• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayirli aksamlar canlarim

önce menülerimi paylasayim sonra gecmise bakayim :)

öglen menüm
1 tavuk budu,
2 porsiyon patatesli havuclu sebze yemegi
1 fincan kahve

aksam menüm

iki dilim cavdar ekmegi
2 porsiyon ton balikli salata
2 bardak domates suyu

haftasonundan daha iyi menüm insallah

selam fistikla ben geldim..

yogun haftasonundan sonra yine buradayim...guya bu haftasonu kiyafetler alacaktim..cumartesi kardesimi ve dayimin cocuklarini eglendirmeye goturunce alis verise vakit kalmadi..pazar gunleride bizim buradaki dukkanlar kapali.. oyuzden yeni cicsler birsey cikmazsa haftaya kaldi bakalim:9::9:

diyetime hala devam..son kilolarla ugrasiyorum..buarada paylasim topigine son ekledigim fotolari koydum..saolsun puskutum tebrik etmis beni..cok hosuma gitti..nasil kilo verdigimi yazdim birde motive olsunlar diye fotolari ekledim...cumartesi spor yapamadim..bucurler yettide artti...ama dun 3 saat spor yaptim..
bir saat step...1 saat bacak,kalca,karin egzersizleri sonra kardesimle bir saatte yuzduk..
sabah kalkar kalkmazda spora gittim...3 saati yine devirdik:1::1:
sonra yogurdumu aldim ise koyuldum..

kirmizigul06 canim nasil dayandin 3 saat spor´a ,masallah barekallah
son kilolarla ugrasmak...ay ne güzel cok sevindim darisi bizlerin basina

şimdi gelelim bana bugün erken kalktım kaynanam gelicek diye enfes bir kahvaltı hazırladım saat 10 geldi 11.30 yedi gitti çok kalmadı annesine gidicekmiş dünde eltime gitmiş epey oturmuş çocukları varya ban neden gelsinki:14::14:dedim yeni geldin gitme ama sanki duvara demişim gitti kendimi okadar kötü hissetimki bilemezsiniz :14::14:neyse konuşupta canınızı sıkmıyım sizin :14::14:
sabah kahvaltısında yediklerim :56::56:
1-1 adet yumurta haşlama
2-2 çavdar ekmegi kurusundan
3-1 bardak yeşil çay
4-5 yeşil zeytin
5-kibrik kutusu büyüklügünde peynir

öylende bir adet elma yedim

akşam yediklerim :56::56:
1-yalancı işkembe çorbası bir kepçe
2-yeşil salata
3-5 adet tavuk köftesi
4-besemel soslu karnıbahar 5 kaşık
5-bir bardak çay
6-2 yemek kaşıgı bezelye yemegi
7-irmikli cevizli tavuk gögsü tatlısı 2 minik dilim:17::17:birazdan sodamı içicem işşallah sonrada örgümü örüyüm diyorum :6::6:herkeze iyi akşamlar diliyorum hepiciginizi :48::48::48:

canim belkide kayinvaliden seni rahatsiz etmek istememistir..isin vardir düsüncesiyle erken kalkmistir
bu arada menünü cok begendim,böyle düzenli yiyince verilen kilolarda hemen alinmaz daha kalici olur diye düsünüyorum

yatayim artik kimseler yok hep münasebetsiz saatlerde giriyorum
sizleri yakalayamiyorum :)

Allaha emanetsiniz insallah :54::54::54:

Kızlar beni bugün izinli sayarmısınz hala kızım uyumadı ve uyuyacağa benzemiyor pc açık görünce saldırıyor iyi akşamlar

selamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
ben moralmen süperim diyebilirim 1 haftadır sizden gizli isveç diyetini yapıyorum cumaya kadar sabredemedim söyledim yine :)
yarın diyetisyen randevum var bakalım nasıl bir koruma yöntemi sunacak önüme :27:
şu an 62 leri görmüş durumdayım ama acımdan ölme nöbetleri geçiriyorum çok zormuş bu işveç :5: ama değdi en azından mezun olurken 61 leri göreyim yeter :8:
kaptancazım beni bu hafta mezun edeceksiniz unutmayın :14:
hepinizi öpüyorum kaç gündür geçmiş bile okuyamıyorum :16:

