRASINDA 2 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIK )
1,5 LT SU İÇTİM TÜM GÜN , ÇOK FAZLA YÜRÜDÜĞÜM İÇİN AYAKLARIM ŞİŞTİ![]()
canım ne demek pazar günü millet kilo verdin deyince sırıttım pişmiş kelle gibi:86::86:halimi görseydin keşke ne gülerdinizi ban vallahi kendime güvenim geldi şunu şurasında 20 kilo fazlam var ah nasıl vericem diyodum rabbime şükürler olsun irademle verdim çok şükür tutmayın aglamak istiyorum ben
niye yakışmasın gayet de güzel olmuşl..ama sen daha güzelsin.....
maşallah gayet güzel yemişsiiin...afiyet olsuun...
artık herkes farkediyor demekki çok güzeeel....
çok az yiyorsun canım...
kız senin sıpayı bana yollasaydın ben onla seve seve ilgilenirdimselam güzeller
pazartesi sendromumu mudur nedir bilmiyorum bir baş ağrısı bir agresiflik var ki sormayın gitsinkızımda hiç durmuyor anacım kuduruk
![]()
allah seni ne yapmasın deli şey sesim evi inlettiselam fistikla ben geldim..
yogun haftasonundan sonra yine buradayim...guya bu haftasonu kiyafetler alacaktim..cumartesi kardesimi ve dayimin cocuklarini eglendirmeye goturunce alis verise vakit kalmadi..pazar gunleride bizim buradaki dukkanlar kapali.. oyuzden yeni cicsler birsey cikmazsa haftaya kaldi bakalim
diyetime hala devam..son kilolarla ugrasiyorum..buarada paylasim topigine son ekledigim fotolari koydum..saolsun puskutum tebrik etmis beni..cok hosuma gitti..nasil kilo verdigimi yazdim birde motive olsunlar diye fotolari ekledim...cumartesi spor yapamadim..bucurler yettide artti...ama dun 3 saat spor yaptim..
bir saat step...1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri sonra kardesimle bir saatte yuzduk..
sabah kalkar kalkmazda spora gittim...3 saati yine devirdik
sonra yogurdumu aldim ise koyuldum..
safisimmm..48 kilo eksiye dustum memisler nasil bas kaldirsinkilolar gidince onlarda sondu
![]()
ne tatlı bakmışındır kız saen onlara he yattıgın yeri bilmemişindir aksam
bende diyorum bu güzel kim diyorumSlmmmm kızlarrr benn geldimmmmmm
Sonunda adet oldummm rahatladımmmm soğann kürüü sağolsunnnn dün ödem doruktuuuu valla babet giydimm ayaklarım reesmen davull gibiydiiiii zor durdum bugün ayaktaa valllaaa amaa şimdiii rahatlarımm artıkkkkk inşşallahhh şuu ödemm diyeee nitelendirdiğimmm 2 kiloyuuu da hemen verippp kaldığım yerden devam ederimmm
gelelimm nelerrr yediğimeee
:Sabah: 1 haşlanmış yumurta (kızlar artıkk canımmm yumurtaaa yemekk istemiyorrrrr)
çok az peynir
1 adet kuru incir
1 adet kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz
Ara: 1 pakettt eti form bisküvi
Öğlee: 1 kase salata
1 kase yoğurt
4 adett köftee
Ara: 1 adett ıhlamurlu ayvalı bitki çayı
Akşamm: 1 paket form bisküvi
kızlarr bilerek yemek yemiyorummm çünküü yatacağımmmm gece kalkıp ders çalışacam sabaha kadarrr görüşürürzzzz yarınn öptümm siziiiii![]()
Sağol canım benim ama hani derler ya dışı seni içi beni
Aynen öyle,sağol canım motive oluyorum inan
Benim asıl sorunum basenlerim ,bacaklarım çok kalın birde kollarım bi eridiklerini görsem
Beğenin için teşekkür ederim canım, inan şişkoyum.Kiyafetlerimi alırken çok özen gösteriyorum nereyi nasıl kapatırım die,çılgın paralar ödüyorum.Boyuma gelince kısayım ya 1,60 'ım resimde uzun görünüyorum sanırım :26:
Şişkoyum şişko