topraaaammm

canım haftada 2-3 kez muz yiyebilirsin.yerli muzdan 2 ad,ithal büyük muzlardan 1 ad. olarak.yanında mutlaka kuru yemişini yiyeceksin tabiki.sütte içebilirsin.hatta kendine güzeel bir muzlu sütte yapabilirsin,oyy pek severim

ama kuru yemiş yemezsen yanında çabuk acıktırır ona göre

senin menülerinde ara sıra krep görüyorum zaten sesimi çıkarmıyorum farkındaysan

canım ne olursa olsun karatayda yasak unlu gıdalar ama haftada 1 gün,1 lahmacun hakkını,2 krep olarak değerlendirebilirsin diye düşünüyorum.Tabi yanında yine gıdanı da alacaksın.bir de krebi mümkün olduğu kadar az unlu,sıvı kıvamda yapmanı öneririm.Tabi bir de şu yulaf kepeği meselesi var,dukan krebi meşhur.İstersen onu dene.Undansa,iyulaf ezmesini veya kepeğini tercih etmekte fayda var bana göre
İşte ben de karataya bu şekilde uyarlayacağım dukanı.ben de aynı kahvaltıdan sıkıldım bir de ben muz çok çok sevmem ve beni her halukarda acıktırıyor.Allahtan yumurta çokk severim,her şekilde yerim.Ben de karataya ucundan kıyısından yulaf kepeği sokarak,farklı tarifleri deneyip,diyetimizi daha da güzelleştirebilirim diye düşündüm.Bir de kullandığım yağ miktarını azaltacağım.Karatay da yağ mevhumu yok biliyorsun,ye babam ye

bir de light ürünler yasak,süt ürünlerinin hep tam yağlısını yiyoruz.İşte onları da light olarak tüketeyim diyorum,böylece aldığım kaloriyi oldukça düşürürüm.İstersen sen de böyle bir uygulama yap.Katkılı diye nescafe bile yasak biliyorsun karatayda.anacım köye taşınmak lazım,köy tavuğu hiç yemedim ben zaten.market tavuğu da yasak biliyorsun.İşte ortaya karışık,kendi uyarlamamı yapayım diyorum