canım ne demek pazar günü millet kilo verdin deyince sırıttım pişmiş kelle gibi:86::86:halimi görseydin keşke ne gülerdinizi ban vallahi kendime güvenim geldi şunu şurasında 20 kilo fazlam var ah nasıl vericem diyodum rabbime şükürler olsun irademle verdim çok şükür tutmayın aglamak istiyorum ben :60::60::60:şu 20 kilomuda verseydim iyi olucek :18::18:

kız senin sıpayı bana yollasaydın ben onla seve seve ilgilenirdim :16::16::16:şimdi ne tatlı olmuştur o he yiyesim geldi:1::1:

allah seni ne yapmasın deli şey sesim evi inletti:60::60::60::60:bende aynıyım bebem ya sorma 12 kilo gidince :27::27:

ne tatlı bakmışındır kız saen onlara he yattıgın yeri bilmemişindir aksam :52::52::52:

bende diyorum bu güzel kim diyorum :69::69:kız sen her halinla güzelsin bebikim benim seni sefiyorum :48::48:

Hoşbulduk canım.İnşallah kurtulucam kilolarımdan :32:
canım ya ne şişkosu kendine haksızlık yapma bakıyım :20::20:sen benim 118 kiloluk halimi görseydin :30::30::30:şaşar kalırdın 28 kilo kadar verdim halende veriyorum işşallah bir 70 düşsem çok sevinicem he :24::24::24:[/QUOTE]

saol canım benim:)

ben moralmen süperim diyebilirim 1 haftadır sizden gizli isveç diyetini yapıyorum cumaya kadar sabredemedim söyledim yine :)
yarın diyetisyen randevum var bakalım nasıl bir koruma yöntemi sunacak önüme :27:
şu an 62 leri görmüş durumdayım ama acımdan ölme nöbetleri geçiriyorum çok zormuş bu işveç :5: ama değdi en azından mezun olurken 61 leri göreyim yeter :8:

hoşgeldin canıım.inş..60 ları görüp mezun olursuuun....son resimlerinide bekliyoruuz...

Gunaydinnnlarr efenimmmm
Mutlu sorunsuZ kacamaksiz gunlerrr :9::9:
Ben kalktim ve kosturmaca basladi.. Ilk hastaneye gidicem
Dogdugumdan beri sirtimda bir ben var kucuk ama siyah, ona baktirmak icin
Gidicem insallah temiz cikar.. Sonra yogurtlarimi alicam eve gecicem
Bugun tatilim ogleye dogru siporrr :1::1: sonra damlarim buraya
Hepinizi cokkk opuyorummm

canim belkide kayinvaliden seni rahatsiz etmek istememistir..isin vardir düsüncesiyle erken kalkmistir
bu arada menünü cok begendim,böyle düzenli yiyince verilen kilolarda hemen alinmaz daha kalici olur diye düsünüyorum
canım keşke senin dedigin gibi olsa ama degiil işte :19::19::19:boşver burda konuşupta günaha girmem bir tarafa sinirlerim oynuyo sonra panik atagım azıyo :14::14:beni dışardan aldı canım kendi memleketlisi degilim kaynımada erkek kardeşinin kızını aldı anlıcagın ayrımcılık yapılıyo :50::50:kaynanam benim için bitmiştir çok kırdı beni çünkü iyiye iyidir ama aklıma geldikçe ban yaptıkları kinim artıyo ona allahım affetsin :47:mesela örnek vereyim eltim kızını dogurdu okadar güzel uyuyoduki bende dedim ay ne güzel uyuyo :16::16:bana dedigi tek kelime şu aynen bu abartmıyorum maşşallah de nazarın degecek kıza dedi :53::53:ilk oglumu kaybetmiştim çocugumda 7 sene olmamıştı ozaman öyle bir ses tonuyla dediki yeminle yerimden sıçradım ogün ne çok agladım ne sen sor ne ben söylüyüm dedim rabbim ne olur banada evlat nasip et :14::14:eltime gelince herseferinde laf sokması helede çocuk konusunda canım acıyo :14::14:buraya gelmiyo kaynanam 3 sokak ötede annesi var kardeşleri var milletten duyuyorum buraya geldigini burayada gelmezdide benim lafıma geldi çocugum yok diye çok hor5luyolar beni bir bilsen :14::14::14:içim okadar doluki benim psikolojim bozulmuş kimin bozulsun bütün düyün borçlarını bize ödettiler yetmedi kaynımın borçlarınıda bize ödettiler eltime borç verdirmedi olan benim altımlarıma oldu hakmı revamı sana soruyorum :47::47:
sevgili ayşen iyi halt yiyosun o isverç diyetini yapıyosun canım tebrik ederim bende yapmıştım az kalsın kalp krizinden gidiyodum bir gece yogun bakımda yattım o diyet yüzünden senin haberin varmı:20::20:o diyeti bırak derim ben bak o günden sonra oldum panik atak hastası :14::14:bende kitabı var canım ben yapmazmıyım o diyeti ama milyarı verseler uygulamam hem senin kilon iyi daha ne veriyosun anlamadım gitti az öz ye okadar oldu bitti:20::20:
canım ya ne şişkosu kendine haksızlık yapma bakıyım :20::20:sen benim 118 kiloluk halimi görseydin :30::30::30:şaşar kalırdın 28 kilo kadar verdim halende veriyorum işşallah bir 70 düşsem çok sevinicem he :24::24::24:

saol canım benim:)[/QUOTE]
ni demek tatlım :23::23:
günaydın kızçeleeer.....
sanada günaydın bebem ya kaçtır yazıyorum kimse görmüyomu yazdıımı ya:47::47:diyorumki facede kapalı bir grup kuralım resimlerimizi ekleyelim görelim birbirimizi ama dinleyen yok :19::19:siz beni beyenmiyomusunuz:14::14:
Gunaydinnnlarr efenimmmm
sabah naşeside gelmiş kız senin için benim için araştırma yaptım destekliyici :92::92:varmış onlan alalım bize inan 12 kilo verinde üst tarafım inceldi dün elimi omöuzuma attımda eşime diyorumki canım kemiklerimi hissedebiliyorum dedim adamdaki tepki aynen şu hatun ne alemsin he:53::53:

bu arala lahana aldım suyunu haşlayıp içicem işşallahta nasıl içsen kür varsa el atın size zahmet :28::28:
kahvaltıda birşey yemedim canım istemedi ilerleyen saatlerde yersem akşam yazarım paşa hasta onu bırakasım yok çamaşır var asılıcak makina yıkıyo ablama gidesim var oglanı özledim ne yapsam acaba ya:26::26:evi temizlemem lazım len ne zor bu bayanların işi he hem orda pazar var kocaman orayıda gezerdim spor olurdu emme gitsemmi gitmesemmi evde otur otur insan sıkılıyo yaw:36::36:

Selamun aleykum güzeller
bugün elhamdüllillah günüm erken basladi
sabah esimle kahvalti yaptik,sonra baya bir yürüyüs
ardindan da bir cafe´de cay ictik
baya iyi geldi

kahvaltim

2 dilim cavdar ekmegi incecik
biraz yarim yemek kasigi yag ile yaptigim menemen
2 adet kuru incir

sekersiz kahve

sekersiz cay

Kızlar beni bugün izinli sayarmısınz hala kızım uyumadı ve uyuyacağa benzemiyor pc açık görünce saldırıyor iyi akşamlar
Allah sabir versin canim,uykuuszluga hic dayanamam ben..Annelik ne kadar zor ve fedakarlik isteyen birsey böyle

aleykum selam,oy ne güzel masallah barekallah
kac kilodan düstün aysen_34?

günaydın kızçeleeer.....
Seninde günün aydin olsun canim

Gunaydinnnlarr efenimmmm
Amin insallah canim

Masallah sende erkencisin benim gibi,insallah sonuclarin temiz cikar cnm

pasam3405 ,canim yazdiklarina cok üzüldüm
cahilin yaninda kitap kibi sessiz ol diye ,bir söz vardir..karincanin bile hakkini birakmayan Allahu teala
elbette seninde hakkini birakmayacaktir..seni bu derece üzülenlere dua et,Allah hayirlisiyla islah edip pismanlik nasip etsin insallah..

kizlar ilk defa soya peyniri aldim
biber dolmasi yapmak icin bakim becerebilcemmi
zayiflama merkezinde oluyor hep öglen menülerinde
cok begeniyordum,insallah ayni tadi tuttururum

simdilik cikayim ,yine gelirim insallah:54::54::54:

Selam kızlar :3:
dukanda 2. günüm :)) her şey yolunda gidiyor şimdilik.Şu 6 günlük atak evresini bitirmeyi 4 gözle bekliyorum.Dünden bugüne 1 kg vermiş durumdayım tabi büyük oranda su gitmiş.6 günün sonunda dukan teste göre 2.3 kg vermem lazım.Bakalım...

Back
X