Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefine ulaşmış gidiyorsunnnnnnn bize veda ediyorsunnnnn......selamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
ben moralmen süperim diyebilirim 1 haftadır sizden gizli isveç diyetini yapıyorum cumaya kadar sabredemedim söyledim yine :)
yarın diyetisyen randevum var bakalım nasıl bir koruma yöntemi sunacak önüme![]()
şu an 62 leri görmüş durumdayım ama acımdan ölme nöbetleri geçiriyorum çok zormuş bu işveçama değdi en azından mezun olurken 61 leri göreyim yeter
kaptancazım beni bu hafta mezun edeceksiniz unutmayın
hepinizi öpüyorum kaç gündür geçmiş bile okuyamıyorum![]()
Canım allah insaf versin kvalidene.Böyle insanları hi. anlamam.Benim amcamın gelininde bebeğ olmadı 20 yıl.Ben hamileyken oda hamile kaldı.Ama ne sıkıntılar yaşadı.Bebeği 5 aylıkken doğdu ve vefat etti.Yıllarca horladılar kısır gelin diye yengemler.Annem hep destek oldu ona.Allah kimsenin yanına bırakmaz merak etmecanım keşke senin dedigin gibi olsa ama degiil işteboşver burda konuşupta günaha girmem bir tarafa sinirlerim oynuyo sonra panik atagım azıyo
beni dışardan aldı canım kendi memleketlisi degilim kaynımada erkek kardeşinin kızını aldı anlıcagın ayrımcılık yapılıyo
kaynanam benim için bitmiştir çok kırdı beni çünkü iyiye iyidir ama aklıma geldikçe ban yaptıkları kinim artıyo ona allahım affetsin
mesela örnek vereyim eltim kızını dogurdu okadar güzel uyuyoduki bende dedim ay ne güzel uyuyo
bana dedigi tek kelime şu aynen bu abartmıyorum maşşallah de nazarın degecek kıza dedi
ilk oglumu kaybetmiştim çocugumda 7 sene olmamıştı ozaman öyle bir ses tonuyla dediki yeminle yerimden sıçradım ogün ne çok agladım ne sen sor ne ben söylüyüm dedim rabbim ne olur banada evlat nasip et
eltime gelince herseferinde laf sokması helede çocuk konusunda canım acıyo
buraya gelmiyo kaynanam 3 sokak ötede annesi var kardeşleri var milletten duyuyorum buraya geldigini burayada gelmezdide benim lafıma geldi çocugum yok diye çok hor5luyolar beni bir bilsen
içim okadar doluki benim psikolojim bozulmuş kimin bozulsun bütün düyün borçlarını bize ödettiler yetmedi kaynımın borçlarınıda bize ödettiler eltime borç verdirmedi olan benim altımlarıma oldu hakmı revamı sana soruyorum
sevgili ayşen iyi halt yiyosun o isverç diyetini yapıyosun canım tebrik ederim bende yapmıştım az kalsın kalp krizinden gidiyodum bir gece yogun bakımda yattım o diyet yüzünden senin haberin varmıo diyeti bırak derim ben bak o günden sonra oldum panik atak hastası
bende kitabı var canım ben yapmazmıyım o diyeti ama milyarı verseler uygulamam hem senin kilon iyi daha ne veriyosun anlamadım gitti az öz ye okadar oldu bitti
![]()
Allah sabir versin canim,uykuuszluga hic dayanamam ben..Annelik ne kadar zor ve fedakarlik isteyen birsey böyle
Selam kızlar
dukanda 2. günüm :)) her şey yolunda gidiyor şimdilik.Şu 6 günlük atak evresini bitirmeyi 4 gözle bekliyorum.Dünden bugüne 1 kg vermiş durumdayım tabi büyük oranda su gitmiş.6 günün sonunda dukan teste göre 2.3 kg vermem lazım.Bakalım...
