Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef 4 takimdan kimse yoktu onay alamadim...6.takim kaptanida cikti..oyuzden bende ekledim listeyi..
simdi kalkip hazirlanicam...alisverise gidicem annemle..ordan akapunkturcuya ugricam..insallah 4.30 gibi gelirim..
gorusuruz kizlar
hoşbuldum..tabiki canım..hoşgeldin canım..çok tevafuk oldu sana sağlıkla ilgili bişey sorabilirmiyiim...
kızlar ben kendimi tanıtayım..
32 yaşındayım 4 yaşında 1 kızım 1 yaşında 1 oğlum var
evlendiğimde 61dim
boyum 1.65
birincinin kilosunu veremeden 2 ci olunca birde ben doğum sonrası alıyorum bi baktım 90 olmuşum..
eşim 75 kilo yani cok vahim bi durumdayım..2 haftadır sadece dikkat ederek biraz verdim ama disipline bir diyet programına başlamak istiyorum.
bu arada aile hekimiyim
sizleri tanımak beraber kilo vermek isterim.
hoşbulduk canım..bizamanlar hacettepenin diyetisyeni 100 küsürdü.gecende bi hastam geldi dogum sonrası kilo veremediğini yardıma ihtiyacı oldugu vs söyledi kendimi kötü hissettim.bi sağlıkcı olarak örnek olmam lazım.ama genetik olarak ck yatkınım kilo alımına metabolizmamda ergenlikte yaptıgım yanlış diyetlerden cok yavaş..işimde çok hareketli değil..eşim şuan yurtdışında cocuklarla uğraşmaktan spora vakit kalmıyo işim zor anlayacagınız..dogumdan sonra zaten hayatım zor deyip baktım damak zevkime..yolumun üstündeki pastaneler beni iyi tanırHOŞGELDİN kelebekcim..takımımızda sağlıkçılar giderek artıyor![]()
:rica ederim canim, herzaman![]()
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 246. ETAP SONUC LİSTELERİ
![]()
2 Mart - 9 Mart
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİLERİ...................7. TAKIM 1.22%
İKİNCİ ...................13. TAKIM 0.92%
ÜÇÜNCÜ..................4. TAKIM 0.64%
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
7. takımdan............. aysen34.................3.77 %
İKİNCİ
7. takımdan............. SAPHIRA......................3,24%
ÜÇÜNCÜ
7. takımdan.......
kırmızıgül06.........2.74%
aman o nassıl bi ortalama öyleeeeeeeeeeeeeeee***7. TAKIM 247. ETAP***
kırmızıgül06(62.1/60.4/1.7/2.74%)
nev81 (70.8/70.8/0/0%)
aysen34 (63.6/61.2/2.4/%3.77) mezuniyetini istiyor
SAPHIRA (86.3/83.5/%3.24)
saferan (119/118.5/0.5/%0.42)
Shopaholic (82.5/82.5/0/%0)
Saliss(102/100,5/1.5/%1,47)
İpekyol51(74.4/74.4/0/%0)
Pasam3402(91/90/1/%1.09)
Akabe (138.1/137.1/1.0/%0.72
tecnesyum(87/88/-1/%-0.07..)231. etapta 10 takımdan kapanma sebebiyle mecburi ayrılmış aldığı kilo 16 haftaya bölündü...hedef kilo 60
7. takım ortalaması 1.22%
forum var canım ekliçem inş..pc yle başedebilirseem..kızlar zahmet olmassa grubunuza özel kurallarınız varsa birisi bana özetlermi..![]()
Bende üzüldüm sonrasında ama amca fazlasıyla tez canlıydı ,maşallahayy çok iyi olur canım...listweyi yapman..benim pc nin ekran ayarları bozuldu yazılar çıkmıyor düzeltmeye çalışıyoruum..telden bakıyorum ama hesaplama yapmam cok zor olurdu...[/B]
iyi yapmışsın canımmm...
bu hesap hiiç olmamıış....3x100=300
300/91=% 3.3...işte büyle olucaaak..ve de listeye eklemeliydin kilo hesaplamanı ....bu somn uyarı canım haftaya lütfen biraz daha dikkat..yoksa ceza puanı alırrsın....
10.cu takımda bu şekilde hesapladığımız için böyle yaptım kusura bakmayın,kilo bildirimini akşamdan yaptım sabah yapamayacağım için sanırım listeyi bizimde paylaşmamız gerekiyormuş,Daha dikkatli olurum bundan sonra
harikasin bitanem..sahane kilo vermissinn tebrikler..bu hafta herkeste guzel hareketlenme olmus
çok sağol canım ,bende şaşırdım inan
ayy ne guldum..Allahtan sonradan hal olmus..yasli adam iste fark etmedi..sende alacagi para aklina bile gelmeden baska musteriye kosturmus..ben bu yaslilara cok aciyorum ya helede o yasta calismalari
![]()
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 246. ETAP SONUC LİSTELERİ
![]()
2 Mart - 9 Mart
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİLERİ...................7. TAKIM 1.22%
İKİNCİ ...................13. TAKIM 0.92%
ÜÇÜNCÜ..................4. TAKIM 0.64%
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
7. takımdan............. aysen34.................3.77 %
İKİNCİ
7. takımdan............. SAPHIRA......................3,24%
ÜÇÜNCÜ
7. takımdan.......
kırmızıgül06.........2.74%
hoşbulduk canım..bizamanlar hacettepenin diyetisyeni 100 küsürdü.gecende bi hastam geldi dogum sonrası kilo veremediğini yardıma ihtiyacı oldugu vs söyledi kendimi kötü hissettim.bi sağlıkcı olarak örnek olmam lazım.ama genetik olarak ck yatkınım kilo alımına metabolizmamda ergenlikte yaptıgım yanlış diyetlerden cok yavaş..işimde çok hareketli değil..eşim şuan yurtdışında cocuklarla uğraşmaktan spora vakit kalmıyo işim zor anlayacagınız..dogumdan sonra zaten hayatım zor deyip baktım damak zevkime..yolumun üstündeki pastaneler beni iyi tanır.aklım ilk defa9 luları görünce başıma geldi..70lerde cıldıran ben oldummu 90 ahhh ahhh
saferancım kaç saat önce mesaj yazmıştım sana
keşke okusaydın ,bak şimdi iş çıkarttın kendinize
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-461.html#post23511470
yüzdeniz yeniden hesaplanacak