• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kırmızım görüşemiyoruz yaa :43:
safişim cumartesiyi iple çekiyorum,atakı bitireyim,karataya direkt geçiş yapıcam anacım,bu ne böyle,hiç bana uymadı bu dukan.yapabilenleri çok tebrik ediyorum.özellikle de yulaf kepeğiyle ilgili.canım bir de kıymıklar gelir miydi ağzına yulaf yerken ??:26:

ipeğim atlatmışsın misafirleri,hadi gözün aydın.yat dinen fırsat varken :16:

oy canım kıyamam sana :48::48:kolay gelsin ben olsaydım yanında sev seve yardım ederdim inan
bende bugün sabahleyinn kahvaltı yapmadım öglen yorutlu kereviz salatasının içine faladım kurusundan onu yedim peşine bir kırmızı elma yedim onundan sonrada brokoli
ve brüksel lahanası ve tavuk gögsü ve ayran içtim büyük bardak 2 litre su içtim bir litrem kaldı onuda yatmadan bitiririm lesin 3 siyah kuru erik ve elimin ucuyla sarı üzüm kurusu fındık elimin ucuyla ve 5 adet ceviz yedim üstünede su içtim akşamada yiyecegim kırmızı közlenmiş biber yicem yogurtlu az çorba içicem sodayıda arkadan içerim bu sefer greyfurt suyumu içsem iyi olucek lahana kürünüde cumadan sonra yapıcem bakalım ne olucek :52::52::52:sizler nasılsınız buarada kızlar ses verin ama :14::14:
afiyet olsun canım menü çok güzel.özellikle de yoğurtlu kereviz salatasıııı :56:

karatay koçluğu her halukarda yaparım ben,sen hiç merak eme bebeemm :16::16:
karatay tariflerinde,karatay muffini tarifm var.onu denemeni öneririm hem sana hem misaifrlerine uyar.bir de truf tarifi var orda,dehşet oluyor.kuru meyveler ve kuru yemişleri,sütle yoğur,küçük toplar yap,kakaoya bula,hindistan cevizine bula ya da neye istiyorsan bula işte.enfesss enfesss hem de çok sağlıklı.benim kız kakaoya buladığım trufu çikolata sanıp tekrar tekrar istemişti :1:
Öyle bir anlattın ki benim de canım çekti güzelim yaa süpersin sen çok saol
gerçekktenn miiii yaaa benn mahvoldumm bu haftaaa kızlarrrrr pazardaann berii doğruu düzgün yemekk yediğiiimm yokk birdee uykuuu yokkkk bugün beni görenlerr sanaaa nolduu hasta mısınn felannn dedilerrr bütünn günn aç açç koşturuyommmm yumurtadaan acayip tiksindimm:14::14:Bir yumurta bir muz mu acaba?? Birdee krep yesem olur mu sabahları o da yumurta sonuçta:44::44:Çokk zor durumdayımm gerçekktenn birdee geçmişeee göz attımmm nee göremmmm benimm karataaycım SAPHİRAM da dukan yaapmaya başlamışş :52::52::52:Saol tatlım yardımcı olduğun içinn :16:
Allahtan yumurta yemeyi seviyorum.Eşimi bile karatcı yapacam sürekli videolarınnı izleyip duruyorum
yavru kuşum salisim karatayıma ihanet etmedim ki,yediklerim karataya da uygun şu ana kadar merak etme.bir de şu cumayı bir atlatalım anacım,sonrasında yine bomba gibi karataycı olaraktan buralardayım muaahh :16:
Sapiş dukan dediğine pişman olmuştur hepimizin ilk tepkisi :53: :53: :53: oldu
selammm kızlarrr ben geldiiim.....benim prenses durmuyor bugün paçama yapışıyor.....yarın misafirim var temizlikkk pastalarrrrr amanın inşaallah durur yarın kızım...kurabiyeleri akşamdan yapayım..börek kek sabah yapayhım diyorum
bende aynısını yaptım ve çokkkk yoruldum
topraaaammm :70::71:

canım haftada 2-3 kez muz yiyebilirsin.yerli muzdan 2 ad,ithal büyük muzlardan 1 ad. olarak.yanında mutlaka kuru yemişini yiyeceksin tabiki.sütte içebilirsin.hatta kendine güzeel bir muzlu sütte yapabilirsin,oyy pek severim :56: ama kuru yemiş yemezsen yanında çabuk acıktırır ona göre :34:
senin menülerinde ara sıra krep görüyorum zaten sesimi çıkarmıyorum farkındaysan :1: canım ne olursa olsun karatayda yasak unlu gıdalar ama haftada 1 gün,1 lahmacun hakkını,2 krep olarak değerlendirebilirsin diye düşünüyorum.Tabi yanında yine gıdanı da alacaksın.bir de krebi mümkün olduğu kadar az unlu,sıvı kıvamda yapmanı öneririm.Tabi bir de şu yulaf kepeği meselesi var,dukan krebi meşhur.İstersen onu dene.Undansa,iyulaf ezmesini veya kepeğini tercih etmekte fayda var bana göre :16:

İşte ben de karataya bu şekilde uyarlayacağım dukanı.ben de aynı kahvaltıdan sıkıldım bir de ben muz çok çok sevmem ve beni her halukarda acıktırıyor.Allahtan yumurta çokk severim,her şekilde yerim.Ben de karataya ucundan kıyısından yulaf kepeği sokarak,farklı tarifleri deneyip,diyetimizi daha da güzelleştirebilirim diye düşündüm.Bir de kullandığım yağ miktarını azaltacağım.Karatay da yağ mevhumu yok biliyorsun,ye babam ye :1: bir de light ürünler yasak,süt ürünlerinin hep tam yağlısını yiyoruz.İşte onları da light olarak tüketeyim diyorum,böylece aldığım kaloriyi oldukça düşürürüm.İstersen sen de böyle bir uygulama yap.Katkılı diye nescafe bile yasak biliyorsun karatayda.anacım köye taşınmak lazım,köy tavuğu hiç yemedim ben zaten.market tavuğu da yasak biliyorsun.İşte ortaya karışık,kendi uyarlamamı yapayım diyorum :16:
hmm tuttum bu önerileri
evet kızlar yumurta karatayda çok önemli ama kanun değil.yani ille her gün yumurta yiyeceksiniz diye bir şart yok ama yenmeli! sabah yediklerimiz çok kuvvetli ve sağlıklı olmalı ki,tüm gün açlığımızı kontrol altında tutabilelim.yoksa gözümüz döner.Maalesef yumurtanın hiç bir alternatifi yok gerçek manada
Gerçekten yumurtanın tok tutma özelliği bu kadar fazla mı
canım krema dolapta kuruyabilir,üstünü kapatabileceğin gibiyse kapat,eğer değilse,o zaman kremayı yarın sür üstüne,o zaman kurumamış olur :34:
hiç bir şeycik olmaz böreğine,sen yap,buzdolabına koy.Yarın pişir mis gibi ohh :)
ben çoğunlukla böyle yapıyorum.ikramları önceki gün hazırlıyorum.aynı gün temzilik yapıyorum,çünkü 1 gün önce temizlik yapsam,ertesi güne yine kirleniyor :34:
Yufkamı buzluktan gece çıkardığım için ancak sabah börek yaptım.Keşke akşamdan yapabilseydim ya hu
Lesliee nedirrr? benn hiçç duymadımm daaa:26::26::26:Yazamadım bile kopyala yapıştırr yaptımm o derece yani:34:
Canım uygun bir yolla sana link verebilirim ordan leslie videolarını indirebilirsin
kızlar yaklaşık 1 aydır çok moralim bozuk ve mutsuzum ben aslında:((geçer Allahın izniyle ama izi kalır belki de...insanın inancı olmasa her şeyi yapar kendine...hayat menfaat dünyası değil mi.....
bende uzun bir dönemimi bu şekilde geçirmiştim.Canım benim anlatmak insanı rahatlatır.Anlatmak istersen dinlerim
Herkese gunaydin... Daha kalkan olmamis anlasilan
Ben kargalarla beraber kalktim spor salonundayim simdi..
Gune yine sporla basliyoruz :1::1: spordan sonra ise gecicem ogleye
Gorusuruzzz kocaman optummm