Aynen bende onu çok beğendimhiç de şişko diilsin cnm...çok hoş gözüküyorsun...kahve paltolu kolyeli kombinini çok beğendim:))uzun boyun vanatajı..kilonu göstermiyorsun![]()
Sadece değişlik mi istedin tatlım.Ama bende eşine katılıyorum bence de çok güzel gidiyordundukan test bana 6 gün atak dönemi çıkardı.2.3 kg verecekmişim..bakalım göreceğiz.Şu atak dönemini uygulayıp,sonra seyir kısmında karatay dukan karışımı yapayım diyorum.Yani bir nevi light ürünler olan,yağlar olmayan bir karatay gibi.tabi bir de yulaf kepeği olan bir karatay gibi.Eşim bence hiç böyle şeylere girme,karataylane güzel yavaş yavaş eriyorsun diyor ama biraz değişikjliğe ihtiyaç duyuyorum psikoloik olarak.Değişiklik iyi geliyor,motivasyon açısından.sürekli aynı şeyden sıkılıyorum![]()
tabii güzel canım allah sana hayırlı evlatlar versin tez zaman da..daha genç olsam 4. yüde doğüururdum çok seviyorum bebekleri inan ama bu yaştan sonra zor(tabii bir kaza olmazsa yoksa mecbur doğururum) ..eşimin bir düzen tuttursamamasından dolayı 5 ve 7 yas arayla doğdu çacuklar...hep birşeyler daha iyi olsun diye bekledim..şimdi ki aklım olsa birileri akıl verse kesinlikle 4 yaş üstüne ara vermezdim biraz sıkıntı olurdu ama erkenden büyütürdüm çocukları....size de bir abla tavsiyesi çocuklar arasında aman 4 yaştan fazla ara vermeyin sonra çocuk derdi hiç bitmiyor insan kendine vakit ayıramıyor ..küçükde okula başlasın diye bakıyorum...
Güzel olmuş hayırlı olsunçizelge yaptım kendime nasıl olmuş![]()
daha önce çok diyet yapmak istedim başaramadım ya spor yapmıyordum ya dayanamıyordum 3 kere diyetisyene gittim ama olmadı şimdi engel yok önümde bütün diyet listelerim aynı onu uyguluyorum bende yarın 3 dilim ekmek az yicem 1 kase sütlaç yicem
arada elma sütün yanında yarım ceviz yedim![]()
Gunaydinnnlarr efenimmmm
Mutlu sorunsuZ kacamaksiz gunlerrr
Ben kalktim ve kosturmaca basladi.. Ilk hastaneye gidicem
Dogdugumdan beri sirtimda bir ben var kucuk ama siyah, ona baktirmak icin
Gidicem insallah temiz cikar.. Sonra yogurtlarimi alicam eve gecicem
Bugun tatilim ogleye dogru siporrrsonra damlarim buraya
Hepinizi cokkk opuyorummm
ni demek tatlımcanım keşke senin dedigin gibi olsa ama degiil işteboşver burda konuşupta günaha girmem bir tarafa sinirlerim oynuyo sonra panik atagım azıyo
beni dışardan aldı canım kendi memleketlisi degilim kaynımada erkek kardeşinin kızını aldı anlıcagın ayrımcılık yapılıyo
kaynanam benim için bitmiştir çok kırdı beni çünkü iyiye iyidir ama aklıma geldikçe ban yaptıkları kinim artıyo ona allahım affetsin
mesela örnek vereyim eltim kızını dogurdu okadar güzel uyuyoduki bende dedim ay ne güzel uyuyo
bana dedigi tek kelime şu aynen bu abartmıyorum maşşallah de nazarın degecek kıza dedi
ilk oglumu kaybetmiştim çocugumda 7 sene olmamıştı ozaman öyle bir ses tonuyla dediki yeminle yerimden sıçradım ogün ne çok agladım ne sen sor ne ben söylüyüm dedim rabbim ne olur banada evlat nasip et
eltime gelince herseferinde laf sokması helede çocuk konusunda canım acıyo
buraya gelmiyo kaynanam 3 sokak ötede annesi var kardeşleri var milletten duyuyorum buraya geldigini burayada gelmezdide benim lafıma geldi çocugum yok diye çok hor5luyolar beni bir bilsen
içim okadar doluki benim psikolojim bozulmuş kimin bozulsun bütün düyün borçlarını bize ödettiler yetmedi kaynımın borçlarınıda bize ödettiler eltime borç verdirmedi olan benim altımlarıma oldu hakmı revamı sana soruyorum
sevgili ayşen iyi halt yiyosun o isverç diyetini yapıyosun canım tebrik ederim bende yapmıştım az kalsın kalp krizinden gidiyodum bir gece yogun bakımda yattım o diyet yüzünden senin haberin varmıo diyeti bırak derim ben bak o günden sonra oldum panik atak hastası
bende kitabı var canım ben yapmazmıyım o diyeti ama milyarı verseler uygulamam hem senin kilon iyi daha ne veriyosun anlamadım gitti az öz ye okadar oldu bitti
saol canım benim:)
kizlar ilk defa soya peyniri aldim
biber dolmasi yapmak icin bakim becerebilcemmi
zayiflama merkezinde oluyor hep öglen menülerinde
cok begeniyordum,insallah ayni tadi tuttururum
simdilik cikayim ,yine gelirim insallah![]()
Selam kızlar
dukanda 2. günüm :)) her şey yolunda gidiyor şimdilik.Şu 6 günlük atak evresini bitirmeyi 4 gözle bekliyorum.Dünden bugüne 1 kg vermiş durumdayım tabi büyük oranda su gitmiş.6 günün sonunda dukan teste göre 2.3 kg vermem lazım.Bakalım...
slmlar hepinize dünkü menümü yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates
2 dilim ekmek
öğlen 1 çay bardağından biraz fazla süt 1 muz
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam haşlanmış ve yoğurtlanmış kuru biber
tadımlık kuru fasulye
1 kaşık buğday pilavı
az çekirdek
1 saat yürüyüş
.................................................................................
bugün
sabah 1 saat yürüyüş
1 haşlanmış yumurtanın yarısı
domates
1 dilim peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
2 çatal haşlanmış biber
ara 1 bardak süt
minik amasya elması
menüm nasıl kızlar
çizelge yaptım kendime nasıl olmuş![]()
daha önce çok diyet yapmak istedim başaramadım ya spor yapmıyordum ya dayanamıyordum 3 kere diyetisyene gittim ama olmadı şimdi engel yok önümde bütün diyet listelerim aynı onu uyguluyorum bende yarın 3 dilim ekmek az yicem 1 kase sütlaç yicem
arada elma sütün yanında yarım ceviz yedim![]()
Aynen bende onu çok beğendim
Sadece değişlik mi istedin tatlım.Ama bende eşine katılıyorum bence de çok güzel gidiyordun
Sanırım bu tavsiye benim içinbakalım Allah nasip ederse bizim yeni bebişte seneye kucağımızda olur
dur ipeğim sakin ol adam filan kesmedim sadece diyetimi değiştirdimAman Allahım geçmişi okumadım ama sen karatayı terk mi ettin dukana mı kaçtın kızzz?Ama nedennnn?
işte yukarıya yazdığım gibi tontişim.inşallah güzel sonuçlar alıcam ve dukana geçtiğime değecek.yauv bir de çok maliyetli bir diyet bu ya,karaytayın gözünü seveyimSadece değişlik mi istedin tatlım.Ama bende eşine katılıyorum bence de çok güzel gidiyordun
[
sonuçları bekliyoruuuz...
ohh eline koluna sağlıkbiiraz uyudum
sonra az evi temizledim
şimdide markete gidiyoruum hava çok güzel gözikiiiy...