Filme bende bayildim aysenim, ulubatli hasana bende cok uzuldum.. Ama film sahaneydi resmen.. Hop oturdum hop kalktim
Insallah istanbula gelirsem oralari gormek isterim.. Tarihe bayiliyorum:9: buaralar yine kutuphane yolunu tutim eniyisi :60::60:

Ah uyku düzenimizi ailece bi oturtamadık gece en erken 2 de uyuyoruz sabahta kalmak bilmiyorum tabi ki

oy canım kıyamam sana :48::48:kolay gelsin ben olsaydım yanında sev seve yardım ederdim inan
bende bugün sabahleyinn kahvaltı yapmadım öglen yorutlu kereviz salatasının içine faladım kurusundan onu yedim peşine bir kırmızı elma yedim onundan sonrada brokoli
ve brüksel lahanası ve tavuk gögsü ve ayran içtim büyük bardak 2 litre su içtim bir litrem kaldı onuda yatmadan bitiririm lesin 3 siyah kuru erik ve elimin ucuyla sarı üzüm kurusu fındık elimin ucuyla ve 5 adet ceviz yedim üstünede su içtim akşamada yiyecegim kırmızı közlenmiş biber yicem yogurtlu az çorba içicem sodayıda arkadan içerim bu sefer greyfurt suyumu içsem iyi olucek lahana kürünüde cumadan sonra yapıcem bakalım ne olucek :52::52::52:sizler nasılsınız buarada kızlar ses verin ama :14::14:
Canım benim Allah razı olsun valla bu defaherşeyi kendim yetişmeye çalıştım o yüzden çok yoruldum.
safişim cumartesiyi iple çekiyorum,atakı bitireyim,karataya direkt geçiş yapıcam anacım,bu ne böyle,hiç bana uymadı bu dukan.yapabilenleri çok tebrik ediyorum.özellikle de yulaf kepeğiyle ilgili.canım bir de kıymıklar gelir miydi ağzına yulaf yerken ??:26:

Atlattım atlattım çok şükür sapişim.Uzun bir müddet kalabalık misafir gurubu ağırlamam herhalde.Birazdan kızım uyanır.Aksilik eşimde yok bu gece evde şehir dışına çıktı.Bakalım inş kızım annesini çok yormaz bugün..Aman bende ne kadar çok söylenmişim

Kızlar iyi akşamlar...menümü paylaşım sizlerle :42:

SABAH : 1 dilim ekmek ,2 çatal peynir ve 1 bardak çay

ARA :3-4 adet burçak

ÖĞLE : Yarım kepçe tarhana çorbası ve 1 tbk karışık köfteli türlü

ARA : 1 portakal

AKŞAM : 2 dilim ekmek,5 adet ızgara köfte,biraz yeşillik

Bütün gün 1,5 lt su içtim ve 1 saat yürüyüş yaptım.

Kızlar bana bi akıl verin bende dukan,protein yada karbonhidrat diyeti yapmak istiyorum yada önerdiğiniz bişey var mı? :43:

afiyet olsun canıım..iradene tabrikleer...

her zaman bekliyoruz canım ...

canım ama doyana kadar yemelisin ..o zaman açlık olmuyoor...sabah süt mutlaka iç...göğüs haşlama sarmısaklı yoğurtla ye ..yulaf kepeğiyle tavuk suyuna çorba yap sarmısak yoğurt koyup ..bolca iç..o zaman açlık hissetmezsin ayran yoğurt eksik etmee..

gerçekten az yemişsin canım..şok olur kilonada yansır cumaya inş...

aslında karatayda yasaklılar çok az ..pirinç ekmek patates pişmiş havuç makarna hamurişi...bunun dışımda sebzeli etli yemeklerden evde pişen herşeyden yiyebilirsin...

geçmiş olsun canım..inş. daha iyilerdir şimdi...

sıkıntılar bitmiyor canım inan .bi yerde umursamamak gerekiyor artık yoksa başedemiyor insan....

kolay gelsin canım...nevin pc bozulmuş ondan yok...

günaydın canıım...