ben de karatayda dolmayı bulgurla yapıyorum nefis oluyor,çok tavsiye ederim :)kizlar dolma biber harika oldu
denemenizi tavsiye ederim
öglen menümü yazayim
3 adet dolma biber :)
yarim kase yogurt
1 elma
120 dakika yürüyüs yaptim aksama da misafirlerim gelcek
esim baklava aldi tazecik mis gibi kokladim kokladim,seni yemicem tatli sey diyip biraktim :)
canım valla şu isveç çok zor diyorlar hep ama dukanda ne zormuş anam ya da ben bilemedim çok az yiyorum galiba.daha tüm gün 500 kalori almışlığım yokcanlarım yazdıklarınızı okudum isveç diyetini yapıyorum ama tamamen uymuyorum arada yoğurt yiyorum sebze yemeklerinden kaçamaklar yapıyorum zaten yarından itibaren bitiricem
diyetisyenden geldim füçutumda 9 kilo yağ varmış allahım kurtulamadım gitti
istersen 58 e kadar devam et dedi zaten tüp bebek yaptırırsanız bi 10 kilo alırsın rahat dedi
şimdilik bi liste verdi 15 gün sonra tekrar çağırdı en az 1 kilo vermiş olmanı istiyorum dedi
cuma günü başlıycam verdiği listeye
pazara gittim bir sürü sebze aldım kendime listeye haızrlık yaptım
benden gelişmeler böyle
mezun oluyorum diye buraya girmiyceğimi sanıyosanız yanılıyosunuz![]()
dur ipeğim sakin ol adam filan kesmedim sadece diyetimi değiştirdimdehşete düşmüş gördüm seni
tatlım şu atak dönemini yapmak istedim aslında.bir de light da olsa bazı şeyler yenebiliyor ya,bir sürü tarif var.ondan ilgimi çekiyordu zaten hep.atak devresini yapayım.sonrasını karataya uyarlayacağım :) karatayda yulaf kepeği yok,tatlandırıcı yok,light ürünler yok,4 saatten önce yemek yemek yok ama yine de dukana göre daha rahat en azından aç değilim karatayda.bunda 2 gündür açlıktan öldüm valla,nasıl geçecek 4 gün daha bilmem ama motivasyonum yüksek en azından,bu da beni mutlu ediyor
işte yukarıya yazdığım gibi tontişim.inşallah güzel sonuçlar alıcam ve dukana geçtiğime değecek.yauv bir de çok maliyetli bir diyet bu ya,karaytayın gözünü seveyim![]()
Canım yaa inş istediğin gibi bir sonuç alırsın.Sen benim karatay koçum olacaksın unutma bak.
Yarın kalabalık bir misafir gurubu ağırlayacağım.İnş iyi geçer.Artıkın yarın akşama görüşürüz
tamam canım her zaman bekliyoruz o zaman.....sana tanıtım formunu elkiliyim doldur arkadaşlarda tanısın seniii...
uygun olmus canıım...
bide böyle dene bakalım....
valla sıfırlanmış gülüm dikkat çekmicek gibi değil yaniii...
tabii güzel canım allah sana hayırlı evlatlar versin tez zaman da..daha genç olsam 4. yüde doğüururdum çok seviyorum bebekleri inan ama bu yaştan sonra zor(tabii bir kaza olmazsa yoksa mecbur doğururum) ..eşimin bir düzen tuttursamamasından dolayı 5 ve 7 yas arayla doğdu çacuklar...hep birşeyler daha iyi olsun diye bekledim..şimdi ki aklım olsa birileri akıl verse kesinlikle 4 yaş üstüne ara vermezdim biraz sıkıntı olurdu ama erkenden büyütürdüm çocukları....size de bir abla tavsiyesi çocuklar arasında aman 4 yaştan fazla ara vermeyin sonra çocuk derdi hiç bitmiyor insan kendine vakit ayıramıyor ..küçükde okula başlasın diye bakıyorum...
inş. rüyaların hayra çıksın canım..hayırlı kısmetler olsun...
her zaman gel canım..ben de öpüyoruum...
uygunduuur.....
yumurta yerine 1 muz yiyebilirsin canım sabah...
yürüyüşle eritmişsindir inş..burgeri....![]()