İnşallahhhh canımmmmm yaaa bu aralarrrr bölee allahımmm inşş tartıyaa yansırrr:16::16::16:

kızlar şu yulaf kepeği bana çok berbat geldi ya :( benim gibi özellikle kepekli krebi sevmeyen çokmuş okuduklarıma göre.onun yerine başka şeyler yapıyorlarmış,mesela dukan ekmeği filan,krepe göre daha iyiymiş.deneyen var mı aranızda?
minik minik kıymıklar geliyor sanki insanın ağzına,zor çiğniyorum ve yutarken çok zorlanıyorum.
2 yumurtayı çırptım,içine 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği koydum (tepeleme),5 yemek kaşığı yağsız süt koydum.Hepsini çırptım.orta boy tavada 2 ad. krep çıktı bu malzemeden.Ben 1 tanesini zor yedim.
bir şeyleri yanlış mı yaptım.Hatta son çeyrek parçasına azıcık bal sürdüm işte,belki biraz daha gider diye ama nafile.1.5 lt su içtim,yutabilmek için 1 krepi :37: napıcam ben :14:

İyikii onu denememişimm tatlımmmm yaa zaten midemm bulanıyorr:16:

Allahtan yumurta yemeyi seviyorum.Eşimi bile karatcı yapacam sürekli videolarınnı izleyip duruyorum

hmm tuttum bu önerileri

Yufkamı buzluktan gece çıkardığım için ancak sabah börek yaptım.Keşke akşamdan yapabilseydim ya hu

Canım uygun bir yolla sana link verebilirim ordan leslie videolarını indirebilirsin

bende uzun bir dönemimi bu şekilde geçirmiştim.Canım benim anlatmak insanı rahatlatır.Anlatmak istersen dinlerim

Ah uyku düzenimizi ailece bi oturtamadık gece en erken 2 de uyuyoruz sabahta kalmak bilmiyorum tabi ki

Canımm çokk sseviniriimm gerçekktenn ben bulamadımmm:26:

Kızlarrrr benn geldimm aslındaa sizdenn izinn isteyecekktimm amaaa duramadımm yazayımm dedimm:34::34:
bitmişş vaziyetteyiimm canlarr yaaa kliniğimizz taşındıııı şakaa gibiii amaaa tadilaatt nedeniylee hemşireee odasınııı taşıdıkkk:52:Allahımm her yer herr yerdee tımarhaneye döndüü ortalıkkkk:50:Amaaa enn kötüsüüüü bennimm hastalarımm enn uçtaaaa sorumlu hemşireyeee banaa taksii tutarsınızz artık dedimmmm offf ayaklarımıı hissetmiommm bileee allahtan haftaya sonn:31::31::31:

gelelimm iyii haberlereee bugünn bizee spor yaptıracakkkk hocaylaa tanıştımm kadınn aşmışş arkadaşlarrrrr buu kadınn bizee iyiii gelecekkk 72 yaşındaa besyo da bölm başkanı vee hakem ve 52 kilooo allahımm çekirgee g,ibii ilkk gündenn spor yapmayızz dedikk malzemee yokk diyee üniformalarlaa sandalyelerlee bizee sporr yaptırdıııı:52::52::52::52:

Gelelimmmm yediklerimmeeeee

sabah: 2 adet muz
bir çay bardağı ceviz
1 adet kuru kayısıı
1 adett kuru incirr

Öğle: 5 adet köfte
1 tabak yoğurt

Ara: 1 pakett form bisküvi
1 adet soda

Akşamm yemeyeceğimm kızlrr heerr yerimm ağrıooo anlatamammm bugünn üst üste geldiiiii yarında hoca sözlüüyee gelcekkk ders çalışmalıyımmm kanımcaa:26:

Kızlar müthiş bir koşuşturmadan sonra soluğu burda aldım.Doğru düzgün kahvaltı bile yapmış değilim bu saate kadar.Gece 3 e kadar hazırlık yaptım misafirler için.Sabah erkenden kalkıp devam ettim saat 11 gibi geldiler 1,5 saat önce gittiler.Ancak evi toparladım.Yorgunluktan ölüyorum resmen.Allahtan kızım uyudu da bende biraz uzanayım dedim.
iyi atlatmışsın canıım...iyi dinlenmeleer...

burdayııım....afiyet olsuuun...

kıymıklar markasına göre değişiyor canım..bana da az az geliyordu..

allah seni nitmesin boşunamı diyodu bu bacıların sana karataydan şaşma diyeee...:1:

Kızlar bana bi akıl verin bende dukan,protein yada karbonhidrat diyeti yapmak istiyorum yada önerdiğiniz bişey var mı? :43:
dukanı falan boşver en iyisi karatayyyyy...
Kızlarrrr benn geldimm aslındaa sizdenn izinn isteyecekktimm amaaa duramadımm yazayımm dedimm:34::34:
bitmişş vaziyetteyiimm canlarr yaaa kliniğimizz taşındıııı şakaa gibiii amaaa tadilaatt nedeniylee hemşireee odasınııı taşıdıkkk:52:Allahımm her yer herr yerdee tımarhaneye döndüü ortalıkkkk:50:Amaaa enn kötüsüüüü bennimm hastalarımm enn uçtaaaa sorumlu hemşireyeee banaa taksii tutarsınızz artık dedimmmm offf ayaklarımıı hissetmiommm bileee allahtan haftaya sonn:31::31::31:

gelelimm iyii haberlereee bugünn bizee spor yaptıracakkkk hocaylaa tanıştımm kadınn aşmışş arkadaşlarrrrr buu kadınn bizee iyiii gelecekkk 72 yaşındaa besyo da bölm başkanı vee hakem ve 52 kilooo allahımm çekirgee g,ibii ilkk gündenn spor yapmayızz dedikk malzemee yokk diyee üniformalarlaa sandalyelerlee bizee sporr yaptırdıııı:52::52::52::52:

bir çay bardağı ceviz
1 adet kuru kayısıı
1 adett kuru incirr

1 tabak yoğurt

1 adet soda

Akşamm yemeyeceğimm kızlrr heerr yerimm ağrıooo anlatamammm bugünn üst üste geldiiiii yarında hoca sözlüüyee gelcekkk ders çalışmalıyımmm kanımcaa:26:
spor hocasına ben bile bayıldım yaa..çok şanslısın canım...menü de süpeeer..bu hafta mükafatını alıcaksın tartıda canııım....:16::16::16::16:

hmm tuttum bu önerileri

canım valla kilolar güzel gidiyor şimdilik dukanla ama bitsin diye hevesle bekliyorum.6 gün atak normalde ama şu cumayı bir atlatalım,keskin bir döüşle değil de,yavaştan bırakabilirim dukanı.oturduğum yerden kalkamıyorum baş dönmesinden :111:

yumrutanın gerçekten çok tutma özelliği var canım.kahvaltıda ekmek yemezsen ve karatayın çok kuvvetli kahvaltısından yaparsan akşama kadar acıkmazsın.böylece ara öğün ihtiyacı duymadığın gibi,3. öğün ihtiyacıda duymazsın.akşam da yine sağlık yemekler yiyip,günü bitirebilirsin süper bişi

afiyet olsn
tabiki karatay öneririm :16:

İnşallahhhh canımmmmm yaaa bu aralarrrr bölee allahımmm inşş tartıyaa yansırrr:16::16::16:

İyikii onu denememişimm tatlımmmm yaa zaten midemm bulanıyorr:16:

Canımm çokk sseviniriimm gerçekktenn ben bulamadımmm:26:
ok anacım yook,deneme sakın ayhh aklıma geldi yine bakk :37:

bir çay bardağı ceviz
1 adet kuru kayısıı
1 adett kuru incirr

1 tabak yoğurt

1 adet soda

canım Allah kolaylık versin zor işin valla

afiyet olsun da bu son zamanlarda sıkça gördüğüm bisküviler de nesi? onun yerine yanına ceviz al,fındık fıstık,badem al,onu ye.bisküvi yersen insülin direncin kırılmaz canım.ayrıca soda da çabuk hazmettirdiği için yemekten 4 saat sonra içebiliyoruz

canım valla kilolar güzel gidiyor şimdilik dukanla ama bitsin diye hevesle bekliyorum.6 gün atak normalde ama şu cumayı bir atlatalım,keskin bir döüşle değil de,yavaştan bırakabilirim dukanı.oturduğum yerden kalkamıyorum baş dönmesinden :111:

yumrutanın gerçekten çok tutma özelliği var canım.kahvaltıda ekmek yemezsen ve karatayın çok kuvvetli kahvaltısından yaparsan akşama kadar acıkmazsın.böylece ara öğün ihtiyacı duymadığın gibi,3. öğün ihtiyacıda duymazsın.akşam da yine sağlık yemekler yiyip,günü bitirebilirsin süper bişi

hmm iyi inş öyle olur.Eşimde hafif göbeklendi :9: Bende yapsam olur mu diyor ama o damak tadına çok düşkündür bakalım ben başladığımda oda dener.Bu arada sapişim kaymak karatayda yasak mı

hmm iyi inş öyle olur.Eşimde hafif göbeklendi :9: Bende yapsam olur mu diyor ama o damak tadına çok düşkündür bakalım ben başladığımda oda dener.Bu arada sapişim kaymak karatayda yasak mı

hayır canım yasak değil.sanahda yumurtanı bazen tereyağ yerine,kaymakla yapabiliyorsun mesela

iyi atlatmışsın canıım...iyi dinlenmeleer...

burdayııım....afiyet olsuuun...

kıymıklar markasına göre değişiyor canım..bana da az az geliyordu..

allah seni nitmesin boşunamı diyodu bu bacıların sana karataydan şaşma diyeee...:1:

dukanı falan boşver en iyisi karatayyyyy...

spor hocasına ben bile bayıldım yaa..çok şanslısın canım...menü de süpeeer..bu hafta mükafatını alıcaksın tartıda canııım....:16::16::16::16:

İnşallahh canımm yaa artıkk sonuçç görmekk istiyorummm:34:

afiyet olsn
tabiki karatay öneririm :16:

ok anacım yook,deneme sakın ayhh aklıma geldi yine bakk :37:

canım Allah kolaylık versin zor işin valla

afiyet olsun da bu son zamanlarda sıkça gördüğüm bisküviler de nesi? onun yerine yanına ceviz al,fındık fıstık,badem al,onu ye.bisküvi yersen insülin direncin kırılmaz canım.ayrıca soda da çabuk hazmettirdiği için yemekten 4 saat sonra içebiliyoruz

Yaaa hızlıı vee pratikkk çözümm olarakk onlarıı bulmuştummdaa bennn:26::26:Şuu mısırli olanlan diyettt bisküvilerden amaa iştee bisküvi değill amaa tabiii işlenmişşş gıdaaa karatay a uygun olmaz demii:30:Beende o zaman ceviz yiyimm sabah kırar yanımda götürürüm:34:

bugün
sabah 1 saat yürüyüş

1 haşlanmış yumurtanın yarısı
domates
1 dilim peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
2 çatal haşlanmış biber

ara 1 bardak süt
minik amasya elması
yarım ceviz
sonra kaçtırdım biraz ama daha dikkatli olacam
1 kase sütlaç(arkadaş ısrar etti):30:

akşam
2 kaşık kıymalı patates
2 kaşık bulgur
3-4 kaşık yoğurt
2-3 zeytin:30::17:

yürüyüş kaçamakları kapatırmı acaba haftada en az 5 gün yürüyüş yapcam

canim yumurta dikkatimi cekti neden yarim yiyorsun? Kalorisindenmi cekiniyorsun acaba? Yumurtada yaklasik 7 gram yag var,diette olan kisilerin oldukca ihtiyaci olan vitaminler iceriyor,haftada 3 tane tüm yumurta yiyebilirsin
esim bana adim sayaci aldi,her attigim adimi,yaktigim yagi ve kalorisini yaziyor
bugün 100 dakika yürüdüm yaklasik 25 gram yag yakmisim buda gün icinde yapilan kacamaklari yakar ama kilo almazsin- vermessinde,vermek icin kacamaklarin cok azaltilmasi lazim

Iyi aksamlar kizlar..
Spordan sonra eve geldim ablamda isten geldikten sonra
Sinemaya gittik Fetih'e.. Ne film olmus ya nefessiz izledim resmen.. Ilk defa heyecanli boyle bir film izledim..
Yani daha izlemeyen varsa tavsiye ederim kizlar..
Eve geldigimizde dayimlar gelmislerdi halada bizdeler.. Erken kalkarlarsa gelicem kizlar ama gec kalkarlarsa ugrayamicam haberiniz olsun.. Eger gorusemezsek simdiden hayirli geceler

Bizde filme gittik,kaliteli savas sahnelerinin canlandirilmasi cok gercekci ve kalitebuldum ama tarihi acidan begenmedim,Fatih Sultan Mehmeti cok pasif birakmislar..mesela urbanin projesi aslinda Fatihe ait ve Aksemseddin Hz. pek saf disi birakilmis,ulubatli hasan namusuna düskün biriydi,onuda öyle bayan ile canlandirmalari ..artik bilemicem..onun son sahnesinde baya agladim,bizlerin rahati icin ,vatan icin kendisini feda eden sehitlerimize Allah C.C rahmet eylesin ,sehadetlerini kabul buyursun Efendimize (s.a.v) komsu eylesin insallah

yeni kahvaltı ettim midem bulanıyoor...

dişm ağrıyor çok kötüü...dolgusu düşen dişimin içine dişeti büyümüş öyle dedi doktor...ağrı kesici içtim ama geçmiyoor...

oy kiyamam canim benim,Allah sifa versin

SAPHIRA bende kepekli ekmek göremiyorum biktim artik canim , zor ya Allah kolaylik versin

Kirmizigul06,cabuk hallet canim net islerini,özletme kendini

Kızlar müthiş bir koşuşturmadan sonra soluğu burda aldım.Doğru düzgün kahvaltı bile yapmış değilim bu saate kadar.Gece 3 e kadar hazırlık yaptım misafirler için.Sabah erkenden kalkıp devam ettim saat 11 gibi geldiler 1,5 saat önce gittiler.Ancak evi toparladım.Yorgunluktan ölüyorum resmen.Allahtan kızım uyudu da bende biraz uzanayım dedim.
Canim canina yazik,gece den sabaha kadar nasil dayandin öyle ,ne kadar yorulmussun öyle

Pasam3405,menüne bayildim,afiyet bal seker olsun canim

Kızlar iyi akşamlar...menümü paylaşım sizlerle

Canim bence en güzeli herseyden vitaminini alip saglikli zayiflamak,söyle anlatayim sana ki sende biliyorsundur,mesela karbonhidrat dietinde,rezervede olan yaglarin karbonhidrati yag olarak algilayabiliyor dolayisi ile kilo alabiliyorsunuz
Protein dietide 2-3 kilo vermek isteyenler icin ideal ama bizler gibi uzun vadeli diet yapanlarin böbreklerinde cok büyük hasar birakabiliyor..ayni karbonhidratta oldugu gibi zamanla vucutun proteinleride yag´a döndürebiliyor sonucuda yine hüsran oluyor
Dukan dietini bilmiyorum birsey diyemicem

Günlük yediklerinde toplam 60 gram yagi gecirmessen ,birde yani sira spor yaparsan rahatlikla kilo verebilirsin

100 dakikada yürüyüs yaptim
yarin biraz daha uzun yürüyüs yapmaya caliscaz esimle
hayirlisi bakalim insallah yapabilirim
bu arada sabah tarti 137.9 gösterdi :)

Back